mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Παντοτινή μου παλλακίδα. :-* :-* :-*
Πφφφφ....μαλαγανα....
Παντοτινή μου παλλακίδα. :-* :-* :-*
την ξερεις την αποψη μου εδω κ καιρο...δε θα αλλαξει ακομα...μπορει να φαινεται οτι ζω σε συννεφακι οτι ειμαι πολυ μπεμπα στο μυαλο κ τετοια αλλα δεν ειναι ετσι.λουκ μου δεν υπαρχει λογος να το κουραζουμε...ολοι λεμε διαφορα και πολλες φορες απλα αφηνουμε να τον αλλον να πιστεψει αυτο που θελει ο ιδιος....δεν γνωριζω πολλους αντρες (κανενα για την ακριβεια) που να θεωρει τις τανες κερατο....και μενα κατα καιρους οι γκομενοι μου λεγανε οτι θεωρουν τα μπουρδελα κερατο...και μια φιλη μου ελεγε στον πρωην της οτι το πρωκτικο ειναι η μεγαλυτερη ηδονη που υπαρχει για τη γυναικα....και στη δουλεια λεω σε ενα τρολ συναδελφο οτι ειναι θεσπεσια καθε μερα με τα ρουχα που φοραει και το πατσοκοιλο να ξεχειλιζει κατω απο το κοντο μπλουζακι....και η μανα μου παντα μου ελεγε οτι ειμαι το πιο ομορφο παιδακι του σχολειου (και το πιο εξυπνο) και τι να λενε ολα αυτα? οταν αγαπας ή συμπαθεις ή εξαναγκαζεσαι κοινωνικα λες τα κατα συνθηκη ψευδη...και ολοι θεωρουν τις πουτανες κερατο μεχρι να τους πιασουν επ αυτοφωρο να τις πηδανε
αφου και αυτος το ιδιο εκανε....προφανως κατι δεν πηγαινε καλα....
σε μερικές γκόμενες χάνονται πολλά αμπέρ από τον κώλο
Να σταματήσεις να γράφεις πρηζοντάς τα μας,τί λες;;την ξερεις την αποψη μου εδω κ καιρο...δε θα αλλαξει ακομα...μπορει να φαινεται οτι ζω σε συννεφακι οτι ειμαι πολυ μπεμπα στο μυαλο κ τετοια αλλα δεν ειναι ετσι.
δεν εχει κ νοημα να πεισω κανεναν φυσικα...
οποτε....
Ανοργασμικιά θα 'τανε και κατηγορούσε τον κώλο της γι' αυτό...και μια φιλη μου ελεγε στον πρωην της οτι το πρωκτικο ειναι η μεγαλυτερη ηδονη που υπαρχει για τη γυναικα....
ελα πες την αληθεια.σου ειπε η χαρτοριχτρα σου οτι σημερα θα την βγαλεις καθαρη κ το χαψες;;;Να σταματήσεις να γράφεις πρηζοντάς τα μας,τί λες;;
ε ναι τοσες τσοντες κυκλοφορυν...εχουν ανεβει τα στανταρτς λεμε....που να τις πιασεις τις πορνοσταρ αν δεν το ριξεις στην ατομικη προπονηση?
Εκτός και αν είσαι 15 χρονών και δεν έχεις κάνει ποτέ σου σχέση δικαιολογείτε αυτή η ερώτηση! Είναι φυσικό όταν έχεις σχέση και ακόμα και εσύ ξενοπηδάς όταν μάθεις πως το έτερον σου ήμιση ξενογαμεί να τα πάθεις ταπηροκρανίωση. Είτε είσαι άντρας είτε είσαι γυναίκα. Θεωρώ πως αν η τότε σχέση μου (που ξενοπηδιόταν) μάθαινε ότι ξενοπηδάω θα μου είχε πετάξυ στη καλύτερη κανένα βάζο στο κεφάλι. Έτσι και εγώ αν μάθαινε (ενώ ήμασταν σε σχεση) πως ξενοπηδιόταν (ενώ και εγώ ξενοπηδούσα) θα γινόταν χαμός. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ότι έκανα καλά που ξενοπηδούσα. Παλιότερα έχω γράψει πως ήταν ΠΟΛΥ μεγάλο μου λάθος. Από τη στιγμή που δε περνούσα καλά στο σεξ έπρεπε να της πω "δε πάει, τα λέμε" και να κάνω ότι θέλω παρά αυτό το πράγμα. Αλλά από την άλλη δε πάω και για πάπας ούτε λέω πως είμαι θεός...Αλλά από την άλλη δε λέω "ας γαμεί μωρέ ο άντρας, δε τρέχει κάστανο. Αλλά η γυναίκαααα..όλα και όλα". Προσπαθώ στις σχέσεις μου να είμαι ειλικρινείς. Άλλες φορές τα καταφέρνω και άλλες όχι...Ανθρώπινα (και όχι αντρικά ΜΟΝΟ) τα πάθη!Gregory πολύ άνετο σε βρίσκω.
Αν το μάθαινες όμως κατά τη διάρκεια της σχέσης δεν θα σε πείραζε δλδ;
δεν εχει πιο τραγικο απο τις γκομενες που νομιζουν οτι ειναι η ζιζελ ενω ειναι το λιγοτερο η ευαγγελια σαμιωτακη.αλλο να στο περιγραφω και αλλο να το βλεπεις....και ειναι και χαΪβανι μπετοτουβλο που το παιζει μοιραια γκομενα...και αν ηταν μονο το πατσοκοιλο δεν θα ελεγα τιποτα....αλλα που πας μωρη με την κοντη μπολουζιτσα που ειναι 3 νουμερα μικροτερη σου? μου θυμιζει κατι μπαρμπαδες που τους ανεβαινει το τ-σερτ και βγαινει απο κατω η μποιροκοιλια...και το χειροτερο??? δεν κανει ΚΑΝ την προσπαθεια να κατεβασει το μπλουζακι να γλυτωσει λιγο την αισθητικη μας!!! ζω μερες φρικης το τελευταιο διαστημα
Πρέπει να παραδεχθώ ότι έχετε δίκιο. Μερικές φορές η διαφορά δυναμικού είναι μεγάλη. (Με πολύμετρο)
Απλά πέρασα θωρακισμένη πόρτα κ θέλω να την τεστάρω....ελα πες την αληθεια.σου ειπε η χαρτοριχτρα σου οτι σημερα θα την βγαλεις καθαρη κ το χαψες;;;
αλλιως δεν εξηγειται...
Ε άλλο να το μαθαίνεις εκ των υστέρων. Το να το ξέρεις και να το δέχεσαι παράλληλα; Λίγο δύσκολο το κόβω .....
Εκτός αν και οι 2 είναι χύμα ..... αλλά είναι σχέση αυτό;
Πιο πολύ σε fuck boddies φέρνει .....
αλλο να στο περιγραφω και αλλο να το βλεπεις....και ειναι και χαΪβανι μπετοτουβλο που το παιζει μοιραια γκομενα...και αν ηταν μονο το πατσοκοιλο δεν θα ελεγα τιποτα....αλλα που πας μωρη με την κοντη μπολουζιτσα που ειναι 3 νουμερα μικροτερη σου? μου θυμιζει κατι μπαρμπαδες που τους ανεβαινει το τ-σερτ και βγαινει απο κατω η μποιροκοιλια...και το χειροτερο??? δεν κανει ΚΑΝ την προσπαθεια να κατεβασει το μπλουζακι να γλυτωσει λιγο την αισθητικη μας!!! ζω μερες φρικης το τελευταιο διαστημα
εδω μια χοντρη (να ξεχειλιζουν τα πατσα ) σκαει στο γυμναστηριο με κοντο βραδυνο μπλουζακι και το πιστευει οτι ολοι την κοιτανε...αλλο να στο περιγραφω και αλλο να το βλεπεις....και ειναι και χαΪβανι μπετοτουβλο που το παιζει μοιραια γκομενα...και αν ηταν μονο το πατσοκοιλο δεν θα ελεγα τιποτα....αλλα που πας μωρη με την κοντη μπολουζιτσα που ειναι 3 νουμερα μικροτερη σου? μου θυμιζει κατι μπαρμπαδες που τους ανεβαινει το τ-σερτ και βγαινει απο κατω η μποιροκοιλια...και το χειροτερο??? δεν κανει ΚΑΝ την προσπαθεια να κατεβασει το μπλουζακι να γλυτωσει λιγο την αισθητικη μας!!! ζω μερες φρικης το τελευταιο διαστημα
μη ρισκαρεις...αστο..ακου με που σου λεω...Απλά πέρασα θωρακισμένη πόρτα κ θέλω να την τεστάρω....
Ανοργασμικιά θα 'τανε και κατηγορούσε τον κώλο της γι' αυτό...
Έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων,κανένα ρίσκο.μη ρισκαρεις...αστο..ακου με που σου λεω...
Θέμα prestige είναι δλδ ε;