Νέα

Εχετε πληρωσει ποτε μονο για μπανιστηρι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
γιατι το λες αυτο παλι τι εννοεις ρε θοδωρα...;;;

γιατι οι παραλιες γυμ. ειναι το πιο ευκολο γυμνο αφου το γουσταρει αλλα βαριεται

το στριπ ειναι κοροιδια λεφτα, αλλα τωρα προσπαθει να παζαρεψει το χιλιαρικο

( το οποιο τελικα θα δωσει αν δεν συμφωνισει η μικρη)

Επισκέπτης
γιατι οι παραλιες γυμ. ειναι το πιο ευκολο γυμνο αφου το γουσταρει αλλα βαριεται

συγκρινεις τις πιπες που θα δω Live  με τις μαλακιες των στρπιτιζζαδικων? εκει σου φευγει καμια 150αρα για το τιποτα..και ειπα αν δεν κατεβει στα 600 δεν θα γινει η φαση..διαβαζε σωστα τι γραφω..

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

η εμπειρη μυτη σου μυριζεται τρολαρισμα θοδωρα... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think:;;;????

Επισκέπτης
γιατι σας κανει εντυπωση το ποσον δεν καταλαβα ειλικρινα..λιγοι εδω μεσα εχυν δωσει 500αριες σε ct kai cg  για 2-3 ωριτσες?

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
συγκρινεις τις πιπες που θα δω Live  με τις μαλακιες των στρπιτιζζαδικων? εκει σου φευγει καμια 150αρα για το τιποτα..και ειπα αν δεν κατεβει στα 600 δεν θα γινει η φαση..διαβαζε σωστα τι γραφω..

κατσε ρε φιλε ουτε το λαιβ σεξ των στριπ σε φτιαχνει..;;;?? μιλαμε για κανονικο λαιβ σεξ ανευ πλαστικου φαλου ουτε καν προφυλακτικου με ξεσκισμα κωλοτρυπιδος και χυσιμο στη μαπα... :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Επισκέπτης
κατσε ρε φιλε ουτε το λαιβ σεξ των στριπ σε φτιαχνει..;;;?? μιλαμε για κανονικο λαιβ σεξ ανευ πλαστικου φαλου ουτε καν προφυλακτικου με ξεσκισμα κωλοτρυπιδος και χυσιμο στη μαπα... :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
μπα? που γινονται αυτα και δεν τα εχω δει εγω?  :think:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
οχι φιλε κανα 1000ρικακι το μηνα μου σκαει! αλλα ολο γκρινιαζει τι θα γινει με σενα λεει κλπ..ελα μωρε του λεω..2 φακελακια το μηνα μου δινεις σιγα!!  :grin:  :grin: βεβαια λαβε υπ οψιν σου οτι πληρωνει και τα εξοδα του αμαξιου μου πλην της βενζινης..δλδ ασφαλειες συνεργεια τελη κλπ
ειλικρινης  :thumbsup:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
μπα? που γινονται αυτα και δεν τα εχω δει εγω?  :think:

κατσε ρε φιλε θες να μας πεις οτι σαι φανατικος μερακλης μπανιστηρζης και δεν εχεις κοιταξει τις απειρες σελιδες επι σελιδων του μπου με τις αναλυσεις για τα λαιβ σεξ σοου... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;??? κατι μου βρωμαει εδω και μενα θοδωρα που εισαι...;;;???

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

καλα ρε αδερφε μη βαρας

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
κατσε ρε φιλε θες να μας πεις οτι σαι φανατικος μερακλης μπανιστηρζης και δεν εχεις κοιταξει τις απειρες σελιδες επι σελιδων του μπου με τις αναλυσεις για τα λαιβ σεξ σοου... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;??? κατι μου βρωμαει εδω και μενα θοδωρα που εισαι...;;;???

ερωτηση κρισεως...

Επισκέπτης
στις λιγες φορες που εχω παει στριπ ειδα και ψευτικες μαλακιες αλλα λαιβ γαμιση εγω δεν ειδα..ασε που και να υπαρχει λαιβ γαμιση δεν ειναι το ιδιο με το πριβε λαιβ..σε ποιο στριπ εχετε δει λαιβ? εγω ολο χορους και κατι γελοια σκετσακια εχω δει,,σε baby-o anatοli rasputin εχω παει

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Με γριφους γραφεις παλι θοδωρα ποια ειναι η ερωτηση κρισεως αν μας τρολαρει οτι δεν ξερει τα στριπ σοου ή το που εισαι θοδωρα που σε αναζητουσα..;;

σορυ φιλος αλλα το λαπτοπιον ειναι απ την εποχη της χουντας

μπαι δε γουει, για ενα λαπτοπ ποσα γαμησια λες να μου ζητησει να δει;;

Επισκέπτης
παντως για κατι που δεν ξερω καλα δεν επιμενω..επιμενω παντως οτι τα στριπ ειναι πεταμενα λεφτα..τι χοροι και μαλακιες ειναι αυτα/ ενα 50αρι για ποιο λογο? για ενα κωλοτριψιμο? δεν σφαξανε! ειναι ζητημα αν εχω παει 5-6 φορες

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μήπως υπάρχει μια περίπτωση στο εκατομμύριο ο trompalion να μας δουλεύει όπως πολλοί άλλοι τον τελευταίο καιρό που γράφουν σελίδες επί σελίδων και παρουσιάζουν τον εαυτό τους ως κάτι που δεν είναι απλά επειδή βαριούνται; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom