trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΕΙΣΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ ......
(... παντα αφηνουμε και απο κατι αλλα δεν το λεμε ;) )
είναι ... αλλά την λούζεται πατόκορφα ο ίδιος .... άλλωστε φαινεται και στο αβαταρ του ....
ΕΙΣΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ ......
(... παντα αφηνουμε και απο κατι αλλα δεν το λεμε ;) )
αντε παλι.θα το παω αλλη μια.οταν αρεσει σε ολους οτι και να κανουν ειναι και πρεπει να ειναι αποδεκτο.αυτο δε σημαινει απαραιτητα αρεστο.θα μαθουμε στα παιδια μας να υπερασπιζονται τις επιλογες τους,οχι τις δικες μας.καταλαβες τωρα καλη μου?φυσικα πρεπει να μαθουν.και θα τους εξηγησεις οτι το φυσιολογικο σεξ ,ειναι το ομαδικο.αφου ειναι απολυτα φυσιολογικο για σενα,πρεπει να ειναι και γι αυτα.
είναι ... αλλά την λούζεται πατόκορφα ο ίδιος .... άλλωστε φαινεται και στο αβαταρ του ....
Εγω δεν εχω πλερωσει κανεναν ...
Δεν ειναι αυτο το θεμα που λες ... δεν στεκει ... :-
ο καθενας εχει την αποψη του,και η δικη μου ειναι εντελως αντιθετη,δεν θα συνεχισω αλλο αυτη τη συζητηση,φυσικα ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του και αυτο ειναι κατι που δε καταλαβαινει ο αναλ.αντε παλι.θα το παω αλλη μια.οταν αρεσει σε ολους οτι και να κανουν ειναι και πρεπει να ειναι αποδεκτο.αυτο δε σημαινει απαραιτητα αρεστο.θα μαθουμε στα παιδια μας να υπερασπιζονται τις επιλογες τους,οχι τις δικες μας.καταλαβες τωρα καλη μου?
φυσικα πρεπει να μαθουν.και θα τους εξηγησεις οτι το φυσιολογικο σεξ ,ειναι το ομαδικο.αφου ειναι απολυτα φυσιολογικο για σενα,πρεπει να ειναι και γι αυτα.
στο φίλο μας τον πρωκτολόγο αναφερομαι φυσικά .....
πίστεψέ με .... το θέμα έχει όπως στο περιγράφω ....
ρποβλήματα προσωπικότητος, νεανικών εφηβικών χρόνων ,,,, τρέχουσας ηλικίας και λοιπών φρουδικών συνδρόμων ...
έχουν γνώση οι .....
Δεν τα βλεπουν ολοι ως προβληματα-λυσεις τα ερωτικα τους.
Τα βλεπουν ως ψυχαγωγια και καλοπεραση. Αν το ζευγαρι σκεφτει ως ΛΥΣΗ στα θεματα του την παρτουζα το εχασε το παιχνιδι. Γιατι ποτε δεν ηταν το σεξ το πραγματικο προβλημα.
στο φίλο μας τον πρωκτολόγο αναφερομαι φυσικά .....
πίστεψέ με .... το θέμα έχει όπως στο περιγράφω ....
ρποβλήματα προσωπικότητος, νεανικών εφηβικών χρόνων ,,,, τρέχουσας ηλικίας και λοιπών φρουδικών συνδρόμων ...
έχουν γνώση οι .....
αγαπητέ δεν έχεις ζήσει ποτε το ερωτικό παιχνίδι .... δυστυχώς για σένα ....
γι αυτο και η άποψή σου ειναι στρεβλή ....
Αναπτυξε μου την θεωρια σου.
Εχει ενδιαφερον να μαθω τι γνωμη εχει ενας ανθρωπος που κρινει καποιον απο το avatar του σε ενα site.
Οχι αληθεια. Με ενδιαφερει. You seem legit που λενε και στο χωριο μου.
δε συμφωνω με την αποψη σου αλλα συμφωνω απολυτα με το δικαιωμα σου να την εκφραζεις.με το φιλο μου τωρα ενω συμφωνω σχεδον σε ολα οσα λεει δε συμφωνω πολυ με τον τροπο που τα εκφραζει.δεν ηθελα να σε παρω απο τα μουτρα,απλως να σου δωσω να καταλαβεις οτι στο σεξ ειναι ολα αποδεκτα οταν φυσικα συμφωνουν ολοι οι συμμετεχοντες.μονο αυτο.ο καθενας εχει την αποψη του,και η δικη μου ειναι εντελως αντιθετη,δεν θα συνεχισω αλλο αυτη τη συζητηση,φυσικα ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του και αυτο ειναι κατι που δε καταλαβαινει ο αναλ.
Εσυ εισαι ρε φιλε τοσο καιρο ο μπαστακας στα αρχιδια μου? Και ελεγα τι με ενοχλει τι με ενοχλει.
Ωστε τα ξερεις ολα ε? Εισαι μεγας.
αποδεκτα,για εσας ναι.για εμας τους υπολοιπους το αφηνεις στη δικη μας κριση αυτο.δε συμφωνω με την αποψη σου αλλα συμφωνω απολυτα με το δικαιωμα σου να την εκφραζεις.με το φιλο μου τωρα ενω συμφωνω σχεδον σε ολα οσα λεει δε συμφωνω πολυ με τον τροπο που τα εκφραζει.δεν ηθελα να σε παρω απο τα μουτρα,απλως να σου δωσω να καταλαβεις οτι στο σεξ ειναι ολα αποδεκτα οταν φυσικα συμφωνουν ολοι οι συμμετεχοντες.μονο αυτο.
κρινόμεθα για όλα και τα πάντα ....
yes indeed ....