Νέα

Έχετε τσακώσει τους γονείς σας «στα πράσα»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DoBeL
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ThoJoan

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Σεπ 2023
Like
10.197
Πόντοι
2.246
Εμένα οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι αλλα η μητέρα μου είχε αρκετούς γκόμενους κατά καιρούς και την είχα δει κάποιες φορές με ζαρτιερες στα τέσσερα. Την πρώτη σοκαριστικα ήμουν και 8 ετών. Μετά ήμουν 15 και γουσταρα πολύ να τη βλέπω.
Και τώρα γουστάρεις περισσότερο που τα θυμάσαι

Εγγρ.
24 Ιουν 2024
Like
299
Πόντοι
20
Εγώ τους άκουγα. Δηλαδή να πω τη μαύρη αλήθεια, τη μάνα μου, ο πατέρας μου ήταν αθόρυβος. Αυτή (αν και γενικά αδιάφορη στην καθημερινότητα) φώναζε, του ζητούσε "πιο δυνατά, πιο βαθιά" κτλ. Μπορεί στη ζωή της να ήταν μια αδιάφορη γυναίκα, αλλά μάλλον εκεί ήταν η τέχνη της. Αναμνήσεις μέχρι τα 17 που έφυγα για σπουδές. Τώρα που το σκέφτομαι, 40άρηδες ήταν, φυσικά και το έκαναν συχνά και δυνατά!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2020
Like
3.231
Πόντοι
441
Εμένα η μάνα μου ήταν χωρισμένη και έφερνε γκόμενους που τους παρουσίαζε φίλους.Οταν πέφταμε για ύπνο νόμιζε ότι κοιμόμουν και πεφτανε τρομερά γαμησια

ThoJoan

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Σεπ 2023
Like
10.197
Πόντοι
2.246
Μας έπιασε η κόρη 7 χρόνων να κάνουμε 69 στο σαλόνι, και μας λέει "εσείς οι μεγάλοι όλο βλακείες κάνετε"
Εμάς δεν μας έχει πιάσει ακόμα αλλά και αυτό έχει το χαβαλέ του.Χαχα.

ThoJoan

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Σεπ 2023
Like
10.197
Πόντοι
2.246
Εγώ τους άκουγα. Δηλαδή να πω τη μαύρη αλήθεια, τη μάνα μου, ο πατέρας μου ήταν αθόρυβος. Αυτή (αν και γενικά αδιάφορη στην καθημερινότητα) φώναζε, του ζητούσε "πιο δυνατά, πιο βαθιά" κτλ. Μπορεί στη ζωή της να ήταν μια αδιάφορη γυναίκα, αλλά μάλλον εκεί ήταν η τέχνη της. Αναμνήσεις μέχρι τα 17 που έφυγα για σπουδές. Τώρα που το σκέφτομαι, 40άρηδες ήταν, φυσικά και το έκαναν συχνά και δυνατά!
Κάπως έτσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom