Νέα

Έκανα παρτούζα με τη γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 928
  • Εμφανίσεις 173K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θα κανατε παρτουζα με τη γυναικα σας;

• ναι

Ψήφοι: 199 40,9%
  • οχι

Ψήφοι: 203 41,8%
  • ισως

Ψήφοι: 84 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    486

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παρτουζα με την γυναικα μου κ αλλη γυναικα ειναι το ιδιο??

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ελα πουλο.

Μαθε να διαβαζεις.

α,β,γ,δ,ε κλπ  Για να παρεις μια ιδεα.
Ρε μαλακα εισαι μεγαλος καραγκιοζης! Ειπες σωματικα αμα ειναι ετοιμες αυτο ειπες!!
  Αμα εσυ δεν μπορεις να επιλεξεις τις καταλληλες λεξεις δεν σου φταιμε εμεις αλλα η αγραμματοσυνη σου.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ρε μαλακα εισαι μεγαλος καραγκιοζης! Ειπες σωματικα αμα ειναι ετοιμες αυτο ειπες!!
  Αμα εσυ δεν μπορεις να επιλεξεις τις καταλληλες λεξεις δεν σου φταιμε εμεις αλλα η αγραμματοσυνη σου.

Κλαψε ρε.

Θα σου φερω χαρτομαντηλα οταν τελειωσουν τα δικα σου.

vasilis42

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παρτουζα με την γυναικα μου κ αλλη γυναικα ειναι το ιδιο??
οχι βεβαια.ετσι εισαι σουπερ γαμιας.δεν το εχεις καταλαβει?ανοιξε αλλο θρεντ να λες αυτο να δεις τι θα λενε τοτε...

rythmodamasths90

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μπορω να καταλαβω προς τι η επιθεση σε οποιον εχει αντιθετη γνωμη απο τη δικια μας.
Αυτο που λετε,δηλαδη ειτε παρτουζες με 10 αντρες αλλιως μονο ιεραποστολικο ειναι μαλακιες-ακροτητες.
Εγω με τη γκομενα μου πχ γουσταρω να κανω ''ανωμαλιες'' αλλα μονο μεταξυ μας,θετω και καποια ορια.Δεν θα πω στον αλλο τι ορια να θεσει στη σχεση του απλα ΕΓΩ μια φορα δεν γουσταρω να γαμανε τη γυναικα μου οπως και αυτη δεν γουσταρει να με βλεπει να γαμαω αλλες.
Προσωπικα οταν ακουω οτι καποιος γαμιεται με πολλους ανεξαρτητου γενους δεν θα σχηματισω καλη (αρχικη) εντυπωση για αυτον!
Αυτη ειναι η αποψη μου και οποιος με κατακρινει να του καει το pc :p

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αρα με τα λογικα σου αυτο ειναι το καλυτερο!!!!!!!!ενω κ στις 2 περιπτωσεις ειναι μια ερωτικη επαφη τριων ανθρωπων!Αρα η διαφορα ποια ειναι??

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
αρα με τα λογικα σου αυτο ειναι το καλυτερο!!!!!!!!ενω κ στις 2 περιπτωσεις ειναι μια ερωτικη επαφη τριων ανθρωπων!Αρα η διαφορα ποια ειναι??
καμια,και τα δυο ειναι ακριβως το ιδιο,μη φυσιολογικο

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
17 σελίδες σε 9 ώρες;
ντροπή, μπορείτε και καλύτερα

vasilis42

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
φυσιολογικο ειναι οτι αρεσει σε ολους τους συμμετεχοντες....

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μα πως λες οτι η διαφορα δεν ειναι καμια που αν παω εγω την επομενη για καφε με τους φιλους μου κ τους το πω θα με πουνε μεγαλο γαμια κ θα πουνε κ ''τι πουτανες οι γυναικες'' . Ενω αντιθετα αν πηγαινε για καφε η γυναικα μου η ητριτη κ το ελεγαν στις φιλες της τι θα τους ελεγαν?ειστε γαματες?Στην αλλη περιπτωση αν ελεγα σε εναν φιλο μου οτι κοιταξε να δεις αναλχαντερ μου χτες το βραδυ εκανα παρτουζα με την γυναικα μου και την πηδαγε ο Σιννερμαν ο εργενης και εγω καυλωνα κ τον επαιζα κ τους εβλεπα κ ηταν τελεια.....Τι θα μου απαντουσε ????Ενω αντιθετα την αλλη μερα το πρωι πηγαινε η γυναικα μου αγκαλια με το παιδι μου βολτα στην κηφισια κ για καφε με τις φιλες της κ τους το ελεγε τι θα της ελεγαν??         

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
μα πως λες οτι η διαφορα δεν ειναι καμια που αν παω εγω την επομενη για καφε με τους φιλους μου κ τους το πω θα με πουνε μεγαλο γαμια κ θα πουνε κ ''τι πουτανες οι γυναικες'' . Ενω αντιθετα αν πηγαινε για καφε η γυναικα μου η ητριτη κ το ελεγαν στις φιλες της τι θα τους ελεγαν?ειστε γαματες?
Κατά πάσα πιθανότητα ΝΑΙ και θα ζητούσαν να μάθουν λεπτομέρειες,ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom