Νέα

Έχετε τσακώσει τους γονείς σας «στα πράσα»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DoBeL
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.775
Πόντοι
1.056
Ενδιαφέρον! Δώσε παραπάνω λεπτομέρειες!

Ενδιαφέρον! Δώσε παραπάνω λεπτομέρειες!
Οι λεπτομέρειες είναι ότι ο τύπος πρέπει να της έδινε το μουνι στο χέρι,για κωλο δεν ξέρω, γιατί κόντευε να σπάσει το κρεβάτι και τα βογκητα ακούγονταν στο διπλανό δωμάτιο με σχεδόν κλειστές τις πόρτες και όταν έφευγε η αδερφή μου ήταν πολύ ταλαιπωρημένη και έπεφτε πτώμα για ύπνο

Cuckoldcpl90

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2021
Like
6.475
Πόντοι
1.041
Οι λεπτομέρειες είναι ότι ο τύπος πρέπει να της έδινε το μουνι στο χέρι,για κωλο δεν ξέρω, γιατί κόντευε να σπάσει το κρεβάτι και τα βογκητα ακούγονταν στο διπλανό δωμάτιο με σχεδόν κλειστές τις πόρτες και όταν έφευγε η αδερφή μου ήταν πολύ ταλαιπωρημένη και έπεφτε πτώμα για ύπνο
Καύλα ακούγεται το σκηνικό... Δεν πήγες να πάρεις μάτι ή έστω να καυλώσεις να τον παίξεις?

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.775
Πόντοι
1.056
Καύλα ακούγεται το σκηνικό... Δεν πήγες να πάρεις μάτι ή έστω να καυλώσεις να τον παίξεις?
Μάτι δεν πήγα να πάρω γιατί φοβόμουν μη με πάρουν χαμπάρι, αλλά την μαλακία μου την έριχνα!!!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.443
Πόντοι
456
Γαμάτο θα είναι να έχεις αδερφή..να βλέπεις τις βυζάρες της χωρίς σουτιέν στο σπίτι,να την παίρνεις μάτι να αλλάζει,να βλέπεις τα στριγκακια που φοράει
Τι λέτε ρε παιδιά...
Την αδερφή;

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.443
Πόντοι
456
Τους έχω πετύχει σε ιεραποστολικό, για 1 δευτερόλεπτο, πρέπει να ήμουν κάπου 14. Είχα κάτι ξεχάσει και πήγα να μπουκάρω στο υπνοδωμάτιο.
Αλλά η φοβερή σκηνή που δεν ξεχνάω, ήταν όταν σε καλοκαιρινές διακοπές που είχα γνωρίσει ένα συνομήλικο κορίτσι, κάπου στα 16. Του οποίου οι γονείς, νοίκιαζαν το δωμάτιο που μέναμε.
Αυτό το κορίτσι έπιασε τους δικούς του γονείς. Εμείς πίναμε καφέ στη βεράντα, το κορίτσι και αυτό μαζί μας και οι αθεόφοβοι γονείς πηδιόντουσαν σε ένα κουζινάκι. Μόλις μπήκε το κορίτσι στο κουζινάκι να πάρει κάτι και τους έπιασε, το τι μπινελίκια άκουσε από τον πατέρα της δε λέγεται...Ακόμα το θυμάμαι.

ThoJoan

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Σεπ 2023
Like
10.357
Πόντοι
2.246
Τους έχω πιάσει και εγω στην τουαλέτα που γ πόρτα είχε μια ωραία σκισμη πλαγιά και σε βίντεο που είχε τραβήξει με κάμερα. Τοτε η εγγραφή δεν γινόταν ακόμα με τους υπολογιστές.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Τους έχω πετύχει σε ιεραποστολικό, για 1 δευτερόλεπτο, πρέπει να ήμουν κάπου 14. Είχα κάτι ξεχάσει και πήγα να μπουκάρω στο υπνοδωμάτιο.
Αλλά η φοβερή σκηνή που δεν ξεχνάω, ήταν όταν σε καλοκαιρινές διακοπές που είχα γνωρίσει ένα συνομήλικο κορίτσι, κάπου στα 16. Του οποίου οι γονείς, νοίκιαζαν το δωμάτιο που μέναμε.
Αυτό το κορίτσι έπιασε τους δικούς του γονείς. Εμείς πίναμε καφέ στη βεράντα, το κορίτσι και αυτό μαζί μας και οι αθεόφοβοι γονείς πηδιόντουσαν σε ένα κουζινάκι. Μόλις μπήκε το κορίτσι στο κουζινάκι να πάρει κάτι και τους έπιασε, το τι μπινελίκια άκουσε από τον πατέρα της δε λέγεται...Ακόμα το θυμάμαι.
Άσε τους γονείς τύπε..με το κορίτσι τι παίχτηκε; κάνατε μετά αναπαράσταση;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Έχω δει ξαδέρφη μου, να είναι στο σπίτι μας, χωρίς σουτιέν, ακόμα θυμάμαι τις ρώγες της.
Τύπε δεν μας τα λες καλά...
Το μέσο μέλος του μπου.κομ έχει γαμησει την ξαδέρφη του

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023