Νέα

Εχετε πληρωσει ποτε μονο για μπανιστηρι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Μου εχει τυχει αρκετες φορες να κανω τα εξοδα σε φιλους μου να γαμησουν σε πορνες μονο για να παρω ματι και να τον παιξω..πραγματικα ειναι πολυ καυλα..το εχει κανεις ποτε κανεις απο δω μεσα?  :2on1:

τρομπαλιον εχω κατι καβλες.... αστα να πανε, εχεις λεφτα πανω σου;

Επισκέπτης
μαγκες καλημερα..ψηνω μια κρυφοπουτανιτσα φοιτητριουλα που τον παιρνει επ αμοιβη να παμε σε γνωστο τσοντοσινεμα να κανει πιπες σε 5-6 τυπους και γω να κοιταω..μεχρι στιγμης ζηταει 1000 ευρω αλλα παζαρευεται..αν τα βρουμε στα λεφτα ξερετε αν υπαρχει κανας αλλος κινδυνος εκει μεσα? λετε να μας την πεσουν αγρια ολοι μαζι? ,μηπως με περασουν για αδερφη και την πεσουν και σε μενα? πειτε καμμια γνωμη οσοι εχετε πειρα απο τσοντοσινεμα..

Επισκέπτης
το πιο ασφαλες κατα την γνωμη σας ειναι το glory hole? πως μπορουμε να κανουμε επιλογη αντρων χωρις να μας την πεσουν ολοι μαζι?

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
μαγκες καλημερα..ψηνω μια κρυφοπουτανιτσα φοιτητριουλα που τον παιρνει επ αμοιβη να παμε σε γνωστο τσοντοσινεμα να κανει πιπες σε 5-6 τυπους και γω να κοιταω..μεχρι στιγμης ζηταει 1000 ευρω αλλα παζαρευεται..αν τα βρουμε στα λεφτα ξερετε αν υπαρχει κανας αλλος κινδυνος εκει μεσα? λετε να μας την πεσουν αγρια ολοι μαζι? ,μηπως με περασουν για αδερφη και την πεσουν και σε μενα? πειτε καμμια γνωμη οσοι εχετε πειρα απο τσοντοσινεμα..

ποσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Επισκέπτης
Παλικάρι το μπανιστήρι δεν είναι safe sex αλλά ψυχική ανωμαλία.
Πριν αρκετά χρόνια στο parking του ΣΕΦ στο Φάληρο ήταν ένα ψυχανώμαλος τύπος που έκανε μπανιστήρι κολλημένος στα τζάμια των αυτοκινήτων.
Μιά φορά ήρθαμε μούρη με μούρη στο πλαϊνό τζάμι και αυτός συνέχισε να τον κάνει σφεντόνα απτόητος σε βαθμό που αιφνιδιάστηκα και δεν αντέδρασα αλλά τα μάζεψα και έφυγα.
Την επόμενη πήγα με δύο φίλους μου που φόραγαν περούκες ξανθές αποκριάτικες και κάναμε ότι μπαλαμουτιαζόμαστε στο αυτοκίνητο και μέσα σε 10 λεπτά ο τύπος ήταν κολλημένος στο παράθυρο.
Έφαγε της χρονιάς του και έμεινε ξεβράκωτος και άμα δεν μαζευόταν και κόσμος δεν ξέρω και γω τι θα γινότανε και από τα άλλα "θύματα"...
ρε τυπε αλλη φαση αυτη..εγω κανω ματι με την συγκαταθεση και των δυο..αυτοι που περιγραφεις ειναι ανωμαλοι κακοποιοι και αρκετα επικινδυνοι..

Επισκέπτης
αν υπαρχει κανα νεαρο εμφανισιμο ζευγαρακι εδω μεσα που δεν χαλιεται να το κοιτανε ας στειλει  pm και τα βρισκουμε..πετρουπολη μενω

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
χιλιαρικο αλλα θα πεσει περιπου στα 600..παζαρευεται την ξερω καλα..

Συγνωμη ρε φιλε σεβομαι απολυτα το βιτσιο σου καλα κανεις δεν ενοχλεις κανεναν με γουστο και καπελο σου αλλα να σε ρωτησω κατι τι δουλεια κανεις που σκορπας ετσι τα 600αρια απο δω και απο κει για λιγη ωρα απολαυσης... :huh: :huh: :huh:  :think: :think: :think:  :S :S :S;;;??? εισοδηματιας τυπε ενοικια,κτλ... ;) ;) ;) ;;;

Επισκέπτης
Συγνωμη ρε φιλε σεβομαι απολυτα το βιτσιο σου καλα κανεις δεν ενοχλεις κανεναν με γουστο και καπελο σου αλλα να σε ρωτησω κατι τι δουλεια κανεις που σκορπας ετσι τα 600αρια απο δω και απο κει για λιγη ωρα απολαυσης... :huh: :huh: :huh:  :think: :think: :think:  :S :S :S;;;??? εισοδηματιας τυπε ενοικια,κτλ... ;) ;) ;) ;;;
εχω πλουσιο μπαμπα (ιατρος ορθοπαιδικος και ειμαι μοναχοπαιδι)!  ;)

Επισκέπτης
και να ξερεις κατι τυπε..τα λεφτα τα σκορπανε ετσι μονο οσοι δεν τα δουλευουν για να τα κερδισουν! αμα μου εβγαινε ο κωλος για να τα κερδισω σιγα μην τα σκορπαγα ετσι! και κατι ακομα προς γνωσιν και συμμορφωσιν..οι καλυτεροι πελατες του μπαμπα μου ειναι οι..μηχανοβιοι! καθε μερα συναρμολογει 2-3 απο δαυτους!  :grin:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
εχω πλουσιο μπαμπα (ιατρος ορθοπαιδικος και ειμαι μοναχοπαιδι)!  ;)

Ωραιος φιλε σε παραδεχομαι παντως εξ'αρχης που ξηγιεσαι στα ισα για ολα τα γουστα σου τα φραγκα σου κτλ και δεν το παιζεις αυτοδημιουργητος με δικη σου δουλεια που παει τραινο οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα... :jerking: :jerking: :jerking: :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:
Και για να χουμε καλο ρωτημα εχεις απεριοριστο κρεντιτ,μπανκρολ,κτλ μπορεις να σηκωνεις οσα θες... ;) ;) ;;

Επισκέπτης
Ωραιος φιλε σε παραδεχομαι παντως εξ'αρχης που ξηγιεσαι στα ισα για ολα τα γουστα σου τα φραγκα σου κτλ και δεν το παιζεις αυτοδημιουργητος με δικη σου δουλεια που παει τραινο οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα... :jerking: :jerking: :jerking: :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:
Και για να χουμε καλο ρωτημα εχεις απεριοριστο κρεντιτ,μπανκρολ,κτλ μπορεις να σηκωνεις οσα θες... ;) ;) ;;
οχι φιλε κανα 1000ρικακι το μηνα μου σκαει! αλλα ολο γκρινιαζει τι θα γινει με σενα λεει κλπ..ελα μωρε του λεω..2 φακελακια το μηνα μου δινεις σιγα!!  :grin:  :grin: βεβαια λαβε υπ οψιν σου οτι πληρωνει και τα εξοδα του αμαξιου μου πλην της βενζινης..δλδ ασφαλειες συνεργεια τελη κλπ

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
και να ξερεις κατι τυπε..τα λεφτα τα σκορπανε ετσι μονο οσοι δεν τα δουλευουν για να τα κερδισουν! αμα μου εβγαινε ο κωλος για να τα κερδισω σιγα μην τα σκορπαγα ετσι! και κατι ακομα προς γνωσιν και συμμορφωσιν..οι καλυτεροι πελατες του μπαμπα μου ειναι οι..μηχανοβιοι! καθε μερα συναρμολογει 2-3 απο δαυτους!  :grin:

εννοειται αυτο ρε φιλε δε μιλας σε πιτσιρικια να ουμε αληθεια ποσω χρονων εισαι..;;

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
οχι φιλε κανα 1000ρικακι το μηνα μου σκαει! αλλα ολο γκρινιαζει τι θα γινει με σενα λεει κλπ..ελα μωρε του λεω..2 φακελακια το μηνα μου δινεις σιγα!!  :grin:  :grin: βεβαια λαβε υπ οψιν σου οτι πληρωνει και τα εξοδα του αμαξιου μου πλην της βενζινης..δλδ ασφαλειες συνεργεια τελη κλπ

ωραιος φιλε πως στο σκαει το κασερι ολο το χηναρι ολοκληρο για το μηνα σε μεγαλα χαρτονομισματα ή στα βαζει σε καρτα..; για το αμαξι ποσα φευγουν μηνιαιως..;;

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127

στείλε pm σε 5-6 από δω μέσα και μη σε νοιάζει θα σε προστατεύουν αυτοί

Επισκέπτης
ωραιος φιλε πως στο σκαει το κασερι ολο το χηναρι ολοκληρο για το μηνα σε μεγαλα χαρτονομισματα ή στα βαζει σε καρτα..; για το αμαξι ποσα φευγουν μηνιαιως..;;
στο χερι καθε μηνα τυπε..το αμαξι ειναι της πλακας δεν ζηταει πολλα ενα νισαν μικρα ειναι

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
28 τυπε και ρεμαλι πραγματικο βαριεμαι που ζω και το ολα ετοιμα ειναι βαρετο πιστεψε με

δεν σπουδασες τιποτα τυπε ουτε καν μια αργοσχολη σχολη για λεφταδες σαν και σενα τυπου ντιρι για να λες οτι κανεις κατι και καλα σε συγγενεις κτλ... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think:  :dunno: :dunno: :dunno:

conan207

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
0
χα χα ρε τη μου θημησατε τωρα. Νταλαβεριζομουνα με μια μουνα πρην χρονια και την  :fuck2: στο αμαξη ξεροντας οτι εκει συχναζει ενα αρωστος πραγματικα ματακιας νεαρος .Εκει λοιπον που  με  :pipa2: κατω απο εναν εφκαλιπτο ειχαμε αραξη κοιταω μια σκια περναει διπλα απο το αμαξη και σκαρφαλωνει στο δεντρο. τα ψιλοχανω στην αρχη αλλα μετα λεω κατσε να χισω το γκομενακη γιατι με ειχε κολοφταξη και μετα θα του ριξω εκαν βρομοξυλο να με θηματε.Εκει που με πιπονε η δικια μου πεφτη ο μαλακας απο το δεντρο στο καπο...ΜΠΑΜΜΜΜ....χεστικαμε ολοι .....χα χα χα η δικια μου κοντεπσε να τον καταπει απο την τρομαρα της ο τιπος με μισοκατευασμενα τα μπατελονια ετρεχε οπου φιγει φιγει...2 αμαξια ποιο προστα μας βλεποντας την αναστατοση τον στρονουν στο κηνηγι και τον πιασανε...περιτο να σας πω ποσες αμασε απο εναν Ρωσσο μεχρη που τον κατουρισε στο τελος...!!!ορεες εποχες.......

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom