Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
χαχαχαχα οχι ρε καμια σχεση...με τον τωρινο ο κωλος παει κι ερχεται :P απλα οπως εχουμε ξαναπει εδω στο φορουμ...ο κωλος θελει μαστορα...ε δε μπορει το καθε τσουτσεκι να πηδηξει κωλαρακι πως να το κανουμε :P :P
ελεος ρε τυπισα πως σου ερχονται αυτες οι λεξεις :2funny: :2funny: :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εκτός και αν είσαι 15 χρονών και δεν έχεις κάνει ποτέ σου σχέση δικαιολογείτε αυτή η ερώτηση! Είναι φυσικό όταν έχεις σχέση και ακόμα και εσύ ξενοπηδάς όταν μάθεις πως το έτερον σου ήμιση ξενογαμεί να τα πάθεις ταπηροκρανίωση. Είτε είσαι άντρας είτε είσαι γυναίκα. Θεωρώ πως αν η τότε σχέση μου (που ξενοπηδιόταν) μάθαινε ότι ξενοπηδάω θα μου είχε πετάξυ στη καλύτερη κανένα βάζο στο κεφάλι. Έτσι και εγώ αν μάθαινε (ενώ ήμασταν σε σχεση) πως ξενοπηδιόταν (ενώ και εγώ ξενοπηδούσα) θα γινόταν χαμός. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ότι έκανα καλά που ξενοπηδούσα. Παλιότερα έχω γράψει πως ήταν ΠΟΛΥ μεγάλο μου λάθος. Από τη στιγμή που δε περνούσα καλά στο σεξ έπρεπε να της πω "δε πάει, τα λέμε" και να κάνω ότι θέλω παρά αυτό το πράγμα. Αλλά από την άλλη δε πάω και για πάπας ούτε λέω πως είμαι θεός...Αλλά από την άλλη δε λέω "ας γαμεί μωρέ ο άντρας, δε τρέχει κάστανο. Αλλά η γυναίκαααα..όλα και όλα". Προσπαθώ στις σχέσεις μου να είμαι ειλικρινείς. Άλλες φορές τα καταφέρνω και άλλες όχι...Ανθρώπινα (και όχι αντρικά ΜΟΝΟ) τα πάθη!

Σόρυ απλά εσύ δεν έγραψες ότι σου φάνηκε απολύτως φυσιολογικό όταν έμαθες ότι σε κεράτωνε; ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ όμως. Αν το είχες μάθει όταν τα χατε , θα της είχες ανοίξει το κεφάλι μάλλον. Το ίδιο πράμα λέμε ....

Κατά τα άλλα συμφωνώ τα πάθη είναι ανθρώπινα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλα κανω εγω και παρκαρω στο διπλα στενο που εχειο μαγαζια με ειδη μπεμπε :tooth:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν εχει πιο τραγικο απο τις γκομενες που νομιζουν οτι ειναι η ζιζελ ενω ειναι το λιγοτερο η ευαγγελια σαμιωτακη.

και κατι στο οποιο επιτελους θα συμφωνησω μαζι σου :P και ξερω οτι ειναι το ακρον αωτον της κατινιας αυτο που κανω αλλα δε μπορω να μην το σχολιασω ρε γμτ....με λουστρινι γοβα στη δουλεια...λεοπαρ τσαντα...μπλουζακι κοντα στον αφαλο..απο κατω να βγαινει η μπυροκοιλια....το παντελονι χαμηλοκαβαλο...να βγαινει πισω η κωλοχωριστρα του μπαμπη και το βρακακι το κοκκινο....και να μου κουνιεται σαν τη σκουνα στο αιγαιο...ε οχι δε μπορω να μην το σχολιασω λυπηθειτε με :2funny: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και να το βλεπω και 8 ωρες την ημερα!!!

Carl Fucking Wolf

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
δεν γνωριζω πολλους αντρες (κανενα για την ακριβεια) που να θεωρει τις τανες κερατο...

αν είμαι "καθαρός" από αλκοόλ φυσικά και θεωρώ ότι κερατώνω την κοπέλα μου αν πάω με τάνα.. :grin:
τώρα αν είμαι από αλκοόλ δεν μετράει..γιατί ξυπνάει ο άλλος μου εαυτός!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εντάξει καλά είναι να μην ηθικολογούμε περί κέρατου και λοιπά γιατί το μπλα μπλα από την πράξη απέχει τρελά...ότι και να λέμε όλοι και όλες μπορούμε να παρασυρθούμε την  "σωστή στιγμή" με τον άνθρωπο που θα φτιάξει εκείνη την στιγμή....
το ηθικό δίδαγμα είναι ότι ακόμα και μια καλόγρια αν της πας τον τέλειο άντρα (για τα δεδομένα της) τη σωστή στιγμή θα "αμαρτήσει"..
άνθρωποι είμαστε!! ;)
λίγο χαλαρώτητα στο θέμα της ηθικής δεν έβλαψε ποτέ κανένα! :) όλα στο παιχνίδι είναι γιατί δεν μπορούμε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των πράξεών μας.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
μα....αμα το ξερεις μεσα στη σχεση και ξερεις οτι και εσυ ξενοπηδας σημαινει οτι προφανως υπαρχει προβλημα και απο τους δυο και απλα τελειωνεις τη σχεση...δηλαδη μεσα στη σχεση θα την πει καρια και σκροφα?? αφου και αυτος το ιδιο κανει!

Σωστά.  :)

θα ειχε νοημα (λεμε τωρα) εαν αυτος ζουσε στον κοσμο του μες τα μελια και ξαφνικα μαθαινε οτι αυτη σκυλοπηδιεται μεχρι και με τα καγκελα του κρεβατιου :P

:2funny:

Βρωμόστομα πλάσμα .....  :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
και κατι στο οποιο επιτελους θα συμφωνησω μαζι σου :P και ξερω οτι ειναι το ακρον αωτον της κατινιας αυτο που κανω αλλα δε μπορω να μην το σχολιασω ρε γμτ....με λουστρινι γοβα στη δουλεια...λεοπαρ τσαντα...μπλουζακι κοντα στον αφαλο..απο κατω να βγαινει η μπυροκοιλια....το παντελονι χαμηλοκαβαλο...να βγαινει πισω η κωλοχωριστρα του μπαμπη και το βρακακι το κοκκινο....και να μου κουνιεται σαν τη σκουνα στο αιγαιο...ε οχι δε μπορω να μην το σχολιασω λυπηθειτε με :2funny: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και να το βλεπω και 8 ωρες την ημερα!!!
θα μας πεθανεις τυπισα :2funny: :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Τι διάολο ρε μουνίτσα; Στο μαγαζί του Φλωρινιώτη δουλεύεις;  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Τι διάολο ρε μουνίτσα; Στο μαγαζί του Φλωρινιώτη δουλεύεις;  :grin:

οχι...με τα λαμε δεν τα παει καλα ευτυχως για την οραση μας... :grin: μονο με τα ατυχη ζωακια εχει μια εμμονη μαλλον τα οποι πρωι πρωι αναγκαζομαστε να βλεπουμε...ψυχεδελεια το ανιμαλ πριντ λεμεεεεεεεεεεεεεεε (το οποιο ΣΙΧΕΝΟΜΑΙ)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οχι.εγω ας πουυμε ξερω οτι ειμαι τριμπαζο και νιωθω λιγο πιο μπαζο απο οσο ειμαι. :-

καλα αυτο ειναι το αλλο ακρο του κομπλεξισμου στις γκομενες...δηλαδη ή θα νομιζουμε οτι ειμαστε ζιζελ ή οτι ειμαστε σαμιωτακη χωρις να ειμαστε....κοινως καμια επαφη με την πραγματικοτητα :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom