φιλε μου αν προσεξες καλα ειπα για ελληνικη εταιρια που στο site τις δεν βαζει ελληνικη εκδοση. το θεωρω μαλακια μεγαλη αυτο. Την πιο καινοτομα εταιρια να εχεις στον κοσμο, νομιζω ελληνικα πρεπει να βαλεις μονο και μονο για την τιμη τις χωρας σου, απο εκει και περα βαλε οτι πουτσογλωσσα θελεις να εχει.τυπε ειναι μικρη χωρα η ελλαδα δεν θα κατσει ο αλλος να πληρωσει για μεταφρασεις αν δεν υπαρχει περιπτωση να κανει εξαγωγη του προιοντος στην ελλαδα συν οτι ολοι ξερουμε αγγλικα οποτε βολευομαστε με τις αγγλικες εκδοσεις.
διαφωνω με τα κινεζικα θα εχουν περασει αλλα οι κινεζοι ειναι αρκετα κακοι στις συναλλαγες του με τους αλλους λαους, οποιος ειχε την τυχη να δουλεψει μαζι τους ξερει τι εννοω.
μιλησα με αρκετα φροντηστηρια και μου ειπαν για το αντιστοιχο χαρτι του lower στα ρωσικα θελω 1500 ευρω και εναν χρονο μαθηματα!
δεν ειναι κακη τιμη αν εχω καλα αποτελεσματα!
για τεχνικα εγχειριδια δεν μιλησα για ελληνικες μεταφρασεις, απλα ανεφερα οτι εχουν στανταρ ρωσικα-αραβικα. εδω δεν εχουν ελληνικες μεταφρασεις εγχειριδια απο τηλεορασεις και κινητα, λες να εχουν τα εγχειριδια απο τα boing και τα f-16;
σχετικα με τους κινεζους εχεις δικιο το εχω διαπιστωει και προσωπικα. μην ξεχνας ομως οτι σε πολλες περιπτωσεις οι τραπεζες- εταιριες και ειδικα οι εταιριες που ασχολουντε με τα ναυτιλικα τους ζητανε πιστοποιημένες μεταφρασεις στα αγγλικα. γιαυτο σου ειπα οτι παιζουν τα αγγλικα εκει πολυ.
το καλο με τα ρωσικα ειναι οτι επειδη ακομα δεν υπαρχει ανταγωνισμος πολυ, δυσκολα θα σου ζητησουν πτυχιο γλωσσας ειδικα σε εταιριας που το μονο τσεκαρισμα που κανουν αν ξερεις τι γλωσσα ειναι να σε βαλουν να μιλησεις με καποιον απο την εταιρια που γνωριζει ρωσικα.
το 1500 μεγαλο σε φροντιστηριο γιατι συνηθως δεν συμπληρωνετε τμημα οπως σε τμημα αγγλικων για να πεσει η τιμη. καλυτερα για εμενα να κανεις ιδαιτερα πιστευω ειναι πιο καλα και πιο φθηνα.