Νέα

Εχετε πληρωσει ποτε μονο για μπανιστηρι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν σπουδασες τιποτα τυπε ουτε καν μια αργοσχολη σχολη για λεφταδες σαν και σενα τυπου ντιρι για να λες οτι κανεις κατι και καλα σε συγγενεις κτλ... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think:  :dunno: :dunno: :dunno:
το λυκειο και το στρατιωτικο οτι εκανα στην ζωη μου..και δεν ειμαι λεφτας τυπε..ο μπαμπας μου με συντηρει..οσο για τους συγγενεις τους εχω γραμμενους στα @@ μου!!  :grin:  :grin:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
χα χα ρε τη μου θημησατε τωρα. Νταλαβεριζομουνα με μια μουνα πρην χρονια και την  :fuck2: στο αμαξη ξεροντας οτι εκει συχναζει ενα αρωστος πραγματικα ματακιας νεαρος .Εκει λοιπον που  με  :pipa2: κατω απο εναν εφκαλιπτο ειχαμε αραξη κοιταω μια σκια περναει διπλα απο το αμαξη και σκαρφαλωνει στο δεντρο. τα ψιλοχανω στην αρχη αλλα μετα λεω κατσε να χισω το γκομενακη γιατι με ειχε κολοφταξη και μετα θα του ριξω εκαν βρομοξυλο να με θηματε.Εκει που με πιπονε η δικια μου πεφτη ο μαλακας απο το δεντρο στο καπο...ΜΠΑΜΜΜΜ....χεστικαμε ολοι .....χα χα χα η δικια μου κοντεπσε να τον καταπει απο την τρομαρα της ο τιπος με μισοκατευασμενα τα μπατελονια ετρεχε οπου φιγει φιγει...2 αμαξια ποιο προστα μας βλεποντας την αναστατοση τον στρονουν στο κηνηγι και τον πιασανε...περιτο να σας πω ποσες αμασε απο εναν Ρωσσο μεχρη που τον κατουρισε στο τελος...!!!ορεες εποχες.......

ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε Γιαγκοναν τα φιδια σου ειναι μεγαλυτερα και απο το Ανακοντα του Γιον Βοιτ δεν παιζεσαι ρε συ χανεσαι εδω πανε γραψε κανα σεναριακι στο Χολυγουντ... ;) ;) ;) :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• anaconda.jpg
    anaconda.jpg
    158 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
του εχω πει να εργαστω στο ιατρειο του αλλα οταν το ακουει χλωμιαζει! να χασει την μουναρα ιδιαιτερα που εχει?  :grin:

conan207

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
0
ναι ....αλλα loxxos....ειμαι σηγουρος οτι την εκανες εικονα την ηστορια μου ελα πες αληθεια.......δεν σου αρεσε..??

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
το λυκειο και το στρατιωτικο οτι εκανα στην ζωη μου..και δεν ειμαι λεφτας τυπε..ο μπαμπας μου με συντηρει

ε αν δεν ειναι αυτο λεφτας απο σπιτι τοτε τι ειναι φιλε... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;??? δεκα χρονια τωρα δηλαδη δεν κανεις απολυτως τιποτα στη ζωη σου απ΄το πρωι που ξυπνας ως το βραδυ δεν εχεις ασχοληθει με τιποτα εκτος απο βολτες και μπουρδελοτσαρκες... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;????

Επισκέπτης
ε αν δεν ειναι αυτο λεφτας απο σπιτι τοτε τι ειναι φιλε... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;??? δεκα χρονια τωρα δηλαδη δεν κανεις απολυτως τιποτα στη ζωη σου απ΄το πρωι που ξυπνας ως το βραδυ δεν εχεις ασχοληθει με τιποτα εκτος απο βολτες και μπουρδελοτσαρκες... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;????
εννοω οτι δεν εχω δικα μου λεφτα..και δεν καθομαι 10 χρονια αλλα 9 ξεχασες το στρατιωτικο!  :cheesy: ε, και οχι μονο μπουρδελοτσαρκες ειχακαι γκομενιτσες..τωρα εχω ξεμεινει αλλα ευτυχως υπαρχει η φοιτητριουλα απο την επαρχια

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
εννοω οτι δεν εχω δικα μου λεφτα..και δεν καθομαι 10 χρονια αλλα 9 ξεχασες το στρατιωτικο!  :cheesy:

δεν εχεις στην ακρη εννοεις 9 χρονια τωρα δεν κρατας τιποτα απ'το μηνιατικο χιλιαρικο δεν βαζεις κατι στην ακρη για μια βροχερη μερα...;;;

Επισκέπτης
δεν εχεις στην ακρη εννοεις 9 χρονια τωρα δεν κρατας τιποτα απ'το μηνιατικο χιλιαρικο δεν βαζεις κατι στην ακρη για μια βροχερη μερα...;;;
σωστο αυτο που λες αλλα δυστυχως τα τρωω μεχρι πατο..ειπαμε αμα δεν τα δουλευεις δεν τα πονας τα λεφτα..θα αρχισω ομως να κανω λιγο οικονομια γιατι οι εποχες εχουν δυσκολεψει πολυ για ολους

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
σωστο αυτο που λες αλλα δυστυχως τα τρωω μεχρι πατο..ειπαμε αμα δεν τα δουλευεις δεν τα πονας τα λεφτα..θα αρχισω ομως να κανω λιγο οικονομια γιατι οι εποχες εχουν δυσκολεψει πολυ για ολους

στο εχει μειωσει το εμβασμα φιλε τις παλιες καλες εποχες των παχιων αγελαδων σου εσκαγε περισσοτερα απο 1000...;;;

Επισκέπτης
στο εχει μειωσει το εμβασμα φιλε τις παλιες καλες εποχες των παχιων αγελαδων σου εσκαγε περισσοτερα απο 1000...;;;
δεν το μειωσε αλλα γκρινιαζει πολυ τυπε..ασε που μου απεκλεισε την περιπτωση αγορας αλλου αυτοκινητου..μ αυτο κοιτα να την βγαλεις μου ειπε..αν δεν ημουν εγω ομως θα ειχε παθει μεγαλη ζημια  ηθελε παλια να αγορασει ομολογα εγω του ειπα οχι θαχε χασει πολλα λεφτα αυτο το παραδεχεται..ειχα κατι σαν προαισθημα τυποι..του λεω χαρτια θα αγορασεις και μαλακιες? ευτυχως αν και ημουν μικρος με ακουσε

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
δεν το μειωσε αλλα γκρινιαζει πολυ τυπε..ασε που μου απεκλεισε την περιπτωση αγορας αλλου αυτοκινητου..μ αυτο κοιτα να την βγαλεις μου ειπε..αν δεν ημουν εγω ομως θα ειχε παθει μεγαλη ζημια  ηθελε παλια να αγορασει ομολογα εγω του ειπα οχι θαχε χασει πολλα λεφτα αυτο το παραδεχεται..ειχα κατι σαν προαισθημα τυποι..του λεω χαρτια θα αγορασεις και μαλακιες? ευτυχως αν και ημουν μικρος με ακουσε

ωραιος φιλε εχεις αδελφια ή σε εχουν μοναχοπαιδι η μανα σου τι λεει για την κατασταση σου..;;

Επισκέπτης
το μονο που μου εχει πει αυστηρα ειναι..προσεξε μην μπλεξεις με ναρκωτικα αλκοολ και τετοια θα σε αποκληρωσω με την μια και θα σε διαγραψω απο γιο μου..σιγα του λεω μην κανω τετοιες μαλακιες..το ναρκωτικο μου εμενα ειναι το σεξ ηθελα να τυο πω αλλα μασησα!

Επισκέπτης
μια χαρα σε βρισκω φιλε αλλα απορω πως την βγαζεις 9 χρονια τωρα απο ενδιαφεροντα γενικα κτλ δεν εχεις χομπι,κτλ..;;
πολυ υπνος ταξιδακια εντος ελλαδος οταν εχω γκομενα και κατα τα αλλα κανα γηπεδο με φιλους καφεδακια κλπ//βαρετα τυπε ειναι αληθεια..αλλα αντιπαθω την δουλεια την σιχαινομαι

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
το μονο που μου εχει πει αυστηρα ειναι..προσεξε μην μπλεξεις με ναρκωτικα αλκοολ και τετοια θα σε αποκληρωσω με την μια και θα σε διαγραψω απο γιο μου..σιγα του λεω μην κανω τετοιες μαλακιες..το ναρκωτικο μου εμενα ειναι το σεξ ηθελα να τυο πω αλλα μασησα!

αφου δεν γαμας ρε φιλε προτιμας να την παιζεις βλεποντας αλλους να γαμιουνται αυτο δε λεμε τοσες ωρες και σελιδες... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :S

Επισκέπτης
αφου δεν γαμας ρε φιλε προτιμας να την παιζεις βλεποντας αλλους να γαμιουνται αυτο δε λεμε τοσες ωρες και σελιδες... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :S
ρε τυπε παρεξηγησες..το ανεφερα αν διαβασες..ειπα ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ  παιρνω μονο ματι..οχι και δεν γαμαω ελεος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom