loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
πενταμπαζο.κατι σαν το αντιθετο της πενταμορφης να πουμε.τετραμπαζο δλδ?
πενταμπαζο.κατι σαν το αντιθετο της πενταμορφης να πουμε.τετραμπαζο δλδ?
ομως σε στεναχωρει ή σε προβληματιζει αυτο τυπε?
μοιάζει με ξεκωλίδι ξέρεις με κάτι τέτοια καβλώνουμε οι άντρεςκαι κατι στο οποιο επιτελους θα συμφωνησω μαζι σου και ξερω οτι ειναι το ακρον αωτον της κατινιας αυτο που κανω αλλα δε μπορω να μην το σχολιασω ρε γμτ....με λουστρινι γοβα στη δουλεια...λεοπαρ τσαντα...μπλουζακι κοντα στον αφαλο..απο κατω να βγαινει η μπυροκοιλια....το παντελονι χαμηλοκαβαλο...να βγαινει πισω η κωλοχωριστρα του μπαμπη και το βρακακι το κοκκινο....και να μου κουνιεται σαν τη σκουνα στο αιγαιο...ε οχι δε μπορω να μην το σχολιασω λυπηθειτε με ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και να το βλεπω και 8 ωρες την ημερα!!!
δεν ειναι κομπλεξ.η πραγματικοτητα ειναι.οταν εισαι 1.63 και 94κιλα πως να νιωθεις δλδ?μονδελο της βικτοριας της μυστικοπαθους;καλα αυτο ειναι το αλλο ακρο του κομπλεξισμου στις γκομενες...δηλαδη ή θα νομιζουμε οτι ειμαστε ζιζελ ή οτι ειμαστε σαμιωτακη χωρις να ειμαστε....κοινως καμια επαφη με την πραγματικοτητα
ναι...το θεμα ειναι να το εχεις μεχρι εκει που σε παιρνει...δεν ειμαι ζιζελ ρε φιλε πως να το κανουμε?
ωχ αρχισες τις μλκιες παλι φουντα εκανες?μοιάζει με ξεκωλίδι ξέρεις με κάτι τέτοια καβλώνουμε οι άντρες
και αν έχει και λίγο μπυροκοίλι δεν λέει κάτι, δεν θα την παντρευτούμε ;)
Κάτσε στον Φουστάνο κ θα λυσείς το προβλημά σου,ευκολάκι.πενταμπαζο.κατι σαν το αντιθετο της πενταμορφης να πουμε.
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oδεν ειναι κομπλεξ.η πραγματικοτητα ειναι.οταν εισαι 1.63 και 94κιλα πως να νιωθεις δλδ?μονδελο της βικτοριας της μυστικοπαθους;
οχι.εγω ας πουυμε ξερω οτι ειμαι τριμπαζο και νιωθω λιγο πιο μπαζο απο οσο ειμαι. :-
μοιάζει με ξεκωλίδι ξέρεις με κάτι τέτοια καβλώνουμε οι άντρες
και αν έχει και λίγο μπυροκοίλι δεν λέει κάτι, δεν θα την παντρευτούμε ;)
καλα ολοι ξερουμε ποσο μετραμε ...απλα δεν το δειχνουμε
Ναι το θέμα είναι πόσες γυναίκες έχουν τη δική σου αυτογνωσία ..... το βλέπεις και στις γνωστές / παρεές / φίλες σου , τι να σου λέω τώρα .....
από το να φόραγε φαρδιές μπλούζες και παντελόνια και να πέρναγε παντελώς αδιάφορη καλύτερα έτσι ;) τώρα μπορεί να γυαλίσει και σε κανέναν που δεν γαμάει μόνο μοντέλα και να της τον σφυρίξει ενώ αν ήταν μαζεμένη... ;)οχι...αν ηταν ξεκωλιδι δε θα την σχολιαζα...τα ξεκωλιδια δε με ενοχλουν...τη συγκεκριμενη οπως λεει και ενας φιλος "ουτε να του τον δει" ματι αγελαδινο κοιταζει το απειρο (μοιραια γαρ) και το μπυροκοιλι νομιζω θα σε εμποδιζει να κεντραρεις την οπη...δεν μιλαμε για απλο μπυροκοιλι....μου ρχεται να τραβηξω φωτο και να την ανεβασω αλλα δε μου παει καρδια....τες παν το θεμα δεν ειναι η τεραστια κοιλια/κωλος/μπουτια αλλα ο τροπος διαχειρησης τους...
αλεπουπαπαρια αυτογνωσια εχω επιτηδες τα λεω για να πεταχτουν οσοι με ξερουν και να πουνε "ελα ρε μην τα λες αυτα μια χαρα εισαι....θεα θεα" κτλ κτλ κτλ
ξερεις οπως κατι τραγικες φωτογραφιες που βαζουν στο fb και απο κατω οι αυλικοι γραφουν "εισαι θεαααααααααααααααα" (ειτε ειναι επιδοξοι γαμιαδες ειτε ειναι "ασπονδες" φιλες) για ποια αυτογνωσια μιλαμε? δεν υπαρχει αυτογνωσια σε αυτη τη χωρα
καλα αυτο ειναι το αλλο ακρο του κομπλεξισμου στις γκομενες...δηλαδη ή θα νομιζουμε οτι ειμαστε ζιζελ ή οτι ειμαστε σαμιωτακη χωρις να ειμαστε....κοινως καμια επαφη με την πραγματικοτητα
οπως εχουμε ξαναπει η μετριοφροσυνη ειναι για τους μετριουςΤι μετριοφροσύνη νέος !!!!!
δεν εγινε τπτ απλα μου εκανε εντυπωση ;)σορρυ...
από το να φόραγε φαρδιές μπλούζες και παντελόνια και να πέρναγε παντελώς αδιάφορη καλύτερα έτσι ;) τώρα μπορεί να γυαλίσει και σε κανέναν που δεν γαμάει μόνο μοντέλα και να της τον σφυρίξει ενώ αν ήταν μαζεμένη... ;)