Νέα

Έχετε στείλει ποτέ λουλούδια σε γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kavlas1977

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2023
Like
51
Πόντοι
0
Λουλούδια όπου το σηκώνει η περίπτωση…..γιατί στην εποχή μας τώρα πιο εύκολα ρίχνεις με iPhone….

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Λουλούδια για τι περίσταση;μετά από χωρισμό;για να την ρίξεις;είναι ανάλογα την γκόμενα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ποτε, τις παω απευθειας για δειπνο
Καλο θα ηταν να ξεκινησεις να πηγαινεις λουλουδια στις γυναικες τυπε μου.
Τοτε,δε θα προλαβαινεις να μπαινεις σε μπουρδελοσαιτ να αφηγεισαι τα κατορθωματα σου:thumbsup:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Φιλε τριανταφυλλενια κωλαρακια μονο δεχομαι να τα ανοιγω παραπανω. Δεν ημουν ποτε ρομαντικος, αλλα ενας σκληρος χυστης που λογω εμφανισης και τροπου ειχα επιτυχιες και το παραεκανα σε καποιες φασεις.
Να στο απλουστευσω ακομη περισσοτερο:Τι σε ωθει να κομπαζεις για τα κατορθωματα σου σε ενα μπουρδελοσαιτ;
Τι ακριβως θες να πετυχεις;
Αναγνωριση;
Να τα πεις καπου να ξεδωσεις;
Γιατι καταθετεις εδω τις αληθειες σου χωρις μαλιστα να εχεις ερωτηθει;
Παιρνεις μια καποιας μορφης επιβεβαιωση;
Δειχνεις μικροπρεπης.
Γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου τυπε μου;:confused::huh:

• Like
Αντιδράσεις: baroc

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
τυποι ποτε δεν εχω στειλει λουλουδια σε μουνετα :confused::confused::confused:
μια φορα αγορασα αλλα απο την πεινα λογω φτωχιας τα εφαγα :dunno::confused::confused::confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.386
Πόντοι
5.006

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όποια και να έχω προσπαθήσει να προσεγγίσω (και νομίζω ότι είναι γενικότερο φαινόμενο αυτό που περιγράφω), δεν είναι τελείως ''μόνη'': είτε την κυνηγούν κάμποσοι ακόμη, είτε έχει κάποιον μόνιμο- ημιμόνιμο γκόμενο (ή πρώην) ή καυλάντα.
Το να στείλεις λουλούδια σε μία που σε ψιλογουστάρει, αν γουστάρει και τα λουλούδια, μπορεί να είναι μία αρκούντως θετική κίνηση για να τη ρίξεις. Αν δεν πολυγουστάρει τα λουλούδια, δεν καθίσταται καλύτερη η θέση σου έναντι όλων όσους ''ανταγωνίζεσαι'' φανερά ή αφανώς.

Σημαντική σημείωση: αν δε σε γουστάρει, όλο το ανθοπωλείο να στείλεις, δεν τη ρίχνεις την γκόμενα ακόμη και αν έχει μεγαλώσει μέσα στα ρόδα και τα άνθη.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.984
Πόντοι
3.506
Παραδέχομαι ότι έχω πάρει μερικές φορές αλλά όσες φορές έχω πάρει ΔΕΝ έχω γαμησει

Οι γυναίκες θέλουν σκληρή πουτσα όχι μαλθακουληδες λουλουδατους. Μην τις ακούτε και μην ακούτε το χολιγουντ

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
:2funny::2funny: τυπε γαβριολες πιάνεται από νεκροταφείο?:sad2:

γκουρμε τυπε,εμπαινε μην μασας :wanker::wanker::wanker:
αμα ψειρισεις και τιποτα τριανταφυλλα τα κανεις και γλυκα και θα ποσταρεις 10 φορες στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom