Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
ποσο μου εχει λειψει η μυρωδια του φρεσκου βουτυρου...
Να τον αφησω δυο μερες με την αρμυρα?
ποσο μου εχει λειψει η μυρωδια του φρεσκου βουτυρου...
Για πολύ ξύλο ο πούστης είναιμπλιαχ.....
Ρε μαλακα εισαι μεγαλος καραγκιοζης! Ειπες σωματικα αμα ειναι ετοιμες αυτο ειπες!!Ελα πουλο.
Μαθε να διαβαζεις.
α,β,γ,δ,ε κλπ Για να παρεις μια ιδεα.
Ρε μαλακα εισαι μεγαλος καραγκιοζης! Ειπες σωματικα αμα ειναι ετοιμες αυτο ειπες!!
Αμα εσυ δεν μπορεις να επιλεξεις τις καταλληλες λεξεις δεν σου φταιμε εμεις αλλα η αγραμματοσυνη σου.
οχι βεβαια.ετσι εισαι σουπερ γαμιας.δεν το εχεις καταλαβει?ανοιξε αλλο θρεντ να λες αυτο να δεις τι θα λενε τοτε...παρτουζα με την γυναικα μου κ αλλη γυναικα ειναι το ιδιο??
οχι βεβαια.ετσι εισαι σουπερ γαμιας.δεν το εχεις καταλαβει?ανοιξε αλλο θρεντ να λες αυτο να δεις τι θα λενε τοτε...
να ανοιξω εγω αλλο;Εξυπακουεται
καμια,και τα δυο ειναι ακριβως το ιδιο,μη φυσιολογικοαρα με τα λογικα σου αυτο ειναι το καλυτερο!!!!!!!!ενω κ στις 2 περιπτωσεις ειναι μια ερωτικη επαφη τριων ανθρωπων!Αρα η διαφορα ποια ειναι??
να ανοιξω εγω αλλο;
καμια,και τα δυο ειναι ακριβως το ιδιο,μη φυσιολογικο
οχι γουσταρω να δινω εγω και μαλιστα μεΓουσταρεις να σου δινουν οδηγιες ε?
Κατά πάσα πιθανότητα ΝΑΙ και θα ζητούσαν να μάθουν λεπτομέρειες,ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣμα πως λες οτι η διαφορα δεν ειναι καμια που αν παω εγω την επομενη για καφε με τους φιλους μου κ τους το πω θα με πουνε μεγαλο γαμια κ θα πουνε κ ''τι πουτανες οι γυναικες'' . Ενω αντιθετα αν πηγαινε για καφε η γυναικα μου η ητριτη κ το ελεγαν στις φιλες της τι θα τους ελεγαν?ειστε γαματες?
οχι γουσταρω να δινω εγω και μαλιστα με
χαλαρωσε εσυ ,θα σαρεσειΧαλαρωσε. Κανε κανα φαι.