Νέα

Είναι τελικά τόσο συμφεροντολόγες οι Ουκρανές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
50φευγα ειναι ο κμαν..ποια 40?? :happy:
εξ ου κ φεσωνεται τα κερατα του στους φριτσιδες για να πηδαει τις μπακαλισες του οντερ
ο χρονος μετα τα 45 τρεχει με ιλλιγιωδη ταχυτητα
μπορω να καταλαβω πως νιωθει κι ας μας χωριζει δεκαετια μαλλον...απλα τα χωνει με λαθος τροπο σε λαθος μερη...αλλα ο χρονος πιεζει... :hi:

Είσαι τελείως εκτός,δεν έχει σχέση με το άθλημα είσαι προβλέψιμος κτλ.
Εδώ μπέρδεψες το Energy με το Pomaranca.Δεν ξέρεις να πεις ένα καλό κλαμπ στοι Χάρκοβο.
Δε μιλάς συγκεκριμένα δεν είσαι συγκεκριμένος γιατί δεν ξέρεις.Εμένα είναι όλα συγκεκριμένα με φωτοντοκουμέντα,μέρη,χρόνο,πρόσωπα,διαλόγους.Δε λέω αμπελοφιλοσοφίες,γενικολογίες.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.537
Πόντοι
216
Η ΜΟΝΗ σου μεθοδολογία τελικα,πίσω απο τις γραφικές θεωρίες περί βαλκανιοπουτσισμού,ειναι το κασέρι..
Και μαλιστα το ΠΟΛΥ κασέρι.
Και ολα αυτά τα προτείνεις σε ένα ελληνικό forum,που οι περισσότεροι δεν έχουν κασερι ούτε για παρτη τους και γκρινιάζουν αν ένα call girl αυξησει την τιμή του έστω και 20ευρώ..

Οπότε όλα αυτα τα σεντόνια που γράφεις είναι ΑΚΥΡΑ εδω μεσα.
Όποιος εχει στην Ελλάδα της κρίσης λεφτά να αγοράσει 500 ευρώ κινητο στην κάθε πουτάνα και 3500 ευρω για λιγες μέρες πορνοτουρισμου,έχει ουρά απο ενδιαφερόμενες και δε χρειαζεται να πηγαινει στου διαολου τον πουτσο για να πηδαει κοπελες που δεν έχουν στον ήλιο μοιρα.

Εγω προσωπικά το μόνο που εχω προτείνει στο forum είναι προσπάθεια για συνεχή αυτοβελτίωση,σε σώμα και πνεύμα,ώστε να ειμαστε μαχιμοι και ελκυστικοί.
Κάποιοι άλλοι προτείνουν βολιδοσκόπιση και προετοιμασια μέσω internet.
Εσυ προτείνεις την ξερή χορηγια..
Σε κατοίκους μιας χρεωκοπημένης χώρας :S

Η δικη μου εμπειρια στις Σλαβικες χωρες,λεει ότι το άτομο που βλέπω στις φωτό,χωρίς το ποροτφολι του,δεν χτυπάει γυναίκα κάτω των 35 ετών και εμφάνισης ανω του 4.
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Και αυτό καποτε πρέπει να το παραδεχτείς για να μην ονειρευεται ο κόσμος 20 χρονες Σλαβες που δηθεν ψάχνουν 40άρηδες Βαλκάνιους πηδηχταράδες.
ΟΥΤΕ ΚΑΝ.

Λυπήσου τουλαχιστον τον καθε cool και μη τους φουσκώνεις τα μυαλά με ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

Εχω περιπου καταλαβει τι παιζει....thanks γι'αυτο το ποστ ομως, βαζει αρκετα πραγματα στη θεση τους....

Σημερα διαβαζα αυτο
Χ. Παπαπανάγος: «Σε λίγα χρόνια ο μέσος Ρουμάνος θα είναι πλουσιότερος του μέσου Έλληνα»

Την εχουμε 'κατσει' ως χωρα κι ως Ελληνες....βεβαια, και δεν θελω να επεκταθω...ας προσεχαμε και τι ψηφιζαμε....

Εχουμε φτασει να μας ξεπερνα, αν οχι τωρα, εντος ολιγου, η φτωχοΒουλγαρια (ποσες ελληνικες επιχειρησεις πανε εκει ηδη!), και η Ρουμανια του Τσαουσεσκου, που δεν ειχαν να φανε...
Αυτοι ξεφευγουν μπροστα, κι εμεις 40 χρονια στην ΕΕ, τα καναμε σκ@τ@, και δεν εχουμε μελλον!

Ωστοσο, παραδεχτειτε το, δεν σημαινει οτι ο Ελληνας πρεπει να μεινει στο ζυγο των Ελλεεινιδων.
Αυτο συζηταμε εδω και σε αλλα νηματα.
Βεβαια, οπως σωστα ειπωθηκε, χρημα ΔΕΝ υπαρχει.
Για χορηγιες, το μονο σιγουρο. Αλλα δεν θα το θελα κι ετσι. Και νομιζω οτι περα απο τα μπουρδελα που αρκετοι πατε, ουτε εσεις το θελετε και το θεωρειτε σωστη βαση, οταν μιλαμε για μια νορμαλ/καλη σχεση.
Αρα;;;;
Μιλαμε για προσγειωμενες γυναικες, οπως ειπε και καποιος αλλος, σημερα που ο ελληνας εχει να πληρωσει φορους, να τα φερει δυσκολα βολτα, να πληρωσει ενφια, να συντηρησει ενα αμαξι κλπ,
ψαχνει για ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ στη ζωη...
Αυτη ειναι η ουσια...

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
συνοδοιπορο στην ζωη...εσυ 7 χρονια ρωτας κ ψαχνεις..κυριακο το εκανες, πηγαινε σε ενα χωριο της ουκρανιας ή της λευκορωσσιας κ δες ,κατι θα βρεις..
μετα υπαρχει και η μαγαδασκαρη εκει σιγουρα θα βρεις καποια να θελει να ερθει μαζι σου Ευρωπη!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Είναι όλα αναλογικά.Αν εγώ με αυτά τα δεδομένα χτυπάω αυτές,κάποιος με καλύτερη εμφάνιση χτυπάει καλύτερες.
Εσύ λες αυτοβελτίωση με γυμναστική κτλ.Εγώ λέω δουλέψτε σκληρά κονομήστε χοντρά και χώστε.Ο Dr. Love προτείνει άπειρο χρόνο ενασχόλησης με τις γκόμενες και παραμύθι.
Ας ακολουθήσει κάποιος τις τρεις μεθόδους διαδοχικά να πει ποια είναι η καλύτερη.

Να δουλεψουν χοντρα πού;
Έχεις κρατησει επαφές με Ελλαδα;
Ξέρω άτομα που στήσαν επιχειρησεις δαπανωντας εκατοντάδες χιλιαδες ευρώ και ο ένας μπαινει μέσα κάθε μήνα και του άλλου του μενουν λιγότερα από 1000 ευρω το μήνα στην τσέπη.
Ξέρω πτυχιούχους με master που δουλεύουν στη Θεσσαλονίκη σε φροντιστηριο για 3,75ευρω καθαρα την ωρα.

Εχεις καταλάβει οτι η Ελλάδα έχει το πιο φθηνό γαμήσι στην Ευρωπη;
ΠΟΤΕ,ΚΑΝΕΝΑΣ,δε με έχει πιστέψει οταν του έχω πει οτι Αθήνα γαμας με 10ευρώ.
Σε χρεωκοπημενη χωρα που οι περισσοτεροι τα βγαζουν πέρα,με βοήθεια από γονείς,εσύ προτείνεις,
εκδρομες με budget 3.500 στο ανατολικο μπλοκ..

Πως σου φαίνεται εσενα δηλαδη;
Λογικο;

Θες να γραψουμε και για την περιβόητη ζωή στο εξωτερικό που όποιος Έλληνας δεν έχει επιχείρηση ή δεν κανει ενα από 5 συγκεκριμένα επαγγελματα,στο τέλος του μηνα δεν έχει ούτε Cent;
Δε βλεπουν νομιζεις τι γράφει ο Paralimnios;

Tελος,εγώ όταν κάνω λόγο για αυτοβελτιωση,μαζί με το σώμα,έγραψα και για το πνευμα.
Γυμναζόμουν με Γερμανό που ήταν σαν κλώνος του Mπραντ Πιτ και όταν άνοιγε το στομα του,πετουσε βατράχια και οι γκόμενες προσπαθούσαν να μην σκασουν στα γελια μπροστα του.

Εγώ λέω να βλεπουμε όσο αντικειμενικα γίνεται τις αδυναμίες μας και να τις βελτιώνουμε.
Σωματικές και πνευματικες.
Μια μαχιμη γυναίκα καταλαβαίνει αμέσως τι ρολο βαραμε.
Άμα ειμαστε ντεφορμε,απαίδευτοι,παραιτημένοι από τη ζωή,μιζεροι,κ.λ.π.
ποιο καλό μουνι θα κατσει να το γαμήσουμε;
ΚΑΝΕΝΑ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Να δουλεψουν χοντρα πού;
Ξέρω άτομα που στήσαν επιχειρησεις δαπανωντας εκατοντάδες χιλιαδες ευρώ και ο ένας μπαινει μέσα κάθε μήνα και του άλλου του μενουν λιγότερα από 1000 ευρω το μήνα στην τσέπη.
Ξέρω πτυχιούχους με master που δουλεύουν στη Θεσσαλονίκη σε φροντιστηριο για 3,75ευρω καθαρα την ωρα.

Σε χρεωκοπημενη χωρα που οι περισσοτεροι τα βγαζουν πέρα,με βοήθεια από γονείς,εσύ προτείνεις,

Λογικο;

Θες να γραψουμε και για την περιβόητη ζωή στο εξωτερικό που όποιος Έλληνας δεν έχει επιχείρηση ή δεν κανει ενα από 5 συγκεκριμένα επαγγελματα,στο τέλος του μηνα δεν έχει ούτε Cent;

Tελος,εγώ όταν κάνω λόγο για αυτοβελτιωση,μαζί με το σώμα,έγραψα και για το πνευμα.
Γυμναζόμουν με Γερμανό που ήταν σαν κλώνος του Mπραντ Πιτ και όταν άνοιγε το στομα του,πετουσε βατράχια και οι γκόμενες προσπαθούσαν να μην σκασουν στα γελια μπροστα του.

Εγώ λέω να βλεπουμε όσο αντικειμενικα γίνεται τις αδυναμίες μας και να τις βελτιώνουμε.
ΚΑΝΕΝΑ
:respect:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Η ΜΟΝΗ σου μεθοδολογία τελικα,πίσω απο τις γραφικές θεωρίες περί βαλκανιοπουτσισμού,ειναι το κασέρι..
Και μαλιστα το ΠΟΛΥ κασέρι.
Και ολα αυτά τα προτείνεις σε ένα ελληνικό forum,που οι περισσότεροι δεν έχουν κασερι ούτε για παρτη τους και γκρινιάζουν αν ένα call girl αυξησει την τιμή του έστω και 20ευρώ..

Οπότε όλα αυτα τα σεντόνια που γράφεις είναι ΑΚΥΡΑ εδω μεσα.
Όποιος εχει στην Ελλάδα της κρίσης λεφτά να αγοράσει 500 ευρώ κινητο στην κάθε πουτάνα και 3500 ευρω για λιγες μέρες πορνοτουρισμου,έχει ουρά απο ενδιαφερόμενες και δε χρειαζεται να πηγαινει στου διαολου τον πουτσο για να πηδαει κοπελες που δεν έχουν στον ήλιο μοιρα.

Εγω προσωπικά το μόνο που εχω προτείνει στο forum είναι προσπάθεια για συνεχή αυτοβελτίωση,σε σώμα και πνεύμα,ώστε να ειμαστε μαχιμοι και ελκυστικοί.
Κάποιοι άλλοι προτείνουν βολιδοσκόπιση και προετοιμασια μέσω internet.
Εσυ προτείνεις την ξερή χορηγια..
Σε κατοίκους μιας χρεωκοπημένης χώρας :S

Η δικη μου εμπειρια στις Σλαβικες χωρες,λεει ότι το άτομο που βλέπω στις φωτό,χωρίς το ποροτφολι του,δεν χτυπάει γυναίκα κάτω των 35 ετών και εμφάνισης ανω του 4.
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Και αυτό καποτε πρέπει να το παραδεχτείς για να μην ονειρευεται ο κόσμος 20 χρονες Σλαβες που δηθεν ψάχνουν 40άρηδες Βαλκάνιους πηδηχταράδες.
ΟΥΤΕ ΚΑΝ.

Λυπήσου τουλαχιστον τον καθε cool και μη τους φουσκώνεις τα μυαλά με ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
-
ΧΤΥΠΗΣΕΣ φλεβα μεγαλες αληθειες...
ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ..
εμφανιση,γυμναστικη,ντυσιμο κτλ...0 0 0 0 ΤΥΧΗ...
ΤΟ ΚΑΣΕΡΙ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ για 1,2,3 πουτσες η την ΧΟΡΗΓΙΑ του μ@@@@-
.......
π.χ...μου χε τυχει να παω για να παρω σουβλακια σε κοντινο μαγαζι τελειως χυμα ντυμενος..
ακομη κ τα παπουτσια (ειχαν χρωμα απο βαψιμο στο σπιτι).
με βλεπει μια γκομενα μου σκαει βλεμα θανατηφορο..κ σχετικα πιτσιριι κατω απο 30...
βλεπει τα παπουτσια μου(χααχαχαχαχα)....
κ αλλαζει η ολη φαση με μια εκφραση που δεν περιγραφεται...
δεν με χαλασε γελαγα (απο μεσα μου)..ειδικα μετα το καρφωμα,οταν ειδε τα παπουτσια ηταν ολα τα λεφτα η εκφραση της...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Να δουλεψουν χοντρα πού;

Λογικο;

ΚΑΝΕΝΑ

Δεν τους λυπάμαι.Είναι όλοι υπεύθυνοι.Αυτοί πήγαν να μας στραγγαλίσουνε και τελικά έγινε το αντίστροφο.Δεν υπολόγισαν τη λυσαλέα αντίδραση την παράλληλη κίνηση.Δες τι ψηφίζουνε.Αυτοί είναι.
Για ταξίδια ανατολικό μπλοκ μπορείς να ξοδεύεις όσα είναι τα έσοδά σου το μήνα.Αν βγάζεις 1500 ευρώ,τόσα μπορείς να ξοδέψεις.Αν βγάζεις 4000 ευρώ,4000 ευρώ σε παίρνει να ξοδέψεις στο ταξίδι.
Οταν είσαι πάνω από 40 ετών,όλες οι γκόμενες ζητάνε λεφτά γιατί θεωρούν οτι έχεις παραδάκι.Οταν είσαι 30 ετών δε ζητάει καμία λεφτά γιατί θεωρούν οτι δεν έχεις.Οταν είσαι 35 ετών μερικές ζητούν λεφτά μερικές όχι.Είναι καθαρά ηλικιακό το θέμα.
40 ετών και χωρίς λεφτά θεωρείσαι αποτυχημένος.Καμιά δε σε κοιτάζει.30 ετών δικαιολογείσαι χαλαρά.
Οσοι δεν έχουν τα κότσια και τα funds,ας αφήσουν το ανατολικό μπλοκ στους Τούρκους,τους Αραβες και τα ινδοπάκια και ας καθίσουν Ελλάδα να γαμάνε στα μπορδέλα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν τους λυπάμαι.Είναι όλοι υπεύθυνοι.Αυτοί πήγαν να μας στραγγαλίσουνε και τελικά έγινε το αντίστροφο.Δεν υπολόγισαν τη λυσαλέα αντίδραση την παράλληλη κίνηση.Δες τι ψηφίζουνε.Αυτοί είναι.
Για ταξίδια ανατολικό μπλοκ μπορείς να ξοδεύεις όσα είναι τα έσοδά σου το μήνα.Αν βγάζεις 1500 ευρώ,τόσα μπορείς να ξοδέψεις.Αν βγάζεις 4000 ευρώ,4000 ευρώ σε παίρνει να ξοδέψεις στο ταξίδι.
Οταν είσαι πάνω από 40 ετών,όλες οι γκόμενες ζητάνε λεφτά γιατί θεωρούν οτι έχεις παραδάκι.Οταν είσαι 30 ετών δε ζητάει καμία λεφτά γιατί θεωρούν οτι δεν έχεις.Οταν είσαι 35 ετών μερικές ζητούν λεφτά μερικές όχι.Είναι καθαρά ηλικιακό το θέμα.
40 ετών και χωρίς λεφτά θεωρείσαι αποτυχημένος.Καμιά δε σε κοιτάζει.30 ετών δικαιολογείσαι χαλαρά.
Οσοι δεν έχουν τα κότσια και τα funds,ας αφήσουν το ανατολικό μπλοκ στους Τούρκους,τους Αραβες και τα ινδοπάκια και ας καθίσουν Ελλάδα να γαμάνε στα μπορδέλα.
Υπάρχει πόλεμος και μίσος μεταξί Ελλήνων του εξωτερικού με Έλληνες του εσωτερικού? Να ξέρω να παίξουμε καμιά μπουνιά με όποιον έρθει να το παίξει σπουδαίος εδω?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Θα το γαμήσουμε το thread αλλά δεν παιζει να μη σου απαντήσω..

Ποιοι ειναι υπεύθυνοι;
Οι κάτω των 30 ετών που η γενια των γονιών τους τα γαμησε όλα τη μάνα;
Τα πιτσιρίκια που μεγάλωσαν ακούγοντας της λεξη κριση,100φορές τη μερα;

Ψήφισε μήπως ΟΛΗ η Ελλάδα σύριζα και τους αξιζει τέτοιο καταντημα ή μηπως πιστεύεις ότι επι πασοκονδ ηταν ΟΛΟΙ οι Ελληνες λαμόγια και διοριστηκαν στο δημόσιο;

Mην τσουβαλιαζεις όλο τον κοσμο.
Εκεί κατω εχουμε δικους μας ανθρώπους,είναι η πατρίδα μας και εσύ βγαζεις κόμπλα και μικροψυχία.

Α.Πόσο ποσοστό του πληθυσμού στην Ελλαδα τσεπώνει 1500 ευρω;
Β.Πάγια εξοδα δεν εχει ο μισθωτός;Μήπως μένει σε τσαντήρι και τρώει αέρα;

Οταν είσαι πάνω από 40 ετών,όλες οι γκόμενες ζητάνε λεφτά γιατί θεωρούν οτι έχεις παραδάκι.

Μπα...Το 40+ μελος του forum,ηρθε,ξεκώλιασε,έφυγε και άντε να κέρασε κανα ποτό φαί..
Καλά,δε σου λεω καν για δυτικες γυναίκες που αν πας να τις σπονσοραρεις,θα φας ψέκασμα με παραλάιζερ.

Ποιά είναι τα κοτσια μας αρχηγέ;
Οτι αποφοιτησαμε από σχολες που καθαρά λογω συγκυριων έχουν σημερα ζητηση στην Ευρώπη;
Δηλαδή αυτος που γαμήθηκε στο διάβασμα σε μια άλλη σχολή,τι είναι μαλακας;
Kαι εμεις ειμαστε οι γαμάουα βαλκάνιοι οπλαρχηγοί; :grin:

Ενταξει,θα ζηλεψουμε τώρα και τα μογγόλια και τα ινδοπακια,που σπονσοραρουν πουτάνες.
Τους εβλεπα και στη Γερμανία τι γαμουσαν.
Οι καλύτεροι πελατες των FKK.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα το γαμήσουμε το thread αλλά δεν παιζει να μη σου απαντήσω..

Ποιοι ειναι υπεύθυνοι;
Οι κάτω των 30 ετών που η γενια των γονιών τους τα γαμησε όλα τη μάνα;
Τα πιτσιρίκια που μεγάλωσαν ακούγοντας της λεξη κριση,100φορές τη μερα;

Ψήφισε μήπως ΟΛΗ η Ελλάδα σύριζα και τους αξιζει τέτοιο καταντημα ή μηπως πιστεύεις ότι επι πασοκονδ ηταν ΟΛΟΙ οι Ελληνες λαμόγια και διοριστηκαν στο δημόσιο;

Mην τσουβαλιαζεις όλο τον κοσμο.
Εκεί κατω εχουμε δικους μας ανθρώπους,είναι η πατρίδα μας και εσύ βγαζεις κόμπλα και μικροψυχία.

Α.Πόσο ποσοστό του πληθυσμού στην Ελλαδα τσεπώνει 1500 ευρω;
Β.Πάγια εξοδα δεν εχει ο μισθωτός;Μήπως μένει σε τσαντήρι και τρώει αέρα;

Μπα...Το 40+ μελος του forum,ηρθε,ξεκώλιασε,έφυγε και άντε να κέρασε κανα ποτό φαί..
Καλά,δε σου λεω καν για δυτικες γυναίκες που αν πας να τις σπονσοραρεις,θα φας ψέκασμα με παραλάιζερ.

Ποιά είναι τα κοτσια μας αρχηγέ;
Οτι αποφοιτησαμε από σχολες που καθαρά λογω συγκυριων έχουν σημερα ζητηση στην Ευρώπη;
Δηλαδή αυτος που γαμήθηκε στο διάβασμα σε μια άλλη σχολή,τι είναι μαλακας;
Kαι εμεις ειμαστε οι γαμάουα βαλκάνιοι οπλαρχηγοί; :grin:

Ενταξει,θα ζηλεψουμε τώρα και τα μογγόλια και τα ινδοπακια,που σπονσοραρουν πουτάνες.
Τους εβλεπα και στη Γερμανία τι γαμουσαν.
Οι καλύτεροι πελατες των FKK.

Οι κάτω των 30 δε φταίνε.Φταίνε οι γονείς τους όμως.
Εντάξει δε βλέπεις τώρα?Τρία κόμματα ΠΑΣΟΚ,Ν.Δ.,ΣΥΡΙΖΑ όλοι μνημόνιο.Και τη δεκαετία του 2000 και του 1990 όλοι μαζί ήτανε,τρώγανε μαζί.Δεν πρέπει δηλαδή να πληρώσουνε?
Εγώ τους έβλεπα να τα έχουν κάνει πλακάκια και να οργιάζουν.Εκαναν ό,τι ήθελαν και δεν έδιναν λογαριασμό.Ηρθε η ώρα να τεθούν προ των ευθυνών τους.
Δεν ψήφιζαν όλοι,αλλά ανέχονταν όλοι,επωφελούνταν όλοι.Και στο κάτω κάτω αυτή ήταν η εγγύηση του συστήματος.Είμαστε συνδεδεμένοι αν βουλιάξουμε εμείς βουλιάζετε και εσείς.Αυτό ήταν το πρώτο θεμέλιο που έσπασε.
Σίγουρα υπάρχουν Δ.Υ. με μισθούς άνω των 1500 ευρώ.Αυτοί μπορούν να ξοδεύουν αυτά τα ποσά σε ταξίδια.Κάποιος με 1000 ευρώ αυτά μπορεί να ξοδέψει.Κάποιος με 700 ευρώ ας πάει να μείνει σε χόστελ στην Πολωνία και πάλι μπορεί να γαμήσει.
Δεν είναι το ίδιο.Εμείς για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε,φτύσαμε αίμα.Εχουμε φάει πολύ ξύλο,μας έχουν τσαλακώσει άγρια,συνεπώς σκληραγωγηθήκαμε.Είμαστε οι νούμερο ένα σκλάβοι στην Ευρώπη και ξέρουμε όλα τα κόλπα του σκλάβου συνεπώς έχουμε τα αφεντικά στο χέρι.
Ενας φλούφλης που θα πάει έτσι εξωτερικό έχει να φάει τόσο σκαμπίλι,που θα γυρίσει αμέσως πίσω.

Οντως τι γίνεται με τα ινδοπάκια?Είναι σαν trend στην Ευρώπη αυτοί οι τύποι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Σίγουρα υπάρχουν Δ.Υ. με μισθούς άνω των 1500 ευρώ.Αυτοί μπορούν να ξοδεύουν αυτά τα ποσά σε ταξίδια.Κάποιος με 1000 ευρώ αυτά μπορεί να ξοδέψει.

Ας πούμε ότι μια μειοψηφία παιρνει 1500+ καθαρά.
Σίγουρα μιλάμε για παλιές καραβάνες 40+ ετών.
Η πλειοψηφία των 40+ ετών,έχουν κάνει άλλες επιλογες ζωής και πιθανον να σκάνε μέρος των 1500 ευρώ για τα φροντιστήρια των παιδιών τους.

Οπότε σε πόσο κοσμο αριθμητικά,θεωρείς ότι απευθύνεσαι;
Πόσοι με εισόδημα 40+ ειναι σε φάση πορνοτουρισμού;
Εγω πιστευω,σε ελάχιστους..
Κοίτα στο site και πες μου,πόσοι με σταθερή κατοικία Ελλάδα,κάνουν πορνοτουρισμο;
5 ατομα;

Ωραία..
Ας πούμε ότι μένω Αθήνα και παιρνω 1000 ευρώ.
Εσυ λες ότι μπορώ να φυτιλιάσω και τα 1000.
Ενοίκιο,πάγια,κ.λ.π. ποιος θα τα πληρώσει;

Για πληρωμένο Σλαβικό μουνάκι,αυτό που έχω προτείνει εγω ειναι απείρως πιο εφικτό για τον μέσο Έλληνα και στο 1/10 του δικου σου budget.
Αφορά τις περισσότερες Σλαβικές χώρες.

Κλείνεις ΣΚ 2 βραδιές μέσω airbnb ή αξιοπρεπέστατο Hotel με 25-30ευρώ/βραδιά
Χτυπάς Ryanair πήγαινε-ελα με 50-60ευρώ.
Διαβαζεις καλά το macher.cz και χτυπάς 2 Privat/μέρα,
Και ότι φας/πιεις ανάλογα με το πόσο σε παίρνει

Διανυκτέρευση 2*30 + πτηση 60+Privat 4*50+φαγοπότι100?=420ευρώ
Με 420 ευρώ και αφού διαβάσει mascher,θα πάει να χτυπήσει 4 εφτάρια Σλαβάκια κατω των 25 ετών.

Δε σου βάζω καν επιλογή Hostel και να φάει 2 σάντουιτς και κομπλε.
Πέφτουμε στα 300 ευρώ.

Εσύ τους λες για 3500..

Οντως τι γίνεται με τα ινδοπάκια?Είναι σαν trend στην Ευρώπη αυτοί οι τύποι.

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι σε Τσεχία-Γερμανια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ας πούμε ότι μια μειοψηφία παιρνει 1500+ καθαρά.
Σίγουρα μιλάμε για παλιές καραβάνες 40+ ετών.
Η πλειοψηφία των 40+ ετών,έχουν κάνει άλλες επιλογες ζωής και πιθανον να σκάνε μέρος των 1500 ευρώ για τα φροντιστήρια των παιδιών τους.

Οπότε σε πόσο κοσμο αριθμητικά,θεωρείς ότι απευθύνεσαι;
Πόσοι με εισόδημα 40+ ειναι σε φάση πορνοτουρισμού;
Εγω πιστευω,σε ελάχιστους..
Κοίτα στο site και πες μου,πόσοι με σταθερή κατοικία Ελλάδα,κάνουν πορνοτουρισμο;
5 ατομα;

Ωραία..
Ας πούμε ότι μένω Αθήνα και παιρνω 1000 ευρώ.
Εσυ λες ότι μπορώ να φυτιλιάσω και τα 1000.
Ενοίκιο,πάγια,κ.λ.π. ποιος θα τα πληρώσει;

Για πληρωμένο Σλαβικό μουνάκι,αυτό που έχω προτείνει εγω ειναι απείρως πιο εφικτό για τον μέσο Έλληνα και στο 1/10 του δικου σου budget.
Αφορά τις περισσότερες Σλαβικές χώρες.

Κλείνεις ΣΚ 2 βραδιές μέσω airbnb ή αξιοπρεπέστατο Hotel με 25-30ευρώ/βραδιά
Χτυπάς Ryanair πήγαινε-ελα με 50-60ευρώ.
Διαβαζεις καλά το macher.cz και χτυπάς 2 Privat/μέρα,
Και ότι φας/πιεις ανάλογα με το πόσο σε παίρνει

Διανυκτέρευση 2*30 + πτηση 60+Privat 4*50+φαγοπότι100?=420ευρώ
Με 420 ευρώ και αφού διαβάσει mascher,θα πάει να χτυπήσει 4 εφτάρια Σλαβάκια κατω των 25 ετών.

Δε σου βάζω καν επιλογή Hostel και να φάει 2 σάντουιτς και κομπλε.
Πέφτουμε στα 300 ευρώ.

Εσύ τους λες για 3500..

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι σε Τσεχία-Γερμανια.

Πορνοτουρισμό κάνουν πολλοί.Απλά συμβαίνουν τα εξής:
1.Αυτοί που είναι κονομημένοι είναι 95% σε γάμο,σχέση γιατί τους έχουν διπλαρώσει Ελληνίδες συνεπώς είναι εκτός παιχνιδιού.
2.Οι άλλοι on budget έχουν πρόβλημα επιλογών γιατί όταν είσαι on budget είναι όντως δύσκολα.
Εγώ με 1000 ευρώ δε θα πήγαινα ποτέ εξωτερικό για πληρωμένο.Δεν αξίζει καθόλου.Αξίζει με 2000 ευρώ και πάνω.
Με 1000 ευρώ συμφέρει για ελεύθερο καμάκι αλλά τότε πρέπει να επιλέξεις το στόχο με μεγάλη ακρίβεια.
Το καλύτερο βέβαια είναι ο συνδυασμός ελεύθερο καμάκι συν πληρωμένο αλλά τότε ξεφεύγει πολύ το budget,έρχεται στα δικά μου επίπεδα.
Γενικά πάντως αν είσαι σε budget,η πιθανότητα να την πατήσεις είναι τεράστια,εκτός αν είσαι πολύ έμπειρος.Αν σπρώχνεις χρήμα η πιθανότητα να την πατήσεις είναι μικρή.
Δηλαδή κλασσικό σκηνικό ξοδεύει κάποιος on budget 1000 ευρώ για δεκαήμερο Κίεβο ή επαρχιακή πόλη Πολωνία,δε γαμάει τίποτα,το ταξίδι πάει τζίφος.Η πιθανότητα να συμβεί αυτό είναι μεγάλη.Εγώ παλιά συχνά γύριζα τις πιθανότητες σε αυτές τις περιπτώσεις με δραστική αλλαγή σχεδίου μέσα στο ταξίδι.Δηλαδή εκεί που πήγαιναν όλα κατά διαβόλου έκανα δραστική κίνηση και έσωζα το ταξίδι,μετέτρεπα την αποτυχία σε επιτυχία.
Οι πιο πολλοί όμως δεν αντιδρούν και το ταξίδι πάει άπατο(βλέπε πόσα μέλη φόρουμ έφυγαν από Ουκρανία,Πολωνία αγάμητα).

Για παράδειγμα το 2007 είχα πάει Λβωφ με 1000 ευρώ για δεκαήμερο.Επιασα τα αρχίδια μου όλα τα κοννέ έσπασαν και κατάλαβα οτι αν έμενα και άλλο όδευα στην καταστροφή.Πήρα λοιπόν την ελεκτρίτσκα για Τερνόπιλ και το Τερνόπιλ ήταν άθλιο 2 μουνιά σε όλη την πόλη.Εφυγα την επόμενη μέρα πλην όμως έβγαλα γκόμενα στην ελεκτρίτσκα την οποία δαχτύλιασα επί τόπου.Αυτή έφερε και τη φίλη της.Ετσι σώθηκε το ταξίδι.
Το 2008 πήγα Ντνιπροπετρώφσκ με τα ίδια λεφτά και τον ήπια.Και οι τέσσερις γκόμενες που είχα προγραμματίσει έκαναν νερά(η μία ήθελε περισσότερο χρόνο,η άλλη δώρο άμα τη αφίξει και μια άλλη που 180 εντυπωσιακή που γνώρισα ντίσκο ήθελε επίσης δώρο και τότε δεν είχα).Οπότε τα μαζεύω παίρνω το αεροπλάνο και σε μια ώρα είμαι Λβωφ.
Στο Λβωφ μέσα σε 2 ώρες είχα βγάλει γκόμενα ξανθιά 20 χρονών 175 που γνώρισα στο δρόμο.Πέρασα μαζί της τις επόμενες μέρες στο ξενοδοχείο Λβωφ(σοβιετικού τύπου με 25 ευρώ τη μέρα) και έσωσα το ταξίδι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το 2008 είχα κανονίσει ένα όργιο στο Χάρκοβο με 5 γκόμενες.Είχαμε μιλήσει στο σκάιπ,είχαν δείξει μουνιά όλα Ο.Κ.Ζητάνε μια προκαταβολή στέλνω 200 ευρώ και από σύμπτωση τη μέρα που ήταν να έρθω η πτήση ακυρώνεται και μας πάνε αντί για Χάρκοβο Ντονιέτσκ.Στο Ντονιέτσκ παίρνω τη γκόμενα από το Χάρκοβο να επιβεβαιώσω και αυτή άφαντη ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Τον ήπια κλαρίνο.Θα κατσετρεφόταν το ταξίδι.
Επί τόπου καλώ γκόμενα 25 ετών,180 από Μαριούπολη και της λέω οτι έρχομαι.Η Μαριούπολη είναι δυο ώρες από το Ντονιέτσκ.Παίρνω ταξί με 50 ευρώ.Φτάνω Μαριούπολη και η γκόμενα εμφανίζεται με τοπάκι και με βάζει σπίτι της.Μπούκι σπέσιαλ και κατάποση με το καλημέρα,την άλλη μέρα γάμησα και τη συγκάτοικό της.Ετσι έσωσα την παρτίδα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Με τόσα χρήματα που έδωσες όλα αυτά τα χρόνια άνοιγες ένα FKK,

και θα κονόμαγες, και θα γαμούσες, και θα ήσουν αραχτός...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
20 χρόνια στις επάλξεις του μπλοκ.Από το 1998.Οι Βαλκανιοπουτσιστές είμαστε όπως το κρασί.Οσο παλιώνουμε,τόσο καλύτεροι γινόμαστε.
Γενικά αν έχεις εμπειρία γίνεσαι killer γιατί με τις πρώτες λέξεις που βγαίνουν από το στόμα της γκόμενας καταλαβαίνεις ποια θα γαμηθεί και ποια όχι και πόσος είναι ο χρόνος και το χρήμα που χρειάζεσαι.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Και με Σλάβους απογόνους. Μην λησμονούμε...

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
20 χρόνια στις επάλξεις του μπλοκ.Από το 1998.Οι Βαλκανιοπουτσιστές είμαστε όπως το κρασί.Οσο παλιώνουμε,τόσο καλύτεροι γινόμαστε.
Γενικά αν έχεις εμπειρία γίνεσαι killer γιατί με τις πρώτες λέξεις που βγαίνουν από το στόμα της γκόμενας καταλαβαίνεις ποια θα γαμηθεί και ποια όχι και πόσος είναι ο χρόνος και το χρήμα που χρειάζεσαι.

!!!!!

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.537
Πόντοι
216
Ερωτηση κρισεως, κυριως για τον Dirty:
μιας και μιλαμε εδω πιθανως για 'συμφεροντολογικες' σχεσεις(θεμα ....εμπιστοσυνης!),
εσυ θα αποφασιζες ποτέ να παντρευτείς ουκρανή;

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.537
Πόντοι
216
Ερωτηση κρισεως, κυριως για τον Dirty:
μιας και μιλαμε εδω πιθανως για 'συμφεροντολογικες' σχεσεις(θεμα ....εμπιστοσυνης!),
εσυ θα αποφασιζες ποτέ να παντρευτείς ουκρανή;

Η μη απαντηση,
σημαινει -κατα πασα πιθανοτητα- οχι...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Η μη απαντηση,
σημαινει -κατα πασα πιθανοτητα- οχι...

Επαγωγικά, η μη απάντησή σου στις ερωτήσεις μου, για το αν γάμησες ποτέ σλάβα ή ασιάτισσα,

σημαίνει όχι.

Πάμε στην επόμενη ερώτηση: έχεις επισκεφθεί ποτέ μπουρδέλο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom