Νέα

Έκανα παρτούζα με τη γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 928
  • Εμφανίσεις 173K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα κανατε παρτουζα με τη γυναικα σας;

• ναι

Ψήφοι: 199 40,9%
  • οχι

Ψήφοι: 203 41,8%
  • ισως

Ψήφοι: 84 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    486

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
στη παρτουζα τη φορμαρατε και οι 2?ενας κολο ενας μουνι?η ο ενας εδινε πιπα και ο αλλος μαμουσε?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
τι ανοιχτομιαλοι ειστε μερικοι οταν μιλαμε για τις γυναικες των αλλων.
Ποιες εμπειριες και παπαρια μεντολες λετε ρε :uglystupid: αλλο fuck buddy και αλλο συζυγος, εκτως και αν θελει κανεις να κανει dna test  για να δει αν ειναι δικο του το παιδι που μεγαλωνει. Και μη μου πει κανενας ποτε δεν εισαι σιγουρος γιατι θα του απαντησω καλητερα να μην ειμαι σιγουρος αν γαμιεται παρα που γαμιεται.

Οι εμπειριες αν και εφοσον εχουμε περιεργεια πρεπει να προυπαρχουν του γαμου μετα απλα καταστρεφουν τον γαμο στην καλυτερη περιπτωση και στην χειροτερη  την οικογενεια.
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Επισκέπτης
ναι ρε παιδια επικροτησουμε σορι σφαξτε με  :headbang:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Φιλε μια διευκρινηση θελαμε απλως, δεν ηταν επιθεση.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
τι ανοιχτομιαλοι ειστε μερικοι οταν μιλαμε για τις γυναικες των αλλων.
Ποιες εμπειριες και παπαρια μεντολες λετε ρε :uglystupid: αλλο fuck buddy και αλλο συζυγος, εκτως και αν θελει κανεις να κανει dna test  για να δει αν ειναι δικο του το παιδι που μεγαλωνει. Και μη μου πει κανενας ποτε δεν εισαι σιγουρος γιατι θα του απαντησω καλητερα να μην ειμαι σιγουρος αν γαμιεται παρα που γαμιεται.

Οι εμπειριες αν και εφοσον εχουμε περιεργεια πρεπει να προυπαρχουν του γαμου μετα απλα καταστρεφουν τον γαμο στην καλυτερη περιπτωση και στην χειροτερη  την οικογενεια.

Λες μαλακιες.

Ποιος σου ειπε οτι οι εμπειριες πρεπει να προυπαρχουν του γαμου? Δηλαδη αν παντρευτεις και μετα τερμα οι εμπειριες? Ωραια ιδεα εχεις φιλε. Παντρευεσαι δηλαδη και απο εκει και περα εισαι ενας ζωντανος νεκρος θες να μου πεις. ( δεν εξεταζω το γεγονος οτι οι περισσοτεροι ειναι ετσι οντως, αλλα το αν επιλεγεις να εισαι καθως φοβασαι να δοκιμασεις κατι με την γυναικα σου )

Και ποιος ειναι ο πιο καταλληλος ανθρωπος αν δεν ειναι η εκαστοτε γκομενα/γυναικα σου για να δοκιμασεις πραγματα και να γουσταρεις?

Ποσο πουριτανοι ειστε ρε.

Αν εισαι μαλακας εσυ και καταστρεψεις την οικογενεια σου μεσα απο τα γαμησια που θα κανεις η δεν θα κανεις με την γυναικα σου δε σημαινει οτι ισχυει γενικοτερα αυτο η οτι πρεπει να παιζει ανομβρια κατα τη διαρκεια του γαμου. Υπαρχουν και ατομα που διαχωριζουν αυτα που συμβαινουν στο κρεβατι τους απο την υπολοιπη τους ζωη και ο πουτσος τους και το μουνι τους δεν ειναι εμποδιο στην οικογενεια αλλα μεσο για να περνανε καλα τις προσωπικες τους στιγμες.

Και ποιος εισαι εσυ και εγω στην τελικη που θα κρινουμε τον καθενα για αυτο που θελει να κανει η εκανε με την γυναικα του? Επειδη δεν το εχεις κανει εσυ με την γκομενα σου και δεν νιωθεις ανετα θες να νιωθει ετσι και ολος ο υπολοιπος κοσμος για να κρυψεις την ανεπαρκεια σου μεσα απο την υποτιθεμενη δυναμη του οχλου?

Εχετε πηξει εδω μεσα και δεν ξερετε τι λετε. Μην σας γαμησουν καμια γυναικα φοβαστε και αραδιαζετε ενα σωρο μαλακιες και ευφυολογηματα του πουτσου.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
σιγουρα οχι αλλα δεν θα τους επικρινουμε κιολας

Και ποιος σου ζητησε να τους επικροτησεις στην τελικη? Η μηπως νομιζεις οτι η αποψη σου μετραει και θα την παρουν στα σοβαρα? Δεν ζουν ολοι ξερεις συμφωνα με τα δεδομενα που βαζουν αλλοι για αυτους. Που αυτοι οι αλλοι συνηθως ειναι αυτοι που δεν συμφωνουν με αυτα που κανουν και τους φοβουνται.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ο καθένας κάνει ότι γουστάρει ...
δεν είμαι βεβαια υπέρ των παρτουζών και οργίων ...πιστεύω ότι ο κόσμος καταλήγει εκεί λόγο ανίας

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ο καθένας κάνει ότι γουστάρει ...
δεν είμαι βεβαια υπέρ των παρτουζών και οργίων ...πιστεύω ότι ο κόσμος καταλήγει εκεί λόγο ανίας

Λογω καβλας δεν σου περασε απο το μυαλο ε?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Λες μαλακιες.

Ποιος σου ειπε οτι οι εμπειριες πρεπει να προυπαρχουν του γαμου? Δηλαδη αν παντρευτεις και μετα τερμα οι εμπειριες? Ωραια ιδεα εχεις φιλε. Παντρευεσαι δηλαδη και απο εκει και περα εισαι ενας ζωντανος νεκρος θες να μου πεις. ( δεν εξεταζω το γεγονος οτι οι περισσοτεροι ειναι ετσι οντως, αλλα το αν επιλεγεις να εισαι καθως φοβασαι να δοκιμασεις κατι με την γυναικα σου )

Και ποιος ειναι ο πιο καταλληλος ανθρωπος αν δεν ειναι η εκαστοτε γκομενα/γυναικα σου για να δοκιμασεις πραγματα και να γουσταρεις?

Ποσο πουριτανοι ειστε ρε.

Αν εισαι μαλακας εσυ και καταστρεψεις την οικογενεια σου μεσα απο τα γαμησια που θα κανεις η δεν θα κανεις με την γυναικα σου δε σημαινει οτι ισχυει γενικοτερα αυτο η οτι πρεπει να παιζει ανομβρια κατα τη διαρκεια του γαμου. Υπαρχουν και ατομα που διαχωριζουν αυτα που συμβαινουν στο κρεβατι τους απο την υπολοιπη τους ζωη και ο πουτσος τους και το μουνι τους δεν ειναι εμποδιο στην οικογενεια αλλα μεσο για να περνανε καλα τις προσωπικες τους στιγμες.

Και ποιος εισαι εσυ και εγω στην τελικη που θα κρινουμε τον καθενα για αυτο που θελει να κανει η εκανε με την γυναικα του? Επειδη δεν το εχεις κανει εσυ με την γκομενα σου και δεν νιωθεις ανετα θες να νιωθει ετσι και ολος ο υπολοιπος κοσμος για να κρυψεις την ανεπαρκεια σου μεσα απο την υποτιθεμενη δυναμη του οχλου?

Εχετε πηξει εδω μεσα και δεν ξερετε τι λετε. Μην σας γαμησουν καμια γυναικα φοβαστε και αραδιαζετε ενα σωρο μαλακιες και ευφυολογηματα του πουτσου.
[/quote]

Αντε τεντωσε τους να τελιωνουμε γιατι εδω μεσα οι μισοι ειναι εργενηδες παλαμοβιοι μπουρδελιαρηδες κ οι αλλοι μισοι παντρεμενοι μπουρδελιαρηδες.....

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ρε φιλε άμα πας να δουλέψεις στην οικοδομή μετά μην περιμένεις να σκεφτείς όργια (όχι ότι εγώ δουλεύω εκεί)...απλά όταν έχεις χρόνο και βαριέσαι το μυαλό πάει εύκολα στις ανωμαλίες...τέσσρα...ο καθένας την άποψη του

Επισκέπτης
σωπα ρε αναλ που θα μου πεις οτι ειναι πουριτανισμος να μην παρτουζωνεις τη γυναικα σου.
Και ναι ρε φιλε ειμαι ανοιχτος στην εξερευνηση αλλα δεν θα εκανα μανα των παιδιων μου μια παρτουζιαρα.
μετα πρεπει να υπαρχει και λιγος σεβασμος αλλιως ποιος ο ρολος της οικογενειας ας ξεκωλιαζομαστε οπου να ναι μονο και μονο για την καυλα μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom