Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
λουκ μου δεν υπαρχει λογος να το κουραζουμε...ολοι λεμε διαφορα και πολλες φορες απλα αφηνουμε να τον αλλον να πιστεψει αυτο που θελει ο ιδιος....δεν γνωριζω πολλους αντρες (κανενα για την ακριβεια) που να θεωρει τις τανες κερατο....και μενα κατα καιρους οι γκομενοι μου λεγανε οτι θεωρουν τα μπουρδελα κερατο...και μια φιλη μου ελεγε στον πρωην της οτι το πρωκτικο ειναι η μεγαλυτερη ηδονη που υπαρχει για τη γυναικα....και στη δουλεια λεω σε ενα τρολ συναδελφο οτι ειναι θεσπεσια καθε μερα με τα ρουχα που φοραει και το πατσοκοιλο να ξεχειλιζει κατω απο το κοντο μπλουζακι....και η μανα μου παντα μου ελεγε οτι ειμαι το πιο ομορφο παιδακι του σχολειου (και το πιο εξυπνο) και τι να λενε ολα αυτα? :grin: :grin: :grin: οταν αγαπας ή συμπαθεις ή εξαναγκαζεσαι κοινωνικα λες τα κατα συνθηκη ψευδη...και ολοι θεωρουν τις πουτανες κερατο μεχρι να τους πιασουν επ αυτοφωρο να τις πηδανε :)
την ξερεις την αποψη μου εδω κ καιρο...δε θα αλλαξει ακομα...μπορει να φαινεται οτι ζω σε συννεφακι οτι ειμαι πολυ μπεμπα στο μυαλο κ τετοια αλλα δεν ειναι ετσι.
δεν εχει κ νοημα να πεισω κανεναν φυσικα...
οποτε.... :sunglasses:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
αφου και αυτος το ιδιο εκανε....προφανως κατι δεν πηγαινε καλα....

Ε άλλο να το μαθαίνεις εκ των υστέρων. Το να το ξέρεις και να το δέχεσαι παράλληλα; Λίγο δύσκολο το κόβω .....

Εκτός αν και οι 2 είναι χύμα ..... αλλά είναι σχέση αυτό;

Πιο πολύ σε fuck boddies φέρνει .....  :P

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
σε μερικές γκόμενες χάνονται πολλά αμπέρ από τον κώλο :sunglasses:

Πρέπει να παραδεχθώ ότι έχετε δίκιο. Μερικές φορές η διαφορά δυναμικού είναι μεγάλη.  :thefinge: (Με πολύμετρο)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
την ξερεις την αποψη μου εδω κ καιρο...δε θα αλλαξει ακομα...μπορει να φαινεται οτι ζω σε συννεφακι οτι ειμαι πολυ μπεμπα στο μυαλο κ τετοια αλλα δεν ειναι ετσι.
δεν εχει κ νοημα να πεισω κανεναν φυσικα...
οποτε.... :sunglasses:
Να σταματήσεις να γράφεις πρηζοντάς τα μας,τί λες;;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Να σταματήσεις να γράφεις πρηζοντάς τα μας,τί λες;;
ελα πες την αληθεια.σου ειπε η χαρτοριχτρα σου οτι σημερα θα την βγαλεις καθαρη κ το χαψες;;;
αλλιως δεν εξηγειται...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

αλλο να στο περιγραφω και αλλο να το βλεπεις....και ειναι και χαΪβανι μπετοτουβλο που το παιζει μοιραια γκομενα...και αν ηταν μονο το πατσοκοιλο δεν θα ελεγα τιποτα....αλλα που πας μωρη με την κοντη μπολουζιτσα που ειναι 3 νουμερα μικροτερη σου? μου θυμιζει κατι μπαρμπαδες που τους ανεβαινει το τ-σερτ και βγαινει απο κατω η μποιροκοιλια...και το χειροτερο??? δεν κανει ΚΑΝ την προσπαθεια να κατεβασει το μπλουζακι να γλυτωσει λιγο την αισθητικη μας!!! ζω μερες φρικης το τελευταιο διαστημα :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Gregory πολύ άνετο σε βρίσκω.

Αν το μάθαινες όμως κατά τη διάρκεια της σχέσης δεν θα σε πείραζε δλδ;  :think:
Εκτός και αν είσαι 15 χρονών και δεν έχεις κάνει ποτέ σου σχέση δικαιολογείτε αυτή η ερώτηση! Είναι φυσικό όταν έχεις σχέση και ακόμα και εσύ ξενοπηδάς όταν μάθεις πως το έτερον σου ήμιση ξενογαμεί να τα πάθεις ταπηροκρανίωση. Είτε είσαι άντρας είτε είσαι γυναίκα. Θεωρώ πως αν η τότε σχέση μου (που ξενοπηδιόταν) μάθαινε ότι ξενοπηδάω θα μου είχε πετάξυ στη καλύτερη κανένα βάζο στο κεφάλι. Έτσι και εγώ αν μάθαινε (ενώ ήμασταν σε σχεση) πως ξενοπηδιόταν (ενώ και εγώ ξενοπηδούσα) θα γινόταν χαμός. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ότι έκανα καλά που ξενοπηδούσα. Παλιότερα έχω γράψει πως ήταν ΠΟΛΥ μεγάλο μου λάθος. Από τη στιγμή που δε περνούσα καλά στο σεξ έπρεπε να της πω "δε πάει, τα λέμε" και να κάνω ότι θέλω παρά αυτό το πράγμα. Αλλά από την άλλη δε πάω και για πάπας ούτε λέω πως είμαι θεός...Αλλά από την άλλη δε λέω "ας γαμεί μωρέ ο άντρας, δε τρέχει κάστανο. Αλλά η γυναίκαααα..όλα και όλα". Προσπαθώ στις σχέσεις μου να είμαι ειλικρινείς. Άλλες φορές τα καταφέρνω και άλλες όχι...Ανθρώπινα (και όχι αντρικά ΜΟΝΟ) τα πάθη!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αλλο να στο περιγραφω και αλλο να το βλεπεις....και ειναι και χαΪβανι μπετοτουβλο που το παιζει μοιραια γκομενα...και αν ηταν μονο το πατσοκοιλο δεν θα ελεγα τιποτα....αλλα που πας μωρη με την κοντη μπολουζιτσα που ειναι 3 νουμερα μικροτερη σου? μου θυμιζει κατι μπαρμπαδες που τους ανεβαινει το τ-σερτ και βγαινει απο κατω η μποιροκοιλια...και το χειροτερο??? δεν κανει ΚΑΝ την προσπαθεια να κατεβασει το μπλουζακι να γλυτωσει λιγο την αισθητικη μας!!! ζω μερες φρικης το τελευταιο διαστημα :2funny:
δεν εχει πιο τραγικο απο τις γκομενες που νομιζουν οτι ειναι η ζιζελ ενω ειναι το λιγοτερο η ευαγγελια σαμιωτακη.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πρέπει να παραδεχθώ ότι έχετε δίκιο. Μερικές φορές η διαφορά δυναμικού είναι μεγάλη.  :thefinge: (Με πολύμετρο)

γι'αυτό πρέπει να τις γαμάμε στον κώλο ώστε να μην έχουμε απώλειες ενέργειας και ρετάρει το σύστημα :birdman: (με δοκιμαστικό κατσαβίδι στον κώλο σας :birdman: )

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ελα πες την αληθεια.σου ειπε η χαρτοριχτρα σου οτι σημερα θα την βγαλεις καθαρη κ το χαψες;;;
αλλιως δεν εξηγειται...
Απλά πέρασα θωρακισμένη πόρτα κ θέλω να την τεστάρω.... :sunglasses:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε άλλο να το μαθαίνεις εκ των υστέρων. Το να το ξέρεις και να το δέχεσαι παράλληλα; Λίγο δύσκολο το κόβω .....

Εκτός αν και οι 2 είναι χύμα ..... αλλά είναι σχέση αυτό;

Πιο πολύ σε fuck boddies φέρνει .....  :P

μα....αμα το ξερεις μεσα στη σχεση και ξερεις οτι και εσυ ξενοπηδας σημαινει οτι προφανως υπαρχει προβλημα και απο τους δυο και απλα τελειωνεις τη σχεση...δηλαδη μεσα στη σχεση θα την πει καρια και σκροφα?? αφου και αυτος το ιδιο κανει! θα ειχε νοημα (λεμε τωρα) εαν αυτος ζουσε στον κοσμο του μες τα μελια και ξαφνικα μαθαινε οτι αυτη σκυλοπηδιεται μεχρι και με τα καγκελα του κρεβατιου :P

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

:2funny:

Άστα να πάνε .....  :P

Γνώριμο σκηνικό ..... αντί να κόψουν πρώτα τις μάσες , πάνε και αγοράζουν ό,τι να ναι .... :grin:

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους .....  :sunglasses:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εδω μια χοντρη (να ξεχειλιζουν τα πατσα )   σκαει στο γυμναστηριο με κοντο βραδυνο μπλουζακι και το πιστευει οτι ολοι την κοιτανε...

ελεος πια  :2funny: :2funny:ειναι αιδια και γελοιο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ανοργασμικιά θα 'τανε και κατηγορούσε τον κώλο της γι' αυτό...

χαχαχαχα οχι ρε καμια σχεση...με τον τωρινο ο κωλος παει κι ερχεται :P απλα οπως εχουμε ξαναπει εδω στο φορουμ...ο κωλος θελει μαστορα...ε δε μπορει το καθε τσουτσεκι να πηδηξει κωλαρακι πως να το κανουμε :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θέμα prestige είναι δλδ ε;  :2funny:

καλε για προσωπικη βελτιωση γινεται...ποιος το βλεπει το πρεστιζ μες τα σκοταδια? εκτος αν ενδιαφερεται καποιος για amateur couple personal video :2funny: πως κανεις διαλογισμο? γιογκα? ομμμμμμμμμμμμμ ομμμμμμμμμμμμμμμ.......ε το ιδιο πραγμα ειναι....να μην ξεκινησω και με τις ασκησουλες οργασμου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom