Νέα

Έχετε στείλει ποτέ λουλούδια σε γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σκεφτόμουνα να απαντήσω στην ερώτηση του τίτλου αλλά μάλλον θα είμαι οφτοπικ :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
σκεφτόμουνα να απαντήσω στην ερώτηση του τίτλου αλλά μάλλον θα είμαι οφτοπικ :grin:

Ποια ηταν η ερωτηση?? :grin:

Ασε......ειναι δικοπο μαχαιρι..Αν πειs οχι θα εισαι αντικοινωνικοs και αν πειs ναι αγαπουληs, οποτε.........καλυτερα το ραντεβου θανατου

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Είμαι Ξούθου και Μενάνδρου αυτή τη στιγμή και δε βλέπω κανέναν.

Sent from HTC Evo 3D using Tapatalk

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Θυμαμαι πιο μικρος ειχε ερθει ενα φιλαρακι απο το χωριο και μετα την πορεια πηγαμε ομονοια, του ειχε κολλησει η ιδεα να πιουμε μπυρες εκει και να παμε μετα εξαρχεια. Ηταν βραδυ και ειχε πεσει αποκλεισμος απο τους μπατσους σε ολο το κεντρο. Καθισαμε εκει και ηπιαμε μια μπυρα και γυρω μας να γινονται cult καταστασεις, μια πουτανα πρεζακι να φτυνει και να χτυπαει ενα γερο πρεζακι, πιο διπλα δυο μεταναστες να πλακωνονται και 10 μπατσοι στην πλατεια να πινουν μπυρες.  :tooth:
Μετα περασαμε απο τα στενα Σατωβριανου νομιζω, και απο εκει γυρω και ειμασταν σαν την μυγα μεσα στο γαλα, πρεζακια, πουτανες, και οτι θελεις και δυο μαλακες να περνανε και να μην ξερουν που βρισκονται. Τελος παντων τοτε αρχισα να γνωριζω την "ομορφη" πλευρα της πολης μας.   :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Είμαι Ξούθου και Μενάνδρου αυτή τη στιγμή και δε βλέπω κανέναν.

ρε τυπε αυτοι ποσταρουν ακομη ......χαλαρωσε και περιμενε ακομη λιγο......θα εμφανιστουν οπου να ναι.....εχε τον νου σου για εναν τυπο με κονταρι λαχειων ιδιως......

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Καλως τα κλωναρχιδια μας τα δυο

Ρε τι κλωναρχίδια και παπαριές.  Εγώ ρώτησα για να πω στον Έκτορα ότι είναι άδικος απέναντί σου για σχέσεις και τα σχετικά.

Αφού τα είχες φτιάξει με εσένα κάτι ξέρεις από σχέσεις.

Αλήθεια, τελικά, λουλούδια σου έστειλες;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ρε τυπε αυτοι ποσταρουν ακομη ......χαλαρωσε και περιμενε ακομη λιγο......θα εμφανιστουν οπου να ναι.....εχε τον νου σου για εναν τυπο με κονταρι λαχειων ιδιως......
Ο τυπος με το κονταρι φοραει δερματινο παντελονι και περπαταει σαν αναπηρος πουστης.  :tooth:
Ετσι για να ξερει ποιον ψαχνει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Θυμαμαι πιο μικρος ειχε ερθει ενα φιλαρακι απο το χωριο και μετα την πορεια πηγαμε ομονοια, του ειχε κολλησει η ιδεα να πιουμε μπυρες εκει και να παμε μετα εξαρχεια. Ηταν βραδυ και ειχε πεσει αποκλεισμος απο τους μπατσους σε ολο το κεντρο. Καθισαμε εκει και ηπιαμε μια μπυρα και γυρω μας να γινονται cult καταστασεις, μια πουτανα πρεζακι να φτυνει και να χτυπαει ενα γερο πρεζακι, πιο διπλα δυο μεταναστες να πλακωνονται και 10 μπατσοι στην πλατεια να πινουν μπυρες.  :tooth:
Μετα περασαμε απο τα στενα Σατωβριανου νομιζω, και απο εκει γυρω και ειμασταν σαν την μυγα μεσα στο γαλα, πρεζακια, πουτανες, και οτι θελεις και δυο μαλακες να περνανε και να μην ξερουν που βρισκονται. Τελος παντων τοτε αρχισα να γνωριζω την "ομορφη" πλευρα της πολης μας.   :rockon:
GYMN_786409499.jpg

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Πάω προς Λευτέρη Σατωβριάνδου μήπως είναι ανοιχτός. Κάνει και κρύο. Όταν ξεκινήσετε τη μάχη πείτε μου για να σας κινηματογραφήσω στερεοσκοπικά.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τελικά δεν θα χυθεί αίμα απόψε  ?  :huh:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν συγκινουνται απο αυτα οι γυναικες..

και ας το παιζουν θλυμενα κοριτσακια και οτι οι αντρες δεν εχουν αισθηματα..

μην τα πιστευτε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom