House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αφού του γάμησα 3 φορές τη γυναίκα όσο νάναι γίναμε φίλοι μετάγνωστος σου ή φιλος σου τελικα?
Αφού του γάμησα 3 φορές τη γυναίκα όσο νάναι γίναμε φίλοι μετάγνωστος σου ή φιλος σου τελικα?
ελπιζω αν γινουμε φιλοι καποια στιγμη να μηνξεπερασουμε τα ορια....Αφού του γάμησα 3 φορές τη γυναίκα όσο νάναι γίναμε φίλοι μετά
Μη φοβάσαι εγώ είμαι ανύπαντρος κι έτσι θα παραμείνωελπιζω αν γινουμε φιλοι καποια στιγμη να μηνξεπερασουμε τα ορια....
Γνωστοί ήσαντε .
Μετά τις αθλοπαιδειές γινήκανε και μακαντάσηδες
ελα και βαλε τα ορια μικρο νεραιδακι!!!!κυριοι,καλο θα ειναι να υπαρχουν και καποια ορια!
Φυσικά κυρία μου,μακριά απ τον κώλο μας κι ας είναι εναν πόντοκυριοι,καλο θα ειναι να υπαρχουν και καποια ορια!
ε εαν ειναι για ενα ποντο το συζητω!χαλαλι του!Φυσικά κυρία μου,μακριά απ τον κώλο μας κι ας είναι εναν πόντο
Υποκλαπέν από το... υπογάστριο του συνπουρέητζερ...
Κοίτα μη πεθάνεις χωρίς να δοκιμάσεις τι θαύμα είναι να γαμάς από έρωτα.
Gabriel Garcia Marquez
..και ο οποιος να ξερει να τραβα και ωραιες φωτο...προφανώς για να βρεί εθελοντές...
]+100000000000000000000000τι ανοιχτομιαλοι ειστε μερικοι οταν μιλαμε για τις γυναικες των αλλων.
Ποιες εμπειριες και παπαρια μεντολες λετε ρε αλλο fuck buddy και αλλο συζυγος, εκτως και αν θελει κανεις να κανει dna test για να δει αν ειναι δικο του το παιδι που μεγαλωνει. Και μη μου πει κανενας ποτε δεν εισαι σιγουρος γιατι θα του απαντησω καλητερα να μην ειμαι σιγουρος αν γαμιεται παρα που γαμιεται.
Οι εμπειριες αν και εφοσον εχουμε περιεργεια πρεπει να προυπαρχουν του γαμου μετα απλα καταστρεφουν τον γαμο στην καλυτερη περιπτωση και στην χειροτερη την οικογενεια.
τι ανοιχτομιαλοι ειστε μερικοι οταν μιλαμε για τις γυναικες των αλλων.
Ποιες εμπειριες και παπαρια μεντολες λετε ρε αλλο fuck buddy και αλλο συζυγος, εκτως και αν θελει κανεις να κανει dna test για να δει αν ειναι δικο του το παιδι που μεγαλωνει. Και μη μου πει κανενας ποτε δεν εισαι σιγουρος γιατι θα του απαντησω καλητερα να μην ειμαι σιγουρος αν γαμιεται παρα που γαμιεται.
Οι εμπειριες αν και εφοσον εχουμε περιεργεια πρεπει να προυπαρχουν του γαμου μετα απλα καταστρεφουν τον γαμο στην καλυτερη περιπτωση και στην χειροτερη την οικογενεια.
σιγουρα οχι αλλα δεν θα τους επικρινουμε κιολαςοπως την βρισκει το καθε ζευγαρι. νταβαδες στα γουστα τους θα μπουμε?