Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τη λουκριτια ρωταω επειδη μιλαγατε για το θεμα της σιγουριας περι απιστιας...και επειδη ξερω οτι η λουκ την τανα θα την θεωρησει κερατο απλα αναρωτιεμαι αν και ο δικος της μοιαζεται την ιδια αποψη (ή την εχει αφησει να πιστευει αυτο οπως οι περισσοτεροι αντρες) :)
το θεωρει.και δεν τον καταπιεσα ποτε.βγαινει ,μπαινει παει ερχεται.δεν αλληλοελεγχομαστε κ δε πριζομαστε.
μπορει να κανει οτι θελει.γ αυτο δε τον φοβαμαι γ απιστια.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το τι έλεγα εγώ στις προηγούμενες μου σχέσεις δε νομίζω πως ενδιαφέρει κανένα. Αν και έχω γράψει πως όταν δε περνούσα καλά με μια πρώην μου στο σεξ ξενοπήδησα. ΔΕ της το είπα. Όταν χωρήσαμε έμαθα πως ξενοπηδιόταν και αυτή. Δε γύρισα να τη πω πουτάνα, σκύλα , σκρόφα στον έναν και τον άλλον. Το θεώρησα ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.

Gregory πολύ άνετο σε βρίσκω.

Αν το μάθαινες όμως κατά τη διάρκεια της σχέσης δεν θα σε πείραζε δλδ;  :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δηλαδή αν τύχει και πιάσουμε την γυναίκα/γκόμενα/ερωμένη μας στο κρεβάτι στημένη στα τέσσερα με έναν 25ποντο δονητή μπροστά και έναν εικοσάποντο πίσω,  τί θα πρέπει να σκεφτούμε κατά την εκτίμησή σας;
ότι θέλει να κλείσει το κύκλωμα :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δε το θεωρει μη επιληψιμο .το θεωρει κερατο κανονικα κ με τον νομο.

λουκ μου δεν υπαρχει λογος να το κουραζουμε...ολοι λεμε διαφορα και πολλες φορες απλα αφηνουμε να τον αλλον να πιστεψει αυτο που θελει ο ιδιος....δεν γνωριζω πολλους αντρες (κανενα για την ακριβεια) που να θεωρει τις τανες κερατο....και μενα κατα καιρους οι γκομενοι μου λεγανε οτι θεωρουν τα μπουρδελα κερατο...και μια φιλη μου ελεγε στον πρωην της οτι το πρωκτικο ειναι η μεγαλυτερη ηδονη που υπαρχει για τη γυναικα....και στη δουλεια λεω σε ενα τρολ συναδελφο οτι ειναι θεσπεσια καθε μερα με τα ρουχα που φοραει και το πατσοκοιλο να ξεχειλιζει κατω απο το κοντο μπλουζακι....και η μανα μου παντα μου ελεγε οτι ειμαι το πιο ομορφο παιδακι του σχολειου (και το πιο εξυπνο) και τι να λενε ολα αυτα? :grin: :grin: :grin: οταν αγαπας ή συμπαθεις ή εξαναγκαζεσαι κοινωνικα λες τα κατα συνθηκη ψευδη...και ολοι θεωρουν τις πουτανες κερατο μεχρι να τους πιασουν επ αυτοφωρο να τις πηδανε :)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
λουκ μου δεν υπαρχει λογος να το κουραζουμε...ολοι λεμε διαφορα και πολλες φορες απλα αφηνουμε να τον αλλον να πιστεψει αυτο που θελει ο ιδιος....δεν γνωριζω πολλους αντρες (κανενα για την ακριβεια) που να θεωρει τις τανες κερατο....και μενα κατα καιρους οι γκομενοι μου λεγανε οτι θεωρουν τα μπουρδελα κερατο...και μια φιλη μου ελεγε στον πρωην της οτι το πρωκτικο ειναι η μεγαλυτερη ηδονη που υπαρχει για τη γυναικα....και στη δουλεια λεω σε ενα τρολ συναδελφο οτι ειναι θεσπεσια καθε μερα με τα ρουχα που φοραει και το πατσοκοιλο να ξεχειλιζει κατω απο το κοντο μπλουζακι....και η μανα μου παντα μου ελεγε οτι ειμαι το πιο ομορφο παιδακι του σχολειου (και το πιο εξυπνο) και τι να λενε ολα αυτα? :grin: :grin: :grin: οταν αγαπας ή συμπαθεις ή εξαναγκαζεσαι κοινωνικα λες τα κατα συνθηκη ψευδη...και ολοι θεωρουν τις πουτανες κερατο μεχρι να τους πιασουν επ αυτοφωρο να τις πηδανε :)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom