Νέα

Εχετε πληρωσει ποτε μονο για μπανιστηρι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Επισκέπτης
φαση πριν λιγες εβδομαδες στο Μεταξουργειο..

πηγα με φιλο ψωλαρα μπουρδελοτσαρκα..

βρηκαμε μια πολυ αξιογαμητη γκομενιτσα γυρω στα 23..της ειπα οτι ηθελα να παρω μονο ματι

(20 επαιρνε για γαμησι)

Και ύστερα βγήκαν οι δράκοι...
Ανέβηκαν, βλέπω, οι τιμές για το γαμήσι στο Μεταξουργείο...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
δεν ξερω δεν το χω σκεφτει αυτο,να βαλω τον φιλο μου να πηδαει και γω να τον παιζω :bigdick:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
ειναι safe sex η φαση ασε που και το ματι ειναι απολαυση

Παλικάρι το μπανιστήρι δεν είναι safe sex αλλά ψυχική ανωμαλία.
Πριν αρκετά χρόνια στο parking του ΣΕΦ στο Φάληρο ήταν ένα ψυχανώμαλος τύπος που έκανε μπανιστήρι κολλημένος στα τζάμια των αυτοκινήτων.
Μιά φορά ήρθαμε μούρη με μούρη στο πλαϊνό τζάμι και αυτός συνέχισε να τον κάνει σφεντόνα απτόητος σε βαθμό που αιφνιδιάστηκα και δεν αντέδρασα αλλά τα μάζεψα και έφυγα.
Την επόμενη πήγα με δύο φίλους μου που φόραγαν περούκες ξανθές αποκριάτικες και κάναμε ότι μπαλαμουτιαζόμαστε στο αυτοκίνητο και μέσα σε 10 λεπτά ο τύπος ήταν κολλημένος στο παράθυρο.
Έφαγε της χρονιάς του και έμεινε ξεβράκωτος και άμα δεν μαζευόταν και κόσμος δεν ξέρω και γω τι θα γινότανε και από τα άλλα "θύματα"...

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
τυπε να ρθω να με κερασεις να γαμαω τις πουτανες κ να παιρνεις εσυ ματι?  :grin:
Και ο Ιππότης69 έτσι ξεκίνησε , κέρναγε γαμήσια σε μπουρδέλα για την νίκη της Εθνικής ....
Θα ζητήσει μεζέ είναι σίγουρο φίλε.  :grin:

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
εμένα με πληρώνουν για να κάνουν μπανιστήρι όταν πηδάω, πιάνεται αυτό κύριε θεματοθέτα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φαση πριν λιγες εβδομαδες στο Μεταξουργειο..πηγα με φιλο ψωλαρα μπουρδελοτσαρκα..βρηκαμε μια πολυ αξιογαμητη γκομενιτσα γυρω στα 23..της ειπα οτι ηθελα να παρω μονο ματι και ζητησε να πληρωσω και γω 10ε (20 επαιρνε για γαμησι) πρωκτικο δεν εκανε και μεσα στο δωματιο της εδωσα αλλα 20 για να κατσει..ο φιλος με πουτσα 19 εκατοστα της εσκισε αλυπητα τον κωλο..εγω εβλεπα και το επαιζα και εχυσα ακουγοντας τις τσιριδες της γκομενας και βλεποντας το αγριο ανωμαλο γαμησι που της εριχνε ο κολλητος...πολυ μεγαλυτερη ηδονη και απο το γαμησι ενιωσα τυποι!
τυπε εκτος απο ματακιας εισαι και κωλοτρυπιδακιας :grin:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Παλικάρι το μπανιστήρι δεν είναι safe sex αλλά ψυχική ανωμαλία.
Πριν αρκετά χρόνια στο parking του ΣΕΦ στο Φάληρο ήταν ένα ψυχανώμαλος τύπος που έκανε μπανιστήρι κολλημένος στα τζάμια των αυτοκινήτων.
Μιά φορά ήρθαμε μούρη με μούρη στο πλαϊνό τζάμι και αυτός συνέχισε να τον κάνει σφεντόνα απτόητος σε βαθμό που αιφνιδιάστηκα και δεν αντέδρασα αλλά τα μάζεψα και έφυγα.
Την επόμενη πήγα με δύο φίλους μου που φόραγαν περούκες ξανθές αποκριάτικες και κάναμε ότι μπαλαμουτιαζόμαστε στο αυτοκίνητο και μέσα σε 10 λεπτά ο τύπος ήταν κολλημένος στο παράθυρο.
Έφαγε της χρονιάς του και έμεινε ξεβράκωτος και άμα δεν μαζευόταν και κόσμος δεν ξέρω και γω τι θα γινότανε και από τα άλλα "θύματα"...
:2funny: Είσαι τύπος ρε! :rockon:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Χμ...κατάλαβα γιατί το κάνεις αυτό κύριε Trompalion. Για να μην υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να κολλήσεις Aids, ηπατίτιδες κλπ. Με λίγα λόγια έχεις φοβίες οι οποίες σε έχουν κάνει κατ'ανάγκη ματάκια. Wow...η ψυχική σου διαταραχή νομίζω ότι χρήζει εξέτασης από ειδικό... :think:

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Χμ...κατάλαβα γιατί το κάνεις αυτό κύριε Trompalion. Για να μην υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να κολλήσεις Aids, ηπατίτιδες κλπ. Με λίγα λόγια έχεις φοβίες οι οποίες σε έχουν κάνει κατ'ανάγκη ματάκια. Wow...η ψυχική σου διαταραχή νομίζω ότι χρήζει εξέτασης από ειδικό... :think:

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom