Νέα

Έχετε στείλει ποτέ λουλούδια σε γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αν διαφωνείς είσαι άσχετος. Απλά.
Μεγαλυτερες μαλακιες απο αυτες που γραφονται στο μπου δεν εχω ξαναδει.
Τελος παντων σε αφηνω στις ψευδαισθησεις σου. Εισαι περιπτωση τυπου μπλοντ, δεν παιρνει απο λογια εχει δημιουργησει τον δικο του κοσμο.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Πρεπει να μεινει αυτη η ατακα διπλα στα λογια σοφων αντρων,  οπως το "μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη πια" και το "ο κοσμος ειναι κακος"
και το ο νωντας θεα κι ο σταμ τσινγκολελετα :rockon:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
:zfuck:
Μεγαλυτερες μαλακιες απο αυτες που γραφονται στο μπου δεν εχω ξαναδει.
Τελος παντων σε αφηνω στις ψευδαισθησεις σου. Εισαι περιπτωση τυπου μπλοντ, δεν παιρνει απο λογια εχει δημιουργησει τον δικο του κοσμο.

Ρε φίλε σου λέω είχα σκύλο, το Τζακ, τον οποίο έβγαζα καθημερινά βόλτα στο πάρκο για 17 χρόνια. Τι είδους πληροφορία μπορεί να έχεις εσύ, που δεν έχω εγώ;

Λέω, για όσους χάφτουν παραμύθια περί γκομενοπαγίδας, ότι 17 χρόνια δεν είχε κανείς την περιέργεια να με ρωτήσει το όνομα μου! Σχέσεις ανθρώπων μη φυσιολογικές και τελικά ψυχοφθόρες.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
:zfuck:
Ρε φίλε σου λέω είχα σκύλο, το Τζακ, τον οποίο έβγαζα καθημερινά βόλτα στο πάρκο για 17 χρόνια. Τι είδους πληροφορία μπορεί να έχεις εσύ, που δεν έχω εγώ;

Λέω, για όσους χάφτουν παραμύθια περί γκομενοπαγίδας, ότι 17 χρόνια δεν είχε κανείς την περιέργεια να με ρωτήσει το όνομα μου! Σχέσεις ανθρώπων μη φυσιολογικές και τελικά ψυχοφθόρες.
Δεν διαφωνησα για αυτο το κομματι μια και δεν το ξερω. Διαφωνησα για το παρακατω σχολιο.
Δεύτερον το 95% των ιδιοκτητών σκύλων είναι συνταξιούχοι, γεροντοκόρες και γκέη.
Για αυτο το κομματι ειπα οτι ειναι εκτος πραγματικοτητας.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Δεν διαφωνησα για αυτο το κομματι μια και δεν το ξερω. Διαφωνησα για το παρακατω σχολιο.Για αυτο το κομματι ειπα οτι ειναι εκτος πραγματικοτητας.

Πόσο τοις εκατό είναι οι υπόλοιπες κατηγορίες; 10; 20; Παραπάνω με τίποτα. Στα 17 χρόνια δε γνώρισα πάνω από 10 γυναίκες προεμμηνοπαυσιακής ηλικίας.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.914
Πόντοι
6.035
Πόσο τοις εκατό είναι οι υπόλοιπες κατηγορίες; 10; 20; Παραπάνω με τίποτα. Στα 17 χρόνια δε γνώρισα πάνω από 10 γυναίκες προεμμηνοπαυσιακής ηλικίας.
θες να βγουμε μια βολτα στη περιοχη μου
γιατι μαλλον σε καμια κηφισια μενεις που τα βγαζουν εξω τα φιλλιπινια και οι παππουδες  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τι έγινε εδώ πέρα να πούμε......................μια περίληψη ρε παίδες.......... :S

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
θες να βγουμε μια βολτα στη περιοχη μου
γιατι μαλλον σε καμια κηφισια μενεις που τα βγαζουν εξω τα φιλλιπινια και οι παππουδες  :grin:

Τότε πήγαινα πεδίο του άρεως περισσότερο. Έχω μεγάλη περιέργεια να μάθω σε ποιά περιοχή της Ελλάδας οι ιδιοκτήτες σκύλων είναι γκόμενες. Να μού λεγες εξωτερικό που είναι ανεπτυγμένη η ζωοφιλία, να το πίστευα. Ελλάδα θα φας τη μουρλόγρια με το κουτάλι άμα πάρεις σκύλο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πήγα εκατσα μισή ώρα να περιμένω την τιτικα εκτοροτριαντουλα η οποία ως γνωστόν δεν φάνηκε πουθενά
Το περίμενα κιόλας αυτο !!!!!
Και μετά πήγα Σπιτι μου για ύπνο......

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Πήγα εκατσα μισή ώρα να περιμένω την τιτικα εκτοροτριαντουλα η οποία ως γνωστόν δεν φάνηκε πουθενά
Το περίμενα κιόλας αυτο !!!!!
Και μετά πήγα Σπιτι μου για ύπνο......

Δε σε είδα όμως...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Βγαλτο στην φορα !!!!!
Εχεις την αδεια μου και μετα θα βγαλω το δικο σου που πραγματικα κλαψουριζει

εγώ πίστευα ότι αύριο θα πήγαινες στο ραντεβού, θα του πέταγες τις συκωταριές έξω και μετά θα πήγαινες έτσι με τα αίματα για ένα γρήγορο  :zfuck: και μετά για σουβλάκια...
και τώρα μαθαίνω για πμ και τέτοια τρελά .. :huh:
καλά λένε οι γκόμενες ότι δεν υπάρχουν άντρες πια τους πάτησε το τρένο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom