Παρτο χαμπαρι ρε κεφτε.
Ποτε θα το καταλαβεις. Ο καθενας κανει ο,τι γουσταρει στο κρεβατι του. Ποιος εισαι εσυ να τον κρινεις? Αν θελει αυτος η αυτη να φερει 15 μουνια η πουτσους εσενα τι λογος σου πεφτε ρε αμορφωτε μαλακα?
Θα γουσταρες να ησουν παντρεμενος και να σου ελεγε το γυναιο που παντρευτηκες να φερει 2 φιλες της να τις ξεκωλιασεις ολες μαζι. Εκει δε θα εχανες ευκαιρια.
Μαλακα κομπλεξικε. Η προσπαθεια σου να γραψεις μια σωστη εννοιολογικα προταση πεφτει για αλλη μια φορα στο κενο γιατι εισαι μεγιστος γκασμας. Δεν φταις εσυ. Σε μεγαλωσανε ετσι.
Προβληματα δεν εχω φιλε. Εχω αποβαλει τα κομπλεξ της θρησκειας και της κοινωνιας που διαμορφωνονται απο αγαμητους ημιπουστες δηθεν γαμιαδες οπως εσυ.
Γαμια ανυπερβλητε.
θα τα παρω ενα μπας και καταλαβεις
1)επιμενεις να με λες αμμορφωτο, πως εφτασες στο συμπερασμα αυτο, ρωταω γιατι πραγματικα μου δημιουργει απορια, εσυ δλδ εφτασες στις παρτουζες μεσα απο Phd ?
2)οπως εχεις το δικαιωμα να κρινεις αυτους που δεν το κανουν ετσι και εγω εχω το δικο μου.
3)Θα γουσταρα αν ειναι η πρωτη μου φορα που το βλεπω ναι, αν θα γουσταρα που η γυναικα μου ειναι καριολα οχι
4)Δεν νομιζω οτι εχουν κατι οι προτασεις μου, μαλλον το μυαλο σου ειναι λιγο
5)Στο το εχεις αποβαλει τα κομπλεξ σε επικροτω και δεν ειρωνευομαι, το οτι εχεις εξοκυλει λιγο ισχυει.
6)Το γαμια ανυπερβλητε καλο δεν ειναι? ευχαριστω