Νέα

Έκανα παρτούζα με τη γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 928
  • Εμφανίσεις 173K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα κανατε παρτουζα με τη γυναικα σας;

• ναι

Ψήφοι: 199 40,9%
  • οχι

Ψήφοι: 203 41,8%
  • ισως

Ψήφοι: 84 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    486

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ρε φιλε, ποτε θα καταλαβεις, επειδη εσενα σου γαμιεται η γυναικα δεν σημενει οτι γαμιεται του γειτονα.
Προφανως και η γυναικα σου θα γαμιεται αν εισαι εστω και το μισο απο οτι θες να περασεις εδω οτι εισαι και κατα πασα πιθανοτητα με τον γειτονα, και προφανως καλα εκανες και καταλαβαινω οτι για να μη χασεις τη γυναικα σου (απο της λιγες που αποφασησαν να σε γαμησουν, ισως και η πρωτη?) προτιμας να την μοιραζεσαι, ολα κατανοητα. Το προβλημα ειναι οτι εχεις πολλα νευρα αδελφε!

Το να σου γαμανε τη γυναικα δεν ειναι σεξουαλικι απελευθερωση ειναι απλα λυπηρο. Συγνωμη

Ρε φιλε, τραβα να πουμε.

Παρε τηλεφωνο την μητερα σου και ρωτα την τι πηγε στραβα στην ανατροφη σου και εχεις τετοια κομπλεξ.

Επισης ρωτησε και μαθε γιατι δεν καταφερες ποτε να παρεις μερος σε μια συζητηση χωρις να απομονωνεις τα λεγομενα καποιου ωστε να φερεις την κουβεντα εκει που θελεις.

Και οταν τα λυσεις ολα αυτα ελα να κανουμε κουβεντα σαν ανθρωποι.

Alexis11

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
622
Πόντοι
81
Ρε φιλε, τραβα να πουμε.

Παρε τηλεφωνο την μητερα σου και ρωτα την τι πηγε στραβα στην ανατροφη σου και εχεις τετοια κομπλεξ.

Επισης ρωτησε και μαθε γιατι δεν καταφερες ποτε να παρεις μερος σε μια συζητηση χωρις να απομονωνεις τα λεγομενα καποιου ωστε να φερεις την κουβεντα εκει που θελεις.

Και οταν τα λυσεις ολα αυτα ελα να κανουμε κουβεντα σαν ανθρωποι.

Θα πεσω στο επιπεδο σου, δεν αντεχω αλλο

Η μανα μου ειναι τραβελι και σε γαμαει απο το κολο

Και τη γυναικα σου :)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
γιατι δεν ρωτανε γνωμες για την ανωμαλια τους ενω εσυ εισαι περιφανος κερατας

Ουτε αυτος ρωτησε γνωμες.

Στα αρχιδια του σε εγραψε και εσενα και εμενα οπως επρεπε να κανει.

Εκανε το γαμησακι του και το ανακοινωσε. Στην πουτσακλαρα του. Κατσε εσυ να ψαχνεις τωρα την γυναικα της ζωης σου να μη σου ξενογαμηθει και να σου προσφερει το καλυτερο δυνατο σπορο για τα πνευματικα ευνουχισμενα παιδια σου.

acerman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ο καθενας με την καυλα του.τροχονομοι στο κρεββατι του καθενος θα γινουμε.ημαρτον πια
καλα κανει και κανανε παρτουζα

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Θα πεσω στο επιπεδο σου, δεν αντεχω αλλο

Η μανα μου ειναι τραβελι και σε γαμαει απο το κολο

Και τη γυναικα σου :)

Τραβελολαγνες ειναι οι μαλακισμενες? Και ελεγα τοσο καιρο που σκατα πηγαινουν στις βολτες τους.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
74 μέλη και 75 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καποιοι λείπουν.
:2funny: :2funny: :2funny:

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
εκει που σταματα η ηθικη ενος ανθρωπου,αρχιζει η ηθικη ενος αλλου.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Παρτουζωθειτε ρε μαλακες.

Κανει καλο.

Σας ξεπλενει απο την μαλακια και την γαμιοσυνη που αποκτησατε απτις κριτικες στο bourdela.com

Παρτουζωθειτε.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
εκει που σταματα η ηθικη ενος ανθρωπου,αρχιζει η ηθικη ενος αλλου.

Δεν σε ρωταω απο που το διαβασες η να γραψεις τον αρχικο συγγραφεα, γιατι μια τετοια μαλακια μονο αυτοσχεδια μπορει να ειναι.

Ηθικη στο κρεβατι δεν υπαρχει. Και δεν υπαρχει γιατι ο,τι γινεται εκει ειναι καθαρα λογαριασμος των συμμετεχοντων.

Δεν θα σου πεσει ο κωλος αν εγω γαμαω 5-10 η γαμιεμαι απο αλλους τοσους η την βρισκω με το να ξυνω την μυτη μου οταν κατουραω καποια στη μαπα. Κρεβατι σου και κρεβατι μου, οι ηθικες ειναι για αλλα θεματα και οχι για το σεξ.

vasilis42

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
σας διαβαζω τοση ωρα.με αλλα γελασα πολυ με αλλα νευριασα.μπηκα σ'αυτο το site γιατι εψαχνα γυναικα να κανω τριο με τον αντρα μου.και μπηκα με μουφα nickname γιατι ειδα πως φερεστε στις γυναικες.θα με λεγατε ψευτρα αδερφη ή πουτανα.εκανα τριο με τον αντρα μου με γυναικα.οσοι το ξερουν απο εδω,ελαχιστοι,με ειπαν απελευθερωμενη.γιατι εγω δεν ειμαι μαλακισμενη και κερατωμενη αλλα ανοιχτομυαλη?δεν καταλαβαινω γιατι του τη λετε.αν κανουν τριο με αλλη γυναικα θα ειναι σουπερ αντρας ενω τωρα οχι?μετα σας φταινε οι ελληνιδες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μην τρελαθουμε ρε τωρα να πουμε. Αρρωστο ειναι να γαμας παιδια και να πουλας πρεζα. Οχι να γαμας η να γαμιεσαι αμα εισαι γυναικα με οποιον,οσους, και οπως θελεις.

ναι? απο ποια ηλικια? γιατι π.χ. στην αφρικη γαμανε τα 12χρονα και τα παντρευουν κιολας. η φυση φερνει και σε 11χρονα και σε 12χρονα περιοδο μερικες φορες. θα το αρπαξεις να το γαμησεις?

ακρη δε θα βγαλουμε οποτε κλεινω με αυτο. καθενας τα γουστα του και ας κανει οτι γουσταρει. αλλα μη τρελλαινομαστε κιολας περι φυσιολογικου και αφυσικου γιατι μου θυμιζει φαση π.χ. να τσιριζει κανα ΕΜΟ οτι ειμαστε μαλακες και ανωμαλοι που δε βαφουμε τα ματια μας μαυρα ολοι. υπαρχουνε και γουστα που ειναι μειοψηφια τι να κανουμε τωρα. να τα κανουμε θεσμο με το στανιο?  

Επισκέπτης
Ουτε αυτος ρωτησε γνωμες.

Στα αρχιδια του σε εγραψε και εσενα και εμενα οπως επρεπε να κανει.

Εκανε το γαμησακι του και το ανακοινωσε. Στην πουτσακλαρα του. Κατσε εσυ να ψαχνεις τωρα την γυναικα της ζωης σου να μη σου ξενογαμηθει και να σου προσφερει το καλυτερο δυνατο σπορο για τα πνευματικα ευνουχισμενα παιδια σου.
απο το να γαμιεται μπροστα στα ματια μου και τα παιδια μου να κουβαλανε τη ρετσινια της μανας τους της παρτουζιαρας καλυτερα να τον κοψω και να τον δωσω να τον φανε τα σκιλια. ελπιζω η γυναικα σου να σκουπιζει τα χυσια απο τους πακιδες πριν θυλασει τα παιδια σας :tits2:

Επισκέπτης
απο το να γαμιεται μπροστα στα ματια μου και τα παιδια μου να κουβαλανε τη ρετσινια της μανας τους της παρτουζιαρας καλυτερα να τον κοψω και να τον δωσω να τον φανε τα σκιλια. ελπιζω η γυναικα σου να σκουπιζει τα χυσια απο τους πακιδες πριν θυλασει τα παιδια σας :tits2:

Ενώ αν γαμάω εγώ την γυναίκα σου χωρίς να μάθεις ποτέ το παραμικρό, τα παιδιά σου θα γίνουν χρηστοί πολίτες.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom