Anal hunter αγορι μου μια ερωτηση, βριζεις χυδαια, προσπαθεις να μειωσεις κοσμο απο ενα forum που πραγματικα δεν ξερω τι σε κανει να πιστευεις οτι το καταφερνεις, διαβαζεις και απαντας επιλεκτικα και στην τελικη 18 σελιδες τωρα αυτο που προσπαθεις να πεις ειναι οτι δεν ειναι ανωμαλια και ειναι οκ να κανουμε παρτουζες με τις γυναικες μας και οτι χανουμε που δεν το δοκιμαζουμε.
Πρεπει να καταλαβεις κατι επειδη εγω η ο παραδιπλα δεν γουσταρουμε να μας γαμανε την γυναικα (και μιλαω χωρις καν να ειμαι παντρεμενος και χωρις καποια διαθεση γι αυτο ακριβως το λογο). Προσωπικα εγω μαζι σου σε καποια που λες για την απελευθερωση και χιλια μυρια και ειμαι και φανατικος υποστιρικτης και απεχθανομαι τους κομπλεξικους.
ΑΥΤΟ που σου λεω εγω και οι περισσοτεροι εδωμεσα αυτα τα γουστα οχι μονο δεν χρειαζεται να τα κανεις παντρεμενος, ειναι γελοιο, και η μονη εξηγηση ειναι οτι εισαι καταπιεσμενος και εχεις προβληματα οπως ειναι ευκολο να διαπιστωθει απο αυτα που λες.
Ναι να κανω παρτουζα ρε φιλε, ναι και να κανουμε κανα χαβαλε με κανα φιλο σε καποια (μαλλον την γυναικα σου)
ΑΛΛΑ οχι ρε φλουφη να ειμαι τοσο αποτυχιμενος που να ΝΑΙ ΜΕΝ να παντρευτω (ποιος σε αναγκασε στην τελικη) αλλα και μετα να καλω σπιτι μου κοσμο να μου γαμανε τη γυναικα. Δεν ξερω αν εισαι καλα μαζι της
δεν ξερω τη γνωμη εχει για σενα και αν σε αγαπαει, αλλα φιλε μου αν πραγματικα σε σεβοταν αυτο το πραγμα δεν θα γινοταν, βεβαια ειναι ευκολο να καταλαβω γιατι δεν σε σεβεται..