εγω γνωριζω συναγωνιστες που ειχαν σχεση και αλλους που εχουν ακομη .....ενας απο αυτους ειμαι και εγω ....καθε περιπτωση ειναι διαφορετική ....δεν μιλαω για σχεση που κυριαρχεί το χρημα ....υπάρχει βεβαια και αυτη ...εγω μιλαω για σχεσεις που αναπτυσονται με βαση το οποιοδηποτε συναισθημα η αλλη κατασταση που καλύπτει την αντρικη πλευρά οπως ταιριασμα στη διασκεδαση,χημεια στο σεξ,συντροφικότητα ,κατανοηση ,καλυψη κομπλεξ μας ,ερωτας ,διαστροφή,δυσκολια προσεγγισης κανονικης γυναικας λογω κοινωνικής απομονωσης από ελλειψη χρονου , κλπ.
θα πω το εξής : στην πραγματικη της ζωη ειναι τελειως διαφορετική ....δεν θα εξετασω ποσο περιεργο φαινεται αλλα ετσι ειναι....θεωρωντας η ιδια οτι η δουλεια της ειναι αυτη που ειναι και ειναι μονο δουλεια για να βγαζει χρηματα ....η υπολοιπη ζωη της ειναι σχετικη με την προσωπικοτητα και τα πραγματικα χαρακτηριστικά της οπως ειναι σε ολους τους ανθρώπους ...στο παιδι της αν εχει , στο κοινωνικό της περίγυρο , στην οικογένεια της , στον συντροφο της ,στα συναισθήματά της ...