Νέα

Είναι τελικά τόσο συμφεροντολόγες οι Ουκρανές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.328
Πόντοι
3.656
Ναι,πολλές φορές κινδύνεψα.Τώρα ας πούμε νόμιζα πως έβγαλα μια μουνάρα 185 από Λβωφ(γούσταρε τρελλά) στα Mc Donalds μέχρι που έσκασε μύτη ο δίμετρος γκόμενος.Εφυγα Λούης γιατί ο τύπος είχε άγριες διαθέσεις.
Βλέπεις ποιες είναι μόνες και περπατάνε αργά και χώνεσαι.Η ποιες είναι σε γυναικοπαρέες και έχουν εύθυμη διάθεση χαμογελάνε και γελάνε συνέχεια.Χιλιάδες τέτοιες στο Κίεβο.
Στο κλαμπ είναι πολύ εύκολο γιατί μπορείς να κεράσεις και να χουφτώσεις αμέσως.(άμα κεράσεις στις σλαβικές χώρες επιτρέπεται να χουφτώσεις).
Τυπικός διάλογος:
-Μιλάς αγγλικά?
-Ναι.
-Πιστεύεις οτι το(Carribean,D Lux κτλ) είναι το καλύτερο κλαμπ στο Κίεβο?
-Δεν ξέρω.Δεν έρχομαι συχνά εδώ.
-Μόλις ήρθα από Γερμανία.Το Κίεβο είναι πολύ ωραίο.Και το κλαμπ αυτό μου αρέσει.
-Από πού είσαι?
-Από Ελλάδα.Θες ποτό?
-Ναι,σε παρακαλώ πάρε μου ένα ουίσκυ με κόλα.
-Η φίλη σου θέλει και αυτή ποτό?
-Νάστια,θες ποτό?Από εδώ ο... πώς σε λένε?
-Με λένε ...Εσένα?
-Εμένα με λένε Ναταλία.Από εδώ η φίλη μου Νάστια.Θέλει βότκα με κόκα κόλα.
-Ωραία.Είστε από το Κίεβο?
-Ναι.
-Εδώ είναι τα ποτά.
(μετά αρχίζεις να χουφτώνεις τον κώλο).Δουλεύεις στο Κίεβο?Πολύ ωραία πόλη.Συνέχεια μου αρέσει να έρχομαι εδώ.
-Ναι,δουλέυω πωλήτρια.Εσύ?
-Εγώ είμαι...Πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά.
-Ναι,αλλά βγάζω πολύ λίγα.
-Εμείς στη Γερμανία βγάζουμε πολλά λεφτά.5000 ευρώ το μήνα.
-Οι,οι,οι.Τόσο τεράστια λεφτά.Εγώ έχω μόνο 200 δολλάρια το μήνα.
-Και πόσα πληρώνεις στο νοίκι?
-150.
-Δηλαδή σου μένουν μόνο 50.
-Ναι.
-Μπορώ να σε βοηθήσω με το νοίκι.
-Ευχαριστώ.Είσαι πολύ καλός άντρας.Καπνίζεις καλιάν?Πάμε να καθίσουμε πάνω?
-Καπνίζω μόνο Κίεβο.Πάμε πάνω αν θες.Εβλεπα τώρα τη eurovision και δε μου άρεσε καθόλου το ελληνικό τραγούδι.Η Demy είναι ωραία αλλά δεν έχει φωνή.Προτιμώ να κερδίσει η Ουκρανία.Σου αρέσει η Ρουσλάνα,Γκαιτάνα,Τίνα Κάρολ?
-Δεν ακούω τέτοια μουσική.Πρέπει να πληρώσεις 20 ευρώ για το τραπέζι.
-Βεβαίως.(βγάζεις τα χαρτονομίσματα και δίνεις στη γκόμενα 20 ευρώ).Πάρε και για το ταξί(ταυτόχρονα έχεις το χέρι στον κώλο της μέσα από το εσώρουχο ενώ χαιδεύεις και τα μπούτια της φίλης της).
-Ω,είσαι τόσο καλός.(η γκόμενα σε φιλάει στο στόμα).
Η φίλη διαμαρτύρεται:Μην πληρώνεις για φιλιά!
-Εχεις πολύ ωραία φίλη.Δουλεύεις και εσύ πωλήτρια?
-Οχι εγώ είμαι γραμματέας.
-Μένετε μαζί?Το ποτό σου τελείωσε?Θες κι άλλο?
-Ναι.Να πάρουμε και λίγο ακόμα καλιάν?
-Φυσικά.Είδα έχετε πολύ ωραία μαγαζιά εδώ στο Κίεβο όπως το Τσουμ.Θα ήταν πολύ ωραία να πάμε να ψωνίσουμε.(ταυτόχρονα χουφτώνεις και τις δύο με τα χέρι κάτω από τη φούστα χαιδεύοντας το μουνί πάνω από την κυλότα).Θέλετε να πάμε?
-Τι ωραία.Φυσικά.
-Θες ένα ωραίο φόρεμα?Η τακούνια?Μου αρέσουν πολύ τα τακούνια.Σου αρέσουν τα εσώρουχα στρινγκ?
-Ναι,μου αρέσουν τα τακούνια και τα στρινγκ.Ωραία πάμε αύριο.
-Το τηλέφωνό μου είναι αυτό.Να σου δώσω και της Νάστυας.
-Ωραία.Σόρρυ κορίτσια πρέπει να πάω τουαλέτα(κατεβαίνεις να καμακώσεις καινούργια γκομενάκια που μόλις μπήκανε) κτλ.
-Εντάξει.Θα περιμένουμε.Θέλουμε να χορέψουμε τώρα.
e re glentia!!!!οπως λενε κι οι ρουμανες,οι φραιερι δινουν 100ε για τη γνωριμια....φρου φρου κι αρωματα κι ο κουκος κουκου!!!! :heavymetalbig:
η συνηθης εξαλιξη ειναι ο βλαξ ξενος κερναει αγοραζει ρουχα τηλ κ λοιπα,πριν γαμισει,κι οι γκομενες μολις τα παρουν εξαφανιζονται για τον επομενο μαλ..α!!!εαν δεν ειναι πουτανες
εαν ειναι πουτανες,εφοσον πηραν 100-200 μονο για μπουρδες φιλακια κ χουφτωματα για το γαμησι ξεπτα ζηταν αλλα τοσα κ παραπανω
δηλ βατερλω κι ετσι κι αλλιω ο κμαν ειναι κλασικη περιπτωση θυματος μπακαλισσα-πνιχτη ουκρανιας,κατα το μοντελοπνιχτης
οποιος ακολουθησει αυτα που λεει θα κλαψει τα ευρω του με μαυρο δακρυ... :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
e re glentia!!!!οπως λενε κι οι ρουμανες,οι φραιερι δινουν 100ε για τη γνωριμια....φρου φρου κι αρωματα κι ο κουκος κουκου!!!! :heavymetalbig:
η συνηθης εξαλιξη ειναι ο βλαξ ξενος κερναει αγοραζει ρουχα τηλ κ λοιπα,πριν γαμισει,κι οι γκομενες μολις τα παρουν εξαφανιζονται για τον επομενο μαλ..α!!!εαν δεν ειναι πουτανες
εαν ειναι πουτανες,εφοσον πηραν 100-200 μονο για μπουρδες φιλακια κ χουφτωματα για το γαμησι ξεπτα ζηταν αλλα τοσα κ παραπανω
δηλ βατερλω κι ετσι κι αλλιω ο κμαν ειναι κλασικη περιπτωση θυματος μπακαλισσα-πνιχτη ουκρανιας,κατα το μοντελοπνιχτης
οποιος ακολουθησει αυτα που λεει θα κλαψει τα ευρω του με μαυρο δακρυ... :grin:

Ναι,καλά.Εσύ μην τα καις τα ευρώ σου.Στο σπόνσορινγκ τα πράγματα είναι απλά.Αν η γκόμενα δε σε αφήσει να χουφτώσεις,δαχτυλιάσεις ASAP,δεν έχει άλλο ρευστό.Της κόβεται ο βήχας.Οπότε δεν μπορεί να παίζει παιχνιδάκια.Εντάξει δεν είναι υποχρεωμένη να πιπώσει αμέσως αλλά στις δύο ώρες έρχεται και αυτό.
Συνήθως οι γκόμενες είναι ηλίθιες.Αν μία απλά θέλει να στα φάει χωρίς να πηδηχτεί δε θα αφήσει ποτέ να τη δαχτυλιάσεις οπότε κάνεις το τεστ δαχτυλιάσματος και κόβεται χαλαρά.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ναι,καλά.Εσύ μην τα καις τα ευρώ σου.Στο σπόνσορινγκ τα πράγματα είναι απλά.Αν η γκόμενα δε σε αφήσει να χουφτώσεις,δαχτυλιάσεις ASAP,δεν έχει άλλο ρευστό.Της κόβεται ο βήχας.Οπότε δεν μπορεί να παίζει παιχνιδάκια.Εντάξει δεν είναι υποχρεωμένη να πιπώσει αμέσως αλλά στις δύο ώρες έρχεται και αυτό.
Συνήθως οι γκόμενες είναι ηλίθιες.Αν μία απλά θέλει να στα φάει χωρίς να πηδηχτεί δε θα αφήσει ποτέ να τη δαχτυλιάσεις οπότε κάνεις το τεστ δαχτυλιάσματος και κόβεται χαλαρά.
Παρατηρώ πως ο Βαλκανοπουτσισμός έχει συγκεκριμένα πλαίσια που αν τηρηθούν ευλαβικά οδηγούν σε σίγουρο αποτέλεσμα! Έχει πλέον γίνει μια συγκεκριμένη φόρμουλα με συγκεκριμένες πράξεις και συγκεκριμένες αντιδράσεις που είναι προμελετημένες και τεσταρισμένες ωστε το ενδεχόμενο αποτυχίας να είναι ελάχιστο!! Έυγε!
Πρέπει λοιπόν όλοι να μαζέψουν τα εφόδια €€€€€ $$$$$ για βαλκανοπουτσιστικές εκστρατείες!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παρατηρώ πως ο Βαλκανοπουτσισμός έχει συγκεκριμένα πλαίσια που αν τηρηθούν ευλαβικά οδηγούν σε σίγουρο αποτέλεσμα! Έχει πλέον γίνει μια συγκεκριμένη φόρμουλα με συγκεκριμένες πράξεις και συγκεκριμένες αντιδράσεις που είναι προμελετημένες και τεσταρισμένες ωστε το ενδεχόμενο αποτυχίας να είναι ελάχιστο!! Έυγε!
Πρέπει λοιπόν όλοι να μαζέψουν τα εφόδια €€€€€ $$$$$ για βαλκανοπουτσιστικές εκστρατείες!!!

Οντως ο έμπειρος βαλκανιοπουτσιστής δεν έχει να φοβάται τίποτα.Σημασία έχει μόνο η συγκέντρωση πυρός(ρευστού).
Συνηθισμένα shit tests των Ουκρανέζων και οι (λάθος) απαντήσεις που θέλεις να δώσεις:
-Από πού είσαι?
-Βαλκάνια.
-Τι δουλειά κάνεις?
-Τσομπάνος.
-Γιατί ήρθες Κίεβο?Για δουλειά?
-Οχι.Ηρθα για να γαμήσω Ουκρανέζες.
-Δεν έχει ωραίες γυναίκες στη χώρα σου?
-Εχει αλλά είναι πριγκιπέσσες και δεν τον τρώνε εύκολα.
-Γιατί δεν είσαι παντρεμένος?
-Για να γαμάω πολλές.
-Θα πάμε για σούσι?
-Ασε τώρα με αυτή τη μαλακία.Πάμε να φάμε καμιά μπριζόλα να ντερλικώσουμε.
-Θα μου αγοράσεις κινητό?
-Καλύτερα να πάμε πρώτα ξενοδοχείο να σου ρίξω έναν πούτσο.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.537
Πόντοι
216
kman εχεις κατεβει τωρα Παραλια Κατερινης;
Λεω λογω του βιντεο με τον Σερβο.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Οι γκόμενες δε γουστάρουν τσιγκούνηδες.Λένε I do not like greedy men(δε γουστάρω άπληστους άντρες) και I need serious man to pay my rent.Η λένε you are a real man όταν σπρώχνεις κασέρι.

Αυτο φανταζομαι δεν ισχύει για τους local losers, κανονικώς και μη εξαιρεταιως βεβαιως βεβαιως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τις Ουκρανέζες τις κουρδίζεις με κασέρι.Ανοίγουν τα πόδια με κασέρι,χύνουν με κασέρι γενικά έχουν αντανακλαστικό του Παβλώβ με κασέρι.Πιστεύω έχει δράσει η φυσική επιλογή.Οσες δεν τα έπαιρναν από άντρες πέθαιναν από την πείνα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Το βίντεο το τράνηξα 5 χρόνια πριν που πήγα Παραλία τελευταία φορά.Εσύ εννοείται τίποτα δε θα κάνεις Παραλία ειδικά αν βρεθείς στον κλοιό των macho Σέρβων.Πλέον η Παραλία σερβοκρατείται.
Παλιά σύχναζαν Πολωνέζες φοιτήτριες,ΜΙΛΦ,Τσέχες και Σλοβάκες ξέμπαρκες τώρα πλέον το 80% είναι Σέρβες άντε και ΦΥΡΟΜ και το υπόλοιπο 20% είναι μικρά δηλαδή κάτω των 18.Οπότε τον πούτσο κλαίγανε.
Από τότε που κονόμησαν Τσέχες,Πολωνές και πάνε διακοπές με αεροπλάνο Ρόδο,Κρήτη,Κέρκυρα και όχι με λεωφορείο Παραλία έσβησε η τελευταία για ταχυπέος.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.537
Πόντοι
216
Το βίντεο το τράνηξα 5 χρόνια πριν που πήγα Παραλία τελευταία φορά.Εσύ εννοείται τίποτα δε θα κάνεις Παραλία ειδικά αν βρεθείς στον κλοιό των macho Σέρβων.Πλέον η Παραλία σερβοκρατείται.
Παλιά σύχναζαν Πολωνέζες φοιτήτριες,ΜΙΛΦ,Τσέχες και Σλοβάκες ξέμπαρκες τώρα πλέον το 80% είναι Σέρβες άντε και ΦΥΡΟΜ και το υπόλοιπο 20% είναι μικρά δηλαδή κάτω των 18.Οπότε τον πούτσο κλαίγανε.
Από τότε που κονόμησαν Τσέχες,Πολωνές και πάνε διακοπές με αεροπλάνο Ρόδο,Κρήτη,Κέρκυρα και όχι με λεωφορείο Παραλία έσβησε η τελευταία για ταχυπέος.

Στο τοπικ για Σερβια ομως, ενας αλλος συμφορουμιτης λεει οτι γινεται ακομη χαμος Παραλια. Οτι ξεφορτωνουν γκρουπ με διαφορες εθνικοτητες απο σλαβες.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Στο τοπικ για Σερβια ομως, ενας αλλος συμφορουμιτης λεει οτι γινεται ακομη χαμος Παραλια. Οτι ξεφορτωνουν γκρουπ με διαφορες εθνικοτητες απο σλαβες.

Με ναι ή όχι τύπε.

Έχεις κάνει ποτέ σεξ με σλάβα;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ωραία πήγαινε τότε να δεις.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.328
Πόντοι
3.656
λεει μαλ..ιες οπως κι ο κμαν... :happy: :happy: :happy:

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
:jerking:
μαλακιες εχει..αυτα γινοταν πριν 12 χρονια κ βαλε, τωρα νεκρα ειναι..μονο χαλκιδικη πλεον ή νησια

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Η Παραλια Κατερινης εχει πάψει να παιζει ως πορνοπροορισμος εδω και περιπου 7-8 χρόνια. Πρωτη φορα πηγα τοο 2009 , και 2η το 2010 οπου πήδηξα μια ρουμάνα την οποια όμως εψησα online απο ενα ρουμανικο dating site που ουτε καν εγω θυμαμαι πoτε ειχα κανει εκει account.
Τοτε εβλεπα πολλες teenagers, και παντρεμένα ζευγάρια απο σερβια, και λιγες ουγγαρέζες περι των 20 ετων που δε λεγαν και πολλα απο εμφάνιση.
Οπως εχει ήδη λεχθει η Παραλια Σερβοκρατείται.

Η Παραλια απο ότι μου λέγαν οι ντόπιοι, ηταν στα καλυτερα της μεχρι το 2007-2008.Πριν 10 χρόνια δηλαδη. Και κυριως Ρουμάνες οχι Σέρβες.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Συχναζα εκει τελη 90s ..χαμος τσεχες πολωνεζες ουγγαρεζες κλπ σλαβες..ατλαντιδα κλαμπ, εγω κατερινοσκαλα με φιλους ντοπιους καμακερο κατεβαινα απο σαλονικη ,ενω οι "χαι" βορειοελλαδιτες πηγαιναν χαλκιδικη κ εμεναν με το πουλι στο χερι ή  πλακα λιτοχωρου στο "μισελ" με τις ελλεινιδες!!
Αυτα μεχρι πριν 10-12 χρονια ..καμμια τσεχα πολωνεζα ουγγαρεζα δεν παει πλεον εκει..μου τα λενε οι κατερινιωτες.

α ρε "ατλαντις" εποχες!!!! :kneel:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τις Ουκρανέζες τις κουρδίζεις με κασέρι.Ανοίγουν τα πόδια με κασέρι,χύνουν με κασέρι γενικά έχουν αντανακλαστικό του Παβλώβ με κασέρι.Πιστεύω έχει δράσει η φυσική επιλογή.Οσες δεν τα έπαιρναν από άντρες πέθαιναν από την πείνα.

Η ΜΟΝΗ σου μεθοδολογία τελικα,πίσω απο τις γραφικές θεωρίες περί βαλκανιοπουτσισμού,ειναι το κασέρι..
Και μαλιστα το ΠΟΛΥ κασέρι.
Και ολα αυτά τα προτείνεις σε ένα ελληνικό forum,που οι περισσότεροι δεν έχουν κασερι ούτε για παρτη τους και γκρινιάζουν αν ένα call girl αυξησει την τιμή του έστω και 20ευρώ..

Οπότε όλα αυτα τα σεντόνια που γράφεις είναι ΑΚΥΡΑ εδω μεσα.
Όποιος εχει στην Ελλάδα της κρίσης λεφτά να αγοράσει 500 ευρώ κινητο στην κάθε πουτάνα και 3500 ευρω για λιγες μέρες πορνοτουρισμου,έχει ουρά απο ενδιαφερόμενες και δε χρειαζεται να πηγαινει στου διαολου τον πουτσο για να πηδαει κοπελες που δεν έχουν στον ήλιο μοιρα.

Εγω προσωπικά το μόνο που εχω προτείνει στο forum είναι προσπάθεια για συνεχή αυτοβελτίωση,σε σώμα και πνεύμα,ώστε να ειμαστε μαχιμοι και ελκυστικοί.
Κάποιοι άλλοι προτείνουν βολιδοσκόπιση και προετοιμασια μέσω internet.
Εσυ προτείνεις την ξερή χορηγια..
Σε κατοίκους μιας χρεωκοπημένης χώρας :S

Η δικη μου εμπειρια στις Σλαβικες χωρες,λεει ότι το άτομο που βλέπω στις φωτό,χωρίς το ποροτφολι του,δεν χτυπάει γυναίκα κάτω των 35 ετών και εμφάνισης ανω του 4.
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Και αυτό καποτε πρέπει να το παραδεχτείς για να μην ονειρευεται ο κόσμος 20 χρονες Σλαβες που δηθεν ψάχνουν 40άρηδες Βαλκάνιους πηδηχταράδες.
ΟΥΤΕ ΚΑΝ.

Λυπήσου τουλαχιστον τον καθε cool και μη τους φουσκώνεις τα μυαλά με ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.328
Πόντοι
3.656
50φευγα ειναι ο κμαν..ποια 40?? :happy:
εξ ου κ φεσωνεται τα κερατα του στους φριτσιδες για να πηδαει τις μπακαλισες του οντερ
ο χρονος μετα τα 45 τρεχει με ιλλιγιωδη ταχυτητα
μπορω να καταλαβω πως νιωθει κι ας μας χωριζει δεκαετια μαλλον...απλα τα χωνει με λαθος τροπο σε λαθος μερη...αλλα ο χρονος πιεζει... :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η ΜΟΝΗ σου μεθοδολογία τελικα,πίσω απο τις γραφικές θεωρίες περί βαλκανιοπουτσισμού,ειναι το κασέρι..
Και μαλιστα το ΠΟΛΥ κασέρι.
Και ολα αυτά τα προτείνεις σε ένα ελληνικό forum,που οι περισσότεροι δεν έχουν κασερι ούτε για παρτη τους και γκρινιάζουν αν ένα call girl αυξησει την τιμή του έστω και 20ευρώ..

Οπότε όλα αυτα τα σεντόνια που γράφεις είναι ΑΚΥΡΑ εδω μεσα.
Όποιος εχει στην Ελλάδα της κρίσης λεφτά να αγοράσει 500 ευρώ κινητο στην κάθε πουτάνα και 3500 ευρω για λιγες μέρες πορνοτουρισμου,έχει ουρά απο ενδιαφερόμενες και δε χρειαζεται να πηγαινει στου διαολου τον πουτσο για να πηδαει κοπελες που δεν έχουν στον ήλιο μοιρα.

Εγω προσωπικά το μόνο που εχω προτείνει στο forum είναι προσπάθεια για συνεχή αυτοβελτίωση,σε σώμα και πνεύμα,ώστε να ειμαστε μαχιμοι και ελκυστικοί.
Κάποιοι άλλοι προτείνουν βολιδοσκόπιση και προετοιμασια μέσω internet.
Εσυ προτείνεις την ξερή χορηγια..
Σε κατοίκους μιας χρεωκοπημένης χώρας :S

Η δικη μου εμπειρια στις Σλαβικες χωρες,λεει ότι το άτομο που βλέπω στις φωτό,χωρίς το ποροτφολι του,δεν χτυπάει γυναίκα κάτω των 35 ετών και εμφάνισης ανω του 4.
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Και αυτό καποτε πρέπει να το παραδεχτείς για να μην ονειρευεται ο κόσμος 20 χρονες Σλαβες που δηθεν ψάχνουν 40άρηδες Βαλκάνιους πηδηχταράδες.
ΟΥΤΕ ΚΑΝ.

Λυπήσου τουλαχιστον τον καθε cool και μη τους φουσκώνεις τα μυαλά με ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

Είναι όλα αναλογικά.Αν εγώ με αυτά τα δεδομένα χτυπάω αυτές,κάποιος με καλύτερη εμφάνιση χτυπάει καλύτερες.
Εσύ λες αυτοβελτίωση με γυμναστική κτλ.Εγώ λέω δουλέψτε σκληρά κονομήστε χοντρά και χώστε.Ο Dr. Love προτείνει άπειρο χρόνο ενασχόλησης με τις γκόμενες και παραμύθι.
Ας ακολουθήσει κάποιος τις τρεις μεθόδους διαδοχικά να πει ποια είναι η καλύτερη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom