Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εγω της τα εχω γραψει ήδη τα δυο σπιτια, ωστε να μπορει να με πεταξει εξω ανωδυνως.
Αλλά μια φορα που ανακαλυψε κατι, εκανε λιγα μουτρα και το περασε ετσι.
Τι αλλο να κανω ρε πουστη μου για να κερδισω την ελευθερια μου??

Μια ειναι η λυση....Πρεπει να την φερουμε μεσα στο σπιτι
Δεν χαμπαριαζουνε αλλοιωs

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
λοιπον, το στουντιο το γνωριζα και πριν δω το αυτοκινητο προχθες

οπως γνωριζω και sex shops και αναλογα ξενοδοχεια στην πολη μου.

Ζω σ'αυτην την πολη και δεν ειμαι κλειδωμενη μεσα στο σπιτι, ουτε κυκλοφορω σαν χαιβανι να μην βλεπω απο που περναω..
Την στγμη που ειδα το αυτοκινητο χρειαστηκε η ιδια να κοψω ταχυτητα για να περασει ενας πεζος - καθαρα κατα τυχη επεσε το ματι μου πανω στο αυτοκινητο..

και το σαιτ το γνωριζα απο  πριν και δεν μπηκα ουτε για να κλαφτω ουτε να καταγγειλω κατι...

απλα μπηκα να δω τι τρεχει με το συγκεκριμενο στουντιο και σκεφτηκα να μπω στο φορουμ μπας και μπορεσει καποιος
να μου δωσει μια ιδεα για το πως μπορεις να ξερεις οτι η γυναικα σου,οχι καμια γκομενα η καμια ξεπετα, η γυναικα σου λοιπον
θα παει στο γιατρο να δει πως παει το παιδι σας, το παιδι που μαζι επιθυμησατε και λαχταρισατε στη ζωη σας, οχι κανενα μπασταρδο η καποιο "ατυχημα" η μετα απο πουστικο τρικακι της γκομενας...και πως μπορεις μ'αυτες τις σκεψεις στο μυαλο εσυ αντι να τη συνοδεψεις δεν το ζητησα- να πας να γαμησεις μια οποιαδηποτε κοπελα, και μετα με τα χερια που πληρωσες και χουφτωσες την πουτανα να πας σπιτι σου και να χαιδεψεις την κοιλια της γυναικας σου και να ρωτας για τον πριγκιπα... :headbang: :headbang: :headbang:

καποιος που εκανε το ιδιο πραγμα ισως και θα μπορουσε να απαντησει, αρα εφ'οσον εδω ειναι μαζεμενη η ελιτ των σουπερ-γαμιαδων, που δεν καταλαβαινουν θεο μπρος στισ καυλες τους, ειπα να βαλω το θεμα μπας και μπορεσω να το εξηγησω και στον εαυτο μου.

εχω  υπαρξει και γω σε σχεσεις που ο μονος συνδετικος κρικος ηταν το σεξ , χωρις αγαπες , χωρις ορκους  χωρις μελλον και το ξεραμε και οι δυο και απλα περνουσαμε τελεια.
εδω μιλαμε ομως για οικογενεια, που ηταν και δικη του επιλογη, δεν πιεσα ποτε καταστασεις και οπως προειπα, δεν εψαχνα ουτε για κουβαλητη ουτε για κοροιδο...

τεσπα - πειτε οτι θετε
το θεμα εληξε
Κυρια εγκυμονουσα της Χαλιμάς, εσυ δεν καληνυχτισες πριν 2 ωρες?
Ειναι καλο για το εμβρυο να ξενυχτας?
Εχεις την καλωσυνη, ειτε τρολ ειτε οχι, να παψεις να μας ζαλιζεις τ' αρχιδια?
Παντα φιλικα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω της τα εχω γραψει ήδη τα δυο σπιτια, ωστε να μπορει να με πεταξει εξω ανωδυνως.
Αλλά μια φορα που ανακαλυψε κατι, εκανε λιγα μουτρα και το περασε ετσι.
Τι αλλο να κανω ρε πουστη μου για να κερδισω την ελευθερια μου??

τα παπαρια δεν ξερω αν υπαγονται στη δωρεα οργανων αλλιως θα τη βρισκαμε τη λυση :) :)

τα ταμπελακια που λεει ειναι οι επιγραφες νεον
γιατι ολα τα στουντιο πλεον εχουν επιγραφες
και αυτα στη πειραιως και αυτα στη κωσταντινουπολεως
οποτε μην το ψαχνουμε αλλο :rolleyes:

μερσι...με τοσο νεον φιλε κοσνικ πρεπει να εισαι πολυ λαπας για να μη δεις εξω απο τι περνας...μεχρι και τον Οικο στη Λαρισα (με το γελοιο ονομα δεν θυμαμαι πως τον λενε) εχουν κοτσαρει με τεραστια επιγραφη...πες μας οτι αμα το δουμε δεν θα καταλαβουμε περι τινος προκειται :P

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τα παπαρια δεν ξερω αν υπαγονται στη δωρεα οργανων αλλιως θα τη βρισκαμε τη λυση :) :)

μερσι...με τοσο νεον φιλε κοσνικ πρεπει να εισαι πολυ λαπας για να μη δεις εξω απο τι περνας...μεχρι και τον Οικο στη Λαρισα (με το γελοιο ονομα δεν θυμαμαι πως τον λενε) εχουν κοτσαρει με τεραστια επιγραφη...πες μας οτι αμα το δουμε δεν θα καταλαβουμε περι τινος προκειται :P
άμα το δείτε δεν θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Βίλα Σούλα?
Ολα τα ξερεις πια.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
να θυμηθεις να παρεις αυτο το εργαλειακι-βουρτσακι που αφαιρει τις τριχες απο τα ρουχα και τους καναπεδες :grin: φιλικη συμβουλη :grin:
δεν ειμαι παντρεμενος οποτε στα παπαρια μου
επισης εχει τυχη να εχω τριχα γυναικεια πανω μου διχως να εχω συναντηθει με γυναικα
μη με ρωτησεις πως και ομως........ αρα οταν ασχοληστε με τριχες, τριχες αποτελεσματασυμπερασματα θα βγαλετε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βίλα Σούλα?
Ολα τα ξερεις πια.

οχι το αλλο...Οικος αντοχης? πως διαολο λεγεται? που περνας απο το δρομο και βλεπεις φαρδυα πλατια την πινακιδα...και υποψιαζεσαι οτι μαλλον ειναι γυμναστηριο :2funny:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035

μονο που η νεον ειναι επιγραφη δεν ειναι ταμπελακι σε κουδουνι
Βίλα Σούλα?
Ολα τα ξερεις πια.
εχει περασει και απο εκει απ'εξω κατα τυχη και αρκετα συχνα :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Πριτs...............
Ειτε σαs αρεσει ειτε οχι(σιγουρα δεν σαs αρεσει) , αυτο γινοταν προτου καν γινετε σπερμα και θα συνεχισει να γινεται, οσεs καταρεs και αν ριχνετε.....Μυξοκλαματα εδω μεσα δεν εχουν θεση
Εναλλακτικα προτεινω την εκπομπη τηs Τατιαναs....Ριξτε και κανα δακρυ ..ειναι πιασαρικο :dancing:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ναι...και αμα δουμε τα τραβελια στη Συγγρου θα τα θεωρησουμε απλα νταβραντισμενες γκομενες :P
όχι, γιατί τα τραβέλια είναι πασίγνωστο ότι υπάρχουν ενώ τα στούντιο όχι, γι'αυτό μόλις τα δει κάποια που δεν γνωρίζει το πιθανότερο είναι να τα περάσει για κωλόμπαρα (εφ'όσον έχουν και αυτόν τον προθάλαμο/υπόστεγο στην είσοδο) :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πριτs...............
Ειτε σαs αρεσει ειτε οχι(σιγουρα δεν σαs αρεσει) , αυτο γινοταν προτου καν γινετε σπερμα και θα συνεχισει να γινεται, οσεs καταρεs και αν ριχνετε.....Μυξοκλαματα εδω μεσα δεν εχουν θεση
Εναλλακτικα προτεινω την εκπομπη τηs Τατιαναs....Ριξτε και κανα δακρυ ..ειναι πιασαρικο :dancing:

Σου φαινεται να εχω προβλημα με αυτους που γαμανε πουτανες? ειμαι η πρωτη που αποδεχομαι την πολυγαμια...και πανω απ ολα στον εαυτο μου...ποια ειμαι εγω που θα την στερησω απο τους αλλους????

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
το οτι  μπορει απλα να παρκαρε το αυτοκινητο για να παει καπου αλλου κοντα δεν παιζει δηλαδη???
γιατι δηλαδη ειναι πιθανο να παει καποιος στο στουντιο και να παρκαρει 3 στενα πιο κατω ενω εαν θελει να παει καπου αλλου και να βρει εξω απο στουντιο να παρκαρει δεν ειναι πιθανο σεναριο???

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σου φαινεται να εχω προβλημα με αυτους που γαμανε πουτανες? ειμαι η πρωτη που αποδεχομαι την πολυγαμια...και πανω απ ολα στον εαυτο μου...ποια ειμαι εγω που θα την στερησω απο τους αλλους????

Ε τοτε τι το συζηταμε???
Τα χαρτια ειναι μοιρασμενα

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Τελικά ποιός είναι ο κλώνος να τελειώνουμε.Εγώ λέω Αχαχουχας .

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μονο που η νεον ειναι επιγραφη δεν ειναι ταμπελακι σε κουδουνιεχει περασει και απο εκει απ'εξω κατα τυχη και αρκετα συχνα :2funny:

να σου πω...δεν καθομαι να κοταζω και τα κουδουνια :P αλλα αν συνεχισεις να με διαψευδεις θα φερω φωτογραφικο υλικο απο εισοδους σε στουντιο της περιοχης εκει κατω για να αποδειξω τα λεγομενα μου :2funny:

όχι, γιατί τα τραβέλια είναι πασίγνωστο ότι υπάρχουν ενώ τα στούντιο όχι, γι'αυτό μόλις τα δει κάποια που δεν γνωρίζει το πιθανότερο είναι να τα περάσει για κωλόμπαρα (εφ'όσον έχουν και αυτόν τον προθάλαμο/υπόστεγο στην είσοδο) :)

σε πληροφορω οτι το γυναικειο κοινο εχει πολυ μεγαλυτερη αγνοια και παραπληροφορηση για το τι παιζει στα κωλομπαρα παρα για τα στουντιο...οταν περνας απο κατι το οποιο με καλλιγραφικα ροζ γραμματα γραφει απ εξω ΣΤΟΥΝΤΙΟ και αναβει στις 2 το βραδυ ε του πουστη καπου θα παει το μυαλο σου...ειδικα αν 100 μετρα πιο κατω βλεπεις ακριβως το ιδιο...και 100 μετρα πιο κατω το ιδιο...ειδικα σε ενα σημειο στην Κωνσταντινουπολεως υπαρχουν τρια στουντιο με τεραστιες ταμπελες απο πανω τους σε αποσταση ελαχιστη....ισως να μην γνωριζουν την "ποιοτικη" διαφορα γιατι για τις γυναικες ολα αυτα ειναι απλως μπουρδελα :)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
ελα μη το γαμας και συ τωρα
ξερουν για τα στουντιο τι ακριβως παιζει μεσα δε ξερουν
ειπαμε οτι ειναι ηλιθιες αλλα οχι και τοσο :grin:
βεβαια υπαρχουν και καποιες που ξερουν και ολα τα ελαιοτριβεια :huh:
αληθεια ρε μαλακα εγω δε ξερω ουτε ενα λιοτριβη  :huh:
Τελικά ποιός είναι ο κλώνος να τελειώνουμε.Εγώ λέω Αχαχουχας .
εγω λεω οτι εχω κατι καυλες τωρα μου επιτρεπεις να παω σε στουντιο η θα με κανεις θεμα μετα :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom