Νέα

Έχετε στείλει ποτέ λουλούδια σε γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Οι σοβαρες γκομενες εκτιμουν τα λουλουδια (μονος αριθμος). Τα ψαγμενα σοκολατακια και την σαμπανια. Αυτα τα 3 παραπανω πανε μαζι, πακετο. Συνοδευουν το ενα το αλλο δηλαδη. Κι αν πετυχει η συνταγη. Μετα ριχνεις ΤΑ γ@μησια !! :woldman:

naleg51035

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2020
Like
105
Πόντοι
0

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
παιζει ρολο και το ποιος τα στελνει.Αν της τα στειλει ενας ζορικος ανδρας δεν θα την αγγιξει καθολου σαν χειρονομία.Αν της τα στειλει ομως ενας σαν εμένα που ξερω να τις κερδιζω τις γυναικες με το χαμόγελο μου και την θετικη μου σταση απεναντι στην ζωη,τοτε ειναι το κερασάκι στην τουρτα για να μην σε ξεχασει ποτέ η κοπελα και να εισαι ο ανδρας της ζωής της.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Κα

Καλα και αυτό είναι καραμπινατη αιδοιδουλιαση....είναι και ασκήσεις χρηματοδοτήσεως .
Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο να κατακρίνουμε τόσο στεγνά τη συμπεριφορά κάποιου. Αν ο τυπάς τα κάνει όλα αυτά οικιοθελός, τότε δε μπορούμε να του προσάψουμε ευθύνη. Και εμένα μου αρέσει να φροντίζω τις σχέσεις μου μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μου. Για να πούμε κάποιον δούλο πρέπει να κάνει (και) άλλα πράγματα, όπως πχ να γράφει τους πάντες και τα πάντα και να βγαίνει μόνο μαζί της.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Οι ελλεινιδες δεν είναι συναισθηματικες..οι ξένες ναι τα γουστάρουν αυτα
Oι ελλεινιδες γινονται συναισθηματικες οταν τις γ@μας απ ολες τις τρυπες και ειναι ικανοποιημενες στο φουλ, τοτε σε εχουν σαν Θεο και πετανε στα συννεφα για οσο κρατησει βεβαια.

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Εννοείτε… και ποτέ δεν έχασα !

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
ΟΛΕΣ οι γυναίκες στον πλανήτη γη, είτε το παραδέχονται είτε όχι, γουστάρουν τρελά το λουλουδικό ως χειρονομία.
Είναι μια χαρά και πολύ έξυπνο το να στέλνεις...
Αρκεί να μην υπερβαίνεις τα εσκαμμένα και φτάνεις στην υπερβολή και στο γελοίο.
Αυτά...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Έχω στείλει λουλούδια σε αυτόν που γαμαγε τη γκόμενα μου να τον ευχαριστήσω που της τα έδινε όλα και δεν μου ανέβαινε εμένα στο σβέρκο.
Την κατάφερε και την παντρεύτηκε!ΑΞΙΟΣ!:headbang2:
Υγ:Οι γυναίκες δε γουστάρουν τα λουλούδια,αλλά να μας πείθουν ότι τους αρέσουν και ότι είναι συναισθηματικές για να θεωρήσουμε ότι είναι σοβαρές
Μη ξεχνάς όμως συναγωνιστή το χρυσό κανόνα:
Η κυρία κάποιου είναι πουτάνα κάποιου άλλου!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Καποια στιγμη μια γραμματεας μου ειχε λαβει ανθοδεσμη απο εναν υπαλληλο και στη μεση ειναι μια σφηνα. Ερχεται μου το δειχνει γελαμε και της λεω κατσε να δουμε αν σου κανει (ηταν στανταρακι μου το κοριτσι αλλα εκαιγε καρδιες σε αλλους). Της τη βαζω βγαζει μια κραυγουλα και μετα με τουρλοτο το κωλαρακι περασε απο διπλα του για να καταλαβει. Ο τυπος της εστειλε το βραδυ κατι μηνυματα για να την καυλαντισει και το πουλι του και αυτη μου ζηταει να την τραβηξω βιντεο καθως τη βγαζω και της το καρφωνω. Για μηνες ο μικρος εκανε τετοιες μαλακιες και το προσπαθουσε. Καποια στιγμη του λεει θα σε αφησω να μου τον καρφωσεις αν σε γαμησω εγω πρωτα. Ομοφοβικος ως ηταν τα εκοψε ολα. Συμπερασμα τα λουλουδια να μην εχουν ταπες κωλου.
Κι εσύ τώρα πίστεψες ότι η γραμματέας το δινε μόνο σε σένα;
Ότι εσύ ήσουν ο μάγκας της ιστορίας δηλαδη;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Οταν εχεις κατι ανοιχτο, αλλα η αλλη πλευρα δεν το βλεπει ετσι μαλλον εισαι. Ενημερωτικα ειχαμε κανει και σχημα με κοπελα του χωρου σε ταξιδι του εξωτερικου και εδω αντιστοιχα με ακυρη απο dating app. Στη φαση μου εκανα ταξιδια και γαμουσα αβερτα γιατι να κανω σχεση με μια γκομενα που θελει να βγαλει ολα τα γουστα μαζι σου; Οποτε πρακτικα ναι.
Η άλλη πλευρά επομένως είχε δεχτεί μια "σχέση"με άνισους όρους.
Άραγε θα δεχοσουν παρτουζα με το τρίτο πρόσωπο να είναι άνδρας;
Πως θα ενοιωθες να βλέπεις τον άλλο δίπλα σου να σου ρίχνει σε προσόντα;
Κατά τ αλλά καλά έκανες εσύ εννοείται αφού μπόρεσες και πέρασες καλά μαγκιά σου.
Η γυναίκα που περιγράφεις είναι χαμηλής αξίας ούτως η άλλως.
Και τώρα αν επιτρέπεται σταμάτησες τα ταξίδια και τα σουρτα φέρτα;
Νοικοκυρευτηκες με κάποια;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Εχω κανει και με αλλα προσωπα με αντρες, απλα η γραμματεας ηταν της φασης "ειμαι λιγο μπαι ας το ανακαλυψω παραπανω".
Παρ ολα αυτα το θεμα το νηματος ειναι αν εχεις στειλει λουλουδια σε γυναικα.
Νομιζω βγηκες λιγακι εκτος θεματος.
Τελικα εχεις στειλει ποτε λουλουδια σε γυναικα;:huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom