Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τα λιοτρίβια τι είναι?Τα μασατζίδικα?

ναι...τα οποια επισης δεν ξερουν οι γυναικες...δηλαδη αμα διαβασεις στην εφημεριδα "νεαρη ρωσιδα 18 χρονων ΜΟΝΟ μοντελο σκετο προσφερει χαλαρωτικο μασαζ στο χωρο σου" θα πιστεψεις οτι μαλλον μιλαμε για καποια φυσικοθεραπευτρια... :2funny:

αααααα βρηκα κατι ομως που οντως δεν ξερουν οι γυναικες (εκτος αν εχουν παει 2-3 φορες σε στριπτιτζαδικα)....φραπεδες πριβε δωματικια κλπ ;) νομιζουν οι πιο πολλες οτι στα στριπ βλεπεις και δεν ακουμπας... :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ναι...τα οποια επισης δεν ξερουν οι γυναικες...δηλαδη αμα διαβασεις στην εφημεριδα "νεαρη ρωσιδα 18 χρονων ΜΟΝΟ μοντελο σκετο προσφερει χαλαρωτικο μασαζ στο χωρο σου" θα πιστεψεις οτι μαλλον μιλαμε για καποια φυσικοθεραπευτρια... :2funny:

αααααα βρηκα κατι ομως που οντως δεν ξερουν οι γυναικες (εκτος αν εχουν παει 2-3 φορες σε στριπτιτζαδικα)....φραπεδες πριβε δωματικια κλπ ;) νομιζουν οι πιο πολλες οτι στα στριπ βλεπεις και δεν ακουμπας... :grin:
Ετσι πιστευε και η δικια μου, μεχρι που ο πρωην της την πηγε σε ενα στριπτιζαδικο και της κερασε εναν πριβε χορο.
Και η ρωσιδα την πλακωσε στα χουφτωματα και τα γλωσσοφιλα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035

εσυ ομως ξερεις και εχεις τυχει αρκετες φορες σε τετοια σκηνικα
μα καλα ποια εισαι ο γυναικειος τσακ νορρις  :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Μενω αναυδοs..Ξερειs πολλα.....Τελικα κανε τεστ
Μπορει κι εσυ να................. εγκυμονειs

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny:
Τα στριπτιζάδικα είναι τα μόνα για τα οποία έχω άποψη. :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι να φυγω? Καλα περναω. Δεν μου λειπει τιποτα.
Αν παλι ομως με διωξει, ακομη καλυτερα θα ειμαι. Αλλά δεν θα το επιδιωξω κιολας.
Ποιος κλαφτηκε?
Πας καλα?

η μετριοτητα δεν ηταν ποτε το φορτε μου :) ειτε σαν αποψη ειτε σαν λαιφσταιλ...χαρακτηρισες ομως το τρολ αξιολυπητο και διαφορα αλλα κοσμητικα που δε θυμαμαι επειδη εδιωξε (ή ετσι καταλαβα) τον μπηχτη...η ερωτηση επαναλλαμβανεται...η δικη σου γυναικα για ποιο πραγμα θα ηταν αξιολυπητη? εαν δεχοταν τα πουτανιλικια ή εαν αποφασιζε να διαλυσει το σπιτι σας λογω αυτων?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
η μετριοτητα δεν ηταν ποτε το φορτε μου :) ειτε σαν αποψη ειτε σαν λαιφσταιλ...χαρακτηρισες ομως το τρολ αξιολυπητο και διαφορα αλλα κοσμητικα που δε θυμαμαι επειδη εδιωξε (ή ετσι καταλαβα) τον μπηχτη...η ερωτηση επαναλλαμβανεται...η δικη σου γυναικα για ποιο πραγμα θα ηταν αξιολυπητη? εαν δεχοταν τα πουτανιλικια ή εαν αποφασιζε να διαλυσει το σπιτι σας λογω αυτων?
Ας ηταν αξια να με αποτρεψει.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μάλιστα...
σε πληροφορώ ότι μπορείς να επισκεφτείς ένα τέτοιο μασατζίδικο, δεν πρόκειται να σε φέρουν ποτέ σε επαφή με κάποιον από τους πελάτες που είναι ήδη εκεί και θα σου κάνουν μασάζ σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
επίσης υπάρχουν άτομα που πηγαίνουν μόνο για μασάζ ή κάποιοι άλλοι που ενίοτε κάνουν μόνο μασάζ...κάποιες από τις κοπέλες έχουν πάρει σχετικά μαθήματα :birdman:

εντιτ: μόλις πρόσεξα ότι δεν αναφέρθηκες σε μασατζίδικα αλλά σε μασέζ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εσυ ομως ξερεις και εχεις τυχει αρκετες φορες σε τετοια σκηνικα
μα καλα ποια εισαι ο γυναικειος τσακ νορρις  :2funny: :2funny: :2funny:

εγω το μονο στο οποιο εχω ιδιαν εμπειρια ειναι τα κωλομπαρα και τα στριπτιτζαδικα...για το τι συμβαινει ΜΕΣΑ σε μπουρδελο και στουντιο πριν το μπου ηταν απλα η γνωση οτι παρεχονται σεξουαλικες υπηρεσιες και μετα την αποκαλυψη του μπου οι κριτικες για το πως ζουλιουνται καλυτερα τα αρχιδια, τι ειναι η χαλαρωτικη πιπουλα, τι δωρο να παρω στην αγαπημενη μου τανα κτλ :2funny: και φυσικα οι λεπτομερεις για την ποιοτικη διαφορα αναμεσα σε στουντιο και μπουρδελο...δεν γνωριζα ας πουμε οτι κραταει παραπανω...το οτι κοστιζει παραπανω το υπεθετα λογω αρχιτεκτονιης :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
μάλιστα...
σε πληροφορώ ότι μπορείς να επισκεφτείς ένα τέτοιο μασατζίδικο, δεν πρόκειται να σε φέρουν ποτέ σε επαφή με κάποιον από τους πελάτες που είναι ήδη εκεί και θα σου κάνουν μασάζ σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
επίσης υπάρχουν άτομα που πηγαίνουν μόνο για μασάζ ή κάποιοι άλλοι που ενίοτε κάνουν μόνο μασάζ...κάποιες από τις κοπέλες έχουν πάρει σχετικά μαθήματα :birdman:

Επιβεβαιωνω .. η κολλητη μου παραλιγο να πιασει δουλεια στ μασατζιδικο πανω απ τν Γαβαλα στο κολωνακι  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ας ηταν αξια να με αποτρεψει.

απαντηση δεν παιρνω ομως...χαρακτηρισμοι πανε και ερχονται για το δυσμοιρο γκαστρωμενο τρολ....ποια ειναι ομως πραγματικα αξιολυπητη? αυτη που δεχεται τα πουτανιλικια ή αυτη που σηκωνεται και φευγει? και εν πασει περιπτωσει οπως ειπες πριν πηρε καποια στιγμη γραμμη ενα πουτανιλικι...και οκ εκανε πισω...ξαναρωταω λοιπον...εαν μαθει τωρα αυτη τη στιγμη που μιλαμε ΟΛΑ σου τα πουτανιλικια θα κατσει ή θα φυγει? βασικα η ερωτηση εγγειται στο ποση αξιοπρεπεια εχει η εκαστοτε γυναικα και ποσο εξαρτημενη ειναι απο τον αντρα της

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
παω για υπνο μπορω να πω πως εμαθα αρκετα πραγματα σημερα :grin:
αληθεια αυτο το βουρτσακι για τις τριχες πως το ζηταω  :2funny:
Επιβεβαιωνω .. η κολλητη μου παραλιγο να πιασει δουλεια στ μασατζιδικο πανω απ τν Γαβαλα στο κολωνακι  :2funny:
αν ηταν καλο μουνακι θα ειχε πιασει :birdman:
αν ειναι καλο μουνακι εχει προοπτικες να πιασει καλυτερο μεροκαματο :sunglasses:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
εγω το μονο στο οποιο εχω ιδιαν εμπειρια ειναι τα κωλομπαρα και τα στριπτιτζαδικα...για το τι συμβαινει ΜΕΣΑ σε μπουρδελο και στουντιο πριν το μπου ηταν απλα η γνωση οτι παρεχονται σεξουαλικες υπηρεσιες και μετα την αποκαλυψη του μπου οι κριτικες για το πως ζουλιουνται καλυτερα τα αρχιδια, τι ειναι η χαλαρωτικη πιπουλα, τι δωρο να παρω στην αγαπημενη μου τανα κτλ :2funny: και φυσικα οι λεπτομερεις για την ποιοτικη διαφορα αναμεσα σε στουντιο και μπουρδελο...δεν γνωριζα ας πουμε οτι κραταει παραπανω...το οτι κοστιζει παραπανω το υπεθετα λογω αρχιτεκτονιης :2funny:

Ξαναελα τον Σεπτεμβρη....Μισεs δουλειεs κανειs
Αναθεωρησαμε τιs βασειs....Αν δεν βγαλειs Μ.Ο. 15 δεν περναs

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Βρε Μουνιτσα, ασε τα βουρτσακια για τις τριχες, και μια και εισαι τοσο ενημερωμενη, μηπως ξερεις κανεναν τροπο να φευγουν οι σπερματολεκεδες απο τα καθισματα του αυτοκινητου?

Υ.Γ. Θυμαμαι καποτε ενα θεϊκό θρεντ του στυλ "εφερα μια πουτανα στο σπιτι και σταξανε σπερματα στο παπλωμα και δεν βγαινει ο λεκες, επιστρεφει σε μια ωρα η αρραβωνιαστικια μου, βοηθηστε με"

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ξαναελα τον Σεπτεμβρη....Μισεs δουλειεs κανειs
Αναθεωρησαμε τιs βασειs....Αν δεν βγαλειs Μ.Ο. 15 δεν περναs

φτου...κανε μου ερωτησεις...σε προκαλω...εχω επισκεφθει επαρχιακα κωλομπαρα και αρκετα στριπτιτζαδικα γιατι ειμαστε καφροπαρεα γνωριζω ολες τις συντομογραφιες (cif cim κλπ) και παρακολουθω ανελλειπως τσοντες :2funny: δεν δεχομαι να κοπωωωωωωωωωωω

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
απαντηση δεν παιρνω ομως...χαρακτηρισμοι πανε και ερχονται για το δυσμοιρο γκαστρωμενο τρολ....ποια ειναι ομως πραγματικα αξιολυπητη? αυτη που δεχεται τα πουτανιλικια ή αυτη που σηκωνεται και φευγει? και εν πασει περιπτωσει οπως ειπες πριν πηρε καποια στιγμη γραμμη ενα πουτανιλικι...και οκ εκανε πισω...ξαναρωταω λοιπον...εαν μαθει τωρα αυτη τη στιγμη που μιλαμε ΟΛΑ σου τα πουτανιλικια θα κατσει ή θα φυγει? βασικα η ερωτηση εγγειται στο ποση αξιοπρεπεια εχει η εκαστοτε γυναικα και ποσο εξαρτημενη ειναι απο τον αντρα της

Γιατι ειναι υποχρεωμενοs να απαντησει???
Γιατι ειναι υποχρεωμενοs να δινει λογαριασμο??

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βρε Μουνιτσα, ασε τα βουρτσακια για τις τριχες, και μια και εισαι τοσο ενημερωμενη, μηπως ξερεις κανεναν τροπο να φευγουν οι σπερματολεκεδες απο τα καθισματα του αυτοκινητου?

γαμησε τα...το σπερμα λεκιαζει ασχημα...γιαυτο αποφευγω το δικο μου αμαξιχαχαχαχαχα

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Να βάλεις δερμάτινα .Θα ησυχάσεις μια για πάντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom