gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ακους λαιον7;ααααααααααααχααχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαΚαι τα λιονταρια γαμιουνται απτον κωλο.
ακους λαιον7;ααααααααααααχααχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαΚαι τα λιονταρια γαμιουνται απτον κωλο.
ρε φιλε, ποτε θα καταλαβεις, επειδη εσενα σου γαμιεται η γυναικα δεν σημενει οτι γαμιεται του γειτονα.
Προφανως και η γυναικα σου θα γαμιεται αν εισαι εστω και το μισο απο οτι θες να περασεις εδω οτι εισαι και κατα πασα πιθανοτητα με τον γειτονα, και προφανως καλα εκανες και καταλαβαινω οτι για να μη χασεις τη γυναικα σου (απο της λιγες που αποφασησαν να σε γαμησουν, ισως και η πρωτη?) προτιμας να την μοιραζεσαι, ολα κατανοητα. Το προβλημα ειναι οτι εχεις πολλα νευρα αδελφε!
Το να σου γαμανε τη γυναικα δεν ειναι σεξουαλικι απελευθερωση ειναι απλα λυπηρο. Συγνωμη
ακους λαιον7;ααααααααααααχααχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχα
Ρε φιλε, τραβα να πουμε.
Παρε τηλεφωνο την μητερα σου και ρωτα την τι πηγε στραβα στην ανατροφη σου και εχεις τετοια κομπλεξ.
Επισης ρωτησε και μαθε γιατι δεν καταφερες ποτε να παρεις μερος σε μια συζητηση χωρις να απομονωνεις τα λεγομενα καποιου ωστε να φερεις την κουβεντα εκει που θελεις.
Και οταν τα λυσεις ολα αυτα ελα να κανουμε κουβεντα σαν ανθρωποι.
γιατι δεν ρωτανε γνωμες για την ανωμαλια τους ενω εσυ εισαι περιφανος κερατας
Θα πεσω στο επιπεδο σου, δεν αντεχω αλλο
Η μανα μου ειναι τραβελι και σε γαμαει απο το κολο
Και τη γυναικα σου
σιγα ρε αδαμαντιε κοραη του μπου εσυ.....εκει που σταματα η ηθικη ενος ανθρωπου,αρχιζει η ηθικη ενος αλλου.
Ξερουμε που ειναι...Στον...Πριαμο74 μέλη και 75 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καποιοι λείπουν.
εκει που σταματα η ηθικη ενος ανθρωπου,αρχιζει η ηθικη ενος αλλου.
εκει που σταματα η ηθικη ενος ανθρωπου,αρχιζει η ηθικη ενος αλλου.
ειμαι,πως να το κρυψω αλλωστεσιγα ρε αδαμαντιε κοραη του μπου εσυ.....
Μην τρελαθουμε ρε τωρα να πουμε. Αρρωστο ειναι να γαμας παιδια και να πουλας πρεζα. Οχι να γαμας η να γαμιεσαι αμα εισαι γυναικα με οποιον,οσους, και οπως θελεις.
απο το να γαμιεται μπροστα στα ματια μου και τα παιδια μου να κουβαλανε τη ρετσινια της μανας τους της παρτουζιαρας καλυτερα να τον κοψω και να τον δωσω να τον φανε τα σκιλια. ελπιζω η γυναικα σου να σκουπιζει τα χυσια απο τους πακιδες πριν θυλασει τα παιδια σαςΟυτε αυτος ρωτησε γνωμες.
Στα αρχιδια του σε εγραψε και εσενα και εμενα οπως επρεπε να κανει.
Εκανε το γαμησακι του και το ανακοινωσε. Στην πουτσακλαρα του. Κατσε εσυ να ψαχνεις τωρα την γυναικα της ζωης σου να μη σου ξενογαμηθει και να σου προσφερει το καλυτερο δυνατο σπορο για τα πνευματικα ευνουχισμενα παιδια σου.
απο το να γαμιεται μπροστα στα ματια μου και τα παιδια μου να κουβαλανε τη ρετσινια της μανας τους της παρτουζιαρας καλυτερα να τον κοψω και να τον δωσω να τον φανε τα σκιλια. ελπιζω η γυναικα σου να σκουπιζει τα χυσια απο τους πακιδες πριν θυλασει τα παιδια σας