λοιπον, το στουντιο το γνωριζα και πριν δω το αυτοκινητο προχθες
οπως γνωριζω και sex shops και αναλογα ξενοδοχεια στην πολη μου.
Ζω σ'αυτην την πολη και δεν ειμαι κλειδωμενη μεσα στο σπιτι, ουτε κυκλοφορω σαν χαιβανι να μην βλεπω απο που περναω..
Την στγμη που ειδα το αυτοκινητο χρειαστηκε η ιδια να κοψω ταχυτητα για να περασει ενας πεζος - καθαρα κατα τυχη επεσε το ματι μου πανω στο αυτοκινητο..
και το σαιτ το γνωριζα απο πριν και δεν μπηκα ουτε για να κλαφτω ουτε να καταγγειλω κατι...
απλα μπηκα να δω τι τρεχει με το συγκεκριμενο στουντιο και σκεφτηκα να μπω στο φορουμ μπας και μπορεσει καποιος
να μου δωσει μια ιδεα για το
πως μπορεις να ξερεις οτι η γυναικα σου,οχι καμια γκομενα η καμια ξεπετα, η γυναικα σου λοιπον
θα παει στο γιατρο να δει πως παει το παιδι σας, το παιδι που μαζι επιθυμησατε και λαχταρισατε στη ζωη σας, οχι κανενα μπασταρδο η καποιο "ατυχημα" η μετα απο πουστικο τρικακι της γκομενας...και πως μπορεις μ'αυτες τις σκεψεις στο μυαλο εσυ αντι να τη συνοδεψεις δεν το ζητησα- να πας να γαμησεις μια οποιαδηποτε κοπελα,
και μετα με τα χερια που πληρωσες και χουφτωσες την πουτανα να πας σπιτι σου και να χαιδεψεις την κοιλια της γυναικας σου και να ρωτας για τον πριγκιπα...
καποιος που εκανε το ιδιο πραγμα ισως και θα μπορουσε να απαντησει, αρα εφ'οσον εδω ειναι μαζεμενη η ελιτ των σουπερ-γαμιαδων, που δεν καταλαβαινουν θεο μπρος στισ καυλες τους, ειπα να βαλω το θεμα μπας και μπορεσω να το εξηγησω και στον εαυτο μου.
εχω υπαρξει και γω σε σχεσεις που ο μονος συνδετικος κρικος ηταν το σεξ , χωρις αγαπες , χωρις ορκους χωρις μελλον και το ξεραμε και οι δυο και απλα περνουσαμε τελεια.
εδω μιλαμε ομως για οικογενεια, που ηταν και δικη του επιλογη, δεν πιεσα ποτε καταστασεις και οπως προειπα, δεν εψαχνα ουτε για κουβαλητη ουτε για κοροιδο...
τεσπα - πειτε οτι θετε
το θεμα εληξε