Νέα

Έκανα παρτούζα με τη γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 928
  • Εμφανίσεις 173K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα κανατε παρτουζα με τη γυναικα σας;

• ναι

Ψήφοι: 199 40,9%
  • οχι

Ψήφοι: 203 41,8%
  • ισως

Ψήφοι: 84 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    486

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ναι? απο ποια ηλικια? γιατι π.χ. στην αφρικη γαμανε τα 12χρονα και τα παντρευουν κιολας. η φυση φερνει και σε 11χρονα και σε 12χρονα περιοδο μερικες φορες. θα το αρπαξεις να το γαμησεις?

ακρη δε θα βγαλουμε οποτε κλεινω με αυτο. καθενας τα γουστα του και ας κανει οτι γουσταρει. αλλα μη τρελλαινομαστε κιολας περι φυσιολογικου και αφυσικου γιατι μου θυμιζει φαση π.χ. να τσιριζει κανα ΕΜΟ οτι ειμαστε μαλακες και ανωμαλοι που δε βαφουμε τα ματια μας μαυρα ολοι. υπαρχουνε και γουστα που ειναι μειοψηφια τι να κανουμε τωρα. να τα κανουμε θεσμο με το στανιο?  

Το οτι εφερε περιοδο στα 12 δεν σημαινει οτι ειναι σωματικα ετοιμη να κανει κατι τετοιο.

Και αυτο γιατι ακομα αναπτυσσεται η περιοχη και ολο το σωμα.

Ακυρος ο ισχυρισμος. Και το θεμα της παιδοφιλιας εχει να κανει περισσοτερο με την ψυχοπνευματικη παραβιαση και ισοπεδωση του θυματος και δευτερευοντως με το σωματικο που και αυτο εχει μεγιστη σημασια αλλα τα τραυματα του επουλωνονται.

Πηγαινε στην Ολλανδια μια μερια να δεις τι ειναι μειοψηφια και τι οχι. Και μην πεις οτι δεν ειναι παραδειγμα, γιατι η κοινωνια τους ουτε εκγληματικοτητα εχει, ουτε ξενοφοβια, ουτε θρησκοληπτη ειναι ουτε τιποτα. Ειναι αυτορυθμιζομενη και απενεχοποιημενη και δουλευει σχεδον σε ολους τους τομεις της τελεια γιατι οι ανθρωποι δεν φοβουνται για αυτο που ειναι και δεν εντασσουν τιποτα κατω απο ταμπελες αλλα ειτε το δεχονται ειτε οχι μαθαινουν να συνυπαρχουν μαζι του καθως σεβονται.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
απο το να γαμιεται μπροστα στα ματια μου και τα παιδια μου να κουβαλανε τη ρετσινια της μανας τους της παρτουζιαρας καλυτερα να τον κοψω και να τον δωσω να τον φανε τα σκιλια. ελπιζω η γυναικα σου να σκουπιζει τα χυσια απο τους πακιδες πριν θυλασει τα παιδια σας :tits2:

Εσυ να ελπιζεις. Με την ελπιδα θα μεινεις. Οχι την ελπιδα που οι πακηδες θα χυνουν την γυναικα μου αλλα με την ελπιδα του οτι θα κανεις παιδια.

Αν εσυ μεγαλωσεις τα παιδια σου και γαμιεσαι μπροστα τους τοτε το τελευταιο τους προβλημα θα ειναι το αν θα γαμιεται απο εσενα η απο αλλους η μανα τους.

Αλλα επειδη εισαι πιτσιρικας και ακομα τρως τα μπαλακια απο τη μυτη σου κανε μια χαρη στον εαυτο σου και φτιαξτα με καμια η παντρεψου την για να υπαρχει ακομα μια δεσμευμενη που θελει να ξεσκασει και ψαχνει πουτσα χωρις αναστολες και πρεπει.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Η θρησκεία επηρεάζει αφάνταστα τήν ηθική μας, ακόμη και όταν είμαστε άθρησκοι.Στα ζητήματα ηδονής η επιρροή τής θρησκείας -ακόμη και υποσυνείδητα- είναι δεδομένη.
τους ηθικους φραγμους της βαζει η κοινωνια
για να ειναι λειτουργικη

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
σας διαβαζω τοση ωρα.με αλλα γελασα πολυ με αλλα νευριασα.μπηκα σ'αυτο το site γιατι εψαχνα γυναικα να κανω τριο με τον αντρα μου.και μπηκα με μουφα nickname γιατι ειδα πως φερεστε στις γυναικες.θα με λεγατε ψευτρα αδερφη ή πουτανα.εκανα τριο με τον αντρα μου με γυναικα.οσοι το ξερουν απο εδω,ελαχιστοι,με ειπαν απελευθερωμενη.γιατι εγω δεν ειμαι μαλακισμενη και κερατωμενη αλλα ανοιχτομυαλη?δεν καταλαβαινω γιατι του τη λετε.αν κανουν τριο με αλλη γυναικα θα ειναι σουπερ αντρας ενω τωρα οχι?μετα σας φταινε οι ελληνιδες.
Tωρα μαλιστα..............Μαs εκανεs την μουρη............... κρεαs
Το κραταγεs μεσα σου,  ποσα χρονια ειπαμε??????? :rockon: :rockon:

vasilis42

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εγω καλε μου δεν κραταγα τιποτα μεσα μου.μεσα σας κρατατε εσεις απωθημενα.καλες ειναι μονο οι πουτανες που πληρωνεις γιατι μαλλον μονο αυτο μπορεις να διαχειριστεις.οι υπολοιπες ειμαστε απλως πουτανες στην ψυχη.δεν κανει να κανουμε παρτζουζες γιατι πως θα γινουμε καλες μαναδες?ποσο κομπλεξ πια....

Επισκέπτης
Καημενε μου. Καλα γαμησια μαγκες.
καλα τραβα να δεις ποιος εχει βαρδια στον κωλο της γυναικας και με ξαναλυπασαι
Αντε σουργελο αρκετα ειπα δεν θα σε κανω εγω ανθρωπο κρατα τον τυπο χομοσαπιενς που εχεις μεσα σου και κανε το κερατο σου επαγγελμα να βγαλεις κανα φραγκο
Αντε καληνυχτα :sunglasses:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Δηλαδη οταν κανεις ερωτα με τη γυναικα σου δεν σου αρεσει αλλα οταν κανεις μαζι και με αλλον σε φτιαχνει.  Εσυ εφερες καποιον να πηδηξει τη γυναικα σου μπροστα σου και αυτη γαμηθηκε μπροστα σου και λες οτι ηταν και ωραια.....αυτο δηλαδη σου εμεινε απο ολη τη φαση.Δικαιωμα σου αλλα πιστευω οτι ετσι γαμας και τον γαμο σου αλλα κυριως τον αμοιβαιο αυτοσεβασμο που πρεπει να εχει ενα ζευγαρι. Αν δεν το καταλαβες ουσιαστικα ο γαμος σου εχει τελειωσει.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
εγω καλε μου δεν κραταγα τιποτα μεσα μου.μεσα σας κρατατε εσεις απωθημενα.καλες ειναι μονο οι πουτανες που πληρωνεις γιατι μαλλον μονο αυτο μπορεις να διαχειριστεις.οι υπολοιπες ειμαστε απλως πουτανες στην ψυχη.δεν κανει να κανουμε παρτζουζες γιατι πως θα γινουμε καλες μαναδες?ποσο κομπλεξ πια....

Μη τους τα λες ετσι θα παθουν εγκεφαλικο. Οχι ενα, απανωτα.

Για να εισαι καλη μαμα πρεπει : Να κανεις ΕΡΩΤΑ με τον αντρα σου με κλειστα φωτα, σε ιεραποστολικη σταση, χωρις να δειχνεις οτι το απολαμβανεις, και ΑΥΣΤΗΡΑ και ΜΟΝΟ οταν ΠΡΕΠΕΙ να τεκνοποιησεις για το καλο της ανθρωποτητας.

Μονο τοτε γινεσαι καλη μητερα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δηλαδη οταν κανεις ερωτα με τη γυναικα σου δεν σου αρεσει αλλα οταν κανεις μαζι και με αλλον σε φτιαχνει.  Εσυ εφερες καποιον να πηδηξει τη γυναικα σου μπροστα σου και αυτη γαμηθηκε μπροστα σου και λες οτι ηταν και ωραια.....αυτο δηλαδη σου εμεινε απο ολη τη φαση.Δικαιωμα σου αλλα πιστευω οτι ετσι γαμας και τον γαμο σου αλλα κυριως τον αμοιβαιο αυτοσεβασμο που πρεπει να εχει ενα ζευγαρι. Αν δεν το καταλαβες ουσιαστικα ο γαμος σου εχει τελειωσει.

Εσυ μαγκα φανταζομαι αν σου ελεγε η γυναικα σου η η γκομενα σου να φερει μια φιλη της μαζι να της ξεκωλιασεις θα εβγαινες μετα με ντουντουκα στο συνταγμα να το βροντοφωναζες απο υπερηφανεια ε?

Τι μεγαλος γαμιας που ειμαι και τετοια σκηνικα.

Παρτε το χαμπαρι ρε μαλακες. Οσο λετε τετοιες μαλακιες δειχνετε ποσο κατωτεροι ειστε απο ενα μουνι. Ποσο δουλοι των ορεξεων του μουνιου και της ηθικης σεμνοτυφιας με την οποια μεγαλωσατε.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε φιλε, τραβα να πουμε.

Παρε τηλεφωνο την μητερα σου και ρωτα την τι πηγε στραβα στην ανατροφη σου και εχεις τετοια κομπλεξ.

Επισης ρωτησε και μαθε γιατι δεν καταφερες ποτε να παρεις μερος σε μια συζητηση χωρις να απομονωνεις τα λεγομενα καποιου ωστε να φερεις την κουβεντα εκει που θελεις.

Και οταν τα λυσεις ολα αυτα ελα να κανουμε κουβεντα σαν ανθρωποι.
Δεν ηθελα να παρω μερος αλλα πως λες ρε ζωο στον αλλον πως εχει κομπλεξ ενω εσυ προφανως εισαι φουλ στα κομπλεξ?
Και επισης ρωτα και εσυ να μαθεις γιατι δεν εχεις καταφερει ποτε να παρεις μερος σε μια συζητηση χωρις να βρισεις!
Μιλαμε εισαι μεγαλος τρομπας με ψυχολογικα προβλημα, μιλας και νομιζεις οτι λες την απολυτη αληθεια ενω λες μαλακιες!
Σαν τους μαλακες τους νεοελληνες εισαι που εχουν την ΑΠΟΨΑΡΑ τους για ολα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το οτι εφερε περιοδο στα 12 δεν σημαινει οτι ειναι σωματικα ετοιμη να κανει κατι τετοιο.
Και ομως ρε παπαρα αυτο σημαινει! Αλλωστε αμα δεν ηταν σωματικα ετοιμη τοτε δεν θα μπορουσε και να το κανει αλλα ομως πολλες το εχουν κανει. Διαβασε και λιγο ρε παπαρα που νομιζεις οτι η αποψαρα σου ειναι επιστημη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom