Νέα

Έχετε στείλει ποτέ λουλούδια σε γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Νομίζω δε γουστάρουνε τέτοια οι ελληνιδες
Εμένα πάντως μου αρέσει να κάνω τέτοιες ρομαντικές χειρονομίες σε μια κοπέλα. Μου βγαίνει συναισθηματικά. Παρεμπιπτόντως, σε κάποιες κοπέλες που το έχω κάνει, έχω μείνει με το τσουτσούνι σε χέρι :confused:. Από την άλλη όμως, έχω τη συνείδησή μου καθαρή γιατί ξέρω ότι προσπάθησα και δεν έμεινα στη θεωρία. Η πράξη φέρνει ΠΑΝΤΑ αποτελέσματα και γνώση, ανεξάρτητα αν θα έχει θετικό ή αρνητικό πρόσημο. Αυτό ισχύει σε κάθε στάδιο και στιγμή της ζωής.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.413
Πόντοι
456
Είχε έρθει με το αυτοκίνητο να με πάρει απ το σπίτι- στρατιώτης τότε εγώ. Την περίμενα με ένα λουλούδι στο χέρι. Της άρεσε πολύ. Αλλά δε γάμησα

Dr. Hanniban Lecter

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Νομίζω δε γουστάρουνε τέτοια οι ελληνιδες
εξαρταται πως εχουν μεγαλωσει και τι νοοτροπια εχουν απο τους γονεις και κυριως τον πατερα..αρκετες το βρισκουν φλωρικο η προσπαθεια απλα εντυπωσιασμου χωρις αυθεντικα κινητρα...Σε γενικες γραμμες επειδη σε αυτη τη χωρα ειμαστε κιβδηλοι ολοι-ες καθε κινηση την βλεπουμε παντα καχυποπτα.Απο την αλλη αν πραγματικα γουσταρει η αλλη και σκατα να της δωσεις θα πει και ευχαριστω

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Αν η άλλη σε γουστάρει, και σκατά να της στείλεις θα κάνει τούμπες. Αν δε γουστάρει και της στείλεις λουλούδια, θα σε θεωρήσει απλά έναν καλό μαλάκα που της ανέβασες την αυτοπεποίθηση.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
2 φορές.
Δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος για 3η.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Αν η άλλη σε γουστάρει, και σκατά να της στείλεις θα κάνει τούμπες. Αν δε γουστάρει και της στείλεις λουλούδια, θα σε θεωρήσει απλά έναν καλό μαλάκα που της ανέβασες την αυτοπεποίθηση.
Το κατάλαβα με το χείριστο τρόπο. Αν κάποιος σε θέλει, ό,τι και να του προσφέρεις θα το δεχτεί εγκάρδια. Αν από την άλλη δε σε θέλει, και τον ουρανό με τα άστρα να προσφέρεις δε θα αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Το κατάλαβα με το χείριστο τρόπο. Αν κάποιος σε θέλει, ό,τι και να του προσφέρεις θα το δεχτεί εγκάρδια. Αν από την άλλη δε σε θέλει, και τον ουρανό με τα άστρα να προσφέρεις δε θα αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση....
Δεν πιστεύω ότι τα ''κόλπα'' ρίχνουν έναν άνθρωπο που έχει αποφασίσει ήδη αρνητικά για σένα. Μπορώ μάλιστα να σου πω ότι, εάν επιμείνεις, όσο ευγενικές και όμορφες να είναι οι χειρονομίες σου, και ενοχλητικός γίνεσαι και γελοιοποιείσαι ταυτόχρονα.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.938
Πόντοι
6.166
Πιτσιρικας ειχα κονομησει απο εναν αγαπουλη πηγαινα καθε εβδομαδα ανθοδεσμες στο σπιτι μιας γκομενας μου εδινε Κολοκοτρωνη την φορα .

Τελευταία τροποποίηση:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Εχω εναν φιλο που κανει συχνα τετοιες χειρονομίες στην κοπέλα του.Κανει κι αλλα βεβαια αυτός,βλεπει με τις ωρες ταινίες μαζι της,της κανει συνεχεια εκπληξεις με λουλουδια και κοσμήματα που και που.Οταν υπαρχει αποσταση μεταξυ τους λογω καποιων υποχρεώσεων και δεν ειναι μαζι ,τηλεφωνιουντε το βραδυ αργά και μιλανε κανα 2 ωρες το λιγοτερο.Ισως και παραπανω.Δεν χαμπαριάζει ο φιλος μου.Ειναι ετσι ο χαρακτηρας του

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Εχω εναν φιλο που κανει συχνα τετοιες χειρονομίες στην κοπέλα του.Κανει κι αλλα βεβαια αυτός,βλεπει με τις ωρες ταινίες μαζι της,της κανει συνεχεια εκπληξεις με λουλουδια και κοσμήματα που και που.Οταν υπαρχει αποσταση μεταξυ τους λογω καποιων υποχρεώσεων και δεν ειναι μαζι ,τηλεφωνιουντε το βραδυ αργά και μιλανε κανα 2 ωρες το λιγοτερο.Ισως και παραπανω.Δεν χαμπαριάζει ο φιλος μου.Ειναι ετσι ο χαρακτηρας του
Κριμα το παιδί τύπε..

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Κριμα το παιδί τύπε..
αυτος φιλε θεωρει οτι αυτο ειναι απαραιτητο για να κρατησεις μια γυναικα.Εγω απο αυτά που κανει.δεν κανω τιποτα και δεν το εχω κανει και ποτέ και ο φιλος μου μου πεταει μπιχτές οτι δεν ξερω να φερομαι σε γυναικες οπως πρεπει και τετοια....
Εγω δεν ξερω δεν ειναι και το στυλ μου να τα κανω ολα αυτά

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Oι ελλεινιδες δεν λειτουργούν ποτέ με το συναίσθημα.. Βάζουνε πάνω από όλα το συμφέρον.
Ελμπασάν
Άμα δώσεις λουλούδια σε Αλβανίδα, θα της αρέσει πολύ, θα χαμογελάσει.
Τίρανα
Η ελλεινιδα, θα ξινίσει τα μούτρα και θα σε κοροιδεψει
Σκόδρα

Τύπε η ΠΟΠ σου με έχει μπερδέψει...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Εμένα πάντως μου αρέσει να κάνω τέτοιες ρομαντικές χειρονομίες σε μια κοπέλα. Μου βγαίνει συναισθηματικά. Παρεμπιπτόντως, σε κάποιες κοπέλες που το έχω κάνει, έχω μείνει με το τσουτσούνι σε χέρι :confused:. Από την άλλη όμως, έχω τη συνείδησή μου καθαρή γιατί ξέρω ότι προσπάθησα και δεν έμεινα στη θεωρία. Η πράξη φέρνει ΠΑΝΤΑ αποτελέσματα και γνώση, ανεξάρτητα αν θα έχει θετικό ή αρνητικό πρόσημο. Αυτό ισχύει σε κάθε στάδιο και στιγμή της ζωής.
Άσε που η άλλη θα σκέφτεται "αυτός μου πρόσφερε λουλούδια ενώ ο νυν χρηματοδότ..εχχμμ...γκόμενος/σύζυγος δεν το έχει κάνει ΠΟΤΕ".

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
αυτος φιλε θεωρει οτι αυτο ειναι απαραιτητο για να κρατησεις μια γυναικα.Εγω απο αυτά που κανει.δεν κανω τιποτα και δεν το εχω κανει και ποτέ και ο φιλος μου μου πεταει μπιχτές οτι δεν ξερω να φερομαι σε γυναικες οπως πρεπει και τετοια....
Εγω δεν ξερω δεν ειναι και το στυλ μου να τα κανω ολα αυτά
Θα τις ξενερώνεις διαρκώς μάλλον...

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.558
Πόντοι
206
δεν χρειάζεται να είναι ενα ακριβο μπουκέτο απο ανθωπολειο με φανταχτερο περιτύλιγμα. και ενα ταπεινο γαρυφαλλο από το παρτερι κάνει την δουλειά του. τα φανταχτερο μπουκετο ολες το θελουν, το ταπεινο γαρυφαλάκι λιγες ομως.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Κα
Καλα και αυτό είναι καραμπινατη αιδοιδουλιαση....είναι και ασκήσεις χρηματοδοτήσεως .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom