Νέα

Είναι τελικά τόσο συμφεροντολόγες οι Ουκρανές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marinos marin

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2016
Like
16
Πόντοι
1
Εδώ χαρακτηριστικό περπάτημα Σέρβου που βιντεοσκόπησα Παραλία.Ψάχνει δεξιά αριστερά ποιον Αλβανό θα λιώσει.Τέτοιο στυλ και περπάτημα δεν έχουν ποτέ οι Πολωνοί.

μπα δεν ψαχνει αλβανο, κατι τον τσιμπα στα αρχιδια.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
δηλαδη πας κ σκας σε δωρα κ μετα καποιες γινονται λουηδες?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ετσι περπατας κ εσυ ?

Γενικά το μάγκικο περπάτημα με τα πόδια ανοιχτά,το κεφάλι σκυφτό,τα χέρια να μην ακουμπάνε τον κορμό είναι αρκετά καλό στις σλαβικές χώρες.Επίσης το κοντό στρατιωτικό κούρεμα,μπρατσέτο κτλ.
Οσο περισσότερα στοιχεία από αυτά έχεις τόσο το καλύτερο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δηλαδη πας κ σκας σε δωρα κ μετα καποιες γινονται λουηδες?

Ουκρανέζες όχι ποτέ.Δεν είναι ηλίθιες.Οι Ουκρανέζες πάνε για τη μεγάλη μπάζα ένα δυο δώρα είναι ψωμοτύρι για αυτές.Δεν είναι τρελές να αφήσουν την αγελάδα με το γάλα και να κλωτσήσουν την καρδάρα.
Οι Πολωνέζες είναι αυτές που κάνουν μαλακίες είναι θεοπάλαβες.Δηλαδή μπορεί να έρθουν αν τους αγοράσεις δονητή με 50 ευρώ και να μην έρθουν αν τους δώσεις 300 ευρώ στο χέρι.Θεόμουρλες μα εντελώς.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
-δασκαλε δηλ  θα μιλησεις σε μια αγνωστη στο δρομο,πως ξερεις οτι παιρνει δωρα κ γαμιεται με αγνωστους :think: εκτος αν προτεινεις καφε την γνωριζεις κ μετα δωρα??? ασε που πολλες θα γινονταν λουηδες μετα το δωρο  :grin: ή καποιες θα σου εριχναν τσαντια  :s&m_1: οταν θα ελεγες για δωρο με ανταλλαγμα σεξ!
-ο τυπος που εβαλα γαμαει γιατι μιλαει κ εχει ενα στυλ,ο τυπος που περπαταει σαν χεσμενος φουλ στα στεροειδη με τα μπρατσα εξω γαμαει την χουφτα του :jerking: ή το γυαλιζει το πομολο!! :effemine:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
-δασκαλε δηλ  θα μιλησεις σε μια αγνωστη στο δρομο,πως ξερεις οτι παιρνει δωρα κ γαμιεται με αγνωστους :think: εκτος αν προτεινεις καφε την γνωριζεις κ μετα δωρα??? ασε που πολλες θα γινονταν λουηδες μετα το δωρο  :grin: ή καποιες θα σου εριχναν τσαντια  :s&m_1: οταν θα ελεγες για δωρο με ανταλλαγμα σεξ!
-ο τυπος που εβαλα γαμαει γιατι μιλαει κ εχει ενα στυλ,ο τυπος που περπαταει σαν χεσμενος φουλ στα στεροειδη με τα μπρατσα εξω γαμαει την χουφτα του :jerking: ή το γυαλιζει το πομολο!! :effemine:

Δεν υπάρχει Ουκρανέζα που να μη γουστάρει δώρα.Για αυτές είναι μάνα εξ ουρανού.
Δεν προτείνω καφέ.Μου έχει τύχει να πω σε γκόμενα για καφέ και αυτή να μου απαντήσει δε θέλω να πιω καφέ.Θέλω να έρθω στο ξενοδοχείο σου.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
οποτε καμμια δεν σου ειπε τι λες ρε μακακα? ή οχι :S..σε οποια μιλας στο δρομο κ προτεινεις δωρο λεει ναι παμε κ μετα διαμερισμα??? :huh:
Ευτυχως που δεν επεσες σε καμμια δικια μου γιατι ξερει αικιντο κ θα :s&m_1: .... ή την ψηλη την δυστροπη που κ 1000ε να τις ελεγες θα σου εριχνε τσαντιες ή θα καλουσε αστυνομια και ξερεις τι ωραια κρατητηρια εχει το κιεβ ..απο βαλκανιο τσοπανη ..βγαινεις πρινς  :gay:!!!

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Δεν υπάρχει Ουκρανέζα που να μη γουστάρει δώρα.Για αυτές είναι μάνα εξ ουρανού.
Δεν προτείνω καφέ.Μου έχει τύχει να πω σε γκόμενα για καφέ και αυτή να μου απαντήσει δε θέλω να πιω καφέ.Θέλω να έρθω στο ξενοδοχείο σου.
Σωστή κοπέλα. Ο καφές δεν κάνει καλό, προσέχει την υγεία της...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οποτε καμμια δεν σου ειπε τι λες ρε μακακα? ή οχι :S..σε οποια μιλας στο δρομο κ προτεινεις δωρο λεει ναι παμε κ μετα διαμερισμα??? :huh:
Ευτυχως που δεν επεσες σε καμμια δικια μου γιατι ξερει αικιντο κ θα :s&m_1: .... ή την ψηλη την δυστροπη που κ 1000ε να τις ελεγες θα σου εριχνε τσαντιες ή θα καλουσε αστυνομια και ξερεις τι ωραια κρατητηρια εχει το κιεβ ..απο βαλκανιο τσοπανη ..βγαινεις πρινς  :gay:!!!

Αμα το πεις σωστά δεν έχεις πρόβλημα.Ποια γκόμενα θα σπαταλήσει το χρόνο της μαζί σου για έναν καφέ?Ενώ αν η προοπτική είναι ένα καλό φορεματάκι ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια πολλές δέχονται.Μετά το instadate και με καλές προυποθέσεις βάζεις πλώρη για τα περαιτέρω.
Δεν καταλάβατε το λεπτό σημείο.Εσύ δεν τις προτείνεις δώρο με αντάλλαγμα το σεξ αλλά σκέτο δώρο και υποννοείται το σεξ στη συνέχεια.Υπάρχει και στοιχείο γνωριμίας.Η γκόμενα καταλαβαίνει πολύ καλά σε τι λούκι μπαίνει.
Το ίδιο και με τις Τσέχες προτείνεις διακοπές.Οταν όμως η γκόμενα δεχτεί να έρθει Ελλάδα και εσύ έχεις πληρώσει εισιτήριο ξενοδοχείο έχει ήδη αποφασίσει οτι θα τον φάει.
Αν δεν κάνεις καθόλου νύξη για σεξ πιστεύει οτι η απόφαση ήτανε δική της και το κάνει χαλαρά.Γενικά πρέπει να αφήνεις τις Σλάβες να νιώθουν ελεύθερες δεν αντέχουν την καταπίεση και το μονογαμισμό.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Ομως πως θα καταλαβουμε οτι ειναι αματερ-σεμιπρο βιζιτου-"τανα"..?
μετα βαλε μια συνομιλια πως μιλαμε σε σπονσορετς ειτε στο μωλ ή στο δρομο  ειτε στο κλαμπ(εκει φαινονται ποιες ειναι)
κινδυνεψες ποτε να φας ξυλο απο κανα γκομενο?γιατι παιζει κι αυτο στο δρομο ή στο κλαμπ :s&m_3: :orchestra:

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Ρώσους
Εδώ χαρακτηριστικό περπάτημα Σέρβου που βιντεοσκόπησα Παραλία.Ψάχνει δεξιά αριστερά ποιον Αλβανό θα λιώσει.Τέτοιο στυλ και περπάτημα δεν έχουν ποτέ οι Πολωνοί.

ta εθνίκια Σέρβους, Πολωνούς, Ρώσους κλπ θα τούς χρειαστούμε όταν μάς τήν πέσουν οι Τούρκοι ...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
-δασκαλε δηλ  θα μιλησεις σε μια αγνωστη στο δρομο,πως ξερεις οτι παιρνει δωρα κ γαμιεται με αγνωστους :think: εκτος αν προτεινεις καφε την γνωριζεις κ μετα δωρα??? ασε που πολλες θα γινονταν λουηδες μετα το δωρο  :grin: ή καποιες θα σου εριχναν τσαντια  :s&m_1: οταν θα ελεγες για δωρο με ανταλλαγμα σεξ!
Αυτό θα σου το απαντήσω εγώ!Οι κανονικές γκόμενες δεν σοκάρονται με τέτοια θέματα και το ξέρω απο τις δικές μου κανονικές Ουκρανέζες με νορμάλ δουλειές !Ξέρουν τι παίζει και συμπονούν έως και δικαιολογούν τις κοπέλες που το κάνουν!Απλά θα το αρνηθούν για τις ίδιες!Αλλά δεν θα προσβληθούν όπως τα δυτικά ζώα λες και ο άλλος πήγε να τις κλέψει ...
Για να καταλάβεις τη διαφορά κουλτούρας είναι σαν να έχεις έναν φιλοξενούμενο και να σου πεί πως πιστόλιασε το Μετρό!Εγώ ας κόβω συνεπέστατα εισητήριο θα του πω "καλά έκανες" , αλλά μια φορά που είχα πιστολιάσει λεωφορείο στη Γερμανία και το είπα σε έναν Γερμανό στο πανεπιςτήμιο, με έκραζε για πολύ ώρα!
Έτσι και η πουτανιά στην Ουκρανία !Όποια δεν είναι πουτάνα δεν σημαίνει πως καταδικάζει όσες είναι!Και είμαι σίγουρος πως στον Βαλκάνιο μοναχικό Καβαλάρη κάποιες κανονικές  ίσως να τηλεφώνησαν φίλες που πιθανώς θα θέλαν δώρο !!!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Εμενα ξερνανε με ολες αυτες, τις συχαινονται κ εχω τσακωθει μονο που το ανεφερα!δεν συχναζουν σε κλαμπ που πανε ξενοι...αν καποιος στις ιδιες την επεφτε ετσι θα του εριχναν φουσκο...για αλλες δεν γνωριζω !
Οι δυτικες  γυναικες  παντως ειναι ανωτερες σε ολα ,τι συγκρινεις τωρα με τις πουτανες της ουκρανιας - της ρωσσιας κ τα ψωλια της πολωνιας ΓΙΑ ΚΑΣΕΡΙ -ΞΥΛΟ Κ ΓΑΜΗΣΙ ειναι ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ομως πως θα καταλαβουμε οτι ειναι αματερ-σεμιπρο βιζιτου-"τανα"..?
μετα βαλε μια συνομιλια πως μιλαμε σε σπονσορετς ειτε στο μωλ ή στο δρομο  ειτε στο κλαμπ(εκει φαινονται ποιες ειναι)
κινδυνεψες ποτε να φας ξυλο απο κανα γκομενο?γιατι παιζει κι αυτο στο δρομο ή στο κλαμπ :s&m_3: :orchestra:

Ναι,πολλές φορές κινδύνεψα.Τώρα ας πούμε νόμιζα πως έβγαλα μια μουνάρα 185 από Λβωφ(γούσταρε τρελλά) στα Mc Donalds μέχρι που έσκασε μύτη ο δίμετρος γκόμενος.Εφυγα Λούης γιατί ο τύπος είχε άγριες διαθέσεις.
Βλέπεις ποιες είναι μόνες και περπατάνε αργά και χώνεσαι.Η ποιες είναι σε γυναικοπαρέες και έχουν εύθυμη διάθεση χαμογελάνε και γελάνε συνέχεια.Χιλιάδες τέτοιες στο Κίεβο.
Στο κλαμπ είναι πολύ εύκολο γιατί μπορείς να κεράσεις και να χουφτώσεις αμέσως.(άμα κεράσεις στις σλαβικές χώρες επιτρέπεται να χουφτώσεις).
Τυπικός διάλογος:
-Μιλάς αγγλικά?
-Ναι.
-Πιστεύεις οτι το(Carribean,D Lux κτλ) είναι το καλύτερο κλαμπ στο Κίεβο?
-Δεν ξέρω.Δεν έρχομαι συχνά εδώ.
-Μόλις ήρθα από Γερμανία.Το Κίεβο είναι πολύ ωραίο.Και το κλαμπ αυτό μου αρέσει.
-Από πού είσαι?
-Από Ελλάδα.Θες ποτό?
-Ναι,σε παρακαλώ πάρε μου ένα ουίσκυ με κόλα.
-Η φίλη σου θέλει και αυτή ποτό?
-Νάστια,θες ποτό?Από εδώ ο... πώς σε λένε?
-Με λένε ...Εσένα?
-Εμένα με λένε Ναταλία.Από εδώ η φίλη μου Νάστια.Θέλει βότκα με κόκα κόλα.
-Ωραία.Είστε από το Κίεβο?
-Ναι.
-Εδώ είναι τα ποτά.
(μετά αρχίζεις να χουφτώνεις τον κώλο).Δουλεύεις στο Κίεβο?Πολύ ωραία πόλη.Συνέχεια μου αρέσει να έρχομαι εδώ.
-Ναι,δουλέυω πωλήτρια.Εσύ?
-Εγώ είμαι...Πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά.
-Ναι,αλλά βγάζω πολύ λίγα.
-Εμείς στη Γερμανία βγάζουμε πολλά λεφτά.5000 ευρώ το μήνα.
-Οι,οι,οι.Τόσο τεράστια λεφτά.Εγώ έχω μόνο 200 δολλάρια το μήνα.
-Και πόσα πληρώνεις στο νοίκι?
-150.
-Δηλαδή σου μένουν μόνο 50.
-Ναι.
-Μπορώ να σε βοηθήσω με το νοίκι.
-Ευχαριστώ.Είσαι πολύ καλός άντρας.Καπνίζεις καλιάν?Πάμε να καθίσουμε πάνω?
-Καπνίζω μόνο Κίεβο.Πάμε πάνω αν θες.Εβλεπα τώρα τη eurovision και δε μου άρεσε καθόλου το ελληνικό τραγούδι.Η Demy είναι ωραία αλλά δεν έχει φωνή.Προτιμώ να κερδίσει η Ουκρανία.Σου αρέσει η Ρουσλάνα,Γκαιτάνα,Τίνα Κάρολ?
-Δεν ακούω τέτοια μουσική.Πρέπει να πληρώσεις 20 ευρώ για το τραπέζι.
-Βεβαίως.(βγάζεις τα χαρτονομίσματα και δίνεις στη γκόμενα 20 ευρώ).Πάρε και για το ταξί(ταυτόχρονα έχεις το χέρι στον κώλο της μέσα από το εσώρουχο ενώ χαιδεύεις και τα μπούτια της φίλης της).
-Ω,είσαι τόσο καλός.(η γκόμενα σε φιλάει στο στόμα).
Η φίλη διαμαρτύρεται:Μην πληρώνεις για φιλιά!
-Εχεις πολύ ωραία φίλη.Δουλεύεις και εσύ πωλήτρια?
-Οχι εγώ είμαι γραμματέας.
-Μένετε μαζί?Το ποτό σου τελείωσε?Θες κι άλλο?
-Ναι.Να πάρουμε και λίγο ακόμα καλιάν?
-Φυσικά.Είδα έχετε πολύ ωραία μαγαζιά εδώ στο Κίεβο όπως το Τσουμ.Θα ήταν πολύ ωραία να πάμε να ψωνίσουμε.(ταυτόχρονα χουφτώνεις και τις δύο με τα χέρι κάτω από τη φούστα χαιδεύοντας το μουνί πάνω από την κυλότα).Θέλετε να πάμε?
-Τι ωραία.Φυσικά.
-Θες ένα ωραίο φόρεμα?Η τακούνια?Μου αρέσουν πολύ τα τακούνια.Σου αρέσουν τα εσώρουχα στρινγκ?
-Ναι,μου αρέσουν τα τακούνια και τα στρινγκ.Ωραία πάμε αύριο.
-Το τηλέφωνό μου είναι αυτό.Να σου δώσω και της Νάστυας.
-Ωραία.Σόρρυ κορίτσια πρέπει να πάω τουαλέτα(κατεβαίνεις να καμακώσεις καινούργια γκομενάκια που μόλις μπήκανε) κτλ.
-Εντάξει.Θα περιμένουμε.Θέλουμε να χορέψουμε τώρα.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6

:rockon: :rockon: :rockon:
τι ειναι το καλιαν ?ναργιλες?
κανε κ μια παραθεση με στριτ καμακι... ενταξει στο κλαμπ ειναι πιο απλο-πανε για ξενο-κερνας ποτο-μιλας -πιανεις...κ δινεις τηλ!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:rockon: :rockon: :rockon:
τι ειναι το καλιαν ?ναργιλες?
κανε κ μια παραθεση με στριτ καμακι... ενταξει στο κλαμπ ειναι πιο απλο-πανε για ξενο-κερνας ποτο-μιλας -πιανεις...κ δινεις τηλ!

Ναι,είναι σα ναργιλές με κάτι αρωματικά που συνήθως εμένα μου χαλάει τη διάθεση αλλά σε κάνει πιο καυλωμένο.Αρέσει πολύ στις γκόμενες για κάποιο λόγο ψάχνουν τα μαγαζιά με καλό καλιάν κτλ.
Το στριτ καμάκι είναι πιο περίπλοκο πρέπει να γράψω 5 σελίδες διαλόγου.Στο στριτ θέλει πολύ καλή τεχνική και καλή αντίδραση για να ελέγχεις όλη την αλληλεπίδραση.
Επίσης στο στριτ δεν μπορείς να κάνεις γρήγορο escalation,δεν μπορείς να φιλάς την άλλη ή να τη χουφτώνεις στη μέση του δρόμου εκτός αν κάνεις instadate και το instadate είναι ο τρόπος που γαμάς από daygame |Ουκρανά δηλαδή κοιτάς όχι να πάρεις τηλέφωνο αλλά να πας βόλτα κάπου με τη γκόμενα αμέσως μετά τη γνωριμία και μετά να αρχίσεις τους χούφτους και τα φιλιά.Δεν ξέρω αν υπάρχει ενδιαφέρον για το θέμα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εμενα ξερνανε με ολες αυτες, τις συχαινονται κ εχω τσακωθει μονο που το ανεφερα!δεν συχναζουν σε κλαμπ που πανε ξενοι...αν καποιος στις ιδιες την επεφτε ετσι θα του εριχναν φουσκο...για αλλες δεν γνωριζω !
Οι δυτικες  γυναικες  παντως ειναι ανωτερες σε ολα ,τι συγκρινεις τωρα με τις πουτανες της ουκρανιας - της ρωσσιας κ τα ψωλια της πολωνιας ΓΙΑ ΚΑΣΕΡΙ -ΞΥΛΟ Κ ΓΑΜΗΣΙ ειναι ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ!
Απλά σου έλεγαν αυτά που ήθελες να ακούσεις!Αν έλεγες "οι καημένες οι πωλήτριες παίρνουν μόνο 200$  Το μήνα " (οι δικές μας κανονικές χτυπάνε άνω από 700€ πριν Μαιντάν,ίσως και τώρα)...
Τότε σίγουρα δεν θα τις έκραζαν αν έλεγες πως λογικό είναι να δέχονται τα λεφτά των δυτικών για το κορμί τους!Μου τα είπε κανονική έτσι όπως σου τα λέω περίπου!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ η άλλη χοροπηδαγε μπροστά μου και φώναζε:
Λεφτά,λεφτά,θέλω λεφτά γιατί δε μου δίνεις και αλλα λεφτά?Έχεις λεφτά.Θελω λεφτά.Λεφτά!Σε παρακαλώ.Λεφτά.Αφού έχεις.Γιατί δε μου δίνεις και άλλα.Λεφτά!Δως μου λεφτά.Έχεις λεφτά.Θελω λεφτά!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Στην συγκεκριμενη περιπτωση ξερω τι πιστευει αυτη που μου το λεει, εχοντας κι αλλα παραδειγματα...οτι ειναι πουτανες κ δεν ειναι θεμα λεφτων..ασε που μια σπονσοραιζντ βγαζει πιο πολλα απο μια υπαλληλο σε χαι θεση!τι να λυπηθουνε?ασε..αν μιλας γενικα δεν ξερω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom