Νέα

Είναι τελικά τόσο συμφεροντολόγες οι Ουκρανές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Μαλλον οι Ουκρανες δεν θελουν τους low profile ανδρες....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μαλλον οι Ουκρανες δεν θελουν τους low profile ανδρες....

Τι low profile μου λες?Τους λες βγάζω 5000 ευρώ το μήνα καθαρά και σου λένε δεν είναι αρκετά.Αν με γουστάρεις πρέπει να βάλεις το κεφάλι σου στο ντορβά να πας στα 10000 ευρώ το μήνα.
Δε συζητάμε τι θέλουν οι Ρωσίδες εκεί απογειώνεσαι.
Γενικά σε Ουκρανές,Ρωσίδες πρέπει να δείχνεις αποφασισμένος να γαμήσεις κωλέους.Τους έλεγα για τον παππού που τους έδερνε όλους και τους εξουσίαζε και αυτές έλεγαν αληθινός άντρας.Γενικά πρέπει να βγάζεις λεφτά,δεν τις ενδιαφέρει πώς.Αμα δέρνεις κιόλας ακόμα καλύτερα,χύνουν αμέσως.
Γενικά γουστάρουν το προφίλ μαφιόζου γαμάω και δέρνω,κονομάω όλοι χέζονται,ξοδεύω απεριόριστα και ζω για τη στιγμή.Αυτό είναι ιδανικό για τις ανατολικές Σλάβες,τα υπόλοιπα είναι θεοβάρετα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Ελπίζω μετά από 26 σελίδες να έβγαλε συμπέρασμα ο cool11 για τις Ουκρανες. Μην γράφετε άλλο ρε τύποι σ' αυτό το θέμα και κουράζετε τον φίλο μου τον cool11 :) Είναι καιρός άλλωστε να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το ποια χώρα θα επισκεφθεί και ποιας εθνικότητας γυναίκα είναι η ιδανική σύντροφος ! Η μήπως πρέπει να συνεχιστεί η έρευνα και με τυπισσες από άλλες χώρες, πχ από την Γουαδελούπη ;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Ελπίζω μετά από 26 σελίδες να έβγαλε συμπέρασμα ο cool11 για τις Ουκρανες. Μην γράφετε άλλο ρε τύποι σ' αυτό το θέμα και κουράζετε τον φίλο μου τον cool11 :) Είναι καιρός άλλωστε να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το ποια χώρα θα επισκεφθεί και ποιας εθνικότητας γυναίκα είναι η ιδανική σύντροφος ! Η μήπως πρέπει να συνεχιστεί η έρευνα και με τυπισσες από άλλες χώρες, πχ από την Γουαδελούπη ;
μετα απο 26 χρονια μπορει

D

dude901123

Επισκέπτης
Ερωτηση κρισεως, κυριως για τον Dirty:
μιας και μιλαμε εδω πιθανως για 'συμφεροντολογικες' σχεσεις(θεμα ....εμπιστοσυνης!),
εσυ θα αποφασιζες ποτέ να παντρευτείς ουκρανή;
Επαγωγικά, η μη απάντησή σου στις ερωτήσεις μου, για το αν γάμησες ποτέ σλάβα ή ασιάτισσα,

σημαίνει όχι.

Πάμε στην επόμενη ερώτηση: έχεις επισκεφθεί ποτέ μπουρδέλο;

1. Η επιλογή μου να παντρευτώ ή όχι κάποια δεν βασίζεται στην εθνικότητα αλλά σε άλλα βασικότερα κριτήρια. Θα μπορούσα να παντρευτώ Ουκρανή..
2. Δεν είμαι fan του πληρωμένου, αλλά προφανώς όπως όλοι μας έχω πληρώσει για σεξ το οποίο όμως δεν με ικανοποιεί σαν διαδικασία. Μου θυμίζει φαγητό κονσέρβα. Και δεν υπάρχει λόγος αφού υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες δωρεάν με καλύτερες υπηρεσίες.
3. Είχα σχέση με γυναίκα από Ασία, με πολλές σλάβες με κάποιες από τις οποίες έχω συμβιώσει.
4. Μου αρέσουν τα μακαρόνια.
5. Είμαι Γαύρος.
6. Έχω συλλογή με τηλεκάρτες και γραμματόσημα.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Ενταξει dirty, thanks.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Τι low profile μου λες?Τους λες βγάζω 5000 ευρώ το μήνα καθαρά και σου λένε δεν είναι αρκετά.Αν με γουστάρεις πρέπει να βάλεις το κεφάλι σου στο ντορβά να πας στα 10000 ευρώ το μήνα.
Δε συζητάμε τι θέλουν οι Ρωσίδες εκεί απογειώνεσαι.
Γενικά σε Ουκρανές,Ρωσίδες πρέπει να δείχνεις αποφασισμένος να γαμήσεις κωλέους.Τους έλεγα για τον παππού που τους έδερνε όλους και τους εξουσίαζε και αυτές έλεγαν αληθινός άντρας.Γενικά πρέπει να βγάζεις λεφτά,δεν τις ενδιαφέρει πώς.Αμα δέρνεις κιόλας ακόμα καλύτερα,χύνουν αμέσως.
Γενικά γουστάρουν το προφίλ μαφιόζου γαμάω και δέρνω,κονομάω όλοι χέζονται,ξοδεύω απεριόριστα και ζω για τη στιγμή.Αυτό είναι ιδανικό για τις ανατολικές Σλάβες,τα υπόλοιπα είναι θεοβάρετα.
Συμφωνώ και επαυξάνω μαζί σου παίκτη μου!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εκτός αυτού, όπως μου έχουν πει άτομα παντρεμένα με τέτοιες φυλές, άπαξ και τους παρουσιαστείς gentleman και κυριλέ τύπος σου το παίζουν οσίες και σε παίρνουν στο ψιλό... Μετά, ωστόσο, όταν τις κάνουν τόπι στο ξύλο και τις πετάνε στο δρόμο, φταίνε πάντα οι κακοί οι άντρες που θέλουν να τις εκμεταλλεύονται...  :jerking: :jerking: :jerking: Άντε με τα τσόλια, συγχίστικα πάλι!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Πάω να παίξω diablo να ηρεμήσω λίγο...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ο καλος  και σοβαρος δεν εχει τυχη αν εισαι  πονηρος και σκληρος εχεις τυχη

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Συμφωνώ και επαυξάνω μαζί σου παίκτη μου!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εκτός αυτού, όπως μου έχουν πει άτομα παντρεμένα με τέτοιες φυλές, άπαξ και τους παρουσιαστείς gentleman και κυριλέ τύπος σου το παίζουν οσίες και σε παίρνουν στο ψιλό... Μετά, ωστόσο, όταν τις κάνουν τόπι στο ξύλο και τις πετάνε στο δρόμο, φταίνε πάντα οι κακοί οι άντρες που θέλουν να τις εκμεταλλεύονται...  :jerking: :jerking: :jerking: Άντε με τα τσόλια, συγχίστικα πάλι!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Κοινως, δεν ξερουν τι θελουν οι βλαμμενες...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
δεν παντρευεσαι γαμας  τα παντα εκτος απο μπαζα  και περνας μια τελεια ζωη

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ειδα μια ρωσιδα γκλιφ κοντη με τατουαζ στην ωμοπλατη ενα ματι που σε κοιταει.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Συμφωνώ και επαυξάνω μαζί σου παίκτη μου!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εκτός αυτού, όπως μου έχουν πει άτομα παντρεμένα με τέτοιες φυλές, άπαξ και τους παρουσιαστείς gentleman και κυριλέ τύπος σου το παίζουν οσίες και σε παίρνουν στο ψιλό... Μετά, ωστόσο, όταν τις κάνουν τόπι στο ξύλο και τις πετάνε στο δρόμο, φταίνε πάντα οι κακοί οι άντρες που θέλουν να τις εκμεταλλεύονται...  :jerking: :jerking: :jerking: Άντε με τα τσόλια, συγχίστικα πάλι!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Για ξυλο μπορει να ειναι καποιες απο αυτες(ιδιως Ουκρανεζες και καποιες Ρωσιδες) αλλα και οι αντρες ρε φιλε που τις πιστευουν σαν ηλιθιοι.
Σημερα μιλαω με Ρωσιδακι που την γαμαει Τουρκος γιατι τις πληρωνει τα ταξιδια στο εξωτερικο.Αυτη μου λεει δεν θελω μουσουλμανο τελικα και το παιζει καλη κοπελα ετοιμη για οικογενεια και παιδια
Ειναι και πολυ ομορφη δεν θελει πολυ το συνολο των αγαμητων αντρων να τσιμπησει απο τα γλυκολογα που δεν ακουει απο Ελληνιδες και πο την ομορφια που δεν εχουν οι δικες μας.

Οταν ξυπνησει(παιρνει χρονια συνηθως) βλεπει μια βδελα που του πινει το αιμα,καθεται χωρις να δουλευει και του λεει και στο τελος αγορακι μου αμα δεν εχεις να μου πληρωνεις τα καπριτσια μου αντε γεια

Εκει πεφτει στυλιαρι αλλα πρωτα πρεπει να πεσει στον μαλακα που τα πιστεψε

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Για ξυλο μπορει να ειναι καποιες απο αυτες(ιδιως Ουκρανεζες και καποιες Ρωσιδες) αλλα και οι αντρες ρε φιλε που τις πιστευουν σαν ηλιθιοι.
Σημερα μιλαω με Ρωσιδακι που την γαμαει Τουρκος γιατι τις πληρωνει τα ταξιδια στο εξωτερικο.Αυτη μου λεει δεν θελω μουσουλμανο τελικα και το παιζει καλη κοπελα ετοιμη για οικογενεια και παιδια
Ειναι και πολυ ομορφη δεν θελει πολυ το συνολο των αγαμητων αντρων να τσιμπησει απο τα γλυκολογα που δεν ακουει απο Ελληνιδες και πο την ομορφια που δεν εχουν οι δικες μας.

Οταν ξυπνησει(παιρνει χρονια συνηθως) βλεπει μια βδελα που του πινει το αιμα,καθεται χωρις να δουλευει και του λεει και στο τελος αγορακι μου αμα δεν εχεις να μου πληρωνεις τα καπριτσια μου αντε γεια

Εκει πεφτει στυλιαρι αλλα πρωτα πρεπει να πεσει στον μαλακα που τα πιστεψε
Σωστό και αυτό που λές, άλλωστε έχει ανοιχτεί και σχετικό thread στο site:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=130011.msg3061094#msg3061094]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=130011.msg3061094#msg3061094[/url]
Ωστόσο εγώ επισημαίνω το ξύλο και την εκμετάλλευση που τρώνε από τους "σκληρούς" και ω"γόηδες" με τους οποίους μπλέκουν και όχι από τα θύματα τα οποία τις περισσότερες φορές αντιδρούν μάλλον ήπια.

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.235
Πόντοι
24.806
Με τα λεφτα πανε αλλα σε μεγαλυτερο βαθμο απο ολες τις αλλες. Μην κανει κανενας μαλακια και παντρευτει ή κανει παιδι με ουκρανη και γενικα ανατολικο μπλοκ. Ειναι ψυχρες και μπορει να τα διαλυσουν ολα για πλακα. Οσο μουναρα και να ειναι η αλλη μετα απο 1 χρονο δεν μετραει τοσο αφου την εχεις ξεσκισει στο πουτσο. Αρχιζεις και κοιτας αλλα πραγματα οποτε προσοχη.

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Μαλακία θέμα ανοίξατε,σε ποια ήπειρο σε ποια χώρα σε ποιο έθνος η φυλή οι γυναίκες δεν είναι συμφέροντολογες ?

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Μαλακία θέμα ανοίξατε,σε ποια ήπειρο σε ποια χώρα σε ποιο έθνος η φυλή οι γυναίκες δεν είναι συμφέροντολογες ?

:thumbsup:

Και ειδικά πολλοί δυστυχώς πιστεύουν πως κοπέλες που την πέφτουν στα κλαμπ ή της γνωρίζουν σε οίκους ανοχής και στριπτιντζάδικα είναι γυναίκες... εμπιστεύσιμες.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η το αντιθετο γυναικες που γνωριζουν ανδρες η οπιοι κανουν του  καλους και ειναι οι χειροτεροι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom