mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
τι ειναι αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ??????????????????
Δε μπορωωωω
ειναι ο ΘΕΟΣ ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ η ελληνικη μεταναστευτικη ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ δημητρακης
τι ειναι αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ??????????????????
Δε μπορωωωω
ειστε ολοι απαραδεκτοι που χαλασετε ενα τοσο καλο θεμα με σπαμ και μαλακιες.
και ειδικα εσυ αλεξ,δε το περιμενα.
ντροπη σας.
Την ειχε αυτην την μπακα ο Μητσος???ειναι ο ΘΕΟΣ ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ η ελληνικη μεταναστευτικη ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ δημητρακης
ειστε ολοι απαραδεκτοι που χαλασετε ενα τοσο καλο θεμα με σπαμ και μαλακιες.
και ειδικα εσυ αλεξ,δε το περιμενα.
ντροπη σας.
Την ειχε αυτην την μπακα ο Μητσος???
ειναι ο ΘΕΟΣ ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ η ελληνικη μεταναστευτικη ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ δημητρακης
Αααααααα γεια σου!!!! Ακριβωςςςςςςςςςς!μαλλον τον ειχες πετυχει με το αερινο αρχαιοελληνικο ζιπουνακι στην αρχαια αγορα τοτε που διαλαλουσε οτι "οι αρχαιοι γαμουσαν...." ο χιτωνας οσο να πει κρυβει...
Ελα μαλακα πες την αληθεια οταν βλεπεις την μητσο στα υπερκαυλωτικα βινδεακια κανεις φιστινγκ στν εαυτο σου
...και squirting?και DaP μη σου πω ειδικα σε αυτο που σκαει με την κουρσα στη ρωσικη ντισκο εχω πολλαπλους οργασμους
Η δικια μου δουλευε σε ροζ γραμμη πριν λιγο καιρο.
Μην το ξαναπεις.
600 ευρω το μηνα παιρνανε, και κανανε 3-4 οκταωρα τη βδομαδα.
και DaP μη σου πω ειδικα σε αυτο που σκαει με την κουρσα στη ρωσικη ντισκο εχω πολλαπλους οργασμους
και DaP μη σου πω ειδικα σε αυτο που σκαει με την κουρσα στη ρωσικη ντισκο εχω πολλαπλους οργασμους
...και squirting?
Η Λουκ εχει σοβαρη μονογαμικη σχεση.και self piss μη σου πω....τα παντα ολα για παρτη του...νιωθω αδικημενη και καταφρονεμενη που τον χαιρονται τα ρωσιδια αντι να τον χαιρομαι εγω η βιλμα η λουκ ολες μας τελος παντων...
Σας τον φάγαν οι ρωσίδες ελλεεινίδες,καλά να πάθετε,κλάφτε τώρα με μαύρο δάκρυ γοερό.και self piss μη σου πω....τα παντα ολα για παρτη του...νιωθω αδικημενη και καταφρονεμενη που τον χαιρονται τα ρωσιδια αντι να τον χαιρομαι εγω η βιλμα η λουκ ολες μας τελος παντων...
Χυσε αρρωστια μου.και self piss μη σου πω....τα παντα ολα για παρτη του...νιωθω αδικημενη και καταφρονεμενη που τον χαιρονται τα ρωσιδια αντι να τον χαιρομαι εγω η βιλμα η λουκ ολες μας τελος παντων...
Χύσε κι εσυ.Παρακαλω καποιον να βαλει το βιντεακι που εχει πιασει κεφαλοκλειδωμα το ενα γατι στην μπανιερα