Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
εχω περασει απειρες φορες εξω απο στουντιο πολυ καιρο πριν πρωτομπω στο μπου.....

δεν ισχυει αυτο . εισαι απτο 2006 στη παρεα μας.
δεν υπαρχαν ταμπελες στουντιο πουθενα στην αθηνα.
και τα στουντιο καλα καλα δεν υπηρχαν...

αφιερωμενο στην Αλιντισσα :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.785
Πόντοι
6.035
Η Μουνίτσα σας αποστόμοσε.Δεν έχετε τι να πείτε,πως να την αντικρούσετε,έχετε χάσει τα λόγια σας....
Sorry αγάπη αλλά έτσι είναι..εκτός κι αν της απαντήσεις σε ένα ένα τα ποστ της προηγούμενης σελίδας..Μοκο βγάλατε όλοι.. :grin:
εμενα προσωπικα ουτε με αποστομωσε ουτε με καλυψε αλλα δεν το ψαχνω παραπανω επειδη δεν μ'ενδιαφερει απλα πραγματα
απλως ειπα οτι τα στουντιο τα περισοτερα τουλαχιστον δεν ειναι σε τοσο εμφανη σημεια και δεν περνας ακριβως εξω απο τη πορτα τους συχνα απλα πραγματα
επισης οτι δεν παρατηρεις ετσι απλα καθημερινα αυτοκινητα
επισης με βαση το αρχικο ποσταρισμα προσπαθω να βρω ενα στουντιο που να ειναι κοντα σε μαγαζια με βασει τα λεγομενα της απατασουσας :P
απο κει και περα και γω σου λεω οτι ανεβαινωντας με 12ο χλμ τη πειραιως κανοντας σουζα παρατηρω τι αυτοκινητα ειναι παρκαρισμενα εξω απο το στουντιο και καταγραφω και τον αριθμο κυκλοφοριας τους σε καλυψα τωρα :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.785
Πόντοι
6.035
δεν ισχυει αυτο . εισαι απτο 2006 στη παρεα μας.
δεν υπαρχαν ταμπελες στουντιο πουθενα στην αθηνα.
και τα στουντιο καλα καλα δεν υπηρχαν...

αφιερωμενο στην Αλιντισσα :2funny:
εδω βλεπουν μεχρι και το ευδιακριτο κουδουνι εκει που δεν εχουν πινακηδες  :2funny:
ετσι οπως περνανε εξω απο καθε σπιτι παρακολουθουν τι γραφουν και τα κουδουνια  :2funny:
τι ψαχνεις :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φτου σου.....Τουτο μονο σου λεω
Περασεs εξω απο στουντιο πριν απο πολυ καιρο και αντι να ψαξειs εστω για ιντερνετ καφε , να μπειs , να γραφτειs και να το αναφερειs ......εκανεs την παπια
Υποπτευομαι οτι δεν θασουν ...εγκυοs :grin:

χαχαχαχα ε τοτε δεν ηξερα οτι υπαρχει οργανωμενο εγκλημα που ασχολειται με την καταγραφη των χωρων μετα το εμαθα :P :P

αλιντισσα ειναι πραγματικα τραγικη συγκυρια το να πρεπει να παρκαρεις το αμαξι σου καπου...να μη βρισκεις το μερος...να παρκαρεις στη σπυρου πατση....και εκει να βλεπεις τα "κρυμμενα" στουντιο στο δρομο σου μεχρι το μερος που θες να πας...ειναι πραγματικα αλλοκοτο και μαλλον ειμαι η μοναδικη ελλΕηνιδα που τα εχει παρατηρησει :2funny: στο τελος θα μας πουν οτι πριν την εγγραφη μας στο μπου δεν ξεραμε τι ειναι τα μπουρδελα και που κατοικοεδρευουν :2funny:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
θα θελα πολυ να δω τη γκαστρωμενη κορη καποιου να δικαιολογει το γαμπρο του που ξενοπηδαει απλα επειδη καπου πρεπει να "Αδειασει"...σορρυ ρε αγορια αλλα οταν μιλαμε για "Γαμους" και "οικογενειες" μιλαμε για κατι παραπανω απο ενα "Αδειασμα" και αν καποιος δε μπορει να ελεγξει την καβλα του για 3 μηνες (γιατι τους αλλους μπορει κανονικοτατα να πηδαει τη γυναικα του εκτος απο εξαιρετικες περιπτωσεις) τοτε δεν εχει στομαχι για οικογενειες και παιδια και ας τα αφησει σε αυτους που μπορουν...οχι τιποτα αλλο αλλα ολοι αυτοι ειναι οι τυποι του "εγω μπορω να γαμαω αλλα η γυναικα μου ειναι μονογαμικη"

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δε με νοιαζει τι ειναι και που αποσκοπει....τα επιχειρηματα "που βρηκες το μπου" "καλα πρωτο ποστ και βαζεις εμοτικονς" κλπ ειναι απλως ηλιθια....βρειτε αλλα καλυτερα...οπως αυτο της αλιντισσας το οποιο επισης προσεξα και εγω στο ποστ :)
αυτό ήταν ένα από τα δικά μου επιχειρήματα :police:
όπως επίσης ότι όταν είσαι έγκυος και δήθεν πέφτεις απ'τα σύννεφα που ίσως ο σύζυγος σε απατά δεν γράφεις ποστ σε τέτοιο ύφος όπως το αρχικό...

απορώ πραγματικά με μερικούς-ές και καταλήγω ότι πρόκειται για τον τρολεαδόρ "πουτσαρά" και όχι για την έτερη τρολάρα "freemastrupation".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αχ βρε αλιντισσα, μην μου λετε οτι θα με παρατησει...
Ειναι κριμα να δινεις ελπιδες στον αλλο που παντα διαψευδονται...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εδω βλεπουν μεχρι και το ευδιακριτο κουδουνι εκει που δεν εχουν πινακηδες  :2funny:
ετσι οπως περνανε εξω απο καθε σπιτι παρακολουθουν τι γραφουν και τα κουδουνια  :2funny:
τι ψαχνεις :P

υπαρχουν ΔΥΟ στουντιο που εχω προχειρα στο μυαλο μου ενα στην πειραιως και ενα στον παραδρομο της κωνσταντινουπολεω που ενω δεν εχουν ταμπελα απο πανω εχουν τοσο χαρακτηριστικη εισοδο που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Περιπτωση να μην γυρισεις να τα δεις...το ενα εχει λαχανι φωτισμο απ εξω και κατι αντιαισθητικες γλαστρες...και ΝΑΙ ηρθε η ωρα να ανακαλυψεις οτι οι γυναικες μπορει να μην εχουν αισθηση του χωρου  στο παρκαρισμα αλλα εχουν παρατηρητικοτητα και οτι εσυ δεν θα προσεξεις ποτε μια γκρι τριχα στο φορεμα της γκομενας σου αλλα αυτη θα παρατηρησει οτι η ξανθια τριχα στο μπουφαν σου δεν ειναι σαντρε αλλα πλατινε :)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.785
Πόντοι
6.035
ναι θα με κρατησει γιατι ειμαι ομορφοπαιδο :birdman:ο καθενας ειναι υπευθηνος για τις πραξεις του,εγω προσωπικα κοριτσια δε κανω :birdman: εσεις που το παιζεται πολυγαμικες γιατι θελετε ο αντρας σας να ειναι μοναγαμικος  :birdman:
τιποτα αλλο εχεις να σου απαντησω επειδη αποστομωθηκαμε :birdman:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
χαχαχαχα ε τοτε δεν ηξερα οτι υπαρχει οργανωμενο εγκλημα που ασχολειται με την καταγραφη των χωρων μετα το εμαθα :P :P

αλιντισσα ειναι πραγματικα τραγικη συγκυρια το να πρεπει να παρκαρεις το αμαξι σου καπου...να μη βρισκεις το μερος...να παρκαρεις στη σπυρου πατση....και εκει να βλεπεις τα "κρυμμενα" στουντιο στο δρομο σου μεχρι το μερος που θες να πας...ειναι πραγματικα αλλοκοτο και μαλλον ειμαι η μοναδικη ελλΕηνιδα που τα εχει παρατηρησει :2funny: στο τελος θα μας πουν οτι πριν την εγγραφη μας στο μπου δεν ξεραμε τι ειναι τα μπουρδελα και που κατοικοεδρευουν :2funny:

Mπραβο...ειστε παρατηρητικα κοριτσια....
Θα σαs εδινα λουκουμι ,  αλλα τελειωσανε
Το μαγαζι επηξε στιs ατυχησασεs.....Ειχαμε κινηση σημεριs

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
υπαρχουν ΔΥΟ στουντιο που εχω προχειρα στο μυαλο μου ενα στην πειραιως και ενα στον παραδρομο της κωνσταντινουπολεω που ενω δεν εχουν ταμπελα απο πανω εχουν τοσο χαρακτηριστικη εισοδο που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Περιπτωση να μην γυρισεις να τα δεις...το ενα εχει λαχανι φωτισμο απ εξω και κατι αντιαισθητικες γλαστρες...και ΝΑΙ ηρθε η ωρα να ανακαλυψεις οτι οι γυναικες μπορει να μην εχουν αισθηση του χωρου  στο παρκαρισμα αλλα εχουν παρατηρητικοτητα και οτι εσυ δεν θα προσεξεις ποτε μια γκρι τριχα στο φορεμα της γκομενας σου αλλα αυτη θα παρατηρησει οτι η ξανθια τριχα στο μπουφαν σου δεν ειναι σαντρε αλλα πλατινε :)
μάλλον για είσοδο σε κωλόμπαρο ή στριπτιτζάδικο θα το περάσουν στην χειρότερη...

και όχι, δεν ξέρουν ούτε όλες ούτε και όλοι για τα στούντιο (όλοι-ες όμως γνωρίζουν για τα μπουρδέλα), οπότε αν δεν ξέρεις ότι υπάρχει τέτοιος χώρος δεν μπορείς να τον αναγνωρίσεις ως τέτοιον όταν τον δεις

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αχ βρε αλιντισσα, μην μου λετε οτι θα με παρατησει...
Ειναι κριμα να δινεις ελπιδες στον αλλο που παντα διαψευδονται...

και ειναι ευκολο να το παιζουμε τζαμπα μαγκες διαδικτυακα υποθετω :) (οπως αντιστοιχα εμεις μπορει να το παιζουμε απελευθερωμενες γκομενες)
εγω θα ξαναρωτησω...εσεις ολοι που δινετε τοσο ανετα τις συμβουλες σας και "κραζετε" το καημενο το τρολ  ποσες παντοφλιες θα τρωγατε και ποσα σπιτια θα σας τρωγανε στο δικαστηριο? να υπενθυμισω οτι υπαρχουν μελη τα οποια εχουν φαει παντοφλιεες εξω απο το μπουρδελο οταν εσκασε μυτη η απατημενη συζηγος και βαραγε τα κουδουνια ωρυομενη "βγες εξω ρε" και αλλα ομορφα γαλλικα...και αλλοι συζυγοι οι οποιοι τρωγανε τα λεφτα των φροντηστηριων και της ΔΕΗ σε δωρακια για τις τανες....και να μην θυμησω και τον αλλον που ανακαλυψε η γυναικε του το λογαριασμο του εδω μεσα και μας εστειλε και ποστ λεγοντας οτι θα κανουμε καιρο να τον ξαναδουμε (προφανως επειδη εχει λοβοτομηθει απο τον πλαστη)...λοιπον στο τζαμπα μαγκες ολοι καλοι ειμαστε...οταν αφορα το δικο μας κωλο ομως ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ βαζουμε το τομαρι μας πανω απ ολα και ξερεις και ξερω οτι αυτα που λετε ειναι πιπες ινδιανικες

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.785
Πόντοι
6.035
ενταξει με επεισες αποστομωθηκα που λεει η αλιντι κερδισες :huh:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αυτό ήταν ένα από τα δικά μου επιχειρήματα :police:
όπως επίσης ότι όταν είσαι έγκυος και δήθεν πέφτεις απ'τα σύννεφα που ίσως ο σύζυγος σε απατά δεν γράφεις ποστ σε τέτοιο ύφος όπως το αρχικό...

απορώ πραγματικά με μερικούς-ές και καταλήγω ότι πρόκειται για τον τρολεαδόρ "πουτσαρά" και όχι για την έτερη τρολάρα "freemastrupation".

απο την εμπειρια μου στα φορουμ τοσα χρονια εχω να σου πω οτι μετα τον πρωτο χρονο σε ΟΠΟΙΟ φορουμ και αν μπεις γραφεις με αερα αν και εφοσον γραφεις γενικα σε φορουμ...δεν αντιλεγω οτι μπορει να ειναι τρολ παρολαυτα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
και ειναι ευκολο να το παιζουμε τζαμπα μαγκες διαδικτυακα υποθετω :) (οπως αντιστοιχα εμεις μπορει να το παιζουμε απελευθερωμενες γκομενες)
εγω θα ξαναρωτησω...εσεις ολοι που δινετε τοσο ανετα τις συμβουλες σας και "κραζετε" το καημενο το τρολ  ποσες παντοφλιες θα τρωγατε και ποσα σπιτια θα σας τρωγανε στο δικαστηριο? να υπενθυμισω οτι υπαρχουν μελη τα οποια εχουν φαει παντοφλιεες εξω απο το μπουρδελο οταν εσκασε μυτη η απατημενη συζηγος και βαραγε τα κουδουνια ωρυομενη "βγες εξω ρε" και αλλα ομορφα γαλλικα...και αλλοι συζυγοι οι οποιοι τρωγανε τα λεφτα των φροντηστηριων και της ΔΕΗ σε δωρακια για τις τανες....και να μην θυμησω και τον αλλον που ανακαλυψε η γυναικε του το λογαριασμο του εδω μεσα και μας εστειλε και ποστ λεγοντας οτι θα κανουμε καιρο να τον ξαναδουμε (προφανως επειδη εχει λοβοτομηθει απο τον πλαστη)...λοιπον στο τζαμπα μαγκες ολοι καλοι ειμαστε...οταν αφορα το δικο μας κωλο ομως ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ βαζουμε το τομαρι μας πανω απ ολα και ξερεις και ξερω οτι αυτα που λετε ειναι πιπες ινδιανικες

Σκιαχτηκα..................

OP
OP
A

almablanca185

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον, το στουντιο το γνωριζα και πριν δω το αυτοκινητο προχθες

οπως γνωριζω και sex shops και αναλογα ξενοδοχεια στην πολη μου.

Ζω σ'αυτην την πολη και δεν ειμαι κλειδωμενη μεσα στο σπιτι, ουτε κυκλοφορω σαν χαιβανι να μην βλεπω απο που περναω..
Την στγμη που ειδα το αυτοκινητο χρειαστηκε η ιδια να κοψω ταχυτητα για να περασει ενας πεζος - καθαρα κατα τυχη επεσε το ματι μου πανω στο αυτοκινητο..

και το σαιτ το γνωριζα απο  πριν και δεν μπηκα ουτε για να κλαφτω ουτε να καταγγειλω κατι...

απλα μπηκα να δω τι τρεχει με το συγκεκριμενο στουντιο και σκεφτηκα να μπω στο φορουμ μπας και μπορεσει καποιος
να μου δωσει μια ιδεα για το πως μπορεις να ξερεις οτι η γυναικα σου,οχι καμια γκομενα η καμια ξεπετα, η γυναικα σου λοιπον
θα παει στο γιατρο να δει πως παει το παιδι σας, το παιδι που μαζι επιθυμησατε και λαχταρισατε στη ζωη σας, οχι κανενα μπασταρδο η καποιο "ατυχημα" η μετα απο πουστικο τρικακι της γκομενας...και πως μπορεις μ'αυτες τις σκεψεις στο μυαλο εσυ αντι να τη συνοδεψεις δεν το ζητησα- να πας να γαμησεις μια οποιαδηποτε κοπελα, και μετα με τα χερια που πληρωσες και χουφτωσες την πουτανα να πας σπιτι σου και να χαιδεψεις την κοιλια της γυναικας σου και να ρωτας για τον πριγκιπα... :headbang: :headbang: :headbang:

καποιος που εκανε το ιδιο πραγμα ισως και θα μπορουσε να απαντησει, αρα εφ'οσον εδω ειναι μαζεμενη η ελιτ των σουπερ-γαμιαδων, που δεν καταλαβαινουν θεο μπρος στισ καυλες τους, ειπα να βαλω το θεμα μπας και μπορεσω να το εξηγησω και στον εαυτο μου.

εχω  υπαρξει και γω σε σχεσεις που ο μονος συνδετικος κρικος ηταν το σεξ , χωρις αγαπες , χωρις ορκους  χωρις μελλον και το ξεραμε και οι δυο και απλα περνουσαμε τελεια.
εδω μιλαμε ομως για οικογενεια, που ηταν και δικη του επιλογη, δεν πιεσα ποτε καταστασεις και οπως προειπα, δεν εψαχνα ουτε για κουβαλητη ουτε για κοροιδο...

τεσπα - πειτε οτι θετε
το θεμα εληξε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγω της τα εχω γραψει ήδη τα δυο σπιτια, ωστε να μπορει να με πεταξει εξω ανωδυνως.
Αλλά μια φορα που ανακαλυψε κατι, εκανε λιγα μουτρα και το περασε ετσι.
Τι αλλο να κανω ρε πουστη μου για να κερδισω την ελευθερια μου??

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.785
Πόντοι
6.035
μάλλον για είσοδο σε κωλόμπαρο ή στριπτιτζάδικο θα το περάσουν στην χειρότερη...

και όχι, δεν ξέρουν ούτε όλες ούτε και όλοι για τα στούντιο (όλοι-ες όμως γνωρίζουν για τα μπουρδέλα), οπότε αν δεν ξέρεις ότι υπάρχει τέτοιος χώρος δεν μπορείς να τον αναγνωρίσεις ως τέτοιον όταν τον δεις
τα ταμπελακια που λεει ειναι οι επιγραφες νεον
γιατι ολα τα στουντιο πλεον εχουν επιγραφες
και αυτα στη πειραιως και αυτα στη κωσταντινουπολεως
οποτε μην το ψαχνουμε αλλο :rolleyes:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ενταξει με επεισες αποστομωθηκα που λεει η αλιντι κερδισες :huh:

να θυμηθεις να παρεις αυτο το εργαλειακι-βουρτσακι που αφαιρει τις τριχες απο τα ρουχα και τους καναπεδες :grin: φιλικη συμβουλη :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom