pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Σεμνάααα,παντρεμένη η κυρά λέμε.Τελικα εχω κανει λαθος. Δεν εισαι καύλα.
Εισαι πολύ καύλα.
Σεμνάααα,παντρεμένη η κυρά λέμε.Τελικα εχω κανει λαθος. Δεν εισαι καύλα.
Εισαι πολύ καύλα.
το θεωρει.και δεν τον καταπιεσα ποτε.βγαινει ,μπαινει παει ερχεται.δεν αλληλοελεγχομαστε κ δε πριζομαστε.Τη λουκριτια ρωταω επειδη μιλαγατε για το θεμα της σιγουριας περι απιστιας...και επειδη ξερω οτι η λουκ την τανα θα την θεωρησει κερατο απλα αναρωτιεμαι αν και ο δικος της μοιαζεται την ιδια αποψη (ή την εχει αφησει να πιστευει αυτο οπως οι περισσοτεροι αντρες)
Το τι έλεγα εγώ στις προηγούμενες μου σχέσεις δε νομίζω πως ενδιαφέρει κανένα. Αν και έχω γράψει πως όταν δε περνούσα καλά με μια πρώην μου στο σεξ ξενοπήδησα. ΔΕ της το είπα. Όταν χωρήσαμε έμαθα πως ξενοπηδιόταν και αυτή. Δε γύρισα να τη πω πουτάνα, σκύλα , σκρόφα στον έναν και τον άλλον. Το θεώρησα ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
Ότι δεν έχει δει κατι καλούς διπλούς που κυκλοφορουν.
ότι θέλει να κλείσει το κύκλωμαΔηλαδή αν τύχει και πιάσουμε την γυναίκα/γκόμενα/ερωμένη μας στο κρεβάτι στημένη στα τέσσερα με έναν 25ποντο δονητή μπροστά και έναν εικοσάποντο πίσω, τί θα πρέπει να σκεφτούμε κατά την εκτίμησή σας;
Άμα τον πληρώσω να με πηδήξει δε θα είναι κέρατο.Σεμνάααα,παντρεμένη η κυρά λέμε.
ο,τι γνωριζεται με το σωμα της, αγαπαει τον εαυτο της και κανει σκληρη προπονηση για να πετυχει τα στανταρτς
εκλαψα να σε καλα τυπισαΌτι δεν έχει δει κατι καλούς διπλούς που κυκλοφορουν.
νομιζω σε αγαπησα
ο,τι γνωριζεται με το σωμα της, αγαπαει τον εαυτο της και κανει σκληρη προπονηση για να πετυχει τα στανταρτς
Αμά είναι να τον πληρώσεις να σε πηδήξει προηγούμαι.Άμα τον πληρώσω να με πηδήξει δε θα είναι κέρατο.
Πουτάνα κρίσηΑμά είναι να τον πληρώσεις να σε πηδήξει προηγούμαι.
δε το θεωρει μη επιληψιμο .το θεωρει κερατο κανονικα κ με τον νομο.
ότι θέλει να κλείσει το κύκλωμα
Gregory πολύ άνετο σε βρίσκω.
Αν το μάθαινες όμως κατά τη διάρκεια της σχέσης δεν θα σε πείραζε δλδ;
σε μερικές γκόμενες χάνονται πολλά αμπέρ από τον κώλοΓιατί; Παρουσιάζει διαρροές; Σπινθηρισμό; Άλλο;
οταν αγαπας ή συμπαθεις ή εξαναγκαζεσαι κοινωνικα λες τα κατα συνθηκη ψευδη...
Τα στάνταρντς ε;
λουκ μου δεν υπαρχει λογος να το κουραζουμε...ολοι λεμε διαφορα και πολλες φορες απλα αφηνουμε να τον αλλον να πιστεψει αυτο που θελει ο ιδιος....δεν γνωριζω πολλους αντρες (κανενα για την ακριβεια) που να θεωρει τις τανες κερατο....και μενα κατα καιρους οι γκομενοι μου λεγανε οτι θεωρουν τα μπουρδελα κερατο...και μια φιλη μου ελεγε στον πρωην της οτι το πρωκτικο ειναι η μεγαλυτερη ηδονη που υπαρχει για τη γυναικα....και στη δουλεια λεω σε ενα τρολ συναδελφο οτι ειναι θεσπεσια καθε μερα με τα ρουχα που φοραει και το πατσοκοιλο να ξεχειλιζει κατω απο το κοντο μπλουζακι....και η μανα μου παντα μου ελεγε οτι ειμαι το πιο ομορφο παιδακι του σχολειου (και το πιο εξυπνο) και τι να λενε ολα αυτα? οταν αγαπας ή συμπαθεις ή εξαναγκαζεσαι κοινωνικα λες τα κατα συνθηκη ψευδη...και ολοι θεωρουν τις πουτανες κερατο μεχρι να τους πιασουν επ αυτοφωρο να τις πηδανε
Μπα όχι κ χωρίς την κρίση θα ίσχυε το ίδιο ,είναι αρχή μου:Πουτάνα κρίση