spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
στη παρτουζα τη φορμαρατε και οι 2?ενας κολο ενας μουνι?η ο ενας εδινε πιπα και ο αλλος μαμουσε?
σιγουρα οχι αλλα δεν θα τους επικρινουμε κιολας
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣτι ανοιχτομιαλοι ειστε μερικοι οταν μιλαμε για τις γυναικες των αλλων.
Ποιες εμπειριες και παπαρια μεντολες λετε ρε αλλο fuck buddy και αλλο συζυγος, εκτως και αν θελει κανεις να κανει dna test για να δει αν ειναι δικο του το παιδι που μεγαλωνει. Και μη μου πει κανενας ποτε δεν εισαι σιγουρος γιατι θα του απαντησω καλητερα να μην ειμαι σιγουρος αν γαμιεται παρα που γαμιεται.
Οι εμπειριες αν και εφοσον εχουμε περιεργεια πρεπει να προυπαρχουν του γαμου μετα απλα καταστρεφουν τον γαμο στην καλυτερη περιπτωση και στην χειροτερη την οικογενεια.
Μηπως θες να πεις επικροτησουμε
ενταξει,μην τον φατε κιολας,μια λαθος λεξη εγραψε!!!!!!ναι ρε παιδια επικροτησουμε σορι σφαξτε με
βασικα τον επαινο ειχα στο μυαλο μου αλλα κρασαραΦιλε μια διευκρινηση θελαμε απλως, δεν ηταν επιθεση.
τι ανοιχτομιαλοι ειστε μερικοι οταν μιλαμε για τις γυναικες των αλλων.
Ποιες εμπειριες και παπαρια μεντολες λετε ρε αλλο fuck buddy και αλλο συζυγος, εκτως και αν θελει κανεις να κανει dna test για να δει αν ειναι δικο του το παιδι που μεγαλωνει. Και μη μου πει κανενας ποτε δεν εισαι σιγουρος γιατι θα του απαντησω καλητερα να μην ειμαι σιγουρος αν γαμιεται παρα που γαμιεται.
Οι εμπειριες αν και εφοσον εχουμε περιεργεια πρεπει να προυπαρχουν του γαμου μετα απλα καταστρεφουν τον γαμο στην καλυτερη περιπτωση και στην χειροτερη την οικογενεια.
Ελα πασακο μου
ο καθένας κάνει ότι γουστάρει ...
δεν είμαι βεβαια υπέρ των παρτουζών και οργίων ...πιστεύω ότι ο κόσμος καταλήγει εκεί λόγο ανίας
Παλι σκυλοβριζεις?