Νέα

Έκανα παρτούζα με τη γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 928
  • Εμφανίσεις 173K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα κανατε παρτουζα με τη γυναικα σας;

• ναι

Ψήφοι: 199 40,9%
  • οχι

Ψήφοι: 203 41,8%
  • ισως

Ψήφοι: 84 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    486

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
δηλαδη οποιος ειναι αντιθετος με αυτα που υποστηριζεις,μπαζει η λογικη του; :2funny:

Αν αυτο συμπερανες, τοτε εισαι κατω απο 18 νοητικα. Αν δεν εχεις να απαντησεις επι της ουσιας και οχι στα καρφια που επιτηδες σου εριξα τοτε βγαλε το σκασμο και παιξτο μαγκακι στους δηθεν γαμιαδες σου.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
δηλαδή η 'αμεση και προφανής ανταλλαγή ερωτικού συντρόφου είναι η λύση ?

τι είναι η αγάπη λοιπόν ?   σαιξπηρική η ερώτηση αλλά δεν έχω απάντηση αν το συνδεεις με ζωώδες ένστικτο πρωτόγονες ορμές  ανάγκη για ΄'εξαψη και καβλα ....

Και τον κολλητο μου τον αγαπω ... δεν γαμιεμαι μαζι του ....
Με τον "αντρα" μου ναι δεν με ικανοποιει η αγαπη μονο ... θελω και σεξ ...
ειναι παραλογο ? :-

vasilis42

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δεν τα μπλεκω,μετα τα 18 μιλησα το εγραψα και πιο πανω.οχι σε ανηλικα.
μετα τα 18 ειναι αργα για σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση.και τα παιδια δεν εχουν και δεν  πρεπει να εχουν σχεση με την ε4ρωτικη ζωη του ζευγαριου.ανηλικα ή οχι.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
δηλαδή η 'αμεση και προφανής ανταλλαγή ερωτικού συντρόφου είναι η λύση ?

τι είναι η αγάπη λοιπόν ?   σαιξπηρική η ερώτηση αλλά δεν έχω απάντηση αν το συνδεεις με ζωώδες ένστικτο πρωτόγονες ορμές  ανάγκη για ΄'εξαψη και καβλα ....

Δεν τα βλεπουν ολοι ως προβληματα-λυσεις τα ερωτικα τους.

Τα βλεπουν ως ψυχαγωγια και καλοπεραση. Αν το ζευγαρι σκεφτει ως ΛΥΣΗ στα θεματα του την παρτουζα το εχασε το παιχνιδι. Γιατι ποτε δεν ηταν το σεξ το πραγματικο προβλημα.

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
μετα τα 18 ειναι αργα για σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση.και τα παιδια δεν εχουν και δεν  πρεπει να εχουν σχεση με την ε4ρωτικη ζωη του ζευγαριου.ανηλικα ή οχι.
γιατι αφου κατα την αποψη σου ειναι απολυτα φυσιολογικο και αποδεκτο,γιατι να μην εχουν;ειναι δηλαδη θεμα ταμπου και δεν πρεπει να εχουν;

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν κρινομαστε φιλε. Στις παναρχαιες πουριτανιστικες κοινωνιες οπως η Ελληνικη κρινομαστε. Δεν στα ειπαν καλα.

Οποιος θελει να ηγειται, κανει αυτο που γουσταρει. Και οχι για να δειχτει, αλλα ΕΠΕΙΔΗ το γουσταρει, το κανει κιολας.

Η διαφανεια ειναι για τους πουστηδες τους ματακηδες που δεν εχουν να ασχοληθουν με κατι καλυτερο και κρινουν καποιον απο την σεξουαλικη του προτιμηση.

Ξυπνα.

το λεξιλόγιο, οι ιδέες  και η οπτική σου με βρίσκουν απόλυτα αντιθετο ....

ανήκεις στον όχλο και στο πλήθος .... έχω μέρος του ανθρώπινου πλούτου, των ιδεών και της πολυπλοκότητας της ανθρώπινης φύσης ....

δεν μπορώ να σε μετρήσω να σε συγκρινω ,,,,, είσαι τοσο ασήμαντος .....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

ανήκεις στον όχλο και στο πλήθος .... έχω μέρος του ανθρώπινου πλούτου, των ιδεών και της πολυπλοκότητας της ανθρώπινης φύσης ....

Δεν εχω την αναγκη να με συγκρινεις και να με μετρησεις μεγαλε.

Εχω ξεπερασει τετοια συμπλεγματα προ πολλου, σε αντιθεση με εσενα.

Τον πλουτο σου κρατα τον για την παρτη σου καθως θα σου χρειαστει.

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1

εσυ δεν μπορεις να συγκριθεις με κανεναν εδω μεσα,εισαι στον υπερτατο βαθμο του της ανωτατης κοινωνιας,την εχεις καταψωνισει :2funny: :2funny:

vasilis42

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γιατι αφου κατα την αποψη σου ειναι απολυτα φυσιολογικο και αποδεκτο,γιατι να μην εχουν;ειναι δηλαδη θεμα ταμπου και δεν πρεπει να εχουν;
οχι η σεξουαλικη ζωη ενος ζευγαριου ειναι απλως ενα θεμα που αφορα μονο αυτους.δεν ειναι θεμα ταμπου αλλα θεμα προσωπικου χωρου.ουτε εσυ φανταζομαι μοιραζεσαι τις σεξουαλικες σου εμπειριες με τη μητερα σου.ακριβως το ιδιο και εκεινη.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση ολα τα παιδια πρεπει να παιρνουν. Οπως το καθετι, και αυτου του ειδους η διαπαιδαγωγηση ειναι σημαντικη.

Αν μπλεκεις τωρα την πουτσα με τη βουρτσα δε σου φταιει κανεις. Το οτι καποιος κανει παρτουζες δεν τον κανει ανικανο για κατι. Ουτε το αν δεν κανει καποιος παρτουζες ειναι αυτοματα ικανος να μεγαλωσει παιδια. Συμμαζεψε το μυαλο σου γιατι εισαι μικρη και μετα θα ειναι αργα.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν τα βλεπουν ολοι ως προβληματα-λυσεις τα ερωτικα τους.

Τα βλεπουν ως ψυχαγωγια και καλοπεραση. Αν το ζευγαρι σκεφτει ως ΛΥΣΗ στα θεματα του την παρτουζα το εχασε το παιχνιδι. Γιατι ποτε δεν ηταν το σεξ το πραγματικο προβλημα.

ενα ατομο σαν εσένα που η επαφή με το σεξ ειναι μονοσήμαντη - πληρώνω απολαμβάνω - δεν έχει την εμπειρία και τη γνωση να κρίνει ανθρώπινα συναισθήματα, όψεις της απαλής φύσης και της πολυπλοκότητας ερωτικών αισθήσεων και συναισθημάτων .....

συναισθηματικά άπειρός - με όπλο την πρσβολή αναζητάς την προβολή σε ενα φορπυμ ιδεων αλλά .... πληρης αποτυχία ......   ανωριμος ..... απαιδευτος ..... lost in space ....

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση ολα τα παιδια πρεπει να παιρνουν. Οπως το καθετι, και αυτου του ειδους η διαπαιδαγωγηση ειναι σημαντικη.

Αν μπλεκεις τωρα την πουτσα με τη βουρτσα δε σου φταιει κανεις. Το οτι καποιος κανει παρτουζες δεν τον κανει ανικανο για κατι. Ουτε το αν δεν κανει καποιος παρτουζες ειναι αυτοματα ικανος να μεγαλωσει παιδια. Συμμαζεψε το μυαλο σου γιατι εισαι μικρη και μετα θα ειναι αργα.
φυσικα πρεπει να μαθουν.και θα τους εξηγησεις οτι το φυσιολογικο σεξ ,ειναι το ομαδικο.αφου ειναι απολυτα φυσιολογικο για σενα,πρεπει να ειναι και γι αυτα.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
εσυ δεν μπορεις να συγκριθεις με κανεναν εδω μεσα,εισαι στον υπερτατο βαθμο του της ανωτατης κοινωνιας,την εχεις καταψωνισει :2funny: :2funny:

Αυτο ειπε? :think:
Αμα κανεις διαιτα απο κατι πρεπει να τρως κατι αλλο, ετσι ειναι το ηθικο  :2funny: :2funny: :2funny:

ετσι ειναι .... η πεινα ειναι πεινα ... καθε μερα επι χρονια σαλατα σαλατα .... καπου θες και σουβλακαρα ...

μερικοι εχουν κολλησει στην νηστια  ;)

:2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ενα ατομο σαν εσένα που η επαφή με το σεξ ειναι μονοσήμαντη - πληρώνω απολαμβάνω - δεν έχει την εμπειρία και τη γνωση να κρίνει ανθρώπινα συναισθήματα, όψεις της απαλής φύσης και της πολυπλοκότητας ερωτικών αισθήσεων και συναισθημάτων .....

συναισθηματικά άπειρός - με όπλο την πρσβολή αναζητάς την προβολή σε ενα φορπυμ ιδεων αλλά .... πληρης αποτυχία ......   ανωριμος ..... απαιδευτος ..... lost in space ....

Εγω δεν εχω πλερωσει κανεναν ...  :grin:

Δεν ειναι αυτο το θεμα που λες ... δεν στεκει ...  :-

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

συναισθηματικά άπειρός - με όπλο την πρσβολή αναζητάς την προβολή σε ενα φορπυμ ιδεων αλλά .... πληρης αποτυχία ......   ανωριμος ..... απαιδευτος ..... lost in space ....

Κριμα για σενα αλλα πεφτεις εξω. Η επαφη μου με το σεξ μονο μονοσημαντη δεν ειναι.

Για σενα η επαφη με το σεξ ειναι τοσο σημαντικη που κρινεις τον αλλον και τα συναισθηματα του μεσα απο αυτο. Τοχεις χασει το παιχνιδι.

Η εμπειρια και η γνωση δεν ερχονται απο τον ερωτα αλλα απο αλλα πραγματα. Ο ερωτας και το γαμησι ειναι ενα ωραιο διαλειμα απο την καθημερινοτητα και οταν γινεται το κινητρο για να περνας ακομα καλυτερα με τον ανθρωπο σου τοτε ειναι ακομα πιο ωραια.

Η προσβολη δεν ερχεται απο ευθειες αντιπαραθεσεις οπως επιλεγω να κανω. Ερχεται απο την απαξιωση των επιλογων του αλλου με μια απλη προταση που σε κρινει ως ανηθικο επειδη εκανες κατι στην προσωπικη σου ζωη κατ'επιλογην.

Αλλος ειναι ο απειρος και ο συναισθηματικα κενος. Δεν μπορεις να διαχωρισεις τα βασικα μεταξυ τους, ποσο μαλλον να σταθεις σε μια κουβεντα. Next.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom