mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Δεν υπάρχεις! Αυτά σε μαθαίνανε στην Λεόντειο;
η λεοντειος ειναι χαμετυπειο....με προσβαλλεις...
Δεν υπάρχεις! Αυτά σε μαθαίνανε στην Λεόντειο;
γρηγορη αυτοι που τα λενε αυτα να ξερεις οτι ειναι αυτοι που οχι μονο τρωνε κερατο αβερτα αλλα το ξερουν και δεν μιλανε ;)οποτε τη μενει..να κανουν τους κοκορες εκ του ασφαλους ;)Απλά αυτό που λέω πως είναι τραγικό εν έτη 2011 να λές "και να ξενογαμήσει ο άντρας δε τρέχει τίποτα, ενώ αν ξενογαμήσει η γυναίκα ο ήλιος θα ανατείλει από τη δύση και θα παγώσει η κόλαση" για να δικαιολογήσουν τις μπινιές τους, αλλά για να δείξουν πως είναι και άντρες και δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους...
ναι ;)
αν είναι για τα μπάζα όπως λες αυτά είναι πασαλείμματα, δεν κάνουν δουλειά ;)
για να τραβήξει την προσοχή θα πρέπει αναγκαστικά να προκαλέσει
Έλα τώρα μια κούκλα είσαι mounitsa και το ξέρεις .....
Ελλοχεύουν απροκάλυπτα ναι!
Αλλά η φιλαρέσκεια είναι γένος θυληκού.
δε χωραει πουθενα.
ολοι ζητουν επιβεβαιωση ,ανεβαινουν ψυχολογικα ;)μονο τον θανατο μπορει να προκαλεσει....των αισθησεων μας...τες παν
τελευταιως ειναι και αρσενικου και τα περιστατικα αυξανουν επικινδυνως....περαν της πλακας και τα σερνικα αποζητουν διακαως την επιβεβαιωση...απλα οχι του πιο ομορφου μπουστου-κουαφ-μακιγιαζ-πισινου
δεν εχουν ολοι την ιδια θεληση τυπε
Αν αληθεύει αυτό που έγραψες κάτσε και χάσε. Για σένα. Εύκολο είναι. Και εγώ έχασα κάποτε 30 κιλά.
Αν αληθεύει αυτό που έγραψες κάτσε και χάσε. Για σένα. Εύκολο είναι. Και εγώ έχασα κάποτε 30 κιλά.
δηλαδη η φωτο στο αβαταρ σου ειναι το πριν τυπε?Και εγώ έχασα κάποτε 30 κιλά.
δηλαδη η φωτο στο αβαταρ σου ειναι το πριν τυπε?
η λεοντειος ειναι χαμετυπειο....με προσβαλλεις...
δε γελαω.χαμογελαω.Γιατί γελάς;
μονο τον θανατο μπορει να προκαλεσει....των αισθησεων μας...τες παν
τελευταιως ειναι και αρσενικου και τα περιστατικα αυξανουν επικινδυνως....περαν της πλακας και τα σερνικα αποζητουν διακαως την επιβεβαιωση...απλα οχι του πιο ομορφου μπουστου-κουαφ-μακιγιαζ-πισινου
Ουρσουλίνα μας εσύ!
δε γελαω.χαμογελαω.
chaque jour une ursuline toujours une ursuline
απλα χαμογελασα.δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω.Δεν με πιστεύεις μάλλον ε;
chaque jour une ursuline toujours une ursuline
Πεσ' τα σ' αυτούς που θέλουνε να τον βγάζουνε συνέχεια γυαλιστερό λες και το κωλάντερο είναι γλώσσα...χαχαχαχα οχι ρε καμια σχεση...με τον τωρινο ο κωλος παει κι ερχεται απλα οπως εχουμε ξαναπει εδω στο φορουμ...ο κωλος θελει μαστορα...ε δε μπορει το καθε τσουτσεκι να πηδηξει κωλαρακι πως να το κανουμε
Γεια σε ολο το φορουμ !
Απο προχθες το βραδακι εχω παθει την πλακα της ζωης μου και δεν μπορω να ηρεμησω...
Ειδα το αυτοκινητο του αντρα μου εξω απο γνωστο στουντιο >, ενω το απογευμα που ειχαμε τηλεφωνηθει μου ειχε πει θ'αργησει,οτι ειναι ακομη στην επιστροφη απο επαγγελματικο ταξιδι και οτι δεν θα μπορεσει να΄ρθει μαζι μου στο γιατρο (ειμαι εγκυος !!)
Βασικα και εγω δεν ηταν να περασω απο εκει, αλλα στην επιστροφη απο το ιατρειο θελησα να περασω απο ενα καταστημα και επεσα πανω στο αυτοκινητο του
Δεν υπαρχει αμφιβολια να εκανα λαθος....Το κακο ειναι οτι εγω μουδιασα και σαστισα χωρις να κανω κατι εκεινη την ωρα... Γυρισα σπιτι και ετρεμα...
..οταν επεστρεψε, εξαφανιστηκε για ντουζ (μετα το ταξιδι > > :- και μετα φερνοταν σα να μη τρεχει τιποτα !
Εγω δεν μπορεσα να του μιλησω, τι να του πω, θα το αρνηθει...
βασικα νομιζω αν το ξεστομισω, τοτε θα γινει πραγματικοτητα, τωρα ακομα το εχω σαν κρυφο εφιαλτη.. θα γκρεμιστουν ολα
για να σας προλαβω...
ΝΑΙ, η εγκυμοσυνη ηταν κοινη επιθυμια !!
Στο σεξ περνουσαμε αρκετα καλα ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο.. νομιζα....
παντως δεν υπηρχε εκφρασμενη επιθυμια που να εμεινε ανεκπληρωτη.. εκτος αν επιθυμουσε τοσον καιρο κατι κρυφα,,,
Τι να κανω΄???
οσο το σκεφτομαι καταλαβαινω οτι δεν ηταν ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια του φορα...
Να τα τιναξω ολα στον αερα ??? Οικονομικα ειμαι ανεξαρτητη, δηλαδη δεν εψαχνα κουβαλητη...θα μπορουσα να φυγω τωρα, βεβαια θα γινουμε..αστα...
Απο εσας κανεις εχει απιστησει / παει σε ιεροδουλη με εγκυμονουσα γυναικα ??
Θα μου πειτε ποια η διαφορα...???
Νομιζα οτι υπηρχε !!!!
Η βλαμμενη προσπαθω να τον καταλαβω κιολας...
καλα εκανε διοτι εσυ εισαι εγκυος και ο αντρας δεν αισθανεται ωραια να κανει ερωτα μαζισου στην κατασταση σου. ηθελε και αυτος να αδειαση καπου και δεν εδωσε δικαιωμα να πεις οτι βρηκε γκομενα. πηγε πληρωσε και εκανε την δουλιτσα του.