Νέα

Έκανα παρτούζα με τη γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 928
  • Εμφανίσεις 173K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θα κανατε παρτουζα με τη γυναικα σας;

• ναι

Ψήφοι: 199 40,9%
  • οχι

Ψήφοι: 203 41,8%
  • ισως

Ψήφοι: 84 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    486

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
καλά είπαμε ανοιχτόμυαλοι αλλα έτσι δεν σέβεσαι ούτε τον ευατό σου

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ρε φιλε άμα πας να δουλέψεις στην οικοδομή μετά μην περιμένεις να σκεφτείς όργια (όχι ότι εγώ δουλεύω εκεί)...απλά όταν έχεις χρόνο και βαριέσαι το μυαλό πάει εύκολα στις ανωμαλίες...τέσσρα...ο καθένας την άποψη του
δλδ οι οικοδομοι δεν γαμανε;
:think:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
οι μισοι ειναι εργενηδες παλαμοβιοι μπουρδελιαρηδες και οι αλλοι μισοι παντρεμενοι μπουρδελιαρηδες.....!!!!!!!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
σωπα ρε αναλ που θα μου πεις οτι ειναι πουριτανισμος να μην παρτουζωνεις τη γυναικα σου.
Και ναι ρε φιλε ειμαι ανοιχτος στην εξερευνηση αλλα δεν θα εκανα μανα των παιδιων μου μια παρτουζιαρα.
μετα πρεπει να υπαρχει και λιγος σεβασμος αλλιως ποιος ο ρολος της οικογενειας ας ξεκωλιαζομαστε οπου να ναι μονο και μονο για την καυλα μας

Σιγα ρε μαλακα εσυ ηθικε.

Δεν θα εκανες μανα των παιδιων σου μια παρτουζιαρα. Αν εσυ δηλαδη εχεις παει με 1000 γυναικες μεχρι να παντρευτεις θα θεωρεις τον εαυτο σου μεγαλο γαμια, αν ομως η γυναικα σου γουσταρει γαμησια σε παρτουζες ειναι για τον πουτσο και ανικανη να γινει μητερα ε?

Ποσο μαλακας μπορει να εισαι. Ποσο?

Ο σεβασμος ερχεται απο ανθρωπο προς ανθρωπο. Δεν εχει σημασια τι κανει ο αλλος στο κρεβατι του. Ο ρολος της οικογενειας δεν εχει καμια σχεση με το τι κανει το αντρογυνο στο κρεβατι του. Και στην τελικη αν τα πιστευεις αυτα που λες γαμα μονο ιεραποστολικα γιατι αυτο ειναι το κανονικο. Λες μαλακιες και εισαι πουριτανος του πουτσου.

Κρινεις τον αλλον απτο αν θα ξεκωλιαζετε με την γυναικα του στο κρεβατι του.

Παντρεψου μια καλογρια παρθενα να εισαι σιγουρος για το ποιον της οικογενειας σου.

Μικροαστε βλαχε απαιδευτε.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ρε φιλε άμα πας να δουλέψεις στην οικοδομή μετά μην περιμένεις να σκεφτείς όργια (όχι ότι εγώ δουλεύω εκεί)...απλά όταν έχεις χρόνο και βαριέσαι το μυαλό πάει εύκολα στις ανωμαλίες...τέσσρα...ο καθένας την άποψη του

Δεν σου ειπα σωνει και καλα να σκεφτεις την παρτουζα ρε φιλε. Γενικα μιλαμε.

Ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τον αλλον επειδη γαμησε η γαμηθηκε?

Αν σου κατσει μια φαση και εισαι μεθυσμενος σε ενα νησι και ξεκωλιασεις πεντε εξι γκομενες θα εισαι μεγιστος γαμιας ενω αυτες θα ειναι ξεκωλιαρες. Αλλα it takes two to tango που λενε και αν μια φορα αυτες ειναι πουτανες, αλλο τοσο ειναι και ο μαλακας που τις γαμησε.

Αυτο λεω. Σαφως και δεν θα εχεις χρονο να κανεις αυτα που λες αν οντως δεν προλαβαινεις, αυτο δεν σημαινει οτι αν τα κανεις θα επηρεαστει η οικογενεια σου. Δεν επηρεαζεται απο αυτο η οικογενεια, απο την απαθεια και την μαλακια στον εγκεφαλο επηρεαζεται. Και το να γαμας την γυναικα σου οσο ειστε παντρεμενοι ειναι υγιες.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
οι μισοι ειναι εργενηδες παλαμοβιοι μπουρδελιαρηδες και οι αλλοι μισοι παντρεμενοι μπουρδελιαρηδες.....!!!!!!!!!

Οι περισσοτεροι ειναι στην πρωτη κατηγορια. Μη τους θιξεις ομως τις πουτανες. Θα πεσουν να σε φανε.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Εγω συμφωνω με Αναλ_Ηαντερ τα λεει ωραια και σταρατα ο τυπος.

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
να πω και εγω την αποψη μου ως γυναικα;;η να μην μιλησω καλυτερα;

Επισκέπτης
Σιγα ρε μαλακα εσυ ηθικε.

Δεν θα εκανες μανα των παιδιων σου μια παρτουζιαρα. Αν εσυ δηλαδη εχεις παει με 1000 γυναικες μεχρι να παντρευτεις θα θεωρεις τον εαυτο σου μεγαλο γαμια, αν ομως η γυναικα σου γουσταρει γαμησια σε παρτουζες ειναι για τον πουτσο και ανικανη να γινει μητερα ε?

Ποσο μαλακας μπορει να εισαι. Ποσο?

Ο σεβασμος ερχεται απο ανθρωπο προς ανθρωπο. Δεν εχει σημασια τι κανει ο αλλος στο κρεβατι του. Ο ρολος της οικογενειας δεν εχει καμια σχεση με το τι κανει το αντρογυνο στο κρεβατι του. Και στην τελικη αν τα πιστευεις αυτα που λες γαμα μονο ιεραποστολικα γιατι αυτο ειναι το κανονικο. Λες μαλακιες και εισαι πουριτανος του πουτσου.

Κρινεις τον αλλον απτο αν θα ξεκωλιαζετε με την γυναικα του στο κρεβατι του.

Παντρεψου μια καλογρια παρθενα να εισαι σιγουρος για το ποιον της οικογενειας σου.

Μικροαστε βλαχε απαιδευτε.
τετοιος μαλακας εισαι τετοια λες. μαθε να ξεχωριζεις ως ανθρωπος απο τα ζωα κοπανε και ξαναμιλα μου.  

rythmodamasths90

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σιγουρα το να επικρατει η αποψη οτι οποιος γαμαει πολλες ειναι μαγκας ενω οποια γαμιεται με πολλους ειναι πουτανα ειναι πουριτανικο και ηλιθιο.
Ομως κακα τα ψεμματα ποιος θα το επαιζε μοντερνος και ανοιχτομυαλος αν μαθαινε οτι παρτουζωνουν τη μανα του καθημερινα  :rolleyes:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
τετοιος μαλακας εισαι τετοια λες. μαθε να ξεχωριζεις ως ανθρωπος απο τα ζωα κοπανε και ξαναμιλα μου.  

Τα ζωα μαλακα ειναι εξυπνοτερα απο εσενα.

Κατσε προσκυνα καμια πουτανα, κανε τη ζωουλα σου και οταν θα παντρευτεις ριξε ενα μηνυμα εδω ναρθουμε να σου γαμησουμε τη γυναικα γιατι εισαι πιο βαρετος και απο ταινια του Αγγελοπουλου.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Σιγουρα το να επικρατει η αποψη οτι οποιος γαμαει πολλες ειναι μαγκας ενω οποια γαμιεται με πολλους ειναι πουτανα ειναι πουριτανικο και ηλιθιο.
Ομως κακα τα ψεμματα ποιος θα το επαιζε μοντερνος και ανοιχτομυαλος αν μαθαινε οτι παρτουζωνουν τη μανα του καθημερινα  :rolleyes:

Νταβας στο μουνι της μητερας σου εισαι εσυ ( και ο καθενας, γενικα μιλαω )?

Και που ξερεις τι εκανε οταν ηταν στην ηλικια σου? Και τι σε νοιαζει στη τελικη? Δεν σου εδινε ποσοστο και σπαστηκες?

Ειτε σε μεγαλωσε σωστα ειτε οχι, ο,τι ηθελε ας εκανε. Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.

Εχουν πηξει τα μυαλα απο τη θρησκεια και την τηλεοραση που ενω προβαλεται το σεξ καθημερινα απο την μια, και καταδικαζεται απο την αλλη, θεωρειται ως ο μεγαλυτερος γνωμονας για να σχηματισεις γνωμη για τον αλλον.

Ποσο μαλακες. Ποσο.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ειμαι παντρεμενος 7 χρονια. παντρευτηκα τη γυναικα μου απο ερωτα. η καθημερινοτητα τα προβληματα της ζωης κλπ σιγα σιγα με αποξενωσαν. αρχισα παλι τις παλιες μου συνηθειες ,μπουρδελλα μασατζιδικα κλπ. καποια στιγμη αρχισα να ψαχνω αγγελιες .
βρηκα ενα ζευγαρι που ηθελε ανδρα . ημουν ο τυχερος που επελεξαν συναντηθηκαμε μερικες φορες και μετα για διαφορους λογους χαθηκαμε. αυτο που μου εμεινε ηταν οτι αυτος που φτιαχνοταν περισσοτερο απο ολους με το σκηνικο ηταν ο ανδρας της κοπελας.
καποια στιγμη κανοντας σεξ με τη γυναικα μου της ειπα να το κανουμε κι εμεις , συμφωνησε με καποες επιφυλαξεις, ποτε λεγοντας ναι και ποτε οχι.
βαλαμε αγγελια στο olx για 2-3 μερες ,λαβαμε δεκαδες μειλ.
απαντησαμε σε μερικα και τελικα το ραντεβου κλειστηκε στο πριαμμος με εναν ανδρα.
εκει καναμε παρτουζα ,ηταν τρομερη καυλα για μενα να βλεπω τη γυναικα μου να γαμιεται, δεν το περιμενα. απο τοτε ανανεωθηκε η σχεση μας, κανουμε σεξ συνεχεια και σκεφτομαστε να το επαναλαβουμε με περισσοτερα ατομα

Ποσο χρονων ειναι η γυναικα σου???
Την τακτοποιω κι εγω αμα θελεις!!!  :grin:

Επισκέπτης
Τα ζωα μαλακα ειναι εξυπνοτερα απο εσενα.

Κατσε προσκυνα καμια πουτανα, κανε τη ζωουλα σου και οταν θα παντρευτεις ριξε ενα μηνυμα εδω ναρθουμε να σου γαμησουμε τη γυναικα γιατι εισαι πιο βαρετος και απο ταινια του Αγγελοπουλου.
εσυ οταν παντρευτεις βαλε ταμπελα να γαμαει και η γειτονια εγω η θα κανω οικογενεια η θα μεινω μπακουρι παντως την τσατσα της γυναικας μου δεν την κανω.
Αντε κερατουκλη εισαι και μαρτηριαρης

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
οταν μια γυναικα επιλεξει να παντρευτει αυτο σημαινει πως εκτος απο το βολεμα,παιδια κτλ
εχεικαι μια εκτιμηση  προς το προσωπο του μελλοντικου συζυγου.εαν τωρα δηλ ερθει αυτος και της πει στεγνα ,αγαπη μου μου αρεσει να σε γαμανε μπροστα μου το απολαμβανω, ε πως να το κανουμε τοτε αυτη θα χασει αυτο το κατι που τους ενωνε θα ραγισει ,ε η οικογενεια δεν ειναι να πηδιεται η γυναικα σα πουτανα με τον εναν και τον αλλο,και ο αντρας της να απολαμβανει.!ας κρατησουμε λιγο τα προσχηματα,αυτο πιστευω εγω.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
εσυ οταν παντρευτεις βαλε ταμπελα να γαμαει και η γειτονια εγω η θα κανω οικογενεια η θα μεινω μπακουρι παντως την τσατσα της γυναικας μου δεν την κανω.
Αντε κερατουκλη εισαι και μαρτηριαρης

Τσατσα της γυναικας σου δεν θα γινεις, αλλα αυτη θα γινει πουτανα γιατι εισαι ανεπαρκης. Ασε να στη γαμανε και εσυ να νομιζεις οτι παντρευτηκες μια "κοπελα για σπιτι". Δεν θα εισαι ο μονος. Η αγνοια ειναι το παν για τους βλακες.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
οταν μια γυναικα επιλεξει να παντρευτει αυτο σημαινει πως εκτος απο το βολεμα,παιδια κτλ
εχεικαι μια εκτιμηση  προς το προσωπο του μελλοντικου συζυγου.εαν τωρα δηλ ερθει αυτος και της πει στεγνα ,αγαπη μου μου αρεσει να σε γαμανε μπροστα μου το απολαμβανω, ε πως να το κανουμε τοτε αυτη θα χασει αυτο το κατι που τους ενωνε θα ραγισει ,ε η οικογενεια δεν ειναι να πηδιεται η γυναικα σα πουτανα με τον εναν και τον αλλο,και ο αντρας της να απολαμβανει.!ας κρατησουμε λιγο τα προσχηματα,αυτο πιστευω εγω.

Καλα ειπα οτι θα πεις μαλακιες.

Και ποιος σου ειπε οτι υπαρχει μονο αυτος ο τυπος γυναικας στον κοσμο? Γιατι κρινεις απο τον εαυτουλη σου και δεν κοιτας οτι υπαρχουν ατομα τα οποια δεν ειναι οπως εσυ και δεν σκεφτονται οπως σκεφτονται στο μικρο σπιτι στο λιβαδι?

Απο αυτα που λες εσυ οταν γαμιεσαι σημερα με εναν και μετα απο 2-3 μηνες με εναν αλλον εισαι πουτανα. Εσυ το λες. Το διαστημα των 2-3 μηνων ειναι συμβολικο.

Γιατι δεν δεχεσαι οτι καποιος γουσταρει αυτο και γιατι προδικαζεις την κατασταση και βαζεις τον αντρα στη θεση που θα το ζητησει αυτο απο τη γυναικα του? Μπορει και η γυναικα να το ζητησει.

Γυναικακια και δηθεν γαμιαδες μαζευτηκατε εδω μεσα. Χαιρομαι που σας την σπαω παντως.

Συνεχιστε. Εδω θα ειμαι.

Επισκέπτης
Τσατσα της γυναικας σου δεν θα γινεις, αλλα αυτη θα γινει πουτανα γιατι εισαι ανεπαρκης. Ασε να στη γαμανε και εσυ να νομιζεις οτι παντρευτηκες μια "κοπελα για σπιτι". Δεν θα εισαι ο μονος. Η αγνοια ειναι το παν για τους βλακες.
ετσι για να μη σε πουν βλακα αστη να γαμιεται μπροστα σου και αν το παιδι σου βγει σαν τον κουμπαρο πες δε γαμιεται τουλαχιστον δεν ειμαι πουριτανος.
εθελοντη κερατα ξεφτιλα του αντρικου ειδους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom