Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
τα ειχα με ρωσιδα 3 χρονια και δεν μου τα εφαγεαυτα θα στα φαει η ρωσσιδα σε ενα χρονο...
τα ειχα με ρωσιδα 3 χρονια και δεν μου τα εφαγεαυτα θα στα φαει η ρωσσιδα σε ενα χρονο...
Δυστυχώς αυτό ισχύει για πολυ κόσμο,ειδικά εδώ μέσα..
Έχω γράψει π.χ.ότι με budget τριημέρου κατω απο 350 ευρώ,
μπορεί να ερθει κάποιος Πράγα άμα θέλει να μάθει τι ρόλο βαράνε οι Τσέχες
Πλεόν με Ryan,airbnb,κ.λ.π. το κόστος είναι προσιτό.
Ας έρθουν για καμάκι και αν αποτύχουν,μέσα στα 350 ευρώ έχω πει ότι περιλαμβάνονται και 3 ωριαία γαμήσια σε Privat με πιτσιρίκες Τσέχες του 7 και άνω.
Το ίδιο μπορούν να κάνουν με έναν καλό προγραμματισμό σε κάθε χώρα.
Αλλά λιγοι το κάνουν..
Εγώ διάβαζα εδώ μέσα για Ουκρανία και σηκωθηκα και πήγα Κίεβο.
Kman περί Πολωνιας και πήγα για αυτοψία.
Άμα περιμέναμε να διαμορφωσουμε άποψη από ένα thread γμσ τα..
μα και να τη βρει ρε τυπε, αμα ειναι μαμουχαλος (που ειναι, αντι να καβαλησει ενα αεροπλανο να παει Κιεβο να γαμησει καμια Ουκρανη να αποκτησει ιδια αποψη καθεται εδω και νομιζει οτι θα παρει εγκυκλοπαιδικη μορφωση στη γυναικα) ΟΠΟΙΑ και να βρει, αμα την αμολυσει Ελλαδα θα προσαρμοστει στο περιβαλλον της. Οχι σ'ενα μηνα η σ'ενα χρονο, αλλα αργα η γρηγορα θα κοπιαρει οτι βλεπει γυρω της.
τα ειχα με ρωσιδα 3 χρονια και δεν μου τα εφαγε
αν δεν ηταν πολυυυ μπαζο εχουμε 1410 λογους να ΜΗΝ το πισευουμε...τα ειχα με ρωσιδα 3 χρονια και δεν μου τα εφαγε
φιλε εισαι το τελειο θυμαΚαι μου το πε κιολας θα σε αγχωσω με τις απαιτησεις μου, οπως και τον προηγουμενο που ειχε. Παντως βρε παιδια μου λεει οτι στη ρωσια παντρευονται γρηγορα και στους 8 μηνες ζηταγε απο τον αλλο να κανει το βημα . Ο αλλος ηταν ενας σουηδοκινεζος ο οποιος δεν αντεξε αυτα που ζηταγε και τη χωρισε
μονος σοθυ την βγαζεις με 150 την μεραΕίμαι 37 και σχετικά εμφανίσιμος, και φαίνομαι εμφανισιακά γύρω στα 30. Σε σχέση με εκείνη όταν είναι αβαφτη , δεν φαίνομαστε ξερετε σαν να λέμε τι θέλει αυτή η κουκλα με αυτόν. Δηλαδή στη μόσχα είναι τόσο ακριβά? επειδή βρήκα ξενοδοχείο σχετικά φθηνό, είχα την εντύπωση ότι δεν θα είναι και τόσο ακριβά. Εσείς δηλαδή που ξέρετε από μόσχα , πόσο περίπου μπορείς να ξοδέψεις την ημέρα χωρίς να κάνεις υπερβολές?
Είμαι 37 και σχετικά εμφανίσιμος, και φαίνομαι εμφανισιακά γύρω στα 30. Σε σχέση με εκείνη όταν είναι αβαφτη , δεν φαίνομαστε ξερετε σαν να λέμε τι θέλει αυτή η κουκλα με αυτόν. Δηλαδή στη μόσχα είναι τόσο ακριβά? επειδή βρήκα ξενοδοχείο σχετικά φθηνό, είχα την εντύπωση ότι δεν θα είναι και τόσο ακριβά. Εσείς δηλαδή που ξέρετε από μόσχα , πόσο περίπου μπορείς να ξοδέψεις την ημέρα χωρίς να κάνεις υπερβολές?
μονος σοθυ την βγαζεις με 150 την μερα
μ αυτη θα θες 500 συν οτι αν σου ζητησει δωρα κ τετοια,σκαι ιζ δε λιμιτ
δεν καταλαβαινω για ποιο λογο πας να χαλασεις τ αντερα σου να γαμησεις καποια που ηδη την πηδηξες τοσες πολλες φορες(δεκα ειπες) πριν..
εγω στη θεση σου ουτε που θα το σκεφτομουν,,αφορητη βαριομαρα,..με μια γκομενα σε ασχετο μερος κ να την εχω πηδηξει κ πριν .... μονο αν ηταν παρτουζιαρα κ κανατε αλλαγες με αλλα ζεθγαρια θα αξιζε τον κοπο...
πηγαινε μυκονο ,τα μισα θα χαλασεις κ θα εισαι κ χαι...
Δεν έχετε άδικο, αλλά και γω κάποια siteς στο internet ανοιξα για εξοδα στη μοσχα και λέει ότι κατά μέσο όρο ξοδεύεις σε μεσαία εστιατόρια, με μετρο κτλ 52 ευρώ την ημέρα το άτομο , και αυτό με ενημέρωση στις 20/5/2017. Έίναι τόσο off όλα αυτά? Και είναι τιμές που έχουν δώσει οι ίδιοι οι ταξιδιώτες.
Varge, να ξοδεψεις 500 ευρώ τη μέρα το θεωρώ εξωπραγματικό, 120-150 ευρώ τη μέρα 2 άτομα το θεωρώ πιο πιθανό.
Η «ωμή» πραγματικότητα, στο πως σκέπτεται μια ιερόδουλη – call girl η και μια strip Woman, περιγράφεται όπως παρακάτω, απευθύνομαι στους άντρες-πελάτες.Η μαλακια εγινε τωρα. Καψουρευτηκα και θα παω αυγουστιατικα να τη δω.το θεμα ειναι πως να της κοψω την ιδεα οτι θα ξοδευω συνεχεια για αυτην.
αν το καταλαβει αυτο σωθηκεκι εσυ εχεις την ενυπωση οτι η γκομενα σε ανεβαζει πανω για ζησει εμπειρια lonely planet φαε σαντουιτς στο δρομο και μακρυα απο αρμπατ γιατι ειναι ακριβα?