Νέα

Έχετε στείλει ποτέ λουλούδια σε γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μεγάλο ψέμα.

Πήγε Μία και δε βλέπω ούτε κουτσούς με κοντάρια ούτε κάναν άλλο. Δεν πιστεύω να κουβαλήθηκα τζάμπα.

Sent from HTC Evo 3D using Tapatalk
δεν χτυπηθηκαν ακομα τα παλικαρια τυπε? :think:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
δεν χτυπηθηκαν ακομα τα παλικαρια τυπε? :think:

Κάνω κύκλους Ξούθου, Σατωβριάνδου, Μαινάνδρου και δε βλέπω κανέναν. Ούτε πρεζόνια δεν έχει. Μόνο κάτι κουλουριασμένους σε χαρτόκουτα άστεγους.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.914
Πόντοι
6.035

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Κάνω κύκλους Ξούθου, Σατωβριάνδου, Μαινάνδρου και δε βλέπω κανέναν. Ούτε πρεζόνια δεν έχει. Μόνο κάτι κουλουριασμένους σε χαρτόκουτα άστεγους.

μπορεί να χτυπήθηκαν τόσο πολύ που να εξαερώθηκαν :rockon:

μυθομανης ο βαρουλης?
έλα ρε μαν στο νετ είμαστε ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

αλλη μια μουφα ραντεβου θανατου τυπε :-

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
μυθομανης ο βαρουλης?

Κάργα! Είχα σκύλο και ξέρω. Κατ' αρχάς απαγορεύεται να ρωτήσεις το όνομα του ανθρώπου που έχει το σκύλο. 17 χρόνια δε με ρώτησε κανείς το όνομα μου και ας μιλούσαμε κάθε μέρα. Όλοι ρωτάνε το όνομα το σκύλου και γνωρίζονται ως ο άνθρωπος που έχει τον <όνομα σκύλου>. Άμα ρωτήσεις καμία πως τη λένε θα σε κοιτάξει σα να τη ρώτησες αν είναι σφιχτή από πίσω. :2funny:

Δεύτερον το 95% των ιδιοκτητών σκύλων είναι συνταξιούχοι, γεροντοκόρες και γκέη. Στα 17 χρόνια γνώρισα 5-6 γαμεύσιμες γκόμενες. Όσες γνώριζω σε ένα χρόνο από γνωστούς. Και μπορώ να τους μιλήσω χωρίς παρεξήγηση.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.914
Πόντοι
6.035
Κάργα! Είχα σκύλο και ξέρω. Κατ' αρχάς απαγορεύεται να ρωτήσεις το όνομα του ανθρώπου που έχει το σκύλο. 17 χρόνια δε με ρώτησε κανείς το όνομα μου και ας μιλούσαμε κάθε μέρα. Όλοι ρωτάνε το όνομα το σκύλου και γνωρίζονται ως ο άνθρωπος που έχει τον <όνομα σκύλου>. Άμα ρωτήσεις καμία πως τη λένε θα σε κοιτάξει σα να τη ρώτησες αν είναι σφιχτή από πίσω. :2funny:

Δεύτερον το 95% των ιδιοκτητών σκύλων είναι συνταξιούχοι, γεροντοκόρες και γκέη.
σορρυ  αλλα εσυ ατυχησες
αληθεια σε ποια απο τις τρεις κατηγοριες ανηκεις  :2funny:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Stories

Νέο!