χαχαχα! οχι ειμαι μονο ματακιας οχι αδερφη!
δεν ειπα κατι τετοιο.
χαχαχα! οχι ειμαι μονο ματακιας οχι αδερφη!
Μην μιλάς εσύ τύπε,δεν ξέρεις από αυτά όπως είπε κ ο τύπος με το νικ τρομπας-λιον
(Κανονικά αυτό ) έπρεπε να του βάλω ρε redman αλλά είμαι καλός άνθρωπος.....)
φαση πριν λιγες εβδομαδες στο Μεταξουργειο..
πηγα με φιλο ψωλαρα μπουρδελοτσαρκα..
βρηκαμε μια πολυ αξιογαμητη γκομενιτσα γυρω στα 23..της ειπα οτι ηθελα να παρω μονο ματι
(20 επαιρνε για γαμησι)
Γιατί υπάρχει 20 τύπε;
Μην μιλάς εσύ τύπε,δεν ξέρεις από αυτά όπως είπε ο τύπος με το νικ τρομπας-λιον
Μαραθωνος και Αχιλλεως μεσα στο στενακι 20 παιρνουν..αλλα εχει καλες
τυπε να ρθω να με κερασεις να γαμαω τις πουτανες κ να παιρνεις εσυ ματι?
τυπε να ρθω να με κερασεις να γαμαω τις πουτανες κ να παιρνεις εσυ ματι?
ειναι safe sex η φαση ασε που και το ματι ειναι απολαυση
Και ο Ιππότης69 έτσι ξεκίνησε , κέρναγε γαμήσια σε μπουρδέλα για την νίκη της Εθνικής ....τυπε να ρθω να με κερασεις να γαμαω τις πουτανες κ να παιρνεις εσυ ματι?
τυπε εκτος απο ματακιας εισαι και κωλοτρυπιδακιας
τυπε εκτος απο ματακιας εισαι και κωλοτρυπιδακιαςφαση πριν λιγες εβδομαδες στο Μεταξουργειο..πηγα με φιλο ψωλαρα μπουρδελοτσαρκα..βρηκαμε μια πολυ αξιογαμητη γκομενιτσα γυρω στα 23..της ειπα οτι ηθελα να παρω μονο ματι και ζητησε να πληρωσω και γω 10ε (20 επαιρνε για γαμησι) πρωκτικο δεν εκανε και μεσα στο δωματιο της εδωσα αλλα 20 για να κατσει..ο φιλος με πουτσα 19 εκατοστα της εσκισε αλυπητα τον κωλο..εγω εβλεπα και το επαιζα και εχυσα ακουγοντας τις τσιριδες της γκομενας και βλεποντας το αγριο ανωμαλο γαμησι που της εριχνε ο κολλητος...πολυ μεγαλυτερη ηδονη και απο το γαμησι ενιωσα τυποι!
Είσαι τύπος ρε!Παλικάρι το μπανιστήρι δεν είναι safe sex αλλά ψυχική ανωμαλία.
Πριν αρκετά χρόνια στο parking του ΣΕΦ στο Φάληρο ήταν ένα ψυχανώμαλος τύπος που έκανε μπανιστήρι κολλημένος στα τζάμια των αυτοκινήτων.
Μιά φορά ήρθαμε μούρη με μούρη στο πλαϊνό τζάμι και αυτός συνέχισε να τον κάνει σφεντόνα απτόητος σε βαθμό που αιφνιδιάστηκα και δεν αντέδρασα αλλά τα μάζεψα και έφυγα.
Την επόμενη πήγα με δύο φίλους μου που φόραγαν περούκες ξανθές αποκριάτικες και κάναμε ότι μπαλαμουτιαζόμαστε στο αυτοκίνητο και μέσα σε 10 λεπτά ο τύπος ήταν κολλημένος στο παράθυρο.
Έφαγε της χρονιάς του και έμεινε ξεβράκωτος και άμα δεν μαζευόταν και κόσμος δεν ξέρω και γω τι θα γινότανε και από τα άλλα "θύματα"...
Χμ...κατάλαβα γιατί το κάνεις αυτό κύριε Trompalion. Για να μην υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να κολλήσεις Aids, ηπατίτιδες κλπ. Με λίγα λόγια έχεις φοβίες οι οποίες σε έχουν κάνει κατ'ανάγκη ματάκια. Wow...η ψυχική σου διαταραχή νομίζω ότι χρήζει εξέτασης από ειδικό...