STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 546
- Πόντοι
- 36
Περιμενουμε αξιολογηση και εντυπωσεις. Ευχαριστω.Πηρα καμια δεκαρια πραγματα..κυριος ρουχα, για να δουμε θα βγει τιποτα καλο.
Περιμενουμε αξιολογηση και εντυπωσεις. Ευχαριστω.Πηρα καμια δεκαρια πραγματα..κυριος ρουχα, για να δουμε θα βγει τιποτα καλο.
Κατσε να τα φερουν πρωτα..Περιμενουμε αξιολογηση και εντυπωσεις. Ευχαριστω.
Τι σε νοιάζει;Πνιγήκαμε στα κινέζικα. Πώς παρακάμπτουν τους δασμούς; Μήπως έχει να το κοιτάξει το θέμα καλύτερα το τελωνείο;
Τι σε νοιάζει;
Θα ανοίξεις δικό σου μαγαζί και ψάχνεσαι;
Σημασία έχει ότι το TEMU έχει χάλια προϊόντα.
Μόνο μάρκες μεκαψες. Καλύτερα Αλι που έχει και τρομερή ποικιλία για τα πάντα.
Όποιος ψωνίζει χρόνια από το ίντερνετ ξέρει τι παίζει στην αγορά.
Τα θετικα η τα αρνητικα πρωτα;;Περιμενουμε αξιολογηση και εντυπωσεις. Ευχαριστω.
Αν θελεις , ξεκινα με τα θετικα πρωτα. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου.Τα θετικα η τα αρνητικα πρωτα;;
Αν επιτρεπεται , σου εστειλαν αυτα που παρηγγειλες και απο ποιοτητα τι λεει?Έμπιστο είναι το temu, έχω κάνει πολλές παραγγελίες.
Μου τα έστειλαν όλα, για την τιμή τους τίμια προϊόντα. Και αν υπάρχει ελατοματικό σου επιστρέφουν τα χρήματα πίσω.Αν επιτρεπεται , σου εστειλαν αυτα που παρηγγειλες και απο ποιοτητα τι λεει?
Ευχαριστω συναδελφε.Μου τα έστειλαν όλα, για την τιμή τους τίμια προϊόντα. Και αν υπάρχει ελατοματικό σου επιστρέφουν τα χρήματα πίσω.
Οτι ειναι ενταξει με την πληρωμη (δεν εχουν αντικαταβολη) και την παραδοση..συνεργαζονται με την acs και τα φερνουν σπιτι.Αν θελεις , ξεκινα με τα θετικα πρωτα. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου.
Αξιόπιστο είναι ,όμως τα προϊόντα που προσφέρει είναι επαλήθευση των παροιμιών:της Κυριακής χαρά κ της Δευτέρας λύπη,το φτηνό κρέας το τρων οι σκύλοι!Έμπιστο είναι, αλλά σίγουρα κάποια προϊόντα μπορείς να τα βρείτε και σε Ελλάδα, αν ξέρεις να ψάχνεις..με ελάχιστη διαφορά τιμής. Όλα τα δήθεν "έξυπνα gadget" θεωρώ ότι δεν δουλεύουν η δεν έχουν νόημα. Πέρα από αυτό, τώρα ανέβασαν την ελάχιστη παραγγελία νομίζω στα 20 ευρώ..και αυτό είναι πολύ περιοριστικό...
Πόσο μεγάλη ήταν η διαφορά?Λοιπόν θέλει μεγάλη προσοχή ο έλεγχος των διαστάσεων των αντικειμένων που παραγγέλνετε. Την πάτησα, γιατί παρήγγειλα κάτι που φαινόταν αρκετά μεγάλο και ήρθε μια μινιατούρα ελάχιστων εκατοστών!
Τεράστια διαφορά.. Νόμιζα ότι θα ήταν μπρελόκ και ήταν κάτι μικροσκοπικες γομιτσες διαμέτρου 2εκΠόσο μεγάλη ήταν η διαφορά?
ΚοροιδίαΤεράστια διαφορά.. Νόμιζα ότι θα ήταν μπρελόκ και ήταν κάτι μικροσκοπικες γομιτσες διαμέτρου 2εκ