Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και κατι στο οποιο επιτελους θα συμφωνησω μαζι σου :P και ξερω οτι ειναι το ακρον αωτον της κατινιας αυτο που κανω αλλα δε μπορω να μην το σχολιασω ρε γμτ....με λουστρινι γοβα στη δουλεια...λεοπαρ τσαντα...μπλουζακι κοντα στον αφαλο..απο κατω να βγαινει η μπυροκοιλια....το παντελονι χαμηλοκαβαλο...να βγαινει πισω η κωλοχωριστρα του μπαμπη και το βρακακι το κοκκινο....και να μου κουνιεται σαν τη σκουνα στο αιγαιο...ε οχι δε μπορω να μην το σχολιασω λυπηθειτε με :2funny: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και να το βλεπω και 8 ωρες την ημερα!!!
μοιάζει με ξεκωλίδι :) ξέρεις με κάτι τέτοια καβλώνουμε οι άντρες :)
και αν έχει και λίγο μπυροκοίλι δεν λέει κάτι, δεν θα την παντρευτούμε ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλα αυτο ειναι το αλλο ακρο του κομπλεξισμου στις γκομενες...δηλαδη ή θα νομιζουμε οτι ειμαστε ζιζελ ή οτι ειμαστε σαμιωτακη χωρις να ειμαστε....κοινως καμια επαφη με την πραγματικοτητα :grin: :grin:
δεν ειναι κομπλεξ.η πραγματικοτητα ειναι.οταν εισαι 1.63 και 94κιλα πως να νιωθεις δλδ?μονδελο της βικτοριας της μυστικοπαθους;

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ναι...το θεμα ειναι να το εχεις μεχρι εκει που σε παιρνει...δεν ειμαι ζιζελ ρε φιλε πως να το κανουμε? :P

Ναι το θέμα είναι πόσες γυναίκες έχουν τη δική σου αυτογνωσία ..... το βλέπεις και στις γνωστές / παρεές / φίλες σου , τι να σου λέω τώρα .....  :cheesy:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ωχ αρχισες τις μλκιες  :birdman:παλι φουντα εκανες? :birdman:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

οχι...αν ηταν ξεκωλιδι δε θα την σχολιαζα...τα ξεκωλιδια δε με ενοχλουν...τη συγκεκριμενη οπως λεει και ενας φιλος "ουτε να του τον δει" :2funny: ματι αγελαδινο κοιταζει το απειρο (μοιραια γαρ) και το μπυροκοιλι νομιζω θα σε εμποδιζει να κεντραρεις την οπη...δεν μιλαμε για απλο μπυροκοιλι....μου ρχεται να τραβηξω φωτο και να την ανεβασω αλλα δε μου παει καρδια....τες παν το θεμα δεν ειναι η τεραστια κοιλια/κωλος/μπουτια αλλα ο τροπος διαχειρησης τους...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ

Στο στούντιο πάει και παρκάρει
και σε μπουρδέλο αριβάρει !
Θέλει τα ίχνη του να σβήσει
θέλει να πάει να πηδήσει !

Να μην τον λένε μπουρδελιάρη
το μάτι τους, αν θα τον πάρει!
Εξω απο  στούντιο αράζει
πορεία για μπουρδέλο βάζει !

Να μην τον πούνε και φτηνιάρη
να μην αρχίσουνε το φτυάρι !
Εχει ένα ίματζ, να προσέχει
στη τσέπη φράγκο, ας μην έχει !

Κι έτσι λοιπόν παραλλαγή
και κίνηση στρατιωτική
κάλυψη και απόκρυψη την κάνει
καμιά χαμούρα δεν τον πιάνει !

:grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι το θέμα είναι πόσες γυναίκες έχουν τη δική σου αυτογνωσία ..... το βλέπεις και στις γνωστές / παρεές / φίλες σου , τι να σου λέω τώρα .....  :cheesy:

παπαρια αυτογνωσια εχω επιτηδες τα λεω για να πεταχτουν οσοι με ξερουν και να πουνε "ελα ρε μην τα λες αυτα μια χαρα εισαι....θεα θεα" κτλ κτλ κτλ :2funny:
ξερεις οπως κατι τραγικες φωτογραφιες που βαζουν στο fb και απο κατω οι αυλικοι γραφουν "εισαι θεαααααααααααααααα" (ειτε ειναι επιδοξοι γαμιαδες ειτε ειναι "ασπονδες" φιλες) για ποια αυτογνωσια μιλαμε? δεν υπαρχει αυτογνωσια σε αυτη τη χωρα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οχι...αν ηταν ξεκωλιδι δε θα την σχολιαζα...τα ξεκωλιδια δε με ενοχλουν...τη συγκεκριμενη οπως λεει και ενας φιλος "ουτε να του τον δει" :2funny: ματι αγελαδινο κοιταζει το απειρο (μοιραια γαρ) και το μπυροκοιλι νομιζω θα σε εμποδιζει να κεντραρεις την οπη...δεν μιλαμε για απλο μπυροκοιλι....μου ρχεται να τραβηξω φωτο και να την ανεβασω αλλα δε μου παει καρδια....τες παν το θεμα δεν ειναι η τεραστια κοιλια/κωλος/μπουτια αλλα ο τροπος διαχειρησης τους...
από το να φόραγε φαρδιές μπλούζες και παντελόνια και να πέρναγε παντελώς αδιάφορη καλύτερα έτσι ;) τώρα μπορεί να γυαλίσει και σε κανέναν που δεν γαμάει μόνο μοντέλα και να της τον σφυρίξει ενώ αν ήταν μαζεμένη... ;)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
παπαρια αυτογνωσια εχω επιτηδες τα λεω για να πεταχτουν οσοι με ξερουν και να πουνε "ελα ρε μην τα λες αυτα μια χαρα εισαι....θεα θεα" κτλ κτλ κτλ :2funny:
ξερεις οπως κατι τραγικες φωτογραφιες που βαζουν στο fb και απο κατω οι αυλικοι γραφουν "εισαι θεαααααααααααααααα" (ειτε ειναι επιδοξοι γαμιαδες ειτε ειναι "ασπονδες" φιλες) για ποια αυτογνωσια μιλαμε? δεν υπαρχει αυτογνωσια σε αυτη τη χωρα
αλεπου :2funny: :2funny: :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
καλα αυτο ειναι το αλλο ακρο του κομπλεξισμου στις γκομενες...δηλαδη ή θα νομιζουμε οτι ειμαστε ζιζελ ή οτι ειμαστε σαμιωτακη χωρις να ειμαστε....κοινως καμια επαφη με την πραγματικοτητα :grin: :grin:

:grin:

Ρε μουνίτσα όταν μπαίνεις σε thread , πίανει φωτιά!  :bounce-glasses:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
από το να φόραγε φαρδιές μπλούζες και παντελόνια και να πέρναγε παντελώς αδιάφορη καλύτερα έτσι ;) τώρα μπορεί να γυαλίσει και σε κανέναν που δεν γαμάει μόνο μοντέλα και να της τον σφυρίξει ενώ αν ήταν μαζεμένη... ;)

δηλαδη αμα φοραγε απλα ενα ωραιο ντεκολτε θα περναγε απαρατηρητη? ή μια μπλουζα μεχρι λιγο κατω απο το κουμπι του τζιν? ή αμα εβαζε μια φουστα κατω απο το γονατο? και για να καταλαβω ετσι ειναι οι "εντυπωσιακες" που δεν περνανε απαρατηρητες και τους τον σφυριζουν? τες παν γουστα ειναι αυτα...για μενα ειναι γκροτεσκ θεαμα το να μην ξερεις πώς διαολο ειναι το σωμα σου και τι ρουχα πρεπει να του βαλεις...δεν ειπαμε να ντυθει καλογρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom