Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Παντού τα πάντα..
Η ανέχεια, η κακή οικονομική κατάσταση, οι χαλαρές οικογενειακές σχέσεις, οι γάμοι που κατά παράδοση γίνονται σε μικρές ηλικίες με ανώριμες συνθήκες που γρήγορα καταλλήγουν να διαλύονται και να μένει η άλλη με 1,2 παιδιά στα 22,23, η χαμηλή ποιότητα ζωής, η έλλειψη ελευθερίας μετακίνησης στην ευρώπη για εργασία λόγω visas κτλ. διευκολύνουν σε αυτή τη χώρα των 42.000.000 ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών να αναγκαστεί να ψάξει εύκολες επιλογές για την επιβίωση. Και όπου υπάρχει πελατεία να τα χώσει εύκολα και γρήγορα για να πάρει η άλλη σε λίγες ώρες μισθό βδομάδας, μήνα ή και χρόνου σε μερικές περιπτώσεις.. δημιουργείται μια κουλτούρα όπως αυτή που περιγράφεται και εδώ από ορισμένους (π.χ. ΚΜΑΝ). Αυτό όμως αφορά ένα ποσοστό 5-10-15% γυναικών σε όλη τη χώρα που κυρίως κινείται στο κέντρο και στα club του Κιέβου και της Οδησσού.
Υπάρχει λοιπόν και ένα 85-90-95% γυναικών στην Ουκρανία που δεν ασχολείται με όλα αυτά και εκεί μπορείς να βρεις ότι βρίσκεις και σε όλο τον κόσμο. Κυρίως όμως, και αυτό είναι το καλό για εμάς τους τουρίστες που δεν ψάχνουμε βίζιτες, μπορείς να βρεις γυναίκες που εύκολα θα σου δωθούν με την ελπίδα ότι μπορεί να βγει κάτι καλό για αυτές. Μην παίρνετε τα άκρα που σαφώς υπάρχουν και σκεφτείτε λογικά. Κυρίως φερθείτε έξυπνα και αρπάξτε την ευκαιρία που σε άλλες διπλανές χώρες της Ουκρανίας αποτελεί ήδη μακρινό παρελθόν.
Για να καταλήξω στο αρχικό ερώτημα.. έχω γνωρίσει δεκάδες ουκρανές η οποίες ήταν πραγματικά καλές γυναίκες που μπορούσες να βασιστείς για να δημιουργήσεις σοβαρή σχέση. Με μερικές εξ' αυτών συνέχισα ή συνεχίζω για χρόνια. Πιστές, σοβαρές και πολύ ανώτερες από την πλειοψηφία των γυναικών της χώρας μας. Εσύ που ψάχνεσαι είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ουκρανία, είτε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.. σαφώς στην ουκρανία αν αποφύγεις τα γνωστά κολόμπαρα και τα μέρη όπου πουτάνες από όλη τη χώρα ψάχνουν τα προς το ζην, θα έχεις πολύ καλές πιθανότητες για να βρεις κάτι αξιόλογο. Ίσως περισσότερες από την Ελλάδα αν κινηθείς έξυπνα.
και καλα της εκανες.δεν υπαρχουν χειροτερες.μεσα στη κουτοπονηρια.δεν ειναι τυχαιο που οι ρωσοι τους συχαινονται και δεν θελουν καν να ακουν για αυτο το λαοΠριν 2 χρόνια περίπου έμπλεξα με μια Ουκρανή, χωρισμένη με παιδί.
Είχε έρθει εδώ με τουριστική βίζα, κοινώς ήταν παράνομη.
Στις 2-3 εβδομάδες, το χέρι δεν το έβαλε μια φορά να πληρώσει.
Όταν μια φορά της ζήτησα ψιλά για να μη χαλάσω 50αρικο και δεν είχε, μου είπε ότι είχε αφήσει το πορτοφόλι σπίτι.
Ναι, ο μαλακας να πληρώνει.
Τη σουταρα
Αλλοι ειναι οι λογοι ΜΑΝ. Μαλλον εχεις μαυρα μεσανυχτακαι καλα της εκανες.δεν υπαρχουν χειροτερες.μεσα στη κουτοπονηρια.δεν ειναι τυχαιο που οι ρωσοι τους συχαινονται και δεν θελουν καν να ακουν για αυτο το λαο
εφτασες μεχρι στους λογους και στις αιτιες.μπραβο σου.ξερεις πολλα εσυ ...παντως εγω ξερω οτι καλα κανουν που σκεφτονται ετσι για αυτους.εγω προσωπικα δεν τους εχω σε καμια εκτιμηση.Αλλοι ειναι οι λογοι ΜΑΝ. Μαλλον εχεις μαυρα μεσανυχτα
Δικαιωμα σου αδελφε.εφτασες μεχρι στους λογους και στις αιτιες.μπραβο σου.ξερεις πολλα εσυ ...παντως εγω ξερω οτι καλα κανουν που σκεφτονται ετσι για αυτους.εγω προσωπικα δεν τους εχω σε καμια εκτιμηση.
ενώ οι δικές μας, πολύ βάζουν το χέρι στην τσέπη...Πριν 2 χρόνια περίπου έμπλεξα με μια Ουκρανή, χωρισμένη με παιδί.
Είχε έρθει εδώ με τουριστική βίζα, κοινώς ήταν παράνομη.
Στις 2-3 εβδομάδες, το χέρι δεν το έβαλε μια φορά να πληρώσει.
Όταν μια φορά της ζήτησα ψιλά για να μη χαλάσω 50αρικο και δεν είχε, μου είπε ότι είχε αφήσει το πορτοφόλι σπίτι.
Ναι, ο μαλακας να πληρώνει.
Τη σουταρα
Μακρια! Αυτο που λες, σπαταλη δυναμεων, μαλλον θα κολλησεις κιολας λογω ιντερνετ και θα ειναι και μπαλοτσα.
Τωρα αν εισαι σαν τον σαντμαν που δεν υπαρχει αλλη επιλογη, βουρ στον πατσα και καλα ξεμπερδεματα.
Και Αθήνα...Αυτή την στιγμή Ουκρανές μουνάρες υπάρχουν
στην Κρήτη, Ρόδο, Σαντορίνη, Χαλκιδική
κυρίως