Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι ειναι υποχρεωμενοs να απαντησει???
Γιατι ειναι υποχρεωμενοs να δινει λογαριασμο??

γιατι ο ιδιος ξεκινησε ολη αυτην την ιστορια γραφοντας ενα τεραστιο ποστ στο οποιο κραζει το τρολ και το οποιο βαριεμαι να βρω αυτη τη στιγμη...επισης ειχα την εντυπωση οτι ειναι ο ιδιος δικηγορος και δεν χρηζει υπερασπιστικης γραμμης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
απαντηση δεν παιρνω ομως...χαρακτηρισμοι πανε και ερχονται για το δυσμοιρο γκαστρωμενο τρολ....ποια ειναι ομως πραγματικα αξιολυπητη? αυτη που δεχεται τα πουτανιλικια ή αυτη που σηκωνεται και φευγει? και εν πασει περιπτωσει οπως ειπες πριν πηρε καποια στιγμη γραμμη ενα πουτανιλικι...και οκ εκανε πισω...ξαναρωταω λοιπον...εαν μαθει τωρα αυτη τη στιγμη που μιλαμε ΟΛΑ σου τα πουτανιλικια θα κατσει ή θα φυγει? βασικα η ερωτηση εγγειται στο ποση αξιοπρεπεια εχει η εκαστοτε γυναικα και ποσο εξαρτημενη ειναι απο τον αντρα της
Βασικα μωρο μου, αρχιζεις και μου τα κανεις πλανητες.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
φτου...κανε μου ερωτησεις...σε προκαλω...εχω επισκεφθει επαρχιακα κωλομπαρα και αρκετα στριπτιτζαδικα γιατι ειμαστε καφροπαρεα γνωριζω ολες τις συντομογραφιες (cif cim κλπ) και παρακολουθω ανελλειπως τσοντες :2funny: δεν δεχομαι να κοπωωωωωωωωωωω

Βιδαριστο και κοντρα παξιμαδι
Αν απαντησειs  περναs.........αλλοιωs νηπιαγωγειο

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
κρίμα που δεν έπιασε θα την παίρναμε μαζί για διπλό :rockon:

Κοσμα εσυ δεν κανεις τετοια ...  :< :<

παω για υπνο μπορω να πω πως εμαθα αρκετα πραγματα σημερα :grin:
αληθεια αυτο το βουρτσακι για τις τριχες πως το ζηταω  :2funny:αν ηταν καλο μουνακι θα ειχε πιασει :birdman:
αν ειναι καλο μουνακι εχει προοπτικες να πιασει καλυτερο μεροκαματο :sunglasses:

την πηρανε ρε αλλα εφυγε οταν της ειπα τι ακριβως ειναι  :birdman:

Και τελικα γιατι δεν το εκανε?

Αν ερχοσουν σε επαφη με γυναικες μη πουτανες και μη παθετικ ισως δεν ρωτουσες  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
γιατι ο ιδιος ξεκινησε ολη αυτην την ιστορια γραφοντας ενα τεραστιο ποστ στο οποιο κραζει το τρολ και το οποιο βαριεμαι να βρω αυτη τη στιγμη...επισης ειχα την εντυπωση οτι ειναι ο ιδιος δικηγορος και δεν χρηζει υπερασπιστικης γραμμης

Καλα εκανε......Γουστο του
Στο μπου βρισκεται
Οταν τον καλεσει η Τατιανα , θα λεει τι ομορφη που ειναι η ζωη

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βασικα μωρο μου, αρχιζεις και μου τα κανεις πλανητες.

βαλεριανα :)

Βιδαριστο και κοντρα παξιμαδι
Αν απαντησειs  περναs.........αλλοιωs νηπιαγωγειο

με το βιδαριστο εχω επαφη...το κοντρα παξιμαδι με μπερδευει λιγο...δωσε μου λιγο χρονο :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλα εκανε......Γουστο του
Στο μπου βρισκεται
Οταν τον καλεσει η Τατιανα , θα λεει τι ομορφη που ειναι η ζωη

επειδη ακριβως βρισκεται στο μπου ο,τι γραφεται υποκειται και σε σχολιασμο...αν θελει καποιος να γραφει χωρις να σχολιαζεται ας γραφει στο ημερολογιο του

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
επειδη ακριβως βρισκεται στο μπου ο,τι γραφεται υποκειται και σε σχολιασμο...αν θελει καποιος να γραφει χωρις να σχολιαζεται ας γραφει στο ημερολογιο του
Καλό,καλό :2funny: :2funny:,για γυναίκα κιόλας άριστο. :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Γυναικες, εσεις αυριο δεν εχετε πρωινο ξυπνημα;
Δεν εχετε να κανετε δουλειες του σπιτιου;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ειχα ημερολογιο στα 16 μου!
Και εγραφα ποσο πολυ μ αρεσει η συμμαθητρια μου η Ελενιτσα.
Μιλαμε για ατελειωτες σελιδες απυθμενης βλακειας.
Φυσικα το εκαψα καποια στιγμη, τελετουργικα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
βαλεριανα :)

με το βιδαριστο εχω επαφη...το κοντρα παξιμαδι με μπερδευει λιγο...δωσε μου λιγο χρονο :P :P

Θα εχειs τον χρονο σου...Ενα χρονο μεταξεταστεα :grin: :grin:

Ειναι αυτο κανοναs του μπου????
Εχει η καβλα κανονεs???
Εχει η ξενογαμια κανονεs???
Πολυ .....φρεντουτσινο πινετε και θα σαs βλαψει

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γυναικες, εσεις αυριο δεν εχετε πρωινο ξυπνημα;
Δεν εχετε να κανετε δουλειες του σπιτιου;

τις καναμε σημερα το απογευμα..εγω δηλαδη :P αυριο εχει λαϊκη...εσυ αγα μου? ξαπλωτος μεχρι το μεχρι το μεσημερι και μετα καφεδακι και εφημεριδα? :P

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
την πηρανε ρε αλλα εφυγε οταν της ειπα τι ακριβως ειναι  :birdman:
στο συγκεκριμένο δεν έχω πάει αλλά νομίζω ότι εκεί δουλεύουν και κοπέλες που κάνουν μόνο μασάζ (και κάποιες άλλες βέβαια που κάνουν μόνο φράπα και άλλες που κάνουν τα πάντα)

οπότε θα μπορούσε να δουλέψει εκεί, απλώς το πιθανότερο είναι ότι οι πελάτες που θα πήγαιναν μαζί της θα της ζητούσαν να κάνει...πράγματα :rolleyes:
κάποια στιγμή μπορεί να ενέδιδε και να άρχιζε να χτυπάει φραπέδες...πολλές πάντως μένουν σε αυτό το στάδιο ;) είναι αυτές που μας σπάνε τ'αρχίδια :cussing:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Αχου καλε!
Αλλη μια που νομιζει οτι με ξερει καλα...

Κοιτα αλεξ εισαι ο τυπος του αντρα που γουσταρει καριολες ... εχει σχεση με κακομοιρες , αλλα γουσταρει καριολες  :grin:
Και οχι δεν σε ξερω καλα ... απλα ειμαι γαματη και πανεξυπνη .... αποδειξη οτι και πριν το μπου κ γω ηξερα οτι τα studio ειναι κατι σαν μπουρδελα  :grin:
Ευχαριστω ! :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τις καναμε σημερα το απογευμα..εγω δηλαδη :P αυριο εχει λαϊκη...εσυ αγα μου? ξαπλωτος μεχρι το μεχρι το μεσημερι και μετα καφεδακι και εφημεριδα? :P
Και μετα στοιχηματακι και μετα στουντιο με τα κερδη. :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θα εχειs τον χρονο σου...Ενα χρονο μεταξεταστεα :grin: :grin:
Ειναι αυτο κανοναs του μπου????
Εχει η καβλα κανονεs???
Εχει η ξενογαμια κανονεs???
Πολυ .....φρεντουτσινο πινετε και θα σαs βλαψει

φτου σου ρε...

μιλησε κανεις για κανονες? συζητηση κανουμε...μια απλη απορια μου δημιουργηθηκε απο φρασεις του τυπου "εισαι αξιολυπυτη"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κοιτα αλεξ εισαι ο τυπος του αντρα που γουσταρει καριολες ... εχει σχεση με κακομοιρες , αλλα γουσταρει καριολες  :grin:
Και οχι δεν σε ξερω καλα ... απλα ειμαι γαματη και πανεξυπνη .... αποδειξη οτι και πριν το μπου κ γω ηξερα οτι τα studio ειναι κατι σαν μπουρδελα  :grin:
Ευχαριστω ! :grin:
Αχου καλε!
Δεν ξερει μονο εμενα καλα, ξερει και τις σχεσεις μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom