Νέα

Έκανα παρτούζα με τη γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 928
  • Εμφανίσεις 173K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα κανατε παρτουζα με τη γυναικα σας;

• ναι

Ψήφοι: 199 40,9%
  • οχι

Ψήφοι: 203 41,8%
  • ισως

Ψήφοι: 84 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    486

Alexis11

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
622
Πόντοι
81
Παρτο χαμπαρι ρε κεφτε.

Ποτε θα το καταλαβεις. Ο καθενας κανει ο,τι γουσταρει στο κρεβατι του. Ποιος εισαι εσυ να τον κρινεις? Αν θελει αυτος η αυτη να φερει 15 μουνια η πουτσους εσενα τι λογος σου πεφτε ρε αμορφωτε μαλακα?

Θα γουσταρες να ησουν παντρεμενος και να σου ελεγε το γυναιο που παντρευτηκες να φερει 2 φιλες της να τις ξεκωλιασεις ολες μαζι. Εκει δε θα εχανες ευκαιρια.

Μαλακα κομπλεξικε. Η προσπαθεια σου να γραψεις μια σωστη εννοιολογικα προταση πεφτει για αλλη μια φορα στο κενο γιατι εισαι μεγιστος γκασμας. Δεν φταις εσυ. Σε μεγαλωσανε ετσι.

Προβληματα δεν εχω φιλε. Εχω αποβαλει τα κομπλεξ της θρησκειας και της κοινωνιας που διαμορφωνονται απο αγαμητους ημιπουστες δηθεν γαμιαδες οπως εσυ.

Γαμια ανυπερβλητε.

θα τα παρω ενα μπας και καταλαβεις

1)επιμενεις να με λες αμμορφωτο, πως εφτασες στο συμπερασμα αυτο, ρωταω γιατι πραγματικα μου δημιουργει απορια, εσυ δλδ εφτασες στις παρτουζες μεσα απο Phd ?
2)οπως εχεις το δικαιωμα να κρινεις αυτους που δεν το κανουν ετσι και εγω εχω το δικο μου.
3)Θα γουσταρα αν ειναι η πρωτη μου φορα που το βλεπω ναι, αν θα γουσταρα που η γυναικα μου ειναι καριολα οχι
4)Δεν νομιζω οτι εχουν κατι οι προτασεις μου, μαλλον το μυαλο σου ειναι λιγο
5)Στο το εχεις αποβαλει τα κομπλεξ σε επικροτω και δεν ειρωνευομαι, το οτι εχεις εξοκυλει λιγο ισχυει.
6)Το γαμια ανυπερβλητε καλο δεν ειναι? ευχαριστω :)

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι. Να ντρεπομαστε και για τις βιζιτες και για ολα.

Αυτη την κοινωνια θελετε αυτην εχετε ;)

Να σας κρινει ο καθενας για το τι κανετε στο κρεβατι σας και οχι για αυτο που πραγματικα πρεπει να σας κρινει.

Αν η δουλεια σου ας πουμε ειναι προγραμματιστης, και γουσταρεις να παιρνεις τις βιζιτες δεκα δεκα, να σε απολυσουν για αυτα που κανεις εκτος δουλειας και στην προσωπικη σου ζωη.

Ωραιες αποψεις.
για τις βιζιτες δεν ντρεπομαστε,δεν εχει να κανει ουτε με οικογενεια ουτε με τον εγγαμο βιο.ουτε με την ανατροφη παιδιων.

vasilis42

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ε τοτε τι να πω,εαν ειναι να κρατησεις και βιντεο να το δειχνεις στα παιδια σου οταν κλεισουν τα 18,να ξερουν ποιοι φιλοι σου εχουν κανει σεξ,ευγενικα το λεω μην παρεξηγηθω ετσιμε τη μανα τους.
θα συμπερανω οτι απλως εισαι μικρουλα.ουτε βιντεακι θα εδειχνε απο αυτα που θα εκαναν μονο οι δυο τους.μην τα μπλεκεις αυτα καλη μου.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
για τις βιζιτες δεν ντρεπομαστε,δεν εχει να κανει ουτε με οικογενεια ουτε με τον εγγαμο βιο.ουτε με την ανατροφη παιδιων.

χαχαχα ενω οι παρτουζες ξαφνικα εχουν ε?

Για τους παντρεμενους που λιωνουν στη βιζιτα δεν λες κατι ε?

Α ρε γυναικακι. 18 χρονων εισαι, ασχετα το τι λεει η ταυτοτητα σου.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
παρτουζιάρικη αγάπη ? που το είδες ?

ίσως σε αρλεκιν ....

Κατσε ρε συ ... το σεξ καλως ή κακως ειναι πολυ σημαντκο σε μια σχεση ... με τα χρονια μπαινεις στην ρουτινα ... απο το να γαμιουνται απο 'δω και 'κει καλυτερα να κανουν πραγματα να ανανεωσουν την σεξουαλικη ζωη ...
που το κακο και το παραλογο ? :think:

το καλο σεξ κραταει ενα ζευγαρι δεμενο ... χωρις σεξ ... απλα θα το ψαξεις αλλου ...
για την δικια μ "ηθικη" ειναι σιγουρα τιμιοτερο ειναι το πρωτο ..

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Να σου γαμούνε την συμβία
είναι κι αυτό μιά ιστορία
και όταν στην καταπηδήσουν
το κωλαράκι θα σου σκίσουν

...γι΄αυτό λοιπόν προσεχτικά
να μη σε δώ με νυχτικιά
μεσ΄ στα μαλάκια μπικουτιά
και σκουλαρίκια στα αυτιά !

Κι, αν γίνουμε όλοι πουσταριά
ποιός θα γεννάει ρε, παιδιά ?????

;) :grin:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι. Να ντρεπομαστε και για τις βιζιτες και για ολα.

Αυτη την κοινωνια θελετε αυτην εχετε ;)

Να σας κρινει ο καθενας για το τι κανετε στο κρεβατι σας και οχι για αυτο που πραγματικα πρεπει να σας κρινει.

Αν η δουλεια σου ας πουμε ειναι προγραμματιστης, και γουσταρεις να παιρνεις τις βιζιτες δεκα δεκα, να σε απολυσουν για αυτα που κανεις εκτος δουλειας και στην προσωπικη σου ζωη.

Ωραιες αποψεις.

στη ζωή κρίνουμε και κρινόμεθα .... για όλα ......

και η προσωπική ζωή ενος που θέλει να ειναι μπροστά πρωτοπόρος - να ηγειται ,  πρέπει νάναι κρυστάλινη ,,,,, διαφανής ....

δυστυχ'ως εδω στην ελλάδα της υποκρισίας της ψευτίας και της ξεδιάντροπης εξαπάτησης συμβαίνει το αντίθετο ....

αλλά φαίνεται η προτίμησή σου για το αντιθετο ....

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχα ενω οι παρτουζες ξαφνικα εχουν ε?

Για τους παντρεμενους που λιωνουν στη βιζιτα δεν λες κατι ε?

Α ρε γυναικακι. 18 χρονων εισαι, ασχετα το τι λεει η ταυτοτητα σου.
αφου ειναι φυσιολογικο και ηθικα σωστο,ασχετα απο θρησκειες κτλ,τοτε ας πουμε να ναι μπροστα και τα παιδια σου για επιμορφωση και σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
θα τα παρω ενα μπας και καταλαβεις

1)επιμενεις να με λες αμμορφωτο, πως εφτασες στο συμπερασμα αυτο, ρωταω γιατι πραγματικα μου δημιουργει απορια, εσυ δλδ εφτασες στις παρτουζες μεσα απο Phd ?
2)οπως εχεις το δικαιωμα να κρινεις αυτους που δεν το κανουν ετσι και εγω εχω το δικο μου.
3)Θα γουσταρα αν ειναι η πρωτη μου φορα που το βλεπω ναι, αν θα γουσταρα που η γυναικα μου ειναι καριολα οχι
4)Δεν νομιζω οτι εχουν κατι οι προτασεις μου, μαλλον το μυαλο σου ειναι λιγο
5)Στο το εχεις αποβαλει τα κομπλεξ σε επικροτω και δεν ειρωνευομαι, το οτι εχεις εξοκυλει λιγο ισχυει.
6)Το γαμια ανυπερβλητε καλο δεν ειναι? ευχαριστω :)

1) Η μορφωση δεν ειναι μονο στα χαρτια. Υπαρχει και κοινωνικη μορφωση. Την οποια δεν εχεις.
2) Εγω δεν κρινω αυτους που δεν το κανουν φιλε. Κανεις μεγαλο λαθος. Γιαυτο σε λεω αμορφωτο. Κρινω αυτους που κραζουν την διαφορετικοτητα και μπλεκουν την πουτσα με την βουρτσα. Οπως εσυ και οσοι λενε για την επιρροη της σεξουαλικης ζωης στην οικογενεια. Επιρροη στην οικογενεια εχει ΚΑΘΕ πραξη η οποια ΔΕΝ ειναι "σωστη" και εκτιθεται στα παιδια και οχι το τι γινεται στο κρεβατι των γονιων. ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμια σχεση το ενα με το αλλο.
3) Ζεις μια βαρετη ζωη και αυτο γιατι μοιραζεσαι τα πραγματα με τους λαθος ανθρωπους. Αυτα που γουσταρεις με λιγα λογια, ο ιδιος το παραδεχτηκες εξαλλου, τα μοιραζεσαι με αγνωστους και ασχετους. Επιλογη σου, αλλα εισαι βαρετος.
4) Το μυαλο μου δεν ειναι λιγο, αλλα δεν μπορω να πεφτω καθε φορα τοσο χαμηλα για να στο κανω νιανια για να καταλαβαινεις.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
αφου ειναι φυσιολογικο και ηθικα σωστο,ασχετα απο θρησκειες κτλ,τοτε ας πουμε να ναι μπροστα και τα παιδια σου για επιμορφωση και σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση.

Θεωρεις πιο ηθικο να ειναι απο 'δω και 'κει ασχετα αν ειναι βιζιτες ή οχι απο το να κανει πραγματα μαζι το ζευγαρι ? :S

vasilis42

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παλι τα μπλεκεις.ηθικο και σωστο ειναι για οσους εχουν την αισθηματικη και ψυχικη ωριμοτητα.οχι για τα παιδια.

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Θεωρεις ποιο ηθικο να ειναι απο δω και κει ασχετα αν ειναι βιζιτες ή οχι απο το να κανει πραγματα μαζι το ζευγαρι ? :S
ουτε ειπα ποτε πως θεωρω σωστο να πηγαινει καποιος με βιζιτες οταν εχει οικογενεια,αλλα δεν ειναι το ιδιο.αλλο το ενα και αλλο το αλλο.μην τα ισοπεδωνουμε ολα.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κατσε ρε συ ... το σεξ καλως ή κακως ειναι πολυ σημαντκο σε μια σχεση ... με τα χρονια μπαινεις στην ρουτινα ... απο το να γαμιουνται απο 'δω και 'κει καλυτερα να κανουν πραγματα να ανανεωσουν την σεξουαλικη ζωη ...
που το κακο και το παραλογο ? :think:

το καλο σεξ κραταει ενα ζευγαρι δεμενο ... χωρις σεξ ... απλα θα το ψαξεις αλλου ...
για την δικια μ "ηθικη" ειναι σιγουρα τιμιοτερο ειναι το πρωτο ..

δηλαδή η 'αμεση και προφανής ανταλλαγή ερωτικού συντρόφου είναι η λύση ?

τι είναι η αγάπη λοιπόν ?   σαιξπηρική η ερώτηση αλλά δεν έχω απάντηση αν το συνδεεις με ζωώδες ένστικτο πρωτόγονες ορμές  ανάγκη για ΄'εξαψη και καβλα ....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Μην προσπαθεις, δεν το εχεις.

Θα στο πω αλλιως. Αφου ειναι σωστο και ηθικο το να γαμιεσαι με εναν καθε φορα ταυτοχρονα γιατι δεν φωναζεις τα δικα σου παιδια οταν κανεις αν κανεις, να παρακολουθησουν?

Βλεπεις οτι μπαζει η λογικη σου. Που δεν εχεις. Μπαζεις γενικοτερα δηλαδη.

Το παιδι το διαπαιδαγωγεις δινοντας του ενσυνειδησια στις επιλογες που θα κανει το ιδιο. Να ξερει γιατι τις κανει και οχι να κανει αυτο που θεωρουν οι ασχετοι με την ζωη του, σωστο και ηθικο.

Μαθε τα βασικα πρωτα και μετα ξεκινας τετοιου ειδους κουβεντες.

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
παλι τα μπλεκεις.ηθικο και σωστο ειναι για οσους εχουν την αισθηματικη και ψυχικη ωριμοτητα.οχι για τα παιδια.
δεν τα μπλεκω,μετα τα 18 μιλησα το εγραψα και πιο πανω.οχι σε ανηλικα.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ουτε ειπα ποτε πως θεωρω σωστο να πηγαινει καποιος με βιζιτες οταν εχει οικογενεια,αλλα δεν ειναι το ιδιο.αλλο το ενα και αλλο το αλλο.μην τα ισοπεδωνουμε ολα.

ειπα "πιο" συγκριτικα μιλαω ...

αν και τις παρτουζες τις θεωρω απολυτα ηθικες αφου οι συμμετεχοντες συνενουν :)

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μην προσπαθεις, δεν το εχεις.

Θα στο πω αλλιως. Αφου ειναι σωστο και ηθικο το να γαμιεσαι με εναν καθε φορα ταυτοχρονα γιατι δεν φωναζεις τα δικα σου παιδια οταν κανεις αν κανεις, να παρακολουθησουν?

Βλεπεις οτι μπαζει η λογικη σου. Που δεν εχεις. Μπαζεις γενικοτερα δηλαδη.

Το παιδι το διαπαιδαγωγεις δινοντας του ενσυνειδησια στις επιλογες που θα κανει το ιδιο. Να ξερει γιατι τις κανει και οχι να κανει αυτο που θεωρουν οι ασχετοι με την ζωη του, σωστο και ηθικο.

Μαθε τα βασικα πρωτα και μετα ξεκινας τετοιου ειδους κουβεντες.
δηλαδη οποιος ειναι αντιθετος με αυτα που υποστηριζεις,μπαζει η λογικη του; :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
στη ζωή κρίνουμε και κρινόμεθα .... για όλα ......

και η προσωπική ζωή ενος που θέλει να ειναι μπροστά πρωτοπόρος - να ηγειται ,  πρέπει νάναι κρυστάλινη ,,,,, διαφανής ....

δυστυχ'ως εδω στην ελλάδα της υποκρισίας της ψευτίας και της ξεδιάντροπης εξαπάτησης συμβαίνει το αντίθετο ....

αλλά φαίνεται η προτίμησή σου για το αντιθετο ....

Δεν κρινομαστε φιλε. Στις παναρχαιες πουριτανιστικες κοινωνιες οπως η Ελληνικη κρινομαστε. Δεν στα ειπαν καλα.

Οποιος θελει να ηγειται, κανει αυτο που γουσταρει. Και οχι για να δειχτει, αλλα ΕΠΕΙΔΗ το γουσταρει, το κανει κιολας.

Η διαφανεια ειναι για τους πουστηδες τους ματακηδες που δεν εχουν να ασχοληθουν με κατι καλυτερο και κρινουν καποιον απο την σεξουαλικη του προτιμηση.

Ξυπνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom