Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.854
- Πόντοι
- 3.186
Δεν χρειάζεται να μου μιλάς στον πληθυντικό.. στο μπου μια παρέα είμαστεΝαι ρε συ, είσαστε γκουρού, τα ξέρετε όλα...
Δεν χρειάζεται να μου μιλάς στον πληθυντικό.. στο μπου μια παρέα είμαστεΝαι ρε συ, είσαστε γκουρού, τα ξέρετε όλα...
Είσαι ωραίος...Δεν χρειάζεται να μου μιλάς στον πληθυντικό.. στο μπου μια παρέα είμαστε
Τύπε γυναίκες μου το λένε αυτό... Να ανησυχήσω;Είσαι ωραίος...
Χαχαχα...Άσε τους γονείς τύπε..με το κορίτσι τι παίχτηκε; κάνατε μετά αναπαράσταση;
Για πες λεπτομέρειες φίλε!Εγώ τους είχα πάρει μάτι και τους είχα ακούσει αρκετές φορές....Λύκειο πήγαινα.Η αλήθεια είναι ότι έπεφτε πολύ πούτσα...
ναι τους εχω δει!Τι ναι?
Δεν φτάνει αυτό!ναι τους εχω δει!
Δλδ τύπε όντως τους είδες;ναι τους εχω δει!
ναιΔλδ τύπε όντως τους είδες;
Ρε τύπε μίλα ξεκάθαρα
Είχε τραβήξει βίντεο δηλαδή ο πατέρας σου το γαμησι?Τους έχω πιάσει και εγω στην τουαλέτα που γ πόρτα είχε μια ωραία σκισμη πλαγιά και σε βίντεο που είχε τραβήξει με κάμερα. Τοτε η εγγραφή δεν γινόταν ακόμα με τους υπολογιστές.
Το βίντεο στην κρεβατοκάμαρα.Δεν το διατύπωσα σωστα και δεν το κατάλαβες μάλλον γιατί πληκτρολόγο από τηλέφωνο.Είχε τραβήξει βίντεο δηλαδή ο πατέρας σου το γαμησι
Δεν το κατάλαβα πάλιΤο βίντεο στην κρεβατοκάμαρα.Δεν το διατύπωσα σωστα και δεν το κατάλαβες μάλλον γιατί πληκτρολόγο από τηλέφωνο.
Επειδή πληκτρολογεί από τηλέφωνο τύπεΔεν το κατάλαβα πάλι
Αυτό με το βίντεο δεν κατάλαβαΕπειδή πληκτρολογεί από τηλέφωνο τύπε
Κάθε καλοκαίρι αυτό περιμένωΓαμάτο θα είναι να έχεις αδερφή..να βλέπεις τις βυζάρες της χωρίς σουτιέν στο σπίτι,να την παίρνεις μάτι να αλλάζει,να βλέπεις τα στριγκακια που φοράει
Είσαι ένας από εμάς χαχαΕγώ τους είχα πάρει μάτι και τους είχα ακούσει αρκετές φορές....Λύκειο πήγαινα.Η αλήθεια είναι ότι έπεφτε πολύ πούτσα...
Άξιο μέλος του bouΕμένα οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι αλλαγή μητέρα μου είχε αρκετούς γκόμενους κατά καιρούς και την είχα δει κάποιες φορές με ζαρτιερες στα τέσσερα. Την πρώτη σοκαριστικα ήμουν και 8 ετών. Μετά ήμουν 15 και γουσταρα πολύ να τη βλέπω.