Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
το οτι  μπορει απλα να παρκαρε το αυτοκινητο για να παει καπου αλλου κοντα δεν παιζει δηλαδη???
γιατι δηλαδη ειναι πιθανο να παει καποιος στο στουντιο και να παρκαρει 3 στενα πιο κατω ενω εαν θελει να παει καπου αλλου και να βρει εξω απο στουντιο να παρκαρει δεν ειναι πιθανο σεναριο???
Ρε φιλε, φαντασου δηλαδη.
Ποιος απο εμας εχει βρει ποτέ θεση να παρκαρει ακριβως εξω απο το στουντιο?????
Παντα βλαστημαμε να παρκαρουμε καπου κοντα, οσοι παμε με ΙΧ.
Κι αυτος 1) βρηκε απ' εξω, 2) ετυχε να περναει η γυναικα του απο εκει 3) η γυναικα του εκοψε για να αποφυγει εναν πεζο 4) επεσε κατα τυχη το ματι της εκει και ειδε την πινακιδα (εχετε δει πολλες πινακιδες στο δρομο ενω οδηγατε?) και 5) αυτος το ομολογησε κιολας, αντι να πει οτι πηγε καπου εκει να παρει μια τυροπιτα απο κανενα μαγαζι και 6) φυσικα αυτη ΔΕΝ τον περιμενε να βγει, για να τον πιασει επ' αυτοφωρω και 7) μετα αυτή μπηκε στο μπου (ετσι το αποκαλεσε, σαν μελος με 5.000 ποσταρισματα τουλαχιστον) για να ακουσει λεει γνωμες "αρσενικων ζώων". Α, και ξενυχταει στις 3 το χαραμα ενω ειναι εγκυος.
Μιλαμε για κινηματογραφικο σοβιετικο υπερρεαλισμό.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε τοτε τι το συζηταμε???
Τα χαρτια ειναι μοιρασμενα

απο μενα ναι...απο εσας που το παιζετε απαλευθερωμενοι κετς ειναι? εδω ο αλλος την εκραζε (το τρολ) επειδη αποφασισε να παρατησει τον μπηχτη...δικαια και εγω δεν αναρωτιεμαι αν μαθει η δικη του γυναικουλα τα πουτανιλικια του (και οχι μονο) πώς θα αντιδρασει?εγω ξερω παρα πολυ καλα ποιες ειναι οι δικες μου αποψεις και ξερω πολυ καλα πώς αντιδρω στο θεμα πολυγαμια...η πλειοψηφια εδω μεσα που αλλα λεει και αλλα κανει ειναι το προβλημα...στις τζαμπα συμβουλες και κριτικες ολοι πρωτοι ειμαστε

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
λοιπον, το στουντιο το γνωριζα και πριν δω το αυτοκινητο προχθες

οπως γνωριζω και sex shops και αναλογα ξενοδοχεια στην πολη μου.

Ζω σ'αυτην την πολη και δεν ειμαι κλειδωμενη μεσα στο σπιτι, ουτε κυκλοφορω σαν χαιβανι να μην βλεπω απο που περναω..
Την στγμη που ειδα το αυτοκινητο χρειαστηκε η ιδια να κοψω ταχυτητα για να περασει ενας πεζος - καθαρα κατα τυχη επεσε το ματι μου πανω στο αυτοκινητο..

και το σαιτ το γνωριζα απο  πριν και δεν μπηκα ουτε για να κλαφτω ουτε να καταγγειλω κατι...

απλα μπηκα να δω τι τρεχει με το συγκεκριμενο στουντιο και σκεφτηκα να μπω στο φορουμ μπας και μπορεσει καποιος
να μου δωσει μια ιδεα για το πως μπορεις να ξερεις οτι η γυναικα σου,οχι καμια γκομενα η καμια ξεπετα, η γυναικα σου λοιπον
θα παει στο γιατρο να δει πως παει το παιδι σας, το παιδι που μαζι επιθυμησατε και λαχταρισατε στη ζωη σας, οχι κανενα μπασταρδο η καποιο "ατυχημα" η μετα απο πουστικο τρικακι της γκομενας...και πως μπορεις μ'αυτες τις σκεψεις στο μυαλο εσυ αντι να τη συνοδεψεις δεν το ζητησα- να πας να γαμησεις μια οποιαδηποτε κοπελα, και μετα με τα χερια που πληρωσες και χουφτωσες την πουτανα να πας σπιτι σου και να χαιδεψεις την κοιλια της γυναικας σου και να ρωτας για τον πριγκιπα... :headbang: :headbang: :headbang:

καποιος που εκανε το ιδιο πραγμα ισως και θα μπορουσε να απαντησει, αρα εφ'οσον εδω ειναι μαζεμενη η ελιτ των σουπερ-γαμιαδων, που δεν καταλαβαινουν θεο μπρος στισ καυλες τους, ειπα να βαλω το θεμα μπας και μπορεσω να το εξηγησω και στον εαυτο μου.

εχω  υπαρξει και γω σε σχεσεις που ο μονος συνδετικος κρικος ηταν το σεξ , χωρις αγαπες , χωρις ορκους  χωρις μελλον και το ξεραμε και οι δυο και απλα περνουσαμε τελεια.
εδω μιλαμε ομως για οικογενεια, που ηταν και δικη του επιλογη, δεν πιεσα ποτε καταστασεις και οπως προειπα, δεν εψαχνα ουτε για κουβαλητη ουτε για κοροιδο...

τεσπα - πειτε οτι θετε
το θεμα εληξε

παντως εαν επιτρεπεται, εχω την εντυπωση οτι εχεις βγαλει ηδη την ετυμηγορια για το τι εγινε και οτι και να λεμε εμεις παει χαμενο. Ξερω οτι ετσι λειτουργει πολλες φορες το γυναικειο μυαλο. οτι αλλο τυχαιο ή μη μπορει να εχει συμβει απλ το εκτοπιζεις απο την σκεψη σου.
απο τον τροπο που το εξιστορεις το ολο θεμα και τα σχολια που κανεις παραπανω ειμαι σιγουρος οτι δεν θες να πιστεψεις κατι αλλο και απλα εισαι σιρουρη για κατι που ΔΕΝ ειδες με τα ματια σου ουτε καποια αποδειξη εχεις.

Οσο αδικο μπορει να ειναι αυτο που ΙΣΩΣ εκανε ο αντρας σου αλλο τοσο και παραπανω είναι αυτο που κανεις εσυ μονη σου χωρις καμια αποδειξη (οχι ενδειξη).

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ρε φιλε, φαντασου δηλαδη.
Ποιος απο εμας εχει βρει ποτέ θεση να παρκαρει ακριβως εξω απο το στουντιο?????
Παντα βλαστημαμε να παρκαρουμε καπου κοντα, οσοι παμε με ΙΧ.
Κι αυτος 1) βρηκε απ' εξω, 2) ετυχε να περναει η γυναικα του απο εκει 3) η γυναικα του εκοψε για να αποφυγει εναν πεζο 4) επεσε κατα τυχη το ματι της εκει και ειδε την πινακιδα (εχετε δει πολλες πινακιδες στο δρομο ενω οδηγατε?) και 5) αυτος το ομολογησε κιολας, αντι να πει οτι πηγε καπου εκει να παρει μια τυροπιτα απο κανενα μαγαζι και 6) φυσικα αυτη ΔΕΝ τον περιμενε να βγει, για να τον πιασει επ' αυτοφωρω και 7) μετα αυτή μπηκε στο μπου (ετσι το αποκαλεσε, σαν μελος με 5.000 ποσταρισματα τουλαχιστον) για να ακουσει λεει γνωμες "αρσενικων ζώων". Α, και ξενυχταει στις 3 το χαραμα ενω ειναι εγκυος.
Μιλαμε για κινηματογραφικο σοβιετικο υπερρεαλισμό.

Βλεπειs σοβιετικα εργα ρε?????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ελα μη το γαμας και συ τωρα
ξερουν για τα στουντιο τι ακριβως παιζει μεσα δε ξερουν
ειπαμε οτι ειναι ηλιθιες αλλα οχι και τοσο :grin:
εγώ πάντως τα στούντιο τα έμαθα από το μπου πριν κάμποσα χρόνια, μέχρι τότε δεν είχα πάρει πρέφα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
απο μενα ναι...απο εσας που το παιζετε απαλευθερωμενοι κετς ειναι? εδω ο αλλος την εκραζε (το τρολ) επειδη αποφασισε να παρατησει τον μπηχτη...δικαια και εγω δεν αναρωτιεμαι αν μαθει η δικη του γυναικουλα τα πουτανιλικια του (και οχι μονο) πώς θα αντιδρασει?εγω ξερω παρα πολυ καλα ποιες ειναι οι δικες μου αποψεις και ξερω πολυ καλα πώς αντιδρω στο θεμα πολυγαμια...η πλειοψηφια εδω μεσα που αλλα λεει και αλλα κανει ειναι το προβλημα...στις τζαμπα συμβουλες και κριτικες ολοι πρωτοι ειμαστε
Δεν ειπα να μην μου δινετε ελπιδες, γιατι μετα απογοητευομαι?
Υ.Γ. Τι σημαινει "και οχι μονο?"

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ειπα να μην μου δινετε ελπιδες, γιατι μετα απογοητευομαι?
Υ.Γ. Τι σημαινει "και οχι μονο?"

και γω ειπα οτι οποιος εχει αρχιδια μπορει να φυγει...οποιος δεν εχει μπορει να κλαιγεται για την αδικη ζωη και τη γυναικα του στα φορουμ :)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
Τα λιοτρίβια τι είναι?Τα μασατζίδικα?
εγω ειμαι ασχετος απ'αυτα  :rolleyes: ο αλτεκης μου ειχε ταξει οτι θα μου τα μαθαινε αλλα εξαφανηστηκε :rolleyes:
πείτε μας ότι φαίνονται κι αυτά θα φάω το πληκτρολόγιο :s&m_3:
γυναικεια παρατηρητικοτητα  :2funny:
μπορει να μην εχουν αισθηση του χωρου αλλα παρατηρουν καλυτερα απ'οτι οι αντρες μπορουν να διακρινουν μια τριχα στο πουκαμισο και να σου πουν αν ειναι πλατινε η σκατινε  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
και γω ειπα οτι οποιος εχει αρχιδια μπορει να φυγει...οποιος δεν εχει μπορει να κλαιγεται για την αδικη ζωη και τη γυναικα του στα φορουμ :)
Γιατι να φυγω? Καλα περναω. Δεν μου λειπει τιποτα.
Αν παλι ομως με διωξει, ακομη καλυτερα θα ειμαι. Αλλά δεν θα το επιδιωξω κιολας.
Ποιος κλαφτηκε?
Πας καλα?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
εγω ειμαι ασχετος απ'αυτα  :rolleyes: ο αλτεκης μου ειχε ταξει οτι θα μου τα μαθαινε αλλα εξαφανηστηκε :rolleyes:
Για μασαζ ψαχνεσαι????  Ελα στο θειο αγορι μου
Εχειs κι εσυ....λουμπαγκα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom