Νέα

Έκανα παρτούζα με τη γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 928
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θα κανατε παρτουζα με τη γυναικα σας;

• ναι

Ψήφοι: 199 40,9%
  • οχι

Ψήφοι: 203 41,8%
  • ισως

Ψήφοι: 84 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    486

vasilis42

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
φυσικα πρεπει να μαθουν.και θα τους εξηγησεις οτι το φυσιολογικο σεξ ,ειναι το ομαδικο.αφου ειναι απολυτα φυσιολογικο για σενα,πρεπει να ειναι και γι αυτα.
αντε παλι.θα το παω αλλη μια.οταν αρεσει σε ολους οτι και να κανουν ειναι και πρεπει να ειναι αποδεκτο.αυτο δε σημαινει απαραιτητα αρεστο.θα μαθουμε στα παιδια μας να υπερασπιζονται τις επιλογες τους,οχι τις δικες μας.καταλαβες τωρα καλη μου?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πόσο δύσκολο είναι να δεχτεί κάποιος την άποψη του άλλου....όποια και να είναι αυτή....????

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγω δεν εχω πλερωσει κανεναν ...  :grin:

Δεν ειναι αυτο το θεμα που λες ... δεν στεκει ...  :-

στο φίλο μας τον πρωκτολόγο αναφερομαι φυσικά .....  

πίστεψέ με .... το θέμα έχει όπως στο περιγράφω ....

ρποβλήματα προσωπικότητος, νεανικών εφηβικών χρόνων ,,,, τρέχουσας ηλικίας και λοιπών φρουδικών συνδρόμων ...

έχουν γνώση οι .....

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
αντε παλι.θα το παω αλλη μια.οταν αρεσει σε ολους οτι και να κανουν ειναι και πρεπει να ειναι αποδεκτο.αυτο δε σημαινει απαραιτητα αρεστο.θα μαθουμε στα παιδια μας να υπερασπιζονται τις επιλογες τους,οχι τις δικες μας.καταλαβες τωρα καλη μου?
ο καθενας εχει την αποψη του,και η δικη μου ειναι εντελως αντιθετη,δεν θα συνεχισω αλλο αυτη τη συζητηση,φυσικα ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του και αυτο ειναι κατι που δε καταλαβαινει ο αναλ.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
φυσικα πρεπει να μαθουν.και θα τους εξηγησεις οτι το φυσιολογικο σεξ ,ειναι το ομαδικο.αφου ειναι απολυτα φυσιολογικο για σενα,πρεπει να ειναι και γι αυτα.

Επειδη εισαι μαλακιστηρι. Και δεν καταλαβαινεις.

Δεν θα μπω στην διαδικασια να τους πω για ομαδικο σεξ. Αυτο που θα πω εξαρχης ειναι οτι ο καθενας κανει Ο,ΤΙ γουσταρει και δεν δινει αναφορα σε κανεναν. Ειτε ειναι να παει με 5 γκομενες, ειτε με 5 γκομενες και 5 αντρες, ειτε με ο,τι στο διαολο θελει.

Να το κανει επειδη γουσταρει και νιωθει καλα. Και οχι επειδη ειναι αρεστο στον κοινωνικη περιγυρο.

Και αν γυρισει και μου πει για το ομαδικο σεξ, θα του πω εφοσον το γουσταρει να το κυνηγησει. Ο,τι αρεσει στον καθενα πρεπει να το απολαμβανει και να το γευεται.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Παρτουζωστε ελευθερα τους παντες..................!!!!!!!!!δεν βγαζουμε ακρη.....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

ρποβλήματα προσωπικότητος, νεανικών εφηβικών χρόνων ,,,, τρέχουσας ηλικίας και λοιπών φρουδικών συνδρόμων ...

έχουν γνώση οι .....

Αναπτυξε μου την θεωρια σου.

Εχει ενδιαφερον να μαθω τι γνωμη εχει ενας ανθρωπος που κρινει καποιον απο το avatar του σε ενα site.

Οχι αληθεια. Με ενδιαφερει. You seem legit που λενε και στο χωριο μου.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν τα βλεπουν ολοι ως προβληματα-λυσεις τα ερωτικα τους.

Τα βλεπουν ως ψυχαγωγια και καλοπεραση. Αν το ζευγαρι σκεφτει ως ΛΥΣΗ στα θεματα του την παρτουζα το εχασε το παιχνιδι. Γιατι ποτε δεν ηταν το σεξ το πραγματικο προβλημα.

αγαπητέ δεν έχεις ζήσει ποτε το ερωτικό παιχνίδι .... δυστυχώς για σένα ....

γι αυτο και η άποψή σου ειναι στρεβλή ....

jasonv9

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
0
Η απόσταση από το να τη βλέπεις να γαμιέται ενώ είσαι παρόν μέχρι να γαμηθεί με άλλον ενώ είσαι απών είναι πολύ μικρή και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα: "Ξέρεις, άργησες/έλειπες και είπα να το ξεκινήσω μόνη μου με τον τύπο".

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

έχουν γνώση οι .....

Που το πας ρε μαναρι ??
Το ποιντ ειναι οτι οι παρτουζες ή γενικα οοοοοτι και να κανεις στο κρεβατι σου ΔΕΝ γινεται να μην ειναι ηθικο αν υπαρχει συναινεση των συμμετεχοντων ... αυτο λεει ο μεσιε ... απλα ειναι λιγο πιο οξυθυμος ... εχει αδικο ???  :huh:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αγαπητέ δεν έχεις ζήσει ποτε το ερωτικό παιχνίδι .... δυστυχώς για σένα ....

γι αυτο και η άποψή σου ειναι στρεβλή ....

Εσυ εισαι ρε φιλε τοσο καιρο ο μπαστακας στα αρχιδια μου? Και ελεγα τι με ενοχλει τι με ενοχλει.

Ωστε τα ξερεις ολα ε? Εισαι μεγας.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αναπτυξε μου την θεωρια σου.

Εχει ενδιαφερον να μαθω τι γνωμη εχει ενας ανθρωπος που κρινει καποιον απο το avatar του σε ενα site.

Οχι αληθεια. Με ενδιαφερει. You seem legit που λενε και στο χωριο μου.

κρινόμεθα για όλα και τα πάντα ....

yes indeed ....

vasilis42

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ο καθενας εχει την αποψη του,και η δικη μου ειναι εντελως αντιθετη,δεν θα συνεχισω αλλο αυτη τη συζητηση,φυσικα ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του και αυτο ειναι κατι που δε καταλαβαινει ο αναλ.
δε συμφωνω με την αποψη σου αλλα συμφωνω απολυτα με το δικαιωμα σου να την εκφραζεις.με το φιλο μου τωρα ενω συμφωνω σχεδον σε ολα οσα  λεει δε συμφωνω πολυ με τον τροπο που τα εκφραζει.δεν ηθελα να σε παρω απο  τα μουτρα,απλως να σου δωσω να καταλαβεις οτι στο σεξ ειναι ολα αποδεκτα οταν φυσικα συμφωνουν ολοι οι συμμετεχοντες.μονο αυτο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αναπτυξη σεξοθεωρίας......

ο καθε ενας προσπαθει να επιβαλει την γνωμη του στον αλλον......

και ετσι συζήτηση δεν γιενεν ποτε...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:    :birdman:

:2on1: :2on1: :2on1:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το τι γουσταρει ο καθενας να κανει σε ενα κρεβατι οταν συνευρισκεται με ενηλικο-α   ατομο-α  κατ'επιλογην του-τους  πρεπει να ειναι απολυτως σεβαστο απο ανθρωπους με ανοιχτα μυαλα η εστω με μυαλα....οι υπολοιποι που ο μικροκοσμος τους δεν τους επιτρεπει να νοιωσουν και να σεβαστουν την διαφορετικοτητα του αλλου και θεωρουν οτι οι δικες τους επιλογες η αυτες που τους εχουν διδαξει οτι συναδουν με το ''ηθικα'' σωστο απλα ας αφεθουν να κολυμπησουν στο πελαγος της ανασφαλειας και των συμπλεγματων που τους πλημυριζουν...
αν καποτε μαθουμε να κατανοουμε οτι υπαρχουν και διαφορετικες ηθικες και διαφορετικες επιλογες και διαφορετικα ''θελω'' και ''μου αρεσει'' απο τα δικα μας θα εχουμε βελτιωθει σαν ανθρωποι...
ζηστε και αφηστε και τους αλλους να ζησουν (οπως αυτοι θελουν)  ;) ;)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ εισαι ρε φιλε τοσο καιρο ο μπαστακας στα αρχιδια μου? Και ελεγα τι με ενοχλει τι με ενοχλει.

Ωστε τα ξερεις ολα ε? Εισαι μεγας.

λουμπεν νεοέλληνας χρεωκοπημένος ,,,,

επιβεβαίωσέ με παρακαλώ ....

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
δε συμφωνω με την αποψη σου αλλα συμφωνω απολυτα με το δικαιωμα σου να την εκφραζεις.με το φιλο μου τωρα ενω συμφωνω σχεδον σε ολα οσα  λεει δε συμφωνω πολυ με τον τροπο που τα εκφραζει.δεν ηθελα να σε παρω απο  τα μουτρα,απλως να σου δωσω να καταλαβεις οτι στο σεξ ειναι ολα αποδεκτα οταν φυσικα συμφωνουν ολοι οι συμμετεχοντες.μονο αυτο.
αποδεκτα,για εσας ναι.για εμας τους υπολοιπους το αφηνεις στη δικη μας κριση αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom