Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειναι κομπλεξ.η πραγματικοτητα ειναι.οταν εισαι 1.63 και 94κιλα πως να νιωθεις δλδ?μονδελο της βικτοριας της μυστικοπαθους;

Γιατί δεν στρώνεις τον κώλο σου κάτω και να τα χάσεις Λουκ;  ;)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
από το να φόραγε φαρδιές μπλούζες και παντελόνια και να πέρναγε παντελώς αδιάφορη καλύτερα έτσι ;) τώρα μπορεί να γυαλίσει και σε κανέναν που δεν γαμάει μόνο μοντέλα και να της τον σφυρίξει ενώ αν ήταν μαζεμένη... ;)
σε αυτο εχεις δικιο ...και η κακη διαφημιση ειναι καλυτερη απο το τπτ :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Δεν μου λετε;
Τελικα τί αυτοκίνητο ήταν μάθαμε

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
οχι...αν ηταν ξεκωλιδι δε θα την σχολιαζα...τα ξεκωλιδια δε με ενοχλουν...τη συγκεκριμενη οπως λεει και ενας φιλος "ουτε να του τον δει" :2funny: ματι αγελαδινο κοιταζει το απειρο (μοιραια γαρ) και το μπυροκοιλι νομιζω θα σε εμποδιζει να κεντραρεις την οπη...δεν μιλαμε για απλο μπυροκοιλι....μου ρχεται να τραβηξω φωτο και να την ανεβασω αλλα δε μου παει καρδια....

:2funny:

Δεν υπάρχεις! Αυτά σε μαθαίνανε στην Λεόντειο;  :2funny:

τες παν το θεμα δεν ειναι η τεραστια κοιλια/κωλος/μπουτια αλλα ο τροπος διαχειρησης τους...

:thumbsup:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σόρυ απλά εσύ δεν έγραψες ότι σου φάνηκε απολύτως φυσιολογικό όταν έμαθες ότι σε κεράτωνε; ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ όμως. Αν το είχες μάθει όταν τα χατε , θα της είχες ανοίξει το κεφάλι μάλλον. Το ίδιο πράμα λέμε ....

Κατά τα άλλα συμφωνώ τα πάθη είναι ανθρώπινα.
Εδώ γινόταν χαμός όταν μου "τακτοποιούσε" το γραφείο μου (σα τη μάνα μου...Δε ξέρουν για την τάξη του σύμπαντος μέσα από την αταξία του!!) , λες να μη γινόταν με το κέρατο; Απλά λίγο δύσκολο εκείνη τη στιγμή να κουλάρεις και το δεις ψύχραιμα!! Στο μετά απλά είσαι πιο ήρεμος και τα βλέπεις αποστασιοποιημένα. Εγώ απλά προσκυνώ εκείνους/εκείνες που μπορούν να σταθούν ψύχραιμοι όταν είναι σε σχέση και μαθαίνουν πως ο άλλος/άλλη το φαράει.
Απλά αυτό που λέω πως είναι τραγικό εν έτη 2011 να λές "και να ξενογαμήσει ο άντρας δε τρέχει τίποτα, ενώ αν ξενογαμήσει η γυναίκα ο ήλιος θα ανατείλει από τη δύση και θα παγώσει η κόλαση" για να δικαιολογήσουν τις μπινιές τους, αλλά για να δείξουν πως είναι και άντρες και δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
παπαρια αυτογνωσια εχω επιτηδες τα λεω για να πεταχτουν οσοι με ξερουν και να πουνε "ελα ρε μην τα λες αυτα μια χαρα εισαι....θεα θεα" κτλ κτλ κτλ :2funny:

Έλα τώρα μια κούκλα είσαι mounitsa και το ξέρεις .....  :grin:

ξερεις οπως κατι τραγικες φωτογραφιες που βαζουν στο fb και απο κατω οι αυλικοι γραφουν "εισαι θεαααααααααααααααα" (ειτε ειναι επιδοξοι γαμιαδες ειτε ειναι "ασπονδες" φιλες) για ποια αυτογνωσια μιλαμε? δεν υπαρχει αυτογνωσια σε αυτη τη χωρα

Ελλοχεύουν απροκάλυπτα ναι!   :2funny:

Αλλά η φιλαρέσκεια είναι γένος θυληκού.  :cheesy:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Εδώ γινόταν χαμός όταν μου "τακτοποιούσε" το γραφείο μου (σα τη μάνα μου...Δε ξέρουν για την τάξη του σύμπαντος μέσα από την αταξία του!!) , λες να μη γινόταν με το κέρατο; Απλά λίγο δύσκολο εκείνη τη στιγμή να κουλάρεις και το δεις ψύχραιμα!! Στο μετά απλά είσαι πιο ήρεμος και τα βλέπεις αποστασιοποιημένα. Εγώ απλά προσκυνώ εκείνους/εκείνες που μπορούν να σταθούν ψύχραιμοι όταν είναι σε σχέση και μαθαίνουν πως ο άλλος/άλλη το φαράει.
Απλά αυτό που λέω πως είναι τραγικό εν έτη 2011 να λές "και να ξενογαμήσει ο άντρας δε τρέχει τίποτα, ενώ αν ξενογαμήσει η γυναίκα ο ήλιος θα ανατείλει από τη δύση και θα παγώσει η κόλαση" για να δικαιολογήσουν τις μπινιές τους, αλλά για να δείξουν πως είναι και άντρες και δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους...
εισαι δικος μου τυπε :rockon: :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δηλαδη αμα φοραγε απλα ενα ωραιο ντεκολτε θα περναγε απαρατηρητη? ή μια μπλουζα μεχρι λιγο κατω απο το κουμπι του τζιν? ή αμα εβαζε μια φουστα κατω απο το γονατο? και για να καταλαβω ετσι ειναι οι "εντυπωσιακες" που δεν περνανε απαρατηρητες και τους τον σφυριζουν? τες παν γουστα ειναι αυτα...για μενα ειναι γκροτεσκ θεαμα το να μην ξερεις πώς διαολο ειναι το σωμα σου και τι ρουχα πρεπει να του βαλεις...δεν ειπαμε να ντυθει καλογρια
ναι ;)
αν είναι για τα μπάζα όπως λες αυτά είναι πασαλείμματα, δεν κάνουν δουλειά ;)
για να τραβήξει την προσοχή θα πρέπει αναγκαστικά να προκαλέσει :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom