almablanca185
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εμείς γιατί good luck μωρή τρολούμπα;
γιατι καποτε θα το χρειαστεις και εσυ ..
Εμείς γιατί good luck μωρή τρολούμπα;
αλεξ η δικια σου γυναικα αν μαθει τα δικα σου καθεκαστα θα σε κρατησει σπιτι? και ολονων οι γυναικες δηλαδη ας μην το περιοριζουμε σε σενα...
Μαλακα :-
Δεν λεω για την φοβερη ικανοτητα αλλα.......θελει ειδικοτητα IT η φοβερη ικανοτητα του να μπεις σε ενα φορουμ να γραψεις και να βαλεις ΚΑΙ εμοτικον?
Δεν έφυγα και ποτέ.. :-*
απλα ευχησου να μη κανει ποτε παιδι και κυριως κορη ...
θα θελα πολυ να δω τη γκαστρωμενη κορη καποιου να δικαιολογει το γαμπρο του που ξενοπηδαει απλα επειδη καπου πρεπει να "Αδειασει"...σορρυ ρε αγορια αλλα οταν μιλαμε για "Γαμους" και "οικογενειες" μιλαμε για κατι παραπανω απο ενα "Αδειασμα" και αν καποιος δε μπορει να ελεγξει την καβλα του για 3 μηνες (γιατι τους αλλους μπορει κανονικοτατα να πηδαει τη γυναικα του εκτος απο εξαιρετικες περιπτωσεις) τοτε δεν εχει στομαχι για οικογενειες και παιδια και ας τα αφησει σε αυτους που μπορουν...οχι τιποτα αλλο αλλα ολοι αυτοι ειναι οι τυποι του "εγω μπορω να γαμαω αλλα η γυναικα μου ειναι μονογαμικη"
Δεν λεω για την φοβερη ικανοτητα αλλα.......
....Πρωτη μερα μπηκε εδω, αρτι απατηθεισα απο τον συζυγο που προηγουμενωs την ειχα γκαστρωσει και μοιραστηκε μαζι μαs (τοσο μαs αγαπησε) ενα τετοιο μυστικο.......
Αλλωστε ειναι πανελληνιωs γνωστο!!!!! Οποια (αγνωστη) Ελλεηνιδα αντιμετωπισει προβλημα .....τσουπ γραφεται αυτοματα στο πολιτικοκοινωνικοαπαξιωτικοπλουραλιστικοψυχολοθεραπευτικο μπου και βρισκει την υγεια τηs
εχεις κορουλα? ξενοπηδας μηπως ενω εχεις γκαστρωσει την κορουλα καποιου? αν οχι up yours
Δεν λεω για την φοβερη ικανοτητα αλλα.......
....Πρωτη μερα μπηκε εδω, αρτι απατηθεισα απο τον συζυγο που προηγουμενωs την ειχα γκαστρωσει και μοιραστηκε μαζι μαs (τοσο μαs αγαπησε) ενα τετοιο μυστικο.......
Αλλωστε ειναι πανελληνιωs γνωστο!!!!! Οποια (αγνωστη) Ελλεηνιδα αντιμετωπισει προβλημα .....τσουπ γραφεται αυτοματα στο πολιτικοκοινωνικοαπαξιωτικοπλουραλιστικοψυχολοθεραπευτικο μπου και βρισκει την υγεια τηs
προσωπικα σκασιλα μου αν ειναι τρολ ή οχι μου ειναι παντελως αδιαφορο...γιατι ομως εχεις την εντυπωση οτι το μπου ειναι ενα επτασφραγιστο μυστικο το οποιο γνωριζουν μονο οι μυστες? και γω τυχαια το ειχα βρει... ξερεις ποσος κοσμος ξερει το μπου κατα λαθος απο αναζητηση στο γκουγκλ? ενας φιλος εψαχνε να βρει δρομολογεια απο σταθμο λαρισης και στα πρωτα αποτελεσματα του γκουγκλ βγηκαν τα μπουρδελα της περιοχης απο το σαιτ οπως ειπε (αληθεια ή ψεματα) εψαχνε να βρει το εν λογω στουντιο και το γκουγκλ (προφανως) την παρεπεμψε εδω....ουτε το μπου ειναι μασονικη στοα ουτε πρεπει να εισαι μυστης για να ξερεις τι εννοει μια ταμπελα "ΣΤΟΥΝΤΙΟ" και τι λειτουργειες παρεχει
τσουλάρα!
θα θελα πολυ να δω τη γκαστρωμενη κορη καποιου να δικαιολογει το γαμπρο του που ξενοπηδαει απλα επειδη καπου πρεπει να "Αδειασει"...σορρυ ρε αγορια αλλα οταν μιλαμε για "Γαμους" και "οικογενειες" μιλαμε για κατι παραπανω απο ενα "Αδειασμα" και αν καποιος δε μπορει να ελεγξει την καβλα του για 3 μηνες (γιατι τους αλλους μπορει κανονικοτατα να πηδαει τη γυναικα του εκτος απο εξαιρετικες περιπτωσεις) τοτε δεν εχει στομαχι για οικογενειες και παιδια και ας τα αφησει σε αυτους που μπορουν...οχι τιποτα αλλο αλλα ολοι αυτοι ειναι οι τυποι του "εγω μπορω να γαμαω αλλα η γυναικα μου ειναι μονογαμικη"
ποσες φορες εχεις περασει εξω απο στουντιοπροσωπικα σκασιλα μου αν ειναι τρολ ή οχι μου ειναι παντελως αδιαφορο...γιατι ομως εχεις την εντυπωση οτι το μπου ειναι ενα επτασφραγιστο μυστικο το οποιο γνωριζουν μονο οι μυστες? και γω τυχαια το ειχα βρει... ξερεις ποσος κοσμος ξερει το μπου κατα λαθος απο αναζητηση στο γκουγκλ? ενας φιλος εψαχνε να βρει δρομολογεια απο σταθμο λαρισης και στα πρωτα αποτελεσματα του γκουγκλ βγηκαν τα μπουρδελα της περιοχης απο το σαιτ οπως ειπε (αληθεια ή ψεματα) εψαχνε να βρει το εν λογω στουντιο και το γκουγκλ (προφανως) την παρεπεμψε εδω....ουτε το μπου ειναι μασονικη στοα ουτε πρεπει να εισαι μυστης για να ξερεις τι εννοει μια ταμπελα "ΣΤΟΥΝΤΙΟ" και τι λειτουργειες παρεχει
ποσες φορες εχεις περασει εξω απο στουντιο
ποσες φορες εχεις παρατηρησει ενα αυτοκινητο εκτος και αν μιλαμε για φεραρι
ποσες φορες εχεις κρατηθει σε κατι που σε εχει πειραξει
ποσες φορες ετσι τυχαια εχεις μπει σ'ενα σαιτ και εχεις πει το προβλημα σου
θελεις και αλλα
Πλάκα πλάκα πέρασα απο τον μπίθουλα την αχαρνών(ή 3η Σεπτεμβριου ) τις προάλλες με το αυτοκίνητο και είδα μια ταμπελάρα που έγραφε "studio "..Αν δεν ήμουν μέλος εδώ ίσως και να σκεφτόμουν οτι εκεί κάνουν ηχογραφήσεις..ποσες φορες εχεις περασει εξω απο στουντιο
ποσες φορες εχεις παρατηρησει ενα αυτοκινητο εκτος και αν μιλαμε για φεραρι
ποσες φορες εχεις κρατηθει σε κατι που σε εχει πειραξει
ποσες φορες ετσι τυχαια εχεις μπει σ'ενα σαιτ και εχεις πει το προβλημα σου
θελεις και αλλα
κατσε να σκεφτω μερικα κεντρικα στουντιοξερει και τα στουντιο η γκαστρωμενη. ναι ειναι σα το ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ με τη μεγαλη μαρκιζα μπροστα.
το παρκαρισμενο αμαξι το παρατηρησες που ηταν απ'εξωΠλάκα πλάκα πέρασα απο τον μπίθουλα την αχαρνών τις προάλλες με το αυτοκίνητο και είδα μια ταμπελάρα που έγραφε "studio "..Αν δεν ήμουν μέλος εδώ ίσως και να σκεφτόμουν οτι εκεί κάνουν ηχογραφήσεις..
Πλάκα πλάκα πέρασα απο τον μπίθουλα την αχαρνών τις προάλλες με το αυτοκίνητο και είδα μια ταμπελάρα που έγραφε "studio "..Αν δεν ήμουν μέλος εδώ ίσως και να σκεφτόμουν οτι εκεί κάνουν ηχογραφήσεις..
Για αυτο με γουσταρεις