Νέα

Είναι τελικά τόσο συμφεροντολόγες οι Ουκρανές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
Υπαρχουν και στην ουκρανια και στη ρωσια αλλα θελει ψαξιμο και χρονο. Και γω βγηκα με μια ρωσιδα και το μονο που την ενδιαφερει ειναι πως να μου φαει χρηματα. Ειναι λεει η σλαβικη νοοτροπια, λεει , ο αντρας να πληρωνει την ομορφια. Και μου λεει και στη ρωσια οι αντρες ξοδευουν για τις γυναικες. Τωρα αν αυτο ισχυει αμφιβαλλω

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Υπαρχουν και στην ουκρανια και στη ρωσια αλλα θελει ψαξιμο και χρονο. Και γω βγηκα με μια ρωσιδα και το μονο που την ενδιαφερει ειναι πως να μου φαει χρηματα. Ειναι λεει η σλαβικη νοοτροπια, λεει , ο αντρας να πληρωνει την ομορφια. Και μου λεει και στη ρωσια οι αντρες ξοδευουν για τις γυναικες. Τωρα αν αυτο ισχυει αμφιβαλλω

Επρεπε να της πεις, 'αμα ηθελα καριολες, ειχα και στη χωρα μου!'

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μονο που στην χωρα μας είναι 10 εκατοστα κοντυτερες και 10 κιλα βαρυτερες

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
Μπορει να ειναι ομορφη, αλλα βρε παιδι μου δεν ειναι δυνατο ολη την ωρα να εχει το μυαλο της στο ξοδεμα. Μα ολες απο τη μοσχα ειναι gold diggers? Και απο σεξ δεν θα ελεγα και τρομερα πραγματα... σαν χαζη κουνιοταν...αλλα ενα μουνακι στενο ειχε το ατιμο...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι αλλα θελουν φραγκοδιφραγκα σε σχεση με ανατολικες...
γιατι το λες αυτό? αναλογα τι εμπειριες εχει ο καθενας.
για σχεσεις ή ιεροδουλες ξενες δεν εχω ξοδεψει πανω από 50 την βραδια.
για ελληνιδα εχω ξοδεψει μεχρι και 6.000=5000γαμος+1000διαζυγιο

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
Η μαλακια εγινε τωρα. Καψουρευτηκα και θα παω αυγουστιατικα να τη δω.το θεμα ειναι πως να της κοψω την ιδεα οτι θα ξοδευω συνεχεια για αυτην.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
γιατι το λες αυτό? αναλογα τι εμπειριες εχει ο καθενας.
για σχεσεις ή ιεροδουλες ξενες δεν εχω ξοδεψει πανω από 50 την βραδια.
για ελληνιδα εχω ξοδεψει μεχρι και 6.000=5000γαμος+1000διαζυγιο
αυτα θα στα φαει η ρωσσιδα σε ενα χρονο...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Η μαλακια εγινε τωρα. Καψουρευτηκα και θα παω αυγουστιατικα να τη δω.το θεμα ειναι πως να της κοψω την ιδεα οτι θα ξοδευω συνεχεια για αυτην.
χαμενη υποθεση απο χερι..μην χανεις χρονο κ χρημα...μην πας..
στειλτης τα εισητηρια για να ρθει κ τιποτα πιο πολυ
,φυσικα δεν θαρθει αφου σε παει για δαγκωμα στο χωρο της ...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Αυτά θέλουν κόψιμο από την αρχή... Συγγνώμη εννοούσα ξεκαθάρισμα.

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
Και ομως ειχε ερθει αυτη αθηνα γιατι ειναι αεροσυνοδος, και ειναι το πιο ευκολο για αυτην να ερθει. Γουσταρει το σεξ που κανουμε μου εχει πει αλλα λεει ειναι γυναικα που θελει ο αντρας να κανει το γενικο κουμαντο. Κοινως να καλυπτει τα εξοδα της

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6

Ασε τις πιστωτικες σπιτι σου. Παρε κασαδουρα οσα αντεχει η τσεπη σου να ξοδεψεις, και να ξερεις απο τωρα οτι γυριζοντας ουτε για καφε στο αεροδρομιο δε θα χεις.

Θα σου βγει πανακριβο το γαμησι, στο λεω απο τωρα. Αμα σε δει σλαβα σαν ΑΤΜ σε μαδαει για πλακα.

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
Παιδια για 7 ημερες που εμεινε εδω μαζι μου το μαλλι πηγε κανα 700 ευρω. Ενταξει πεσαν και 10 γαμησια βεβαια, αλλα πως θα παιξω μπαλα μοσχα ειναι το θεμα. Θα πω για capital controls και τετοια μου φαινεται

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Παιδια για 7 ημερες που εμεινε εδω μαζι μου το μαλλι πηγε κανα 700 ευρω. Ενταξει πεσαν και 10 γαμησια βεβαια, αλλα πως θα παιξω μπαλα μοσχα ειναι το θεμα. Θα πω για capital controls και τετοια μου φαινεται

γιαυτο σου λεω παρε cash. Damage limitation. Τοσα εχω τοσα θα χασω. Μοσχα ειναι πανακριβη πολη, σκαλες πανω απο Αθηνα. Αμα βγαλεις πιστωτικη απο την τσεπη μετα θα πληρωνεις γαμησιατικα για χρονια

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
Και μου το πε κιολας θα σε αγχωσω με τις απαιτησεις μου, οπως και τον προηγουμενο που ειχε. Παντως βρε παιδια μου λεει οτι στη ρωσια παντρευονται γρηγορα και στους 8 μηνες ζηταγε απο τον αλλο να κανει το βημα . Ο αλλος ηταν ενας σουηδοκινεζος ο οποιος δεν αντεξε αυτα που ζηταγε και τη χωρισε

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
Δηλαδη budget 100e την ημερα να το ξεχασω.... :walkingpenis:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εσύ θες μια γκόμενα εμφανίσιμη,μικρή,που να μιλάει αγγλικά,να μην έχει οικονομικές απαιτήσεις,να είναι βολική,να δέχεται άντρα μέτριας εμφάνισης,χωρίς λεφτά,να είναι αθώα,λογική κτλ.
Πολλά θες.Δεν υπάρχουν όλα αυτά.

Kαλά στα γράφει ρε cool..
Και εγώ θελω μια 19χρονη πάμπλουτη μουνάρα παρθένα σεξομανή πορνοσταρ,
αλλά πριν πούμε τι θέλουμε καλό είναι να βλέπουμε και τι προσφέρουμε.

Εσύ εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια μας γράφεις εδώ μέσα ότι αναζητάς γυναίκες για σχεση σε ολα τα πέρατα της γης.
Οπότε ούτε για τεκνό σε κόβω,ούτε για τον Μπραντ Πιτ.

Εγω το παλευω με γυμναστήρια και τα πάντα όλα και ήδη βλέπω ότι 7άρι+ Σλαβάκι,κάτω από 21-22χρονων χρονών δεν μπορω άλλο να χτυπήσω.
Και σε λίγα χρόνια το όριο από 22 θα ανέβει 24,μετά 25 και πάει λέγοντας.
Και δεν έχω πιασει τα 35..

Μιλαω πάντα για εμφανισιμες κανονικές κοπελες(αυτές που δεν τις πληρώνουμε:grin: )

Γιατί αν θέλω πρωτοετή Τσέχα 8άρι φοιτήτρια,ξερω μια με 2000κορωνες/ώρα.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Kαλά στα γράφει ρε cool..
Και εγώ θελω μια 19χρονη πάμπλουτη μουνάρα παρθένα σεξομανή πορνοσταρ,
αλλά πριν πούμε τι θέλουμε καλό είναι να βλέπουμε και τι προσφέρουμε.

Εσύ εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια μας γράφεις εδώ μέσα ότι αναζητάς γυναίκες για σχεση σε ολα τα πέρατα της γης.
Οπότε ούτε για τεκνό σε κόβω,ούτε για τον Μπραντ Πιτ.

Εγω το παλευω με γυμναστήρια και τα πάντα όλα και ήδη βλέπω ότι 7άρι+ Σλαβάκι,κάτω από 21-22χρονων χρονών δεν μπορω άλλο να χτυπήσω.
Και σε λίγα χρόνια το όριο από 22 θα ανέβει 24,μετά 25 και πάει λέγοντας.
Και δεν έχω πιασει τα 35..

Μιλαω πάντα για εμφανισιμες κανονικές κοπελες(αυτές που δεν τις πληρώνουμε:grin: )

Γιατί αν θέλω πρωτοετή Τσέχα 8άρι φοιτήτρια,ξερω μια με 2000κορωνες/ώρα.

μα και να τη βρει ρε τυπε, αμα ειναι μαμουχαλος (που ειναι, αντι να καβαλησει ενα αεροπλανο να παει Κιεβο να γαμησει καμια Ουκρανη να αποκτησει ιδια αποψη καθεται εδω και νομιζει οτι θα παρει εγκυκλοπαιδικη μορφωση στη γυναικα) ΟΠΟΙΑ και να βρει, αμα την αμολυσει Ελλαδα θα προσαρμοστει στο περιβαλλον της. Οχι σ'ενα μηνα η σ'ενα χρονο, αλλα αργα η γρηγορα θα κοπιαρει οτι βλεπει γυρω της.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
μα και να τη βρει ρε τυπε, αμα ειναι μαμουχαλος (που ειναι, αντι να καβαλησει ενα αεροπλανο να παει Κιεβο να γαμησει καμια Ουκρανη να αποκτησει ιδια αποψη καθεται εδω και νομιζει οτι θα παρει εγκυκλοπαιδικη μορφωση στη γυναικα) ΟΠΟΙΑ και να βρει, αμα την αμολυσει Ελλαδα θα προσαρμοστει στο περιβαλλον της. Οχι σ'ενα μηνα η σ'ενα χρονο, αλλα αργα η γρηγορα θα κοπιαρει οτι βλεπει γυρω της.

Δυστυχώς αυτό ισχύει για πολυ κόσμο,ειδικά εδώ μέσα..
Έχω γράψει π.χ.ότι με budget τριημέρου κατω απο 350 ευρώ,
μπορεί να ερθει κάποιος Πράγα άμα θέλει να μάθει τι ρόλο βαράνε οι Τσέχες

Πλεόν με Ryan,airbnb,κ.λ.π. το κόστος είναι προσιτό.
Ας έρθουν για καμάκι και αν αποτύχουν,μέσα στα 350 ευρώ έχω πει ότι περιλαμβάνονται και 3 ωριαία γαμήσια σε Privat με πιτσιρίκες Τσέχες του 7 και άνω.

Το ίδιο μπορούν να κάνουν με έναν καλό προγραμματισμό σε κάθε χώρα.
Αλλά λιγοι το κάνουν..

Εγώ διάβαζα εδώ μέσα για Ουκρανία και σηκωθηκα και πήγα Κίεβο.
Kman περί Πολωνιας και πήγα για αυτοψία.

Άμα περιμέναμε να διαμορφωσουμε άποψη από ένα thread γμσ τα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom