baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.914
- Πόντοι
- 6.035
ρε μουνι ανεβαινω τωραέλα ρε μαν εδώ ο άλλος είπε ότι γάμησε 2 τύπισσες λόγω του μπος![]()
ρε μουνι ανεβαινω τωραέλα ρε μαν εδώ ο άλλος είπε ότι γάμησε 2 τύπισσες λόγω του μπος![]()
θα σε λιωσω μαλακισμενομυθομανης ο βαρουλης?
Μεγαλυτερες μαλακιες απο αυτες που γραφονται στο μπου δεν εχω ξαναδει.Αν διαφωνείς είσαι άσχετος. Απλά.
τι εγινε σημερα δεν ειχα τσαρκαθα σε λιωσω μαλακισμενο
θα στον κοψω το βηχα μια και καλη
καθε μερατι εγινε σημερα δεν ειχα τσαρκα![]()
Μεγαλυτερες μαλακιες απο αυτες που γραφονται στο μπου δεν εχω ξαναδει.
Πρεπει να μεινει αυτη η ατακα διπλα στα λογια σοφων αντρων, οπως το "μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη πια" και το "ο κοσμος ειναι κακος"
και το ο νωντας θεα κι ο σταμ τσινγκολελεταΠρεπει να μεινει αυτη η ατακα διπλα στα λογια σοφων αντρων, οπως το "μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη πια" και το "ο κοσμος ειναι κακος"
Μεγαλυτερες μαλακιες απο αυτες που γραφονται στο μπου δεν εχω ξαναδει.
Τελος παντων σε αφηνω στις ψευδαισθησεις σου. Εισαι περιπτωση τυπου μπλοντ, δεν παιρνει απο λογια εχει δημιουργησει τον δικο του κοσμο.
Δεν διαφωνησα για αυτο το κομματι μια και δεν το ξερω. Διαφωνησα για το παρακατω σχολιο.
Ρε φίλε σου λέω είχα σκύλο, το Τζακ, τον οποίο έβγαζα καθημερινά βόλτα στο πάρκο για 17 χρόνια. Τι είδους πληροφορία μπορεί να έχεις εσύ, που δεν έχω εγώ;
Λέω, για όσους χάφτουν παραμύθια περί γκομενοπαγίδας, ότι 17 χρόνια δεν είχε κανείς την περιέργεια να με ρωτήσει το όνομα μου! Σχέσεις ανθρώπων μη φυσιολογικές και τελικά ψυχοφθόρες.
Για αυτο το κομματι ειπα οτι ειναι εκτος πραγματικοτητας.Δεύτερον το 95% των ιδιοκτητών σκύλων είναι συνταξιούχοι, γεροντοκόρες και γκέη.
Δεν διαφωνησα για αυτο το κομματι μια και δεν το ξερω. Διαφωνησα για το παρακατω σχολιο.Για αυτο το κομματι ειπα οτι ειναι εκτος πραγματικοτητας.
θες να βγουμε μια βολτα στη περιοχη μουΠόσο τοις εκατό είναι οι υπόλοιπες κατηγορίες; 10; 20; Παραπάνω με τίποτα. Στα 17 χρόνια δε γνώρισα πάνω από 10 γυναίκες προεμμηνοπαυσιακής ηλικίας.
θες να βγουμε μια βολτα στη περιοχη μου
γιατι μαλλον σε καμια κηφισια μενεις που τα βγαζουν εξω τα φιλλιπινια και οι παππουδες![]()
Πήγα εκατσα μισή ώρα να περιμένω την τιτικα εκτοροτριαντουλα η οποία ως γνωστόν δεν φάνηκε πουθενά
Το περίμενα κιόλας αυτο !!!!!
Και μετά πήγα Σπιτι μου για ύπνο......
Ουτε εγω σε ειδα τυπεΔε σε είδα όμως...
Βγαλτο στην φορα !!!!!μου εστειλε πμ ο ξουφτιλας παλι κλαιει![]()
Βγαλτο στην φορα !!!!!
Εχεις την αδεια μου και μετα θα βγαλω το δικο σου που πραγματικα κλαψουριζει