aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Χεστηκαμε για την κατανοηση.
Απλα προσεχουμε να μην το μαθουν, και μενουν τα @@ μας αζαλιστα.
Χεστηκαμε για την κατανοηση.
Απλα προσεχουμε να μην το μαθουν, και μενουν τα @@ μας αζαλιστα.
[size=1pt]Φτού να πάρει!!![/size]
Καλή σας εσπέρα παλλακίδα μου. Τι νέα;
Εχω δωσει ηδη την απαντηση μου, λυπαμαι αλλά δεν με παρακολουθεις.να σε ρωτησω κατι;αν μαθεις οτι η γυναικα σου η γκομενα η φιλη σου ρε αδερφε πηδηχτηκε με ενα ζιγκολο αυτο πιανεται για πηδημα;
Που κολλάνε οι ορμές και το πόσο συχνά τις έχεις με το χρόνο που χρειάζεται για να χύσει ο άντρας και η γυναίκα! Άσε τις δικηγορίστηκες τρίπλες σου για τα δικαστήρια. ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΟΡΜΕΣ και ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ. Εσύ τις ίδιες ορμές και τις ίδιες αντοχές έχεις με έναν 20άρι δηλαδή; Αν βάλετε την ίδια γυναίκα κάτω αυτός στη μισή ώρα θα της δώσει το μουνι στο πιάτο και εσύ θα θέλεις ακόμα 5 λεπτά για να πάρει ξανασηκωθεί το πέος σου. Και όμως τις ίδιες ορμές έχετε (να γαμήσετε) και στην ίδια συχνότητα (κοινώς αν γαμήσεις θα θελεις να ξαναγαμήσεις). Έτσι και η γυναίκα τις ίδιες ορμές έχει με τον άντρα (να γαμηθεί) και με την ίδια συχνότητα (να ξαναγαμηθεί μετά το γαμήσι που έφαγε) . Τώρα αν εσύ θέλεις 10 λεπτά για να χύσεις και η γυναίκα θέλει μισή ώρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΕΣ αλλα με το σώμα.
Και για να τελιώνουμε. ΑΝ θέλουμε οι άντρες να είμαστε αρσενικά και όχι παλιόπουστες ας λέμε (αν μας κοτάει) στις γυναίκες μας/γκομενές μας "εγώ είμαι πολυγαμικός και θα γαμάω ότι θέλω και όποτε θέλω. Εσύ δούλα και κυρά και αν γουστάρεις". Αντρίκειες καθαρές κουβέντες και όχι παλιαδερφίστικες. "ο άντρας πολυγαμικό και να ξενογαμήσει τι έγινε. Ενω η γυναίκα δε λέει γιατί έτσι, γιουβέτσι, κοκορέτσι"
Το να σε πουν πικροχολη δεν πειραζει.Πες τα εσύ γιατί άμα τα λέω εγώ με λένε πικρόχολη.
Φυσικα και το πηδημα στην πουτανα ΔΕΝ ειναι κερατο. Αυτο ελειπε.
Μηπως ειναι κερατο και η μαλακία?
δεν υσχιει στην συγκεκριμενη.
Στη φύση η γυναίκα να γαμιέται με τον ισχυρό. Και σήμερα είσαι εσύ, αύριο εγώ, μεθαύριο ο απόλυτος! Γιατί στη φύση ναι μεν ένας γαμάει πολλές αλλά είναι ισχυρός και αν αύριο χάσει την θέση του δε θα έχουν κανένα πρόβλημα τα θυληκά να πηδηχτούν μαζί του! Αλλά νόμιζα πως διαφέρουμε από τα άλλα ζώα όχι γιατί περπατάμε στα 2 μας πόδια αλλά γιατί έχουμε ένα γαμημένο μυαλό!!! Μαλακία μου υποθέτω!Εσυ ετσι λες δηλαδη στη δικια σου?
Εννοειται οτι δεν τρεχει μια αν πηδαει ο αντρας.
Εννοειται οτι τρεχουν πολλα αν γαμηθει η γυναικα.
Ετσι ειναι η φυση.
Τι να κανουμε. Δεν θα αλλαξουμε νομους και προφητες.
Ευτυχώς που η παλλακίδα μου προσπέρασε τα υπόλοιπα... Πάλι καλά...
Ότι δεν έχει δει κατι καλούς διπλούς που κυκλοφορουν.Δηλαδή αν τύχει και πιάσουμε την γυναίκα/γκόμενα/ερωμένη μας στο κρεβάτι στημένη στα τέσσερα με έναν 25ποντο δονητή μπροστά και έναν εικοσάποντο πίσω, τί θα πρέπει να σκεφτούμε κατά την εκτίμησή σας;
Δια ποιον ακαθοριστον λογον εξακολουθειτε απαντες να μοι αναφερετε παραδειγματα με γυναικες, ενώ εχω σαφώς οριοθετησει τα επιχειρηματα μου επί των ανδρων?Δηλαδή αν τύχει και πιάσουμε την γυναίκα/γκόμενα/ερωμένη μας στο κρεβάτι στημένη στα τέσσερα με έναν 25ποντο δονητή μπροστά και έναν εικοσάποντο πίσω, τί θα πρέπει να σκεφτούμε κατά την εκτίμησή σας;
δε το θεωρει μη επιληψιμο .το θεωρει κερατο κανονικα κ με τον νομο.δηλαδη?
Τελικα εχω κανει λαθος. Δεν εισαι καύλα.Ότι δεν έχει δει κατι καλούς διπλούς που κυκλοφορουν.
αλλο πηδιεται οπως λες για ενα χυσιμο και αλλο να απει με αντρα''πουτανα''δεν εχει συναισθημα οπως δεν εχεις και εσυ οταν πας με γυναικα πουτανα.αυτο δεν καταλαβα.παει επειδη απλα εχει καυλες ειναι κερατο;Εχω δωσει ηδη την απαντηση μου, λυπαμαι αλλά δεν με παρακολουθεις.
Ειπαμε.
Δεν τρεχει μια αν πηδαει ο αντρας.
Τρεχουν πολλά αν γαμηθει η γυναικα.
Τι δεν καταλαβαινεις?
Δηλαδή αν τύχει και πιάσουμε την γυναίκα/γκόμενα/ερωμένη μας στο κρεβάτι στημένη στα τέσσερα με έναν 25ποντο δονητή μπροστά και έναν εικοσάποντο πίσω, τί θα πρέπει να σκεφτούμε κατά την εκτίμησή σας;
γλουτιαίους τους ήξερακωλιακους απο το γελιο καναμε παλι σημερα.
Δεν είναι τό ίδιο γιατί απλά στην 1η περίπτωση υπάρχει συνασισθηματικό δέσιμο στη 2η απλά σεξουαλική εκτόνωση.
Βέβαια αυτά τα λέμε εδώ μέσα ..... , έξω καμία γυναίκα δεν θα δείξει τόση κατανόηση ..... :'(
Δηλασή για να καταλάβω, αν αύριο πιάσεις τη γυναίκα σου να τη αρσενική πουτάνα δεν θα το θεωρήσεις κέρατο; Καλά δε το ζητητάω ΚΑΝ να τη πιάσεις με θυληκιά πουτάνα με στραπ ον! Δε ξέρω τι γίνεται αν τη πιάσεις με κανένα τραβέλι όμως!!!!Φυσικα και το πηδημα στην πουτανα ΔΕΝ ειναι κερατο. Αυτο ελειπε.
Μηπως ειναι κερατο και η μαλακία?
Δηλαδή αν τύχει και πιάσουμε την γυναίκα/γκόμενα/ερωμένη μας στο κρεβάτι στημένη στα τέσσερα με έναν 25ποντο δονητή μπροστά και έναν εικοσάποντο πίσω, τί θα πρέπει να σκεφτούμε κατά την εκτίμησή σας;