panospatisia
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε φίλε είσαι πολυ μεγάλος καραγκιόζης τελικά
ρε φίλε είσαι πολυ μεγάλος καραγκιόζης τελικά
να γλειψω εγω του αλεξις11 οχι τιποτε αλλο συμφωνουμε κιολας!Εσυ γλειψε μου τον πουτσο και μπες με το κανονικο σου nickname να γελασει και το παρδαλο κατσικι γαμημενε μπετοβλακα.
να γλειψω εγω του αλεξις11 οχι τιποτε αλλο συμφωνουμε κιολας!
πάντα καραγκιόζης ήσουν απλά τώρα σε κατάλαβα
πίθηκε, ε πίθηκε....
Ρε μαλακαντρεα ο ανθρωπος ειναι ον πολυγαμικο.
Σου εκαναν λοβοτομη και ακομα να το παρεις χαμπαρι.
Δεν ειναι ανωμαλια αν γουσταρεις να κανεις κατι διαφορετικο απο αυτα που προσταζει η εκκλησια και ο οχλος. Αμορφωτε.
παιχτη λυσσα τοκανες. εχε την αποψη σου αλλα μη σκιζεις και τα ρουχα σου λες και ειμαστε μαλακες οσοι δε θελουμε να μας πηδανε τις γυναικες και να βλεπουμε. μη χεσω. του γαμησες τη μανα του θεματος.
Δεν ειναι ανωμαλια αν γουσταρεις να κανεις κατι διαφορετικο απο αυτα που προσταζει η εκκλησια και ο οχλος. Αμορφωτε.
Δεν πειραζει.
Ας γραψει και κανεις με αλλη γνωμη, γεμισαμε στους πουτανογαμιαδες αγαπουληδες που θελουν κοριτσι για σπιτι.
Ξυδι.
κατσε ρε φιλαρακι μη χανεις την ψυχραιμια σου ωριμος και μορφομενος ανθρωπος. Ανωμαλια εξ ορισμου (λεξικο αν εχεις ακουσει) ειναι να κανεις κατι που αντιβενει με τα ηθη και τις λογικες (τις κοινες - οπου κοινες δες πανω απο 80%) των ανθρωπων. Αν εσυ φιλε προσπαθεις να αλλαξεις τον κοσμο σου ευχομαι καλη τυχη, πραγματικα θελω να σε δω εκει ψηλα στο θρονο σου με την γυναικα σου απο κατω να την γαμανε 5 και 2 σκυλοι και εσυ να φωναζεις "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ! ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑ"
υ.γ. εδω πουτανες στη φυλης δεν κανουν παρτουζες με 2 - θα βρουμε λογικη στο να το κανουν οι γυναικες. Δεν ειμαστε καθολου καλα
αλλο αυτο. γιαυτο σου λεω. πιανεσαι απο κατι σωστο αρχικα (κατα τη γνωμη μου) αλλα στη πορεια της κουβεντας του γαμας τη μανα στο ξεχειλωμα
Φίλε άναλ χάντερ καταλαβαίνω τον θυμό σου με την πάρτι μου, όμως σε παρακαλώ συγχώρεσέ με.
Δεν ήθελα να παρουζόσουμε εγώ και άλλοι 5 τον άνθρωπο που σε έφερε στη ζωή και σε μεγάλωσε
Δεν φταίω εγώ.... τα ήθελε ο κώλος της και απλά της δώσαμε την χαρά της πατσόλας....
οταν μια γυναικα επιλεξει να παντρευτει αυτο σημαινει πως εκτος απο το βολεμα,παιδια κτλ
εχεικαι μια εκτιμηση προς το προσωπο του μελλοντικου συζυγου.εαν τωρα δηλ ερθει αυτος και της πει στεγνα ,αγαπη μου μου αρεσει να σε γαμανε μπροστα μου το απολαμβανω, ε πως να το κανουμε τοτε αυτη θα χασει αυτο το κατι που τους ενωνε θα ραγισει ,ε η οικογενεια δεν ειναι να πηδιεται η γυναικα σα πουτανα με τον εναν και τον αλλο,και ο αντρας της να απολαμβανει.!ας κρατησουμε λιγο τα προσχηματα,αυτο πιστευω εγω.
δεν εχει να κανει με θρησκεια,η ηθικη ξεκινα και σταματαει εκει που ο καθενας οριζει.Θα σταθω στο πρωτο μερος της προτασης σου για το υπολοιπο αποτελειται απο σκουπιδια επειδη δεν καταφερες να ξεπερασεις τα κομπλεξ σου.
Ο ανθρωπος ειναι πολυγαμικο ον. Τιποτα λογικοτερο λοιπον απτο να θελει καποιος να γαμαει με πολλους μαζι.
Ειναι ετσι η φυση του. Γιαυτο και εχουμε πολλους συντροφους στη ζωη μας.
Τον πουλο λοιπον. Το τι κανουν οι πουτανες στην Φυλης η δεν κανουν δεν αποτελει κριτηριο για την λογικη και τα ηθη των υπολοιπων ανθρωπων που ειναι σεξουαλικα ενεργοι.
Εχεις μπλεξει την πουτσα με τη βουρτσα.
Εχει να κανει με τα καταλοιπα που μας αφηνει ομως και στο τροπο με τον οποιο οριζονται οι ζωες μας καθως η πλειοψηφια ειναι θρησκοληπτη η θεοσεβουμενη.δεν εχει να κανει με θρησκεια,η ηθικη ξεκινα και σταματαει εκει που ο καθενας οριζει.
Θα σταθω στο πρωτο μερος της προτασης σου για το υπολοιπο αποτελειται απο σκουπιδια επειδη δεν καταφερες να ξεπερασεις τα κομπλεξ σου.
Ο ανθρωπος ειναι πολυγαμικο ον. Τιποτα λογικοτερο λοιπον απτο να θελει καποιος να γαμαει με πολλους μαζι.
Ειναι ετσι η φυση του. Γιαυτο και εχουμε πολλους συντροφους στη ζωη μας.
δεν εχει να κανει με θρησκεια,η ηθικη ξεκινα και σταματαει εκει που ο καθενας οριζει.