Τι να δω καλέ..μόνο την ταμπέλα πρόσεξα που ήταν αρκετά μεγάλη ..και κάτι αγριάνθρωπους τριγύρω στον δρομο ρακένδυτους και σιχαμερούς...φαντάζομαι πως ήταν τα περίφημα πάκια που λέτετο παρκαρισμενο αμαξι το παρατηρησες που ηταν απ'εξω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 52K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
εγινα μελος για να γραψω και να παρω γνωμες αρσενικα σκεπτομενων ζωων...
αν θες καταλαβε το - αν ηθελα απλα να πω το ζορι μου δεν θα εμπαινα σε σεξ πορταλ αλλα σε καποιο γυναικειο φορουμ για να βρω
ανθρωπους να καταλαβαινουν τις σκεψεις μου...
μάλιστα...η εγκυμονούσα άνοιξε το θρεντ χθες στις 11.51 π.μ και σήμερα στις 2.10 τα ξημερώματα ακόμα ποστάρει στο θρεντ...ένα ερώτημα...μήπως θα έπρεπε να ξεκουράζεσαι καθ'ότι εγκυμονούσα αντί να ποστάρεις ανοησίες στο φόρουμ???... μα τι λέω αφου είσαι τρολ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ξερεις, το "πακια" δεν βγαινει απο το "ανθρωπακια".Τι να δω καλέ..μόνο την ταμπέλα πρόσεξα που ήταν αρκετά μεγάλη ..και κάτι αγριάνθρωπους τριγύρω ρακένδυτους και σιχαμερούς...φαντάζομαι πως ήταν τα περίφημα πάκια που λέτε
Πάκια σε στουντιο??
Επισκέπτης
Τι να δω καλέ..μόνο την ταμπέλα πρόσεξα που ήταν αρκετά μεγάλη ..και κάτι αγριάνθρωπους τριγύρω ρακένδυτους και σιχαμερούς...φαντάζομαι πως ήταν τα περίφημα πάκια που λέτε
ξέρεις εσύ από πάκια!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Σ εχω για σκεπτομενο ανθρωπο.....
Επιμενειs δλδ στη θεωρια τηs ατυχησασαs που μεσα στη βροχη , στο ξεροβορι, χτυπησε την πορτα του μπου , να πει τον πονο τηs και τον καημο τηs??????? Ειδα φωs και μπηκα??? Ελεοs!!!!!!!
δε με νοιαζει τι ειναι και που αποσκοπει....τα επιχειρηματα "που βρηκες το μπου" "καλα πρωτο ποστ και βαζεις εμοτικονς" κλπ ειναι απλως ηλιθια....βρειτε αλλα καλυτερα...οπως αυτο της αλιντισσας το οποιο επισης προσεξα και εγω στο ποστ
Στη περιοχη τριγυρω βρε αλεξ..οχι στο στουντιοΞερεις, το "πακια" δεν βγαινει απο το "ανθρωπακια".
Πάκια σε στουντιο??
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.785
- Πόντοι
- 6.035
τωρα μπορει που κοιματε το γομαρι ο αλητης ο πορνοδιαστροφικος αντρουλης τηςμάλιστα...η εγκυμονούσα άνοιξε το θρεντ χθες στις 11.51 π.μ και σήμερα στις 2.10 τα ξημερώματα ακόμα ποστάρει στο θρεντ...ένα ερώτημα...μήπως θα έπρεπε να ξεκουράζεσαι καθ'ότι εγκυμονούσα αντί να ποστάρεις ανοησίες στο φόρουμ???... μα τι λέω αφου είσαι τρολ
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ποσες φορες εχεις περασει εξω απο στουντιο
ποσες φορες εχεις παρατηρησει ενα αυτοκινητο εκτος και αν μιλαμε για φεραρι
ποσες φορες εχεις κρατηθει σε κατι που σε εχει πειραξει
ποσες φορες ετσι τυχαια εχεις μπει σ'ενα σαιτ και εχεις πει το προβλημα σου
θελεις και αλλα
εχω περασει απειρες φορες εξω απο στουντιο πολυ καιρο πριν πρωτομπω στο μπου....εχω παρατηρησει αυτοκινητα ειτε επειδη μου αρεσαν ειτε επειδη μου θυμιζαν κατι στο δρομο παρα πολλες φορες...σε φορουμ δε συνηθιζω να λεω τα προβληματα μου αλλα οπου μπαινω και γραφω συνηθως γραφω κανονικα απο το πρωτο μου ποστ οχι ψαρωμενα και σκεπτομενη τι θα πουν οι αλλοι...
Επισκέπτης
τωρα μπορει που κοιματε το γομαρι ο αλητης ο πορνοδιαστροφικος αντρουλης της
μα το θέμα είναι ότι ποστάρει σε 24ωρη βάση...που να είναι αυτός ο αλήτης ο σύζυγος??? αυτός μάλλον τη βγάζει σε 24ωρη βάση σε στούντιο
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
κατσε να σκεφτω μερικα κεντρικα στουντιο
ε σπυρου πατση ναι
κατσε να σκεφτω τι καταστηματα εχει εκει
α με εργαλεια και συναφη ειδη
μαλλον η τυπισσα πηγε να παρει καμια βαριοπουλα και επεσε πανω στο στουντιο
μεγαλο λαθος....ειναι το γκαζι απο πανω ;) ολα τα στουντιο τα εχω δει πηγαινοντας για ποτο και μιλαω για αυτα που ειναι επι της πειραιως και γυρω...και ταμπελα να μην εχουν απο πανω εχουν ταμπελακι στο κουδουνι το οποιο ειναι αρκετες φορες ευδιακριτο!μηπως θα ειναι υπερβολη να πω οτι βλεπω και τα μπουρδελα στο δρομο με το ασπρο φωτακι και καταλαβαινω οτι ειναι μπουρδελα? ποσο τερας ευφυιας με κανει αυτο
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.785
- Πόντοι
- 6.035
αμα εχεις περασει απειρες φορες ακριβως απ'εξω απο στουντιο οχι κοντα να το προσεξειςεχω περασει απειρες φορες εξω απο στουντιο πολυ καιρο πριν πρωτομπω στο μπου....εχω παρατηρησει αυτοκινητα ειτε επειδη μου αρεσαν ειτε επειδη μου θυμιζαν κατι στο δρομο παρα πολλες φορες...σε φορουμ δε συνηθιζω να λεω τα προβληματα μου αλλα οπου μπαινω και γραφω συνηθως γραφω κανονικα απο το πρωτο μου ποστ οχι ψαρωμενα και σκεπτομενη τι θα πουν οι αλλοι...
γιατι εγω προσωπικα εχω περασει ελαχιστες φορες εξω απο στουντιο και κινουμε περισοτερο απο σενα στην αθηνα.
μιλαμε συγκεκριμενα πηγαινε σε καποιο μαγαζι να δει κατιμεγαλο λαθος....ειναι το γκαζι απο πανω ;) ολα τα στουντιο τα εχω δει πηγαινοντας για ποτο και μιλαω για αυτα που ειναι επι της πειραιως και γυρω...και ταμπελα να μην εχουν απο πανω εχουν ταμπελακι στο κουδουνι το οποιο ειναι αρκετες φορες ευδιακριτο!μηπως θα ειναι υπερβολη να πω οτι βλεπω και τα μπουρδελα στο δρομο με το ασπρο φωτακι και καταλαβαινω οτι ειναι μπουρδελα? ποσο τερας ευφυιας με κανει αυτο
αληθεια υπαρχει στουντιο πανω στην ερμου
και στο γκαζι μονο απο συμπτωση μπορεις να δεις τα περισοτερα δεν ειναι μεσα στα μπαρακια τα στουντιο οντως εχεις δικιο μηπως περνας συχνα και απο την φυλης
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
αμα εχεις περασει απειρες φορες ακριβως απ'εξω απο στουντιο οχι κοντα να το προσεξεις
γιατι εγω προσωπικα εχω περασει ελαχιστες φορες εξω απο στουντιο και κινουμε περισοτερο απο σενα στην αθηνα.μιλαμε συγκεκριμενα πηγαινε σε καποιο μαγαζι να δει κατι
αληθεια υπαρχει στουντιο πανω στην ερμου
και στο γκαζι μονο απο συμπτωση μπορεις να δεις τα περισοτερα δεν ειναι μεσα στα μπαρακια τα στουντιο οντως εχεις δικιο μηπως περνας συχνα και απο την φυλης
μια χρονια η δουλεια μου ηταν πανω απο τη φυλης οποτε επι εναν ολοκληρο χρονο περναγα μεσα απο τη φυλης...τα στουντιο που εχω δει ειναι στην πειραιως, στο παραδρομο της κωνσταντινουπολεως και στη σπυρου πατση...και ναι κινουμαι πολυ συχνα και στο κεντρο και στο βοτανικο και στο γκαζι...δεν αποτελει επιτευγμα το να καταλαβεις οτι κατι ειναι μπουρδελο! η συγκεκριμενη τωρα δε θυμααι στο πρωτο της ποστ τι ακριβως λεει και δεν με ενδιαφερει το αν ειναι τρολ ή οχι..στα επιχειρηματα σταθηκα οχι στην ταυτοτητα του γραφοντος
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Τελοσπάντων ..τα έχουμε δει ..τι θέτε τώρα.
ΤΕΛΟΣ.
μα ειναι εντυπωσιακο εκπληκτικο...τρομακτικο μη σου πω!!!
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.785
- Πόντοι
- 6.035
ρε κανεις δε λεει οτι δεν τα εχετε δει η οτι δεν τα καταλαβενεται οταν τα δειτεΤελοσπάντων ..τα έχουμε δει ..τι θέτε τώρα.
ΤΕΛΟΣ.
αλλο λεμε,ουτως η αλλως το θεμα μας ειναι ο αλητης
μ'αρεσει που το παιζεται και προχωρημενες και ανοιχτομυαλες αλλα μην μπει αντρας σας στο στουντιο κατι εγινε κατα τ'αλλα κανεται τριγωνα τετραγωνα παραληλογραμμα
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ρε κανεις δε λεει οτι δεν τα εχετε δει η οτι δεν τα καταλαβενεται οταν τα δειτε
μ'αρεσει που το παιζεται και προχωρημενες και ανοιχτομυαλες αλλα μην μπει αντρας σας στο στουντιο κατι εγινε κατα τ'αλλα κανεται τριγωνα τετραγωνα παραληλογραμμα
εγω δεν εχω προβλημα με τις βιζιτες...με τα στουντιο και τα μπουρδελα εχω μονο σαν χωρους ;)
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ειναι δυνατον να καθεστε και να δινετε σοβαρες απαντησεις για το συγκεκριμενο θεμα?
και μερικοι ειστε και πολυ εμπειροι απο τρολ και τα σχετικα .
χαβαλε οκ οσο θελετε αλλα οχι και ετσι!
και μονο απο το νικ του και to good night and good luck φτανει!
και μερικοι ειστε και πολυ εμπειροι απο τρολ και τα σχετικα .
χαβαλε οκ οσο θελετε αλλα οχι και ετσι!
και μονο απο το νικ του και to good night and good luck φτανει!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
μάλιστα...η εγκυμονούσα άνοιξε το θρεντ χθες στις 11.51 π.μ και σήμερα στις 2.10 τα ξημερώματα ακόμα ποστάρει στο θρεντ...ένα ερώτημα...μήπως θα έπρεπε να ξεκουράζεσαι καθ'ότι εγκυμονούσα αντί να ποστάρεις ανοησίες στο φόρουμ???... μα τι λέω αφου είσαι τρολ
Υπαρχουν πολλων ειδων ...εγκυμονουσεs
Η Μουνίτσα σας αποστόμοσε.Δεν έχετε τι να πείτε,πως να την αντικρούσετε,έχετε χάσει τα λόγια σας....ρε κανεις δε λεει οτι δεν τα εχετε δει η οτι δεν τα καταλαβενεται οταν τα δειτε
Sorry αγάπη αλλά έτσι είναι..εκτός κι αν της απαντήσεις σε ένα ένα τα ποστ της προηγούμενης σελίδας..Μοκο βγάλατε όλοι..
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
εχω περασει απειρες φορες εξω απο στουντιο πολυ καιρο πριν πρωτομπω στο μπου....εχω παρατηρησει αυτοκινητα ειτε επειδη μου αρεσαν ειτε επειδη μου θυμιζαν κατι στο δρομο παρα πολλες φορες...σε φορουμ δε συνηθιζω να λεω τα προβληματα μου αλλα οπου μπαινω και γραφω συνηθως γραφω κανονικα απο το πρωτο μου ποστ οχι ψαρωμενα και σκεπτομενη τι θα πουν οι αλλοι...
Φτου σου.....Τουτο μονο σου λεω
Περασεs εξω απο στουντιο πριν απο πολυ καιρο και αντι να ψαξειs εστω για ιντερνετ καφε , να μπειs , να γραφτειs και να το αναφερειs ......εκανεs την παπια
Υποπτευομαι οτι δεν θασουν ...εγκυοs
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 77