Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
αλεξ η δικια σου γυναικα αν μαθει τα δικα σου καθεκαστα θα σε κρατησει σπιτι? :) και ολονων οι γυναικες δηλαδη ας μην το περιοριζουμε σε σενα...

απλα ευχησου να μη κανει ποτε παιδι και κυριως κορη  ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
θελει ειδικοτητα IT η φοβερη ικανοτητα του να μπεις σε ενα φορουμ να γραψεις και να βαλεις ΚΑΙ εμοτικον?  :2funny:
Δεν λεω για την φοβερη ικανοτητα αλλα.......
....Πρωτη μερα μπηκε εδω, αρτι απατηθεισα απο τον συζυγο που προηγουμενωs την ειχα γκαστρωσει και μοιραστηκε μαζι μαs (τοσο μαs αγαπησε) ενα τετοιο μυστικο.......
Αλλωστε ειναι πανελληνιωs γνωστο!!!!! Οποια (αγνωστη) Ελλεηνιδα αντιμετωπισει προβλημα .....τσουπ γραφεται αυτοματα στο πολιτικοκοινωνικοαπαξιωτικοπλουραλιστικοψυχολοθεραπευτικο μπου και βρισκει την υγεια τηs
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
απλα ευχησου να μη κανει ποτε παιδι και κυριως κορη  ...

θα θελα πολυ να δω τη γκαστρωμενη κορη καποιου να δικαιολογει το γαμπρο του που ξενοπηδαει απλα επειδη καπου πρεπει να "Αδειασει"...σορρυ ρε αγορια αλλα οταν μιλαμε για "Γαμους" και "οικογενειες" μιλαμε για κατι παραπανω απο ενα "Αδειασμα" και αν καποιος δε μπορει να ελεγξει την καβλα του για 3 μηνες (γιατι τους αλλους μπορει κανονικοτατα να πηδαει τη γυναικα του εκτος απο εξαιρετικες περιπτωσεις) τοτε δεν εχει στομαχι για οικογενειες και παιδια και ας τα αφησει σε αυτους που μπορουν...οχι τιποτα αλλο αλλα ολοι αυτοι ειναι οι τυποι του "εγω μπορω να γαμαω αλλα η γυναικα μου ειναι μονογαμικη"

Επισκέπτης
θα θελα πολυ να δω τη γκαστρωμενη κορη καποιου να δικαιολογει το γαμπρο του που ξενοπηδαει απλα επειδη καπου πρεπει να "Αδειασει"...σορρυ ρε αγορια αλλα οταν μιλαμε για "Γαμους" και "οικογενειες" μιλαμε για κατι παραπανω απο ενα "Αδειασμα" και αν καποιος δε μπορει να ελεγξει την καβλα του για 3 μηνες (γιατι τους αλλους μπορει κανονικοτατα να πηδαει τη γυναικα του εκτος απο εξαιρετικες περιπτωσεις) τοτε δεν εχει στομαχι για οικογενειες και παιδια και ας τα αφησει σε αυτους που μπορουν...οχι τιποτα αλλο αλλα ολοι αυτοι ειναι οι τυποι του "εγω μπορω να γαμαω αλλα η γυναικα μου ειναι μονογαμικη"

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
....Πρωτη μερα μπηκε εδω, αρτι απατηθεισα απο τον συζυγο που προηγουμενωs την ειχα γκαστρωσει και μοιραστηκε μαζι μαs (τοσο μαs αγαπησε) ενα τετοιο μυστικο.......
Αλλωστε ειναι πανελληνιωs γνωστο!!!!! Οποια (αγνωστη) Ελλεηνιδα αντιμετωπισει προβλημα .....τσουπ γραφεται αυτοματα στο πολιτικοκοινωνικοαπαξιωτικοπλουραλιστικοψυχολοθεραπευτικο μπου και βρισκει την υγεια τηs

προσωπικα σκασιλα μου αν ειναι τρολ ή οχι μου ειναι παντελως αδιαφορο...γιατι ομως εχεις την εντυπωση οτι το μπου ειναι ενα επτασφραγιστο μυστικο το οποιο γνωριζουν μονο οι μυστες? και γω τυχαια το ειχα βρει... ξερεις ποσος κοσμος ξερει το μπου κατα λαθος απο αναζητηση στο γκουγκλ? ενας φιλος εψαχνε να βρει δρομολογεια απο σταθμο λαρισης και στα πρωτα αποτελεσματα του γκουγκλ βγηκαν τα μπουρδελα της περιοχης απο το σαιτ :P οπως ειπε (αληθεια ή ψεματα) εψαχνε να βρει το εν λογω στουντιο και το γκουγκλ (προφανως) την παρεπεμψε εδω....ουτε το  μπου ειναι μασονικη στοα ουτε πρεπει να εισαι μυστης για να ξερεις τι εννοει μια ταμπελα "ΣΤΟΥΝΤΙΟ" και τι λειτουργειες παρεχει

OP
OP
A

almablanca185

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0

εγινα μελος για να γραψω και να παρω γνωμες αρσενικα σκεπτομενων ζωων...
αν θες καταλαβε το - αν ηθελα απλα να πω το ζορι μου δεν θα εμπαινα σε σεξ πορταλ αλλα σε καποιο γυναικειο φορουμ για να βρω
ανθρωπους να καταλαβαινουν τις σκεψεις μου...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
προσωπικα σκασιλα μου αν ειναι τρολ ή οχι μου ειναι παντελως αδιαφορο...γιατι ομως εχεις την εντυπωση οτι το μπου ειναι ενα επτασφραγιστο μυστικο το οποιο γνωριζουν μονο οι μυστες? και γω τυχαια το ειχα βρει... ξερεις ποσος κοσμος ξερει το μπου κατα λαθος απο αναζητηση στο γκουγκλ? ενας φιλος εψαχνε να βρει δρομολογεια απο σταθμο λαρισης και στα πρωτα αποτελεσματα του γκουγκλ βγηκαν τα μπουρδελα της περιοχης απο το σαιτ :P οπως ειπε (αληθεια ή ψεματα) εψαχνε να βρει το εν λογω στουντιο και το γκουγκλ (προφανως) την παρεπεμψε εδω....ουτε το  μπου ειναι μασονικη στοα ουτε πρεπει να εισαι μυστης για να ξερεις τι εννοει μια ταμπελα "ΣΤΟΥΝΤΙΟ" και τι λειτουργειες παρεχει

Σ εχω για σκεπτομενο ανθρωπο.....
Επιμενειs δλδ στη θεωρια τηs ατυχησασαs που μεσα στη βροχη , στο ξεροβορι, χτυπησε την πορτα του μπου , να πει τον πονο τηs και τον καημο τηs??????? Ειδα  φωs και μπηκα???  Ελεοs!!!!!!!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Για αυτο με γουσταρεις  :birdman:

:rockon:

Ασε ρε νιτσα ολοι μας πια ειμαστε τοσο υπερκαυλωμενοι και δεν μπορουμε λιγο πια να συγκρατηθουμε , ειμαστε τοσο γαμικουλες και τοσο καυλιαρες και στα παπαρια μας ολα ...

Σιχαμα πια με ολους τους υποκριτες και δηθεν με ενα καρο συμπλεγματα , μαλακυνση και στενομυαλια φουλ ...
Ασταδιαλα πια !!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.780
Πόντοι
6.035
ποσες φορες εχεις περασει εξω απο στουντιο
ποσες φορες εχεις παρατηρησει ενα αυτοκινητο εκτος και αν μιλαμε για φεραρι
ποσες φορες εχεις κρατηθει σε κατι που σε εχει πειραξει
ποσες φορες ετσι τυχαια εχεις μπει σ'ενα σαιτ και εχεις πει το προβλημα σου
θελεις και αλλα  :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ξερει και τα στουντιο η γκαστρωμενη. ναι ειναι σα το ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ με τη μεγαλη μαρκιζα μπροστα.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Πλάκα πλάκα πέρασα απο τον μπίθουλα την αχαρνών(ή 3η Σεπτεμβριου :think:) τις προάλλες με το αυτοκίνητο και είδα μια ταμπελάρα που έγραφε "studio "..Αν δεν ήμουν μέλος εδώ ίσως και να σκεφτόμουν οτι εκεί κάνουν ηχογραφήσεις.. :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.780
Πόντοι
6.035
ξερει και τα στουντιο η γκαστρωμενη. ναι ειναι σα το ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ με τη μεγαλη μαρκιζα μπροστα.
κατσε να σκεφτω μερικα κεντρικα στουντιο  :think:
ε σπυρου πατση ναι
κατσε να σκεφτω τι καταστηματα εχει εκει  :think:
α με εργαλεια και συναφη ειδη  :2funny:
μαλλον η τυπισσα πηγε να παρει καμια βαριοπουλα και επεσε πανω στο στουντιο  :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.780
Πόντοι
6.035
Πλάκα πλάκα πέρασα απο τον μπίθουλα την αχαρνών τις προάλλες με το αυτοκίνητο και είδα μια ταμπελάρα που έγραφε "studio "..Αν δεν ήμουν μέλος εδώ ίσως και να σκεφτόμουν οτι εκεί κάνουν ηχογραφήσεις.. :grin:
το παρκαρισμενο αμαξι το παρατηρησες που ηταν απ'εξω :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πλάκα πλάκα πέρασα απο τον μπίθουλα την αχαρνών τις προάλλες με το αυτοκίνητο και είδα μια ταμπελάρα που έγραφε "studio "..Αν δεν ήμουν μέλος εδώ ίσως και να σκεφτόμουν οτι εκεί κάνουν ηχογραφήσεις.. :grin:

να πας στης γκαστρωμενης το στουντιο που εχει σημα τον παντρεμενο με τη πουτσα στο χερι για να καταλαβαινεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom