Νέα

Έκανα παρτούζα με τη γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 928
  • Εμφανίσεις 173K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα κανατε παρτουζα με τη γυναικα σας;

• ναι

Ψήφοι: 199 40,9%
  • οχι

Ψήφοι: 203 41,8%
  • ισως

Ψήφοι: 84 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    486

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ετσι για να μη σε πουν βλακα αστη να γαμιεται μπροστα σου και αν το παιδι σου βγει σαν τον κουμπαρο πες δε γαμιεται τουλαχιστον δεν ειμαι πουριτανος.
εθελοντη κερατα ξεφτιλα του αντρικου ειδους

Ελα κομπλεξικε μικροαστε ειπες οτι εχεις να πεις.

Εφαγες το φαγακι σου τωρα πηγαινε καπου αλλου να το παιξεις γαμιας. Σε καμια πουτανα ισως, ξερεις σε αυτες που σε κανουν μαγκα επειδη βλεπουν το 20ευρω και λαχταρανε.

Εσυ δεν εισαι εθελοντης κερατας, εισαι σπονσορας κερατας. Θα στην γαμαμε και θα μας πληρωνεις και τις βενζινες. Και οταν ερχεται ο λογαριασμος και δε θα σου βγαινουν, θα λες δεν πειραζει κανει για σπιτι τουλαχιστον. Απλα θα κανει και για το δικο μου σπιτι, και για του απεναντι και του παραδιπλα κλπ.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Εχετε αναρωτηθει ποτε γιατι μπαινετε στα μπουρδελα στο σαιτ??Ολοι οι αντρες Ελληνες θελουνε να γαμανε ΜΟΝΤΕΛΑ.μονο τιποτα αλλο.Τωρα πως γινεται να βγαινω εγω εξω βολτα κ να βλεπω ολες τις πατσαβουρες τις ελληνιδες με κυταριτιδες κ χαλι μαυρο κ να ειναι αγκαζε με εναν ελληνα γαμια δεν καταλαβαινω.Η δεν εχεται τα αρχιδια να ριξετε μοντελο η δεν εχετε τα λεφτα να ριξετε μοντελο η ειστε αξιοι της μοιρα σας να πατε με την πατσαβουρα η εχετε ξενερωσει απο το ατελειωτο χυλοπιτιδι που εχετε φαει κ καταλιγεται στην ευκολη λυση που ειναι η Ελλεηνιδα Στελλα απο το big brother!Η Κλασσικη Ελλεηνιδα 1.κυταριτιδα 2.χοντρα μπουτια 3.νυχια απεριποιητα χαλια φατσα χαλια 4.μουρμουρα κ γκρινια συνεχεια !!Μετα απο ολο αυτο το ξενερωμα βρηκατε αυτο το σαιτ κ μπορειται να ξεκολιασετε την Ευα απο τα κολ γκερλ.Να χαμουρεψετε τις χειλαρες της Νικολ κ να φατε το γατακι της.Παλιοτερα Ξεμουνιαζατε την Αννα την Σερβα (οτι δεν σας εκανε η ελλεηνιδα σας σας το εκανε η αννουλα).Εχετε ξεσκισει κ το βυκακι απεναντι (απλα αναρωτιεσται ακομη αν ειναι τραβελι η οχι).Γαματε γκομενες Πορνοσταρ στην Ισμηνης επειδη η ελλεηνιδες σας ειναι ασχετες περι σεξ κ πολλες αλλες.......Δεν σας κατακρινοι κανεις γιαυτο δικαιωμα σας ΑΛΛΑ καποιος αλλος Γαμιας ειχε τα αρχιδια και δεν το παιζει εργενης και ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ουτε ειναι μερα νυχτα στην κασσανδρας και γαμαει πουτανες, Αλλα γαμαει την γυναικα του ωραια κ καλα και μετα απο 7 χρονια γαμου μπορει και κανει κ παρτουζες.....Πρεπει λοιπον κυριοι να τον κατακρινουμε???δεν ειναι δικαιωμα του??

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν σας κατακρινοι κανεις γιαυτο δικαιωμα σας ΑΛΛΑ καποιος αλλος Γαμιας ειχε τα αρχιδια και δεν το παιζει εργενης και ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ουτε ειναι μερα νυχτα στην κασσανδρας και γαμαει πουτανες, Αλλα γαμαει την γυναικα του ωραια κ καλα και μετα απο 7 χρονια γαμου μπορει και κανει κ παρτουζες.....Πρεπει λοιπον κυριοι να τον κατακρινουμε???δεν ειναι δικαιωμα του??

Οχι ρε φιλε τι δικαιωμα του? Πας καλα? Αφου ο cthulu666 και η παρεα του κρατανε τα κλειδια του μουνιου της καθε γυναικας που ΔΕΝ γαμανε και ΔΕΝ προκειται να γαμησουν ποτε.  :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ελα κομπλεξικε μικροαστε ειπες οτι εχεις να πεις.

Εφαγες το φαγακι σου τωρα πηγαινε καπου αλλου να το παιξεις γαμιας. Σε καμια πουτανα ισως, ξερεις σε αυτες που σε κανουν μαγκα επειδη βλεπουν το 20ευρω και λαχταρανε.

Εσυ δεν εισαι εθελοντης κερατας, εισαι σπονσορας κερατας. Θα στην γαμαμε και θα μας πληρωνεις και τις βενζινες. Και οταν ερχεται ο λογαριασμος και δε θα σου βγαινουν, θα λες δεν πειραζει κανει για σπιτι τουλαχιστον. Απλα θα κανει και για το δικο μου σπιτι, και για του απεναντι και του παραδιπλα κλπ.
εχεις πολυ πλακα κερατουκλη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εχετε αναρωτηθει ποτε γιατι μπαινετε στα μπουρδελα στο σαιτ??Ολοι οι αντρες Ελληνες θελουνε να γαμανε ΜΟΝΤΕΛΑ.μονο τιποτα αλλο.Τωρα πως γινεται να βγαινω εγω εξω βολτα κ να βλεπω ολες τις πατσαβουρες τις ελληνιδες με κυταριτιδες κ χαλι μαυρο κ να ειναι αγκαζε με εναν ελληνα γαμια δεν καταλαβαινω.Η δεν εχεται τα αρχιδια να ριξετε μοντελο η δεν εχετε τα λεφτα
τα λεφτα δεν εχουμε τυπε...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Οχι ρε φιλε τι δικαιωμα του? Πας καλα? Αφου ο cthulu666 και η παρεα του κρατανε τα κλειδια του μουνιου της καθε γυναικας που ΔΕΝ γαμανε και ΔΕΝ προκειται να γαμησουν ποτε.  :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Ε αυτοι φιλε μου που εχουν αυτα τα κλειδακια μαζι τους ειναι οι μεγαλυτεροι κεραταδες.................. :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
Σιγα ρε μαλακα εσυ ηθικε.

Δεν θα εκανες μανα των παιδιων σου μια παρτουζιαρα. Αν εσυ δηλαδη εχεις παει με 1000 γυναικες μεχρι να παντρευτεις θα θεωρεις τον εαυτο σου μεγαλο γαμια, αν ομως η γυναικα σου γουσταρει γαμησια σε παρτουζες ειναι για τον πουτσο και ανικανη να γινει μητερα ε?

Ποσο μαλακας μπορει να εισαι. Ποσο?

Ο σεβασμος ερχεται απο ανθρωπο προς ανθρωπο. Δεν εχει σημασια τι κανει ο αλλος στο κρεβατι του. Ο ρολος της οικογενειας δεν εχει καμια σχεση με το τι κανει το αντρογυνο στο κρεβατι του. Και στην τελικη αν τα πιστευεις αυτα που λες γαμα μονο ιεραποστολικα γιατι αυτο ειναι το κανονικο. Λες μαλακιες και εισαι πουριτανος του πουτσου.

Κρινεις τον αλλον απτο αν θα ξεκωλιαζετε με την γυναικα του στο κρεβατι του.

Παντρεψου μια καλογρια παρθενα να εισαι σιγουρος για το ποιον της οικογενειας σου.

Μικροαστε βλαχε απαιδευτε.

έτσι έτσι Αναλ,  :2on1: στη μάπα του ηθικού κατινολαλάκη
κθούλου (ανάθεμα κι αν ξέρεις τι σκατά είναι αυτό) ιεραποστολικά μόνο και καλυμμένος ολόκληρος να γαμάς, μόνο η καπότα στο πουτσοκέφαλο να φαίνεται, το ίδιο κι η κακομοίρα από κάτω σου.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
οταν μια γυναικα επιλεξει να παντρευτει αυτο σημαινει πως εκτος απο το βολεμα,παιδια κτλ
εχεικαι μια εκτιμηση  προς το προσωπο του μελλοντικου συζυγου.
μικρη ανοητη νειραιδουλα
παντως και μενα το να μου γαμανε την γκομενα η την συζυγο δεν θα μου αρεσε
ειμαστε ανατολιτες γαμω τον Αλλαχ μας,τι να κανουμε;

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
δλδ αν του γαμαγε την γυναικα του μια αλλη γκομενα με δονητες κτλπ ειναι το ιδιο η εχει διαφορα????

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Στα αρχιδια μας. Μην κορδωνεσαι.

Δεν περιμεναμε κατι συνταρακτικο απο μια τυπικη μικροαστη ελλεινιδα.
και πως ξερεις οτι ειμαι μικροαστη;ξερεις δεν εισαι ο μονος εδω μπορει να υπαρχουν καποιοι που να θελουν να ακουσουν την αποψη μου.

Alexis11

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
622
Πόντοι
81
οκ, εσυ θα το προτιμουσες, αλλα αναρωτιεμαι ποια γυναικα δε γουσταρει να εχει δυο γαμιαδες να την κανουν οτι θελουν. Καμμια υποθετω....ειναι καταπιεστικο, επειδη εχεις θεμα (που ειναι μονο στο μυαλο σου, πιστεψε το εχω περασει) να μην μοιραζεσαι κατι τετοιο. Αποψη μου ετσι?

Εχουμε ξεφυγει τελιως! ρε φιλε με ολο το σεβασμο αλλα τα σκεφτεσαι αυτα που λες? Αν πραγματικα ηταν ετσι τα πραγματα τοτε η Αθηνα θα ηταν ενα τεραστιο κρεβατι που ολοι θα γαμιομασταν μεχρι και στις στασεις τον λεωφοριων, Αφου το σεξ ειναι κατι που θελουν ολοι γιατι μια γομενα να μη τρωεει πουτσες απο γαμιαδες οπου σταθει και οπου βρεθει, fuck it και μεσα στο λεωφοριο! και στο γρηγορη οσο περιμενεις για καφε!

Αλλο το να γουσταρεις εσυ να βλεπεις την γκομενα σου να γαμιεται, αλλα αν σας εχουν πεισει οι γκομενες σας/γυναικες οτι αυτα ειναι λογικα και οτι γυναικα ειμαι και το κεφι μου θα κανω και εγω γιατι να ειμαι καταπιεσμενη και εσυ να εχεις γαμιθει με 150..

ολα αυτα που λετε δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, αυτα ειναι προοιντα ειτε απο πουτανες γυναικες ειτε απο ανασφαλεις αντρες με την γυναικα τους η επειδη εχουν γαμησει 2,5 γυμαικες μεχρι την ημερα που παρθηκε η αποφαση και λεει "δεν παει στο διαολο θα μου γαμησουν την γυναικα αλλα τουλαχιστον θα γαμησω και εγω κανα μουνι"

Πραγματικα με την ανωμαλια δεν εχω κανενα προβλημα αλλα οσοι συμφωνειτε η θελετε να το κανετε και πατε να βρειτε λογικη σ αυτο ειστε το ελαχιστο για λυπηση. Δηλαδη μετα απο αυτο τι? γυναικα θες να το κανεις με το σκυλο μας επειδη εισαι φιλοζωη??

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
και πως ξερεις οτι ειμαι μικροαστη;ξερεις δεν εισαι ο μονος εδω μπορει να υπαρχουν καποιοι που να θελουν να ακουσουν την αποψη μου.

Το ξερω γιατι αυτα που γραφεις ειναι σαν τα εχεις παρει απο παραμυθι.

Μεγαλωμενη σε λιβαδια με πριγκηπες με ασπρα αλογα αλλα με μαυρες πουτσες για να μην βαριεστε κιολας.

panospatisia

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε πανίβλακα άναλ χάντερ τόση ώρα λες να μην κρίνει ο καθένας στο τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του, και συμφωνό μαζί σου.

Αλλα τόση ώρα σε βλέπω που κατακρίνεις τις απόψεις των άλλων.

Δηλαδή μόνο εσυ είσαι ο σωστός?

Οι άλλοι δεν μπορούν να έχουν διαφορετική άποψη απο εσένα?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εχουμε ξεφυγει τελιως! ρε φιλε με ολο το σεβασμο αλλα τα σκεφτεσαι αυτα που λες? Αν πραγματικα ηταν ετσι τα πραγματα τοτε η Αθηνα θα ηταν ενα τεραστιο κρεβατι που ολοι θα γαμιομασταν μεχρι και στις στασεις τον λεωφοριων, Αφου το σεξ ειναι κατι που θελουν ολοι γιατι μια γομενα να μη τρωεει πουτσες απο γαμιαδες οπου σταθει και οπου βρεθει, fuck it και μεσα στο λεωφοριο! και στο γρηγορη οσο περιμενεις για καφε!

Αλλο το να γουσταρεις εσυ να βλεπεις την γκομενα σου να γαμιεται, αλλα αν σας εχουν πεισει οι γκομενες σας/γυναικες οτι αυτα ειναι λογικα και οτι γυναικα ειμαι και το κεφι μου θα κανω και εγω γιατι να ειμαι καταπιεσμενη και εσυ να εχεις γαμιθει με 150..

ολα αυτα που λετε δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, αυτα ειναι προοιντα ειτε απο πουτανες γυναικες ειτε απο ανασφαλεις αντρες με την γυναικα τους η επειδη εχουν γαμησει 2,5 γυμαικες μεχρι την ημερα που παρθηκε η αποφαση και λεει "δεν παει στο διαολο θα μου γαμησουν την γυναικα αλλα τουλαχιστον θα γαμησω και εγω κανα μουνι"

Πραγματικα με την ανωμαλια δεν εχω κανενα προβλημα αλλα οσοι συμφωνειτε η θελετε να το κανετε και πατε να βρειτε λογικη σ αυτο ειστε το ελαχιστο για λυπηση. Δηλαδη μετα απο αυτο τι? γυναικα θες να το κανεις με το σκυλο μας επειδη εισαι φιλοζωη??

Ρε μαλακαντρεα ο ανθρωπος ειναι ον πολυγαμικο.

Σου εκαναν λοβοτομη και ακομα να το παρεις χαμπαρι.

Δεν ειναι ανωμαλια αν γουσταρεις να κανεις κατι διαφορετικο απο αυτα που προσταζει η εκκλησια και ο οχλος. Αμορφωτε.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ρε πανίβλακα άναλ χάντερ τόση ώρα λες να μην κρίνει ο καθένας στο τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του, και συμφωνό μαζί σου.

Αλλα τόση ώρα σε βλέπω που κατακρίνεις τις απόψεις των άλλων.

Δηλαδή μόνο εσυ είσαι ο σωστός?

Οι άλλοι δεν μπορούν να έχουν διαφορετική άποψη απο εσένα?

Εσυ γλειψε μου τον πουτσο και μπες με το κανονικο σου nickname να γελασει και το παρδαλο κατσικι γαμημενε μπετοβλακα.

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το ξερω γιατι αυτα που γραφεις ειναι σαν τα εχεις παρει απο παραμυθι.

Μεγαλωμενη σε λιβαδια με πριγκηπες με ασπρα αλογα αλλα με μαυρες πουτσες για να μην βαριεστε κιολας.
δεν γραφω σαν να βρισκομαι σε παραμυθι, ουτε και περιμενω κανενα πριγκιπα,δεν ζουμε σε ενα κοσμο ονειρικο,ουτε υπαρχουν πριγκιπισσες και ιπποτες απλα εγραψα αυτο που πιστευω και αντιπροσωπευει τις περισσοτερες κοπελες στην ηλικια μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom